Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

SEN VARYA SEN TAM DAYAKLIKSINklava:yaaaaa bi dur bakalım olacağı varsada senn bu paniğinden bebişte korkup kaçacak ama.böle olmaz tatlım benimbiraz başka işlerle uğraş kafa dağıt.sonuçta durum %50 %50 yani tutmuştur veya tutmamıştır dert etmekle elimize stresten başka bişi geçmio

canım aynen bende de var o hıs adet olacagım sankı bende elımı karnıma koyup konusuyorum ama dedıgın gıbı ses seda yok:kedi:bende esıme babalar gunu hedıyesı verebılırsem dıye dusunmustum haftasonuda yanına gıdecegım cok guzel bı hedıye olurdu ama sanırım rabbım nasıp etmedı hayırlısı olsun benımle olsa hıssederdım galıba

:kedi::kedi::kedi: canım ya keske becerebılsem paranoyak oldum cıktım ıyıce psıkolojım bozuldu gecelerı uyku 0 napcam bılmem esımde bekle dıyo dayan bakalım dayanabılırsen:çok üzgünüm:

:kedi::kedi::kedi: canım ya keske becerebılsem paranoyak oldum cıktım ıyıce psıkolojım bozuldu gecelerı uyku 0 napcam bılmem esımde bekle dıyo dayan bakalım dayanabılırsen:çok üzgünüm:

ooooof of durum çok vahim o zaman valla ben ilk aşımda kendime çok kızıyodum ama sen benide geçmişin be güzelim 2.aşımda artık tecrübe sahibi olunca hiç takmadım kafaya rabbim bi kolaylık verdi ve inan test günüme kadar zaman nasıl geçti anlamadım bile çünki bi rahatlık vardı içimde sen çalışmıyosun galiba okuyodun otur ders çalış ya aslında senin durum çok kötü ne desek boooş çooook kötü durumdasııın ne yapsam düzelmezsin artık sen eeeee bebişinde deli ana istemezheralde neyse aklın başına gelene kadar bekler artık bence sen bi anca önce aklını başına al ve toparlan.kafamçokkarıştı

:mymeka:kafama bırının dank etmesı lazım canım dune kadar bısey yoktu kanama olunca korktum :kedi:dersı de kafa almıyokı tatlım yaa ah bı calısabılsem ama tatıle fılan gıtmeyı dusunuyom 1 2 gun esımın yanına olmazsa kafam dagılsın haftasonu dugun var yannda olcam ınsallahzemuszemus

özel olmazsa tatlım eşin nerde sen nerdesin

canım inş herşey yolunda gider aşılaman ii geçer canım

pirancım hayırlısı buymuş demekki canım inş rabbim tez vakitte gönderecek bize o güzel meleğimizi inş canım:Saruboceq:

ooooyy kıyamam ben sana demek sen bundan kafaya takıyon eşin yanında yok die . sen konyada okul içinmi bulunuyosun

yok canım konyada oturuyorz esım yazları santıyeye gıdyo mart ayında kasım aralık gıbı gelıyo ayda 2 gun ıznımız var ıste oyle benım kı muebbet asker kaydirigubbakcemile3bu sartlar altınca cocuk olması da blenemez zaten dı mı normal yoldan:kedi::kedi:sırnaşık şey

tatlım yaa afyonda otursanız sizin için daha ii olmazmı böle senenin 8-9 ayı ayrı kalmaktansa.. yanlış anlama kötü bi niyetle sormuyorum eminim sizin için bölesi uygun olduğu için ayrı kalıyosunuzdur ama sadece merak ettim ve hiiiiç belli olmaz bakarsın eşinin geldiği günler yumoşlarına denk gelirde tutuverir bilemezsinki....

canım esım sureklı afyonda kalmıyo ıhaleyle alıyolar ısı her sene pyango nereye cıkarsa :gitme:gecen yılda adanadaydı aılelerımızde burda zaten dagın basına kuruyolar santıyeyı kervan gecmez bı yer tbırı caızse o kadar ıscının oldugu yere zaten goturmez tatlım benım nıye yanlıs anlıyayım olur mu hıc abla kardesız bız burda ıyıkı varsınız allah hepınızden razı olsun:1hug:a.s

anladım tatlım canımsın yaa inşallah hayırlııyla bi bebişiniz olurda sana can yoldaşlığı yapar babayı beklerken....

anladım tatlım canımsın yaa inşallah hayırlııyla bi bebişiniz olurda sana can yoldaşlığı yapar babayı beklerken....

bıtanem benım ınsallah tutarda su asılamam rabbımın ıznıyle yalnız bırakmaya dayanamaz annesını de gelır tez zamanda allah hepımıze nasıp etsın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:

kizlar gunaydınnn
bir kac gundur yoktum nasılsınız varmı guzel haberler, angel senden umutluyum ben.
Bugun benim 8. gunum ama hicbir belirtim yok kızlar.
sadece sol gogsume dokununca hafif acıyor. belkide sutyen sıkmıstır. bunun bir belirti oldugunu sanmıyorum ben..

16/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
zelal81..............................18/ haziran aşılama sonucu bekliyor..:Saruboceq:
angeeel87.........................21/haziran(aşılama):Saruboceq: kaldı 4 gün
incemeşe..........................22/haziran 3.aşılama için gün sayıyor.
esterya.............................22/haziran (aşılama sonucu bekliyor) :Saruboceq:
Abı-Hayat..........................?/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
ayrederya..........................23/haziran
catdog..............................28/haziran
ozlem82do........................29/haziran 2.aşılama
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama) :Saruboceq:
özgül23.............................9/temmuz 2.aşılama için gün sayıyor.:Saruboceq:
nesemeşe.........................Haziranda 2. aşılaması var dualarınızı bekliyor :Saruboceq:
maviumutolsun .................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
mavioje.............................12/haziran 3.aşılama
mydaisy260621.................19/haziran 2.aşılama
bosna...............................18/haziran aşılama sı olacak. :Saruboceq:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp [/QUOTE]

Son düzenleme:
günaaaaaaayyyydddddıııııııııııııııınnnn şekerler
kızlar liste biraz karıştı toparlayalım. aşılamsı olanlar beklenen test gününün tarihini verirlerse süper olacak. hadiiii pamuk eller ... göreyim sizi..

günaydın herkese,
perşembe günü ilk aşılamam olacak. şimdiden buz gibi ellerim :)

güzelim rahat ol.. hepimizin başından geçti .. rahat olmak en önemlisi... kendini hazırla acı sızı yok ben anlamamıştım bile hayırlısı olsun diye dua et bolbol. hayırlısı olur inş. tez zamanda gelir bebişin.... listeye aldım senide :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…