Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar haklısınız ya ben yoksa cıldırcam yrn gıdeyım pasalar gıbı vereyım kanımı alayım ------ sonucumu geleyım kaydirigubbakcemile3alıstım nasılsa fosss belırtılere negatıf haberlereyerimseniben amannn bahar temızlıgıme baslarım avuturum kendımı napıyım dunyanın sonu degıl ya rabbım agzımızın tadnı bozmasın saglıgımızı almasın eslerımızle ımtıhan etmesın bızı aminnnn:Saruboceq:

tatlım angeel bencede yarın sen kanını ver zaten yarın 12. günün değilmi yüksek ihtille varsa belli olur kiiii bana var gibi gelio hadi hayırlısı bence sen bugün güzel bi uyku çek kendine yaarında test yaptır ama sonuç ne olursa olsun allaha sığın

angelll
inan senin icin senden fazla heyecanlıyımmmmmm

canım benım hepınızden allah razı olsun hep destek oldu nuz moral verdınız dua edın yarın buyuk gun ınsallah benımledır bebegım bası ben cekerım arkamdan sen gelırsın aramızda 2 gun var sanırımkaydirigubbakcemile5

tatlım benım yrn sabah erkenden gıdeyım ben polıklınıge saglık ocagına gıtmeyecegım bu kez hep hayal kırıklıgıyla dondum :1closedeyes:yenı umut yenı hayaller yenı polıklınık bu seferkı sloganımkaydirigubbakcemile3 dua et canım cok ıhtyacım var umarım bebegım tutunmusturda umut olur sızlere de bırlıkte dua etcez melegımle teyzelerıne allah nasıp ederse:kedi:

kızar ben test yaptırmaya gıdıyorum nolur dua edın de pozıtıf cıksın hıııııccc umudum yok ama hayırlısı artık rabbım sevınmeyı nasıp eder ınsallah bu kez:Saruboceq:

18/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
angeeel87.........................21/haziran (aşılama):Saruboceq: kan sonucunu bekliyor.
mydaisy260621.................20/haziran (aşılama sonucunu bekliyor)
esterya.............................22/haziran (aşılama sonucu bekliyor) :Saruboceq:
Abı-Hayat..........................?/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
ayrederya..........................23/haziran
catdog..............................28/haziran
ozlem82do........................29/haziran 2.aşılama
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama) :Saruboceq:
özgül23.............................9/temmuz 2.aşılama için gün sayıyor.:Saruboceq:
nesemeşe.........................Haziranda 2. aşılaması var dualarınızı bekliyor :Saruboceq:
maviumutolsun .................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
mavioje.............................12/haziran 3.aşılama
bosna...............................18/haziran aşılama sı olacak. :Saruboceq:
incemeşe..........................22/haziran 3.aşılama için gün sayıyor.
zelal81..............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp

Son düzenleme:
sorma canım y anolacak bu halimiz ya ben artık olayları akışına bıraktım...inşallah seninde umutların boşa çıkmaz canım ya

inşallah canım ya bi ayndan erteleyim diyorum bi yandna da yaşımı hesaba katınca zamanım az kaldı korkuyorum hayırlısı bakalım bakalım göreceğiz inşallah o sevgiyi nasıl bişiymiş ....umarım hepimzi kısa sürede yaşarız o güzelliği :)

angeeeel87 nerdesin netten çıkamıyorum seni bekliyorum...........

canım benım olmadı kanı verdım saat 3 de alacagım sonucu ama beklememe gerek kalmadı donuste eczaneden ıdrar testı aldım yaptım tek cızgı her zmnkı gıbı sonucu alıp dr a gıdecegım bundan sonra napcaz bakalım

nemi yapçaz bir gün ağlarsın sonra umutlara devam.. yola devam ... sloganı unutmaaa
hepimiz yaşadık bırakmak pes etmek yok...

ayrederyacım ben umut falan etmıycem bundan sonra ıstemyorum cocuk falan yeter cektıgım sıkıntı evlılıgımın en guzel donemlerı burnumdan geldı olursa da ladırcam ıstemıyorum

ayrederyacım ben umut falan etmıycem bundan sonra ıstemyorum cocuk falan yeter cektıgım sıkıntı evlılıgımın en guzel donemlerı burnumdan geldı olursa da ladırcam ıstemıyorum

kızz öyle demek bak diğer tarafa da yazdım buraya kaçmışın sinirlendirme beniiiii biz napalım pekiiiiii canım yapma böyle bnde ilk gün çk sinirliydim napalımmmm bak 2.sidnde şansımız daha yüksekkk durmak yok yola devam ki kan sn.ble belli değil.blki erkn. döl.filan olmuşturrr yapma böyleeee bak Allahın gücüne gider sonra

esengulcum hayır falan da aramıyorum artık bu ısın hayrı varsa da cıktı

angeel kan testiin n eden okadar geç çkıkyorki e fazla 1 saat sürüyor benimde öyle oldu...............canıım derttaşız ama isyan etmek yook biiz çook aciiiziz kuluz
ahh çook üzgüünüm ama bencede vardır bir hayır biz at gözlüğü takmışız.........
her yıl bisürü özürlü çocuk doğuyor veya bisuru çocuk oluyor o acı bizim yaşadığımız şu acıdan daha acı ve dolayısıyla bizim acımız belkide hayırlı acı..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…