- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.901
bakalım canım ya belki gene hayal krııklığı yaşamamak için böyel düşünüyorum ama zman neyi gösterecek hayırlısı saol canım inşallah sneinkid egelir öpüyorumcanım hayırlısı olur inş. ama böyle de yapma. bıkkınlık flan geldi galiba birçoğumuza bende geçen akşam ağladım durdum. arada bir böyle oluyor.. bırakırsakta tedavi flan ya olmazsa diye çok korkuyorum. bir türlü kafamı rahatlatamıyorum.. ama istemiyo gibisin ya aslında derinlerden çok istiyorsun. inş. bu sefer sıkı sıkı tutar seni bırakmaz kaydirigubbakcemile bir an önce sağlıkla gelir...
canım galiab haklısın ya bend eyanıp tutuşuyodum ama şimdi ısrarla istemiyorum ebnd eşaştım bu duruma valla olabilir ama bu sefer dr beklentim yok dedim oda şaştı asıl bu sefre bekle diye bakalı mhayırlısı hepimzi hakkında
canım inş kullandığın ilaçtan sonra herşey yoluna girer meleğini alırsın kollarına canım hayırlısı olur inşslm kızlar bugün doktora gittim aşılama öncesi bu ay hormon testlerimi yeniden yaptım.moralim bozuldu.hormonlardan biri çok yüksek çıktı.bu şekilde aşılama tutmaz dedi doktor.rahim ağzında sıvı sargılanıyor bu sıvı spermleri öldürüyormuş.moralim bozuldu.ilaç tedavisine başladım...ama sevindirici bi haber de söyledi doktor.2. aşılamada tutma oranı %30 a kadar çıkıyor 3.aşılamada %40 lara kadar çıkıyormuş.ilk kez bunu öğrandim.çok sevindim heyecanlandım...
canım bende senin gibiyim ilk aşılamamda müthiş bi heyecan vardı ama olmadı şimdi ise hiç ilgilenmiyorum hatta sanki normal muayeneye gidiyom gibi geliyo neyse hayırlısı hakkmızdagünaydın kızlar sık sık giremiyorum siteye ama aklım hep sizlerdeneler olup bittiğini okuyorum ama benim 3 cü aşılamam ayın 22 de yalnız dr dediki en şanslı olunan 3 cü aşılama dedi ben bu ay çok umutluyum dedi.. am abenim hiç umudumda kalmadı o bebek isteğid eyok oldu..hatta akşam yapmayalım diye eşimi iknay açalıştım ama nafile çok fena bi tepki aldım ben neden böyel düşünmey ebaşladım onud abilmiyorum da neyse kafam karışık galiba benim hakkımızda hayırlı olsun bakalım hepimizin öpüyorum hepizi
canım aslında 14. günde daha net oluyo sonuç ama sen dayanamıyosan git yaptır hayırlısı olur inşkızlar gunaydın herkese bugun benım 11.gunum ara ara kasıklarıma agrılar gırıyo cok sıddetlı degıl ama sanırım adet olacagım asında adet agrısına da benzemıyo ama ne bıleyım bu belırsızlık benı yıyıp bıtırıyo cuma gunu13.gunum kantestı yaptırsam ebllı olur mu kendımı yıpratmayayım daha fazla:sinifsinif:
günaydın,
aşılama tarihini öğrendiğimden beri, bende de anlam veremediğim bi hal var. sanki olsa da olur olmasa da gibi hissediyorum kendimi. iki gün öncesine kadar o yanıp tutuşan halimden eser yok. belki de bir savunma mekanizması geliştiyoruz farkında olmadan, çok büyük hayal kırıklıkları yaşamamak için...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
bilmiyorum artık ne olacak tek bildiğim eskisi gibi istekli olmadığım hayırlısı bakalım.bu ay istemiyorum ya inadına bide tutmasın.insan çok istediği birşeyi elde etmeye yaklaşınca içini bir korku sarar ya, öyle olduk galiba. ama pozitifi görünce bunların hepsi geçecek Allah'ın izniyle.
bilmiyorum artık ne olacak tek bildiğim eskisi gibi istekli olmadığım hayırlısı bakalım.bu ay istemiyorum ya inadına bide tutmasın.etrafımdkai insanlardan çok etkilendim hepsi üst üste geldi ablalarımın kzılarıyal sorunalrı var onlarda çok zor çocuk sahibi oldular.üst komşum kızından izin almadan bana bile kahve içmeye gelemiyoo 2 yaşında çocuğu olan bi komşum var kadın nefse alamıyoo çocuğun yaramazlığından bunları görünce dehşete düştüm ben ne yapıyorum diye bu kadar sorumluluğu kaldırabilecekmiyim bend ebu kadar sabır varmı diye. bu kadar emek veriyorum uğraş veriyorum sonunda onlar gibi olmaktan korktum işi n açıkcası halada korkuyorum hatta dr bile eşim çok istediği için gideceğim valla korkuyorum
bilmiyorum artık ne olacak tek bildiğim eskisi gibi istekli olmadığım hayırlısı bakalım.bu ay istemiyorum ya inadına bide tutmasın.etrafımdkai insanlardan çok etkilendim hepsi üst üste geldi ablalarımın kzılarıyal sorunalrı var onlarda çok zor çocuk sahibi oldular.üst komşum kızından izin almadan bana bile kahve içmeye gelemiyoo 2 yaşında çocuğu olan bi komşum var kadın nefse alamıyoo çocuğun yaramazlığından bunları görünce dehşete düştüm ben ne yapıyorum diye bu kadar sorumluluğu kaldırabilecekmiyim bend ebu kadar sabır varmı diye. bu kadar emek veriyorum uğraş veriyorum sonunda onlar gibi olmaktan korktum işi n açıkcası halada korkuyorum hatta dr bile eşim çok istediği için gideceğim valla korkuyorum
kizlar bende hic bir belirti yokkk
canım benim 9. gunum
kasıklarımda arada hafif agrı oluyor
ama goguslerim henuz pamela anderson kadar olmadı
eskisi gibi yani
bu kadar belirtin olduguna gore bence seninki Allahin izniyle tutmustur canım
yarın bile test yapsan cıkar bence
canım benım ınsallah tutunmustur ama herkesste ayrı ayrı belırtıler bellı olmuyo kı gecen dr da gebelık de var galıba deyınce kafam ııce karıstı ama adam umutlanma kesın bırsey dyemem dedı test yapmaya da korkuyorum sabah bı olsun bakalım kafama esıverır bakarsın gıder verırım kanı kaydirigubbakcemile3 bu celıskıde kalmaktansa ak koyun kara koyun cıksın meydana ınsallah senın melgınde tutunmustur benım dune kadar tık yoktu ne belırtı ne bısey sadece goguslerım sıstı takma kafana canım sende allah gonlumuze gore versın ınsallah:Saruboceq:
canım ya benim içime sanki senin bebeğin tutundu gibi doğuyo hayırlısı inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?