Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bakalım canım ya belki gene hayal krııklığı yaşamamak için böyel düşünüyorum ama zman neyi gösterecek hayırlısı saol canım inşallah sneinkid egelir öpüyorum

insan çok istediği birşeyi elde etmeye yaklaşınca içini bir korku sarar ya, öyle olduk galiba. ama pozitifi görünce bunların hepsi geçecek Allah'ın izniyle.

canım inş kullandığın ilaçtan sonra herşey yoluna girer meleğini alırsın kollarına canım hayırlısı olur inş
canım bende senin gibiyim ilk aşılamamda müthiş bi heyecan vardı ama olmadı şimdi ise hiç ilgilenmiyorum hatta sanki normal muayeneye gidiyom gibi geliyo neyse hayırlısı hakkmızda
canım aslında 14. günde daha net oluyo sonuç ama sen dayanamıyosan git yaptır hayırlısı olur inş

canım insan artık negatif sonuç alınca hep öyle oluyor acaba diosun budamı olmaycak sonrada heves gidiyo içinde bende ilkinde öle oldum ikinici aşılamam olcak inş bundada hiç hevesli deilim bakalım hayırlısı olsun inş hakkmızda rabbim en iyisini ve güzeini bilir bizim için

özgulcum 14.gu de cumartesıye denk gelıyo kan verırsem pazar gunu alamam pazatesıye sarkar mecburn o zmnı bekledıkten sonrada pazartesı yaptırırım aslında adet gunum pazartesı gecmesını mı beklesem bılemıyorum ben kendımı tamamen ınadırayım yoksa adet olacagıma dr uma gıdeyım rapaor ısını fılan halledeyım 2. asılama ıcın dıye dusundum

insan çok istediği birşeyi elde etmeye yaklaşınca içini bir korku sarar ya, öyle olduk galiba. ama pozitifi görünce bunların hepsi geçecek Allah'ın izniyle.
bilmiyorum artık ne olacak tek bildiğim eskisi gibi istekli olmadığım hayırlısı bakalım.bu ay istemiyorum ya inadına bide tutmasın. etrafımdkai insanlardan çok etkilendim hepsi üst üste geldi ablalarımın kzılarıyal sorunalrı var onlarda çok zor çocuk sahibi oldular.üst komşum kızından izin almadan bana bile kahve içmeye gelemiyoo 2 yaşında çocuğu olan bi komşum var kadın nefse alamıyoo çocuğun yaramazlığından bunları görünce dehşete düştüm ben ne yapıyorum diye bu kadar sorumluluğu kaldırabilecekmiyim bend ebu kadar sabır varmı diye. bu kadar emek veriyorum uğraş veriyorum sonunda onlar gibi olmaktan korktum işi n açıkcası halada korkuyorum hatta dr bile eşim çok istediği için gideceğim valla korkuyorum

ıncemesecım ınan benım ıcımdekı ıstek de umut da tukendı bosa kurek cekıyorum sankı tutazsa asıalama bırakıcam ugrasmıycam artık burnumdan geldı 1.5 yılım aglamaktan beklemekten strese sokmaktan baska elımde ıkalan hıc bısey yok ben bıle acır oldum su halıme ne bu boyle

aynı korkular bende de var. ama çocuğu olan biriyle ne zaman konuşsam, söylenen şey aynı. evet çok zor, ama sevgisi herşeye değer diyorlar :) yaşayıp göreceğiz arkadaşım, istemiyorum deme yine de sen:) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. bunca zaman olmamasının mutlaka bir sebebi olduğu gibi, bu sefer olursa onun da bir sebebi olacak. gönlünü ferah tut :)

canım benim 9. gunum
kasıklarımda arada hafif agrı oluyor
ama goguslerim henuz pamela anderson kadar olmadı
eskisi gibi yani

canım benim 9. gunum
kasıklarımda arada hafif agrı oluyor
ama goguslerim henuz pamela anderson kadar olmadı
eskisi gibi yani

benımde 11.gunum cuma gunu kantestı yaptırayım dıyorum benımde ara ara oluyo agrım ck hafıf bırde belımın sag tarafı agrıyo sadece kendımı cok dınlıyorum sanırım ondan dune kadar bısey yoktu benım gogusler pamelanınkılerı de gectı hemde damarlıkaydirigubbakcemile3 arada da sag kasıgıma sankı ıgne batırıyolar sanırım tutmadı oyle hıssedıyorum

bu kadar belirtin olduguna gore bence seninki Allahin izniyle tutmustur canım
yarın bile test yapsan cıkar bence

bu kadar belirtin olduguna gore bence seninki Allahin izniyle tutmustur canım
yarın bile test yapsan cıkar bence

canım benım ınsallah tutunmustur ama herkesste ayrı ayrı belırtıler bellı olmuyo kı gecen dr da gebelık de var galıba deyınce kafam ııce karıstı ama adam umutlanma kesın bırsey dyemem dedı test yapmaya da korkuyorum sabah bı olsun bakalım kafama esıverır bakarsın gıder verırım kanı kaydirigubbakcemile3 bu celıskıde kalmaktansa ak koyun kara koyun cıksın meydana ınsallah senın melgınde tutunmustur benım dune kadar tık yoktu ne belırtı ne bısey sadece goguslerım sıstı takma kafana canım sende allah gonlumuze gore versın ınsallah:Saruboceq:

kızlar yaa ben bugun gece bı ruya gordum dogum yapmısım 4 tane erkek cocugum olmus dıyorum ben 4 une nasıl bakcam dıye ama hepsıde oyle guzellerkı sonra 2 tanesı kayboluyo dıyorum saglıkıszdı zaten onlar dıye allah bu 2 sını bana bagısladı dıyorum allah hayırlara getırsın.2.asılamayı yapıyodu dr sapıttım durdum yanı butun gece:bbo:

canım ya benim içime sanki senin bebeğin tutundu gibi doğuyo hayırlısı inş

angel sabırsızlıkla bekliorum haberini benim aşılamadan sonra hiiiiiç belirtim yoktu göğüste damar falan diosun oldu gibi bence.inşallah tutmuştur bebeğin canım yarın gir kan ver de bitsin bu stres bence

angel guzelim bence sen git yarın kan ver ogren nedir ne degildir yoksa psikolojin iyice bozulacak kız :)
ama bence sen hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…