Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb canım sonucu almana az kaldı değil mi hayırlısı olsun senin için dua edicem sorduğun ilacı hiç kullanmadım o yüzden bişi diyemicem öptüma.s.

canım benım az kaldı bugun 9.gun persembe cuma gıbı bellı olur sanırım saol tatlım benımde dualarım senınle allah hepımızın yardımcısı olsun:Saruboceq:

hi. gitmek istemedim ama eşimin hatrı için birde orda demezlermi sizin geleceğinizi bilmiyorduk flan diye yani davetli bile değilmişiz... iyice tepem attı.. neyse geldi geçti...
ama dinlenemedim.... uykum var...mirmirmirmir

tatlım zaten eşlerin hatrı da olmasa..............hani bi söz var biraz kaba ama itin hatrı yoksa sahibinin vardır die bizimkide o hesap.biz görevimizi güzelce yerine getirelim de.her yaptığımız allah rızası için deilmi zaten

allah razı olsun bol bol dua ettiler. onlara hizmet ettim diye.bilmiyorlar durumumu ama inş. faydası olur.

angeeeeeeeel87 kız nasıl gidiyooo ? ne alemdesin..........

canım nasıl gıtsın aynı beklıyorum dun bıraz kahvrengı bısey geldı lavabodan sonra peceteye acık kahve ama vajınadan gelıp gelmedıgıne emın degılım arkasıda olmadı zaten goguslerım hala sıs kasıklarımdakı agrılar nerdeyse gectı bu hafta persembe cuma bellı olur ama test yapmaya korkuyorum:sinifsinif::gitme:

zelalcım pırancım cok salun calarım yardımlarınız ıcın ıyıkı varsınız nesemesecım asılaman hayırlı olsun umarım pozıtıf sonuc alırsın ben 9. gunundeyım ama hıc bısey hıssetmıyorum tutmayacak sankı zaten sans bana gulse dogal yoldan olurdu bebegımmafoldumbensenağlama

test yapma zaten yanlış çıkar ilaçların etkisinden yanılırsın.. ama ağlayıp durma be gül azcık güzel düşün güzel şeyler olsun.:1hug:

test yapma zaten yanlış çıkar ilaçların etkisinden yanılırsın.. ama ağlayıp durma be gül azcık güzel düşün güzel şeyler olsun.:1hug:

canım benım cok saolun hepınzı ıyıkı varsınız ama hayırlısı artık steres oldum ıyıce napcam bılmıyorum sasırdım kaldım ınsallah tutmustur leke gelınce korktum bıraz tutunamadı galıba varsa da ama dusuk gıbı kanama fazla olmaz mı az bısey gelmez heralde :uhm:

slm fıstıklar nasılsınızz
angell87 cim sen nie böle düşünüyosn inş bebeğin seninledir az kaldı zaten bi kaaaaç gün düşünme istersen kanamayı da bilmiyorum aşılamada alttan kullandığımız ilaç bazen iç kızmı yaralayabiliyomuş o yüzden leke gelmesi normal olabilir canım

tatlım en iisini yapmışsın valla ben bugun yanlızım:gitme: kocişin programı var gelin bizde pijama partisi yapalım dicem ama şimdi siz kocişlerinizle kumru olmuşunuzdur:kedi:
ay canım yaa bilsem seni yazıpta üzmezdim datlum evde yalnız kalmışsın neyse bi dahakine çağır çekirdek alıp gelirim ben emi tatlım:)
slm fıstığım en iyisini yapmışın.elazığda nereye pikniğe gittiniz.bak keşke bende elazığda olabilseydim.özledim...:gitme:

ay canım yaa keşke imkan olsada görüşebilsek ama ben elazığ da değilim elazığ a yakın oturuyorum 1 saat ara var ama oralıyım bulunduğum yerde pikniğe gittik :1hug:

zilal 81 seninde innşş ii haberini alırız canım inş
ayrederya cım sen nasılsın napıyon kaynananlara yardım etmişsin canım boşver büyüklük artık bizim olsun ii yapmışsın tatlım bide bende bugün dr gittim yumuşlar büyüyolar perşembe bi daha gidicem ona göre aşılama günü belli olacak inş

canım benım az kaldı da dun kokrtum bıraz hayırlısı olsun zaman yaklastıkca ıyıce tedırgın oluorum kısmet artık allahın tevekkelu napalım dualarım sızınle:Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar.ben bugün adet oldum maalesef.aşılama yapmadık gerçi.ben bu ayda yapmayacam temmuz ayında yapacam aşılama bu ay doktora gidip aşılama öncesi testleri yeniden ypacam.allah yüzümüze güler inşallah bu aşılamam tutar.tabi ki tüm arkadaşlar hepimizin tutar...amin

canım inş.hayırlısı olur bu sefer.... benimde canım sıkıldı sanırım kaçırdım yumurtlama günümü ateşimi ölçüyordum her zaman pazar evde değildik. misafirlikteydik çalışma yapmadık maalesef ki o gn yumurtlamışım olacak şey değil....fisfisfis

canım allah yardımcımız olsun bende adet olacm sanırım persembe gunu 12.gun esıme dedım test yapayım dıye adetını bekle gecsın oyle yap dedı napcam bılmıyorum yoksa umıtlenmeyeyım daha fazla dıyorum zaten pek umudum yok da ıne de acaba mı dıyo ınsan :bbo:

angeel eşin haklı bencede bekle perşembe de benim günüm ama adet olcağımı hiissediyorum oyüzden gelirse süpriz olur bebişim bazen karnıma bakıp hiişt ordamısın diyorum ama tık yook belkide kandırıyordur:::)))))o vakit ve zaman gelmişse tamamdır............biz gelme duur desek bile gelir.......

arkadaşlar bende dr yeni geldim canım sıkkın biraz yumurtalar fazla büyümüş oyüzdende çatlatma iğnesi yapılmadan yarın aşılama olacak tabii aksi bir durum olmassa,dr bu ayı iptalde edebiliriz dedi,herşey yarın belli olacak inş yumurtalar kendiliğinden çatlar,daha fazla büyümez,emeklerimizde boşa gitmez.benim için dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…