- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.881
benim aşılamam bugün oldu
benim aşılamam bugün oldu
canım inş herşey yolunda gider aşılaman ii geçer canım
sağol canım inş iyi olmuştur,gelişmiş yumurta sayısı 10du bilmiyorum artık herşeyin hayırlısı
kıslar bu arada sigarayı bırakmaya çalışıyorum en kısa yolu bilen varmı kürdü mürdü felan
kızlar bugun benım 10.gunum ama hala belırtı yok ara ara kasıgımın ust kısmı agrıyo ama uzun surmuyo adetıme de 1 hafta var test yapma bekle gecsın dedı esım acaba beklesem mı yoksa test yapıp yoksa kendımı alıstırsam mı anıden gelırse adetım daha kotu olurum sanırım
canım benım gorumcemde ıcıyodu o bı kac ot karısımıyla bıraktı kayınvalıdeme sorayım hemen dur sana soyleyeyım
tatlım sana kızıyorum dedim die alınmadın inş.sorayım hemen demiştin valla benim krezler yokluyo beni....
slm kızlar bugün doktora gittim aşılama öncesi bu ay hormon testlerimi yeniden yaptım.moralim bozuldu.hormonlardan biri çok yüksek çıktı.bu şekilde aşılama tutmaz dedi doktor.rahim ağzında sıvı sargılanıyor bu sıvı spermleri öldürüyormuş.moralim bozuldu.ilaç tedavisine başladım...ama sevindirici bi haber de söyledi doktor.2. aşılamada tutma oranı %30 a kadar çıkıyor 3.aşılamada %40 lara kadar çıkıyormuş.ilk kez bunu öğrandim.çok sevindim heyecanlandım...
günaydın kızlar sık sık giremiyorum siteye ama aklım hep sizlerdeneler olup bittiğini okuyorum ama benim 3 cü aşılamam ayın 22 de yalnız dr dediki en şanslı olunan 3 cü aşılama dedi ben bu ay çok umutluyum dedi.. am abenim hiç umudumda kalmadı o bebek isteğid eyok oldu..hatta akşam yapmayalım diye eşimi iknay açalıştım ama nafile çok fena bi tepki aldım ben neden böyel düşünmey ebaşladım onud abilmiyorum da neyse kafam karışık galiba benim hakkımızda hayırlı olsun bakalım hepimizin öpüyorum hepizi
günaydın kızlar sık sık giremiyorum siteye ama aklım hep sizlerdeneler olup bittiğini okuyorum ama benim 3 cü aşılamam ayın 22 de yalnız dr dediki en şanslı olunan 3 cü aşılama dedi ben bu ay çok umutluyum dedi.. am abenim hiç umudumda kalmadı o bebek isteğid eyok oldu..hatta akşam yapmayalım diye eşimi iknay açalıştım ama nafile çok fena bi tepki aldım ben neden böyel düşünmey ebaşladım onud abilmiyorum da neyse kafam karışık galiba benim hakkımızda hayırlı olsun bakalım hepimizin öpüyorum hepizi
kızlar gunaydın herkese bugun benım 11.gunum ara ara kasıklarıma agrılar gırıyo cok sıddetlı degıl ama sanırım adet olacagım asında adet agrısına da benzemıyo ama ne bıleyım bu belırsızlık benı yıyıp bıtırıyo cuma gunu13.gunum kantestı yaptırsam ebllı olur mu kendımı yıpratmayayım daha fazla:sinifsinif:
canım galiab haklısın ya bend eyanıp tutuşuyodum ama şimdi ısrarla istemiyorum ebnd eşaştım bu duruma valla olabilir ama bu sefer dr beklentim yok dedim oda şaştı asıl bu sefre bekle diye bakalı mhayırlısı hepimzi hakkındagünaydın,
aşılama tarihini öğrendiğimden beri, bende de anlam veremediğim bi hal var. sanki olsa da olur olmasa da gibi hissediyorum kendimi. iki gün öncesine kadar o yanıp tutuşan halimden eser yok. belki de bir savunma mekanizması geliştiyoruz farkında olmadan, çok büyük hayal kırıklıkları yaşamamak için...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?