Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugun benım 10.gunum ama hala belırtı yok ara ara kasıgımın ust kısmı agrıyo ama uzun surmuyo adetıme de 1 hafta var test yapma bekle gecsın dedı esım acaba beklesem mı yoksa test yapıp yoksa kendımı alıstırsam mı anıden gelırse adetım daha kotu olurum sanırım

canım öncelikle sana çok kızıyorum böle paranoyak oldun iyice ama bi yandanda hak veriyorum çünki benim 2. aşımda testten sonra kırmızılar geldi yani negatif olduğunu önceden öğrenmiştim ve gerçekten dediğin gibi çok normal karşıladım çünki bekliodum sadece testten sonra biyazcık üzüntüm oldu ammaaaaaaaaaaaaaa senin için çok erken çünki ben 14.test yaptım 16.gün adet oldum azcık daha sabret

slm kızlar bugün doktora gittim aşılama öncesi bu ay hormon testlerimi yeniden yaptım.moralim bozuldu.hormonlardan biri çok yüksek çıktı.bu şekilde aşılama tutmaz dedi doktor.rahim ağzında sıvı sargılanıyor bu sıvı spermleri öldürüyormuş.moralim bozuldu.ilaç tedavisine başladım...ama sevindirici bi haber de söyledi doktor.2. aşılamada tutma oranı %30 a kadar çıkıyor 3.aşılamada %40 lara kadar çıkıyormuş.ilk kez bunu öğrandim.çok sevindim heyecanlandım...

az sonra gidip çatlatma iğnemi olacağım. kalbim pır pır...
şimdiden böyleyse önümüzdeki günlerde napacak bu kalp, hiç bilmiyorum :)

17/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
zelal81..............................18/ haziran aşılama sonucu bekliyor..:Saruboceq:
angeeel87.........................21/haziran(aşılama):Saruboceq: kaldı 4 gün
esterya.............................22/haziran (aşılama sonucu bekliyor) :Saruboceq:
Abı-Hayat..........................?/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
ayrederya..........................23/haziran
catdog..............................28/haziran
ozlem82do........................29/haziran 2.aşılama
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama) :Saruboceq:
özgül23.............................9/temmuz 2.aşılama için gün sayıyor.:Saruboceq:
nesemeşe.........................Haziranda 2. aşılaması var dualarınızı bekliyor :Saruboceq:
maviumutolsun .................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
mavioje.............................12/haziran 3.aşılama
mydaisy260621.................19/haziran 2.aşılama
bosna...............................18/haziran aşılama sı olacak. :Saruboceq:
incemeşe..........................22/haziran 3.aşılama için gün sayıyor.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp

Son düzenleme:

dur bakalım tedavini olunca belki daha iyi olacak iyi olmuş testlerini yeniden yaptırman
inş. üçüncüye gerek kalmaz belkide hiçbirine gerek kalmaz.... hayılısı olsun canım üzme kendini.

günaydın kızlar sık sık giremiyorum siteye ama aklım hep sizlerdeneler olup bittiğini okuyorum ama benim 3 cü aşılamam ayın 22 de yalnız dr dediki en şanslı olunan 3 cü aşılama dedi ben bu ay çok umutluyum dedi.. am abenim hiç umudumda kalmadı o bebek isteğid eyok oldu.. hatta akşam yapmayalım diye eşimi iknay açalıştım ama nafile çok fena bi tepki aldım ben neden böyel düşünmey ebaşladım onud abilmiyorum da neyse kafam karışık galiba benim hakkımızda hayırlı olsun bakalım hepimizin öpüyorum hepizi

canım hayırlısı olur inş. ama böyle de yapma. bıkkınlık flan geldi galiba birçoğumuza bende geçen akşam ağladım durdum. arada bir böyle oluyor.. bırakırsakta tedavi flan ya olmazsa diye çok korkuyorum. bir türlü kafamı rahatlatamıyorum.. ama istemiyo gibisin ya aslında derinlerden çok istiyorsun. inş. bu sefer sıkı sıkı tutar seni bırakmaz kaydirigubbakcemile bir an önce sağlıkla gelir...

günaydın,
aşılama tarihini öğrendiğimden beri, bende de anlam veremediğim bi hal var. sanki olsa da olur olmasa da gibi hissediyorum kendimi. iki gün öncesine kadar o yanıp tutuşan halimden eser yok. belki de bir savunma mekanizması geliştiyoruz farkında olmadan, çok büyük hayal kırıklıkları yaşamamak için...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

kızlar gunaydın herkese bugun benım 11.gunum ara ara kasıklarıma agrılar gırıyo cok sıddetlı degıl ama sanırım adet olacagım asında adet agrısına da benzemıyo ama ne bıleyım bu belırsızlık benı yıyıp bıtırıyo cuma gunu13.gunum kantestı yaptırsam ebllı olur mu kendımı yıpratmayayım daha fazla:sinifsinif:

bencede 13.gün yaptırman çok daha ii olur.drlar 12.gün kanda çıktığını sölüyo ama sen bi gün sonra yaptır bence içinde tereddüt kalmasın die.

canım galiab haklısın ya bend eyanıp tutuşuyodum ama şimdi ısrarla istemiyorum ebnd eşaştım bu duruma valla olabilir ama bu sefer dr beklentim yok dedim oda şaştı asıl bu sefre bekle diye bakalı mhayırlısı hepimzi hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…