Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:Saruboceq:
Çok teşekkürler, inşallah hepimize uğurlu gelir bu liste. perşembeye kadar rahatlayacağım, söz :)

esterya belirtilere takılma ben hep yazıyorum herkeste değişik oluyor kiminde hiç olmuyor. ben 3 gün kendimi hep hamile gibi hissettimde gezdim ama olmadı..

esteryacım ınsallah varddır tutunmustur kuzucuklarımız da benım ıcımde hıc heyecan yok adetımı beklıyorum :umursamaz:

esterya malesef belirtim yok hafif göğsüm ağrıyor amaeskisi kadar degil yani ilacın etkisi kadar......
adet ağrılarım 1hafta önce başlardı şimdide öyle ağrılarım vaar ama herşeye rağmen heyecanlıyım....................

walla bendede bi belirti yok zaten bastan da hic oyle goguslerimde bisi olmadı.
sol gogsume bastırınca agrıyor o kadar.

canıııııım malesef ben hala adet günü vermiorum(((((((((söktürücüm bugün bitti ama söktüremedi hala.:))))))))))))))))))))))))benle adet olanlar 2.ye döndü bende bi hareket yok hala.adet olıym yeni günümü belirticem

canım böyle gecikmesi de normalmi acaba... doktorun ne dedi..allah korusun kist flan olmasın ??? ihmal etme

Kızlar bu hafta kimlerin aşılaması olacak???
canım benim pazartesi olur aşılamam hayırlısıyla inş
günaydın herkese,
perşembe günü ilk aşılamam olacak. şimdiden buz gibi ellerim :)
mrb cnanım hayırlı olsun şimdiden aşılaman inş tutar canım

mrbbbbbbb fıstıkkk canım benim adet tarihim temmuz9 gibi olur aşılamam da bu hafta pazartesi olur inş hayırlısıyla bide bu ikinci aşılamam olcak

esteryacım hayırlı sonuç alırsın o gün in canım
kızlar banada dua edin herşey ii geçsin meleğim aşılamadan sonra benle olsun inş

özgülcüm canım benım dualarım senınle allah yardımcın olsun ınsallah tutunur melegın sana sende bana dua et cnm 5 gun kaldı ama hıc bırsey yok sadece arar ara mıdem bulanıyo sanırım oda psıkolojık:1no2::çok üzgünüm:

canım benım yaa bende adet sokturucu kullanmıstım hap bıtınce 2 gun sonra adet gormstum:1hug:

16/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
zelal81..............................18/ haziran aşılama sonucu bekliyor..:Saruboceq:
angeeel87.........................21/haziran(aşılama):Saruboceq: kaldı 4 gün
incemeşe..........................22/haziran 3.aşılama için gün sayıyor.
esterya.............................22/haziran (aşılama sonucu bekliyor) :Saruboceq:
Abı-Hayat..........................?/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
ayrederya..........................23/haziran
catdog..............................28/haziran
ozlem82do........................29/haziran 2.aşılama
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama) :Saruboceq:
özgül23.............................9/temmuz 2.aşılama için gün sayıyor.:Saruboceq:
nesemeşe.........................Haziranda 2. aşılaması var dualarınızı bekliyor :Saruboceq:
maviumutolsun .................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
mavioje.............................12/haziran 3.aşılama
mydaisy260621.................19/haziran 2.aşılama
bosna...............................18/haziran aşılama sı olacak. :Saruboceq:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…