- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.841
canım allah yardımcımız olsun bende adet olacm sanırım persembe gunu 12.gun esıme dedım test yapayım dıye adetını bekle gecsın oyle yap dedı napcam bılmıyorum yoksa umıtlenmeyeyım daha fazla dıyorum zaten pek umudum yok da ıne de acaba mı dıyo ınsan :bbo:
angeel eşin haklı bencede bekle perşembe de benim günüm ama adet olcağımı hiissediyorum oyüzden gelirse süpriz olur bebişim bazen karnıma bakıp hiişt ordamısın diyorum ama tık yook belkide kandırıyordur:::)))))o vakit ve zaman gelmişse tamamdır............biz gelme duur desek bile gelir.......
SEN VARYA SEN TAM DAYAKLIKSINklava:yaaaaa bi dur bakalım olacağı varsada senn bu paniğinden bebişte korkup kaçacak ama.böle olmaz tatlım benimbiraz başka işlerle uğraş kafa dağıt.sonuçta durum %50 %50 yani tutmuştur veya tutmamıştır dert etmekle elimize stresten başka bişi geçmio
:kedi::kedi::kedi: canım ya keske becerebılsem paranoyak oldum cıktım ıyıce psıkolojım bozuldu gecelerı uyku 0 napcam bılmem esımde bekle dıyo dayan bakalım dayanabılırsen:çok üzgünüm:
ooooof of durum çok vahim o zaman valla ben ilk aşımda kendime çok kızıyodum ama sen benide geçmişin be güzelim 2.aşımda artık tecrübe sahibi olunca hiç takmadım kafaya rabbim bi kolaylık verdi ve inan test günüme kadar zaman nasıl geçti anlamadım bile çünki bi rahatlık vardı içimde sen çalışmıyosun galiba okuyodun otur ders çalış ya aslında senin durum çok kötü ne desek boooş çooook kötü durumdasııın ne yapsam düzelmezsin artık sen eeeee bebişinde deli ana istemezheralde neyse aklın başına gelene kadar bekler artık bence sen bi anca önce aklını başına al ve toparlan.kafamçokkarıştı
:mymeka:kafama bırının dank etmesı lazım canım dune kadar bısey yoktu kanama olunca korktum :kedi:dersı de kafa almıyokı tatlım yaa ah bı calısabılsem ama tatıle fılan gıtmeyı dusunuyom 1 2 gun esımın yanına olmazsa kafam dagılsın haftasonu dugun var yannda olcam ınsallahzemuszemus
canım inş herşey yolunda gider aşılaman ii geçer canımarkadaşlar bende dr yeni geldim canım sıkkın biraz yumurtalar fazla büyümüş oyüzdende çatlatma iğnesi yapılmadan yarın aşılama olacak tabii aksi bir durum olmassa,dr bu ayı iptalde edebiliriz dedi,herşey yarın belli olacak inş yumurtalar kendiliğinden çatlar,daha fazla büyümez,emeklerimizde boşa gitmez.benim için dua edin
slm kızlar.ben bugün adet oldum maalesef.aşılama yapmadık gerçi.ben bu ayda yapmayacam temmuz ayında yapacam aşılama bu ay doktora gidip aşılama öncesi testleri yeniden ypacam.allah yüzümüze güler inşallah bu aşılamam tutar.tabi ki tüm arkadaşlar hepimizin tutar...amin
özel olmazsa tatlım eşin nerde sen nerdesin
canım benım esım afyonda calısıyo ben konyadayım :çok üzgünüm::sinifsinif:
ooooyy kıyamam ben sana demek sen bundan kafaya takıyon eşin yanında yok die . sen konyada okul içinmi bulunuyosun
yok canım konyada oturuyorz esım yazları santıyeye gıdyo mart ayında kasım aralık gıbı gelıyo ayda 2 gun ıznımız var ıste oyle benım kı muebbet asker kaydirigubbakcemile3bu sartlar altınca cocuk olması da blenemez zaten dı mı normal yoldan:kedi::kedi:sırnaşık şey
tatlım yaa afyonda otursanız sizin için daha ii olmazmı böle senenin 8-9 ayı ayrı kalmaktansa.. yanlış anlama kötü bi niyetle sormuyorum eminim sizin için bölesi uygun olduğu için ayrı kalıyosunuzdur ama sadece merak ettim ve hiiiiç belli olmaz bakarsın eşinin geldiği günler yumoşlarına denk gelirde tutuverir bilemezsinki....
canım esım sureklı afyonda kalmıyo ıhaleyle alıyolar ısı her sene pyango nereye cıkarsa :gitme:gecen yılda adanadaydı aılelerımızde burda zaten dagın basına kuruyolar santıyeyı kervan gecmez bı yer tbırı caızse o kadar ıscının oldugu yere zaten goturmez tatlım benım nıye yanlıs anlıyayım olur mu hıc abla kardesız bız burda ıyıkı varsınız allah hepınızden razı olsun:1hug:a.s
anladım tatlım canımsın yaa inşallah hayırlııyla bi bebişiniz olurda sana can yoldaşlığı yapar babayı beklerken....
günaydın herkese,
perşembe günü ilk aşılamam olacak. şimdiden buz gibi ellerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?