- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.921
angelll
inan senin icin senden fazla heyecanlıyımmmmmm
tatlım angeel bencede yarın sen kanını ver zaten yarın 12. günün değilmi yüksek ihtille varsa belli olur kiiii bana var gibi gelio hadi hayırlısı bence sen bugün güzel bi uyku çek kendine yaarında test yaptır ama sonuç ne olursa olsun allaha sığın
kızar ben test yaptırmaya gıdıyorum nolur dua edın de pozıtıf cıksın hıııııccc umudum yok ama hayırlısı artık rabbım sevınmeyı nasıp eder ınsallah bu kez:Saruboceq:
sorma canım y anolacak bu halimiz ya ben artık olayları akışına bıraktım...inşallah seninde umutların boşa çıkmaz canım yaıncemesecım ınan benım ıcımdekı ıstek de umut da tukendı bosa kurek cekıyorum sankı tutazsa asıalama bırakıcam ugrasmıycam artık burnumdan geldı 1.5 yılım aglamaktan beklemekten strese sokmaktan baska elımde ıkalan hıc bısey yok ben bıle acır oldum su halıme ne bu boyle
inşallah canım ya bi ayndan erteleyim diyorum bi yandna da yaşımı hesaba katınca zamanım az kaldı korkuyorum hayırlısı bakalım bakalım göreceğiz inşallah o sevgiyi nasıl bişiymiş ....umarım hepimzi kısa sürede yaşarız o güzelliği :)aynı korkular bende de var. ama çocuğu olan biriyle ne zaman konuşsam, söylenen şey aynı. evet çok zor, ama sevgisi herşeye değer diyorlar :) yaşayıp göreceğiz arkadaşım, istemiyorum deme yine de sen:) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. bunca zaman olmamasının mutlaka bir sebebi olduğu gibi, bu sefer olursa onun da bir sebebi olacak. gönlünü ferah tut :)
angeeeel87 nerdesin netten çıkamıyorum seni bekliyorum...........
canım benım olmadı kanı verdım saat 3 de alacagım sonucu ama beklememe gerek kalmadı donuste eczaneden ıdrar testı aldım yaptım tek cızgı her zmnkı gıbı sonucu alıp dr a gıdecegım bundan sonra napcaz bakalım
ayrederyacım ben umut falan etmıycem bundan sonra ıstemyorum cocuk falan yeter cektıgım sıkıntı evlılıgımın en guzel donemlerı burnumdan geldı olursa da ladırcam ıstemıyorum
kızz öyle demek bak diğer tarafa da yazdım buraya kaçmışın sinirlendirme beniiiii biz napalım pekiiiiii canım yapma böyle bnde ilk gün çk sinirliydim napalımmmm bak 2.sidnde şansımız daha yüksekkk durmak yok yola devam ki kan sn.ble belli değil.blki erkn. döl.filan olmuşturrr yapma böyleeee bak Allahın gücüne gider sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?