- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.821
mrb canım sonucu almana az kaldı değil mi hayırlısı olsun senin için dua edicem sorduğun ilacı hiç kullanmadım o yüzden bişi diyemicem öptüma.s.
hi. gitmek istemedim ama eşimin hatrı için birde orda demezlermi sizin geleceğinizi bilmiyorduk flan diye yani davetli bile değilmişiz... iyice tepem attı.. neyse geldi geçti...
ama dinlenemedim.... uykum var...mirmirmirmir
tatlım zaten eşlerin hatrı da olmasa..............hani bi söz var biraz kaba ama itin hatrı yoksa sahibinin vardır die bizimkide o hesap.biz görevimizi güzelce yerine getirelim de.her yaptığımız allah rızası için deilmi zaten
angeeeeeeeel87 kız nasıl gidiyooo ? ne alemdesin..........
canım nasıl gıtsın aynı beklıyorum dun bıraz kahvrengı bısey geldı lavabodan sonra peceteye acık kahve ama vajınadan gelıp gelmedıgıne emın degılım arkasıda olmadı zaten goguslerım hala sıs kasıklarımdakı agrılar nerdeyse gectı bu hafta persembe cuma bellı olur ama test yapmaya korkuyorum:sinifsinif::gitme:
test yapma zaten yanlış çıkar ilaçların etkisinden yanılırsın.. ama ağlayıp durma be gül azcık güzel düşün güzel şeyler olsun.:1hug:
canım benım cok saolun hepınzı ıyıkı varsınız ama hayırlısı artık steres oldum ıyıce napcam bılmıyorum sasırdım kaldım ınsallah tutmustur leke gelınce korktum bıraz tutunamadı galıba varsa da ama dusuk gıbı kanama fazla olmaz mı az bısey gelmez heralde :uhm:[/QUOTE
canım benim moralini bozma dur bakalım bekleyelim görelim. :teselli:
ay canım yaa bilsem seni yazıpta üzmezdim datlum evde yalnız kalmışsın neyse bi dahakine çağır çekirdek alıp gelirim ben emi tatlım:)tatlım en iisini yapmışsın valla ben bugun yanlızım:gitme: kocişin programı var gelin bizde pijama partisi yapalım dicem ama şimdi siz kocişlerinizle kumru olmuşunuzdur:kedi:
slm fıstığım en iyisini yapmışın.elazığda nereye pikniğe gittiniz.bak keşke bende elazığda olabilseydim.özledim...:gitme:
Kızlar eşim 2. aşılamaya razı oldu. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yüzümüzü güldürsün inşallah..
slm fıstıklar nasılsınızz
angell87 cim sen nie böle düşünüyosn inş bebeğin seninledir az kaldı zaten bi kaaaaç gün düşünme istersen kanamayı da bilmiyorum aşılamada alttan kullandığımız ilaç bazen iç kızmı yaralayabiliyomuş o yüzden leke gelmesi normal olabilir canım
slm kızlar.ben bugün adet oldum maalesef.aşılama yapmadık gerçi.ben bu ayda yapmayacam temmuz ayında yapacam aşılama bu ay doktora gidip aşılama öncesi testleri yeniden ypacam.allah yüzümüze güler inşallah bu aşılamam tutar.tabi ki tüm arkadaşlar hepimizin tutar...amin
slm kızlar.ben bugün adet oldum maalesef.aşılama yapmadık gerçi.ben bu ayda yapmayacam temmuz ayında yapacam aşılama bu ay doktora gidip aşılama öncesi testleri yeniden ypacam.allah yüzümüze güler inşallah bu aşılamam tutar.tabi ki tüm arkadaşlar hepimizin tutar...amin
zilal 81 seninde innşş ii haberini alırız canım inş
CANIIIM SAOOLL inşş hepimize güzel haberler olsunn güülümm:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?