- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.941
esengulcum hayır falan da aramıyorum artık bu ısın hayrı varsa da cıktı
kızlar bişi sorcam aşılama oldugunuz gunu dahil ederek mi sayıyorsunuz etmeden mi
mesela ben 8 haziranda asılama oldum o günü saymadan hesaplayıp bugun 10. gun dişyorum
angeel kan testiin n eden okadar geç çkıkyorki e fazla 1 saat sürüyor benimde öyle oldu...............canıım derttaşız ama isyan etmek yook biiz çook aciiiziz kuluz
ahh çook üzgüünüm ama bencede vardır bir hayır biz at gözlüğü takmışız.........
her yıl bisürü özürlü çocuk doğuyor veya bisuru çocuk oluyor o acı bizim yaşadığımız şu acıdan daha acı ve dolayısıyla bizim acımız belkide hayırlı acı..........
canım sakın isyan etme. yine allahım sabır ver diye dua et. haberi aldın daha çok yeni üzüntünü en ii biz ler anlıyoruz. ama ben de çok ağladım üzüldüm ama bir gün ağlarım sonra toparlayacağım diye kocişe de söz verdim. yarından sonra ağlamadım.. birka. gün en çok yapmak isteyip te yapamadığın şeyleri kafanda sırala onları yap. rahatla biraz yine burayız konuşuruz. ama kötü konuşup bizide üzme beni getirme oralaraklava:
canım ısyan degıl de neden bole seyler hep bızı buluyo mıllet korunurken hamıle kalıyo korunmayı bırakır bırakmaz hamıle kalıyo onladan bırıde neden bız degılız ne bu cektıgımız sıkıntılar dr la akraba olacagız valla yakında bıktım artık mucadele etme gucum de yok
kızar kusura bakmayın abuk subuk konustun o ankı psıkolojıyle dedıgınız gıbı beterın beterı var allaha sukur saglımız yerınce ımkansız degıl anne olmamız oemlı bı sorunumuz yok.0 dan baslayacagım herseye hayata yenılmeyecegım kımsenın benı gram kadar uzmesıne de ızın vermeyecegım bundan sonra kımse benden benım esımden saglıgımdan degerlı degıl
kızar kusura bakmayın abuk subuk konustun o ankı psıkolojıyle dedıgınız gıbı beterın beterı var allaha sukur saglımız yerınce ımkansız degıl anne olmamız oemlı bı sorunumuz yok.0 dan baslayacagım herseye hayata yenılmeyecegım kımsenın benı gram kadar uzmesıne de ızın vermeyecegım bundan sonra kımse benden benım esımden saglıgımdan degerlı degıl
kızlar benim bugun 10. gunum ama o kadar sinirli ve gerginim kii.
iki tanede kocaman sivilcem cıktı
bugun sanki butun dunya ustume geliyor
kızlar hepınıze cok tsk edıyorm hep detek oldunuz hep yanımdasınız ben adam olmam hala kanda cıkarsa dıe umut edıyorum yaaa bundan komık bısey var mıkaydirigubbakcemile3
kızlar hepınıze cok tsk edıyorm hep detek oldunuz hep yanımdasınız ben adam olmam hala kanda cıkarsa dıe umut edıyorum yaaa bundan komık bısey var mıkaydirigubbakcemile3
ark.. herkese selam ayderya angeeelll maviumut ...tüm arkadaşlara selamlarr...kenidnize iyi bakınnnn...ben hafta sonu tatile gidiyomm... ..bu aralar siteye giremedim işler çok yoğundu..ama hep sizlerleyimmm...bebişleri yapana kadar daa burdayızzzz... destek olucaz birbirimize...1 hafta yokum.. allah hepimizin önünü açık etsinnn....
ark.. herkese selam ayderya angeeelll maviumut ...tüm arkadaşlara selamlarr...kenidnize iyi bakınnnn...ben hafta sonu tatile gidiyomm... ..bu aralar siteye giremedim işler çok yoğundu..ama hep sizlerleyimmm...bebişleri yapana kadar daa burdayızzzz... destek olucaz birbirimize...1 hafta yokum.. allah hepimizin önünü açık etsinnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?