- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.861
canım benim aşılamam 8 haziranda oldu 22 haziranda test yaptırıcam
güzelim rahat ol.. hepimizin başından geçti .. rahat olmak en önemlisi... kendini hazırla acı sızı yok ben anlamamıştım bile hayırlısı olsun diye dua et bolbol. hayırlısı olur inş. tez zamanda gelir bebişin.... listeye aldım senide :1hug:
kizlar gunaydınnn
bir kac gundur yoktum nasılsınız varmı guzel haberler, angel senden umutluyum ben.
Bugun benim 8. gunum ama hicbir belirtim yok kızlar.
sadece sol gogsume dokununca hafif acıyor. belkide sutyen sıkmıstır. bunun bir belirti oldugunu sanmıyorum ben..
günaaaaaaayyyydddddıııııııııııııııınnnn şekerler
kızlar liste biraz karıştı toparlayalım. aşılamsı olanlar beklenen test gününün tarihini verirlerse süper olacak. hadiiii pamuk eller ... göreyim sizi..
canıııııım malesef ben hala adet günü vermiorum(((((((((söktürücüm bugün bitti ama söktüremedi hala.:))))))))))))))))))))))))benle adet olanlar 2.ye döndü bende bi hareket yok hala.adet olıym yeni günümü belirticem
canım benim pazartesi olur aşılamam hayırlısıyla inşKızlar bu hafta kimlerin aşılaması olacak???
mrb cnanım hayırlı olsun şimdiden aşılaman inş tutar canımgünaydın herkese,
perşembe günü ilk aşılamam olacak. şimdiden buz gibi ellerim :)
kızlar liste biraz karıştı toparlayalım. aşılamsı olanlar beklenen test gününün tarihini verirlerse süper olacak. hadiiii pamuk eller ... göreyim sizi..
canım benim aşılamam 8 haziranda oldu 22 haziranda test yaptırıcam
esteryacım hayırlı sonuç alırsın o gün in canım
kızlar banada dua edin herşey ii geçsin meleğim aşılamadan sonra benle olsun inş
canıııııım malesef ben hala adet günü vermiorum(((((((((söktürücüm bugün bitti ama söktüremedi hala.:))))))))))))))))))))))))benle adet olanlar 2.ye döndü bende bi hareket yok hala.adet olıym yeni günümü belirticem
Kızlar bu hafta kimlerin aşılaması olacak???
benim aşılamam bugün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?