Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bişi sorcam aşılama oldugunuz gunu dahil ederek mi sayıyorsunuz etmeden mi
mesela ben 8 haziranda asılama oldum o günü saymadan hesaplayıp bugun 10. gun dişyorum

esengulcum hayır falan da aramıyorum artık bu ısın hayrı varsa da cıktı

canım sakın isyan etme. yine allahım sabır ver diye dua et. haberi aldın daha çok yeni üzüntünü en ii biz ler anlıyoruz. ama ben de çok ağladım üzüldüm ama bir gün ağlarım sonra toparlayacağım diye kocişe de söz verdim. yarından sonra ağlamadım.. birka. gün en çok yapmak isteyip te yapamadığın şeyleri kafanda sırala onları yap. rahatla biraz yine burayız konuşuruz. ama kötü konuşup bizide üzme beni getirme oralara klava:

kızlar bişi sorcam aşılama oldugunuz gunu dahil ederek mi sayıyorsunuz etmeden mi
mesela ben 8 haziranda asılama oldum o günü saymadan hesaplayıp bugun 10. gun dişyorum

evt canım doğru sayıyorsun doktorumun yanında hesaplamıştık aşılama olduğu günü saymıyorlar.

canım benım bılıyodum aslnda bastan berı tutmayacagını bıde bosu bosuna kan verdım bılmıyorum tatlım benımde tuhafıma gıttı sabah 9 gıbı verdım kanı 3 de al dedı aman bosuna yorulcam almaya gıderken olsa zaten ıdrarda cıkardı senın kacıncı gunundu bugun?karın agrıarımda geliyo yavastan yavastan

canım ısyan degıl de neden bole seyler hep bızı buluyo mıllet korunurken hamıle kalıyo korunmayı bırakır bırakmaz hamıle kalıyo onladan bırıde neden bız degılız ne bu cektıgımız sıkıntılar dr la akraba olacagız valla yakında bıktım artık mucadele etme gucum de yok

allahın bir bildiği var muhakkak. biz biraz aceleci davranıyoruz. galiba. ama beterin beteri var canım bu halimizede şükür..... sağlıklıyız..dimi ama burdan birinin hikayesini okumuştum çok etkilendim çok isteyipte allah korusun herşeyini kaybedende var.. düşünsene bizim her ay yeni bir umudumuz var... bunada şükür ki rabbim bize de verecek..:teselli:

kızar kusura bakmayın abuk subuk konustun o ankı psıkolojıyle dedıgınız gıbı beterın beterı var allaha sukur saglımız yerınce ımkansız degıl anne olmamız oemlı bı sorunumuz yok.0 dan baslayacagım herseye hayata yenılmeyecegım kımsenın benı gram kadar uzmesıne de ızın vermeyecegım bundan sonra kımse benden benım esımden saglıgımdan degerlı degıl

kızlar benim bugun 10. gunum ama o kadar sinirli ve gerginim kii.
iki tanede kocaman sivilcem cıktı
bugun sanki butun dunya ustume geliyor

canım ha şöyle huzur sağlık gibisi varmı eşine sana bişiy olmasın sağlımız yerinde çok şükür neler var hayatım ha topla biraz kendini cnmmm ooooo bak bnmde olmadı napalım dünyanın sonu değil yaaaaa dikkat et bak kendine biliyorum anlıyabiliyorum seni eşinde şehir dışında paylaşabilceğin kimseler yk bu denliiiii ne olur sıkma canını kaydirigubbakcemile5

heeee şöyleee toparla biraz kendini sana yakışanda bu...Şeniz

kızlar hepınıze cok tsk edıyorm hep detek oldunuz hep yanımdasınız ben adam olmam hala kanda cıkarsa dıe umut edıyorum yaaa bundan komık bısey var mıkaydirigubbakcemile3

klava:
kızlar hepınıze cok tsk edıyorm hep detek oldunuz hep yanımdasınız ben adam olmam hala kanda cıkarsa dıe umut edıyorum yaaa bundan komık bısey var mıkaydirigubbakcemile3

klava:klava:klava: kıııııııııııızzzz ne şimdiden pes ettin tabi umut ediceksin kan için canım adetine daha çok var ve hamile olsan da idrarda çıkmaz zaten sakın pes etmeeeeeeeeeeeeee kan sonucunu al millet adetten sonra 1 hafta beklio idrar testi için sen daha günün gelmeden yapıp çıkmadı diosun umutsuz olma inşallah vardır

angeeelllll merhaba , öncelikle seninle aynı düşünceleri hepimiz yaşadık ..bu bebek olayı hepimizi yoruyor..olamyınca üzülüyoruz. o kadar çokk dr. gittik aşamalardan geçtik. inan bazen kendimden bile nefret ettim dr. gitmekten bıktım.. bazen hayırlısı dediler..dedim ki öle hayırla maşallah inş. olmuyor işte dedim..ama istekler çok önemli..hepimiz istiyoruz eşimize bir bebek verelim çocuğumuz olsun...demek zamanı var..inan bebişlerimiz gelicek..bak bende aşılmalar yaptım.. tüp bebek için rapor alıcam..ama biraz zamana bıraktım.. baktım ki kendime hamile kalsam mutlu olmıcam..yoruldum artık...o yüzden zamana bırakmalı..sabret diyorum hep herkese ama sabırda kalmıyor..sabretme zamana bırak..sen hayatına bakk..unuttuğun an hamile kalıcaksınnnn...düşünme herşey düşünceyle başlıyor...hep negatif sonuç bekliyoruz öle oluyor.. o yüzden kendine güven ve emin ol ki anne olucaksınn..hepimiz olucazz...çokkk öpüyorum seniii.kendine iyi bak:1hug:

ark.. herkese selam ayderya angeeelll maviumut ...tüm arkadaşlara selamlarr...kenidnize iyi bakınnnn...ben hafta sonu tatile gidiyomm... ..bu aralar siteye giremedim işler çok yoğundu..ama hep sizlerleyimmm...bebişleri yapana kadar daa burdayızzzz... destek olucaz birbirimize...1 hafta yokum.. allah hepimizin önünü açık etsinnn....

angel ben aynı gün yaptırdım aşılamayı seninle kan testim yarın.ıdrarda çıkması için daha çok erken ayrıca aşılamada olma ihtimali %15 tutmama ise %85.Yani yaptırırken çok umutlanmamak lazım ki büyük hyal kırıklığı yaşamayalım.Sevgiler inşaallah kanda çıkar ve sana süpriz yapar.

ohhh git bakalım biz tatilimizi yedik bebek uğruna..(aşılama için kullanmıştım) sengez eğlen biz çalışalım.. şaka bie yana git gez dolaş eğlen hepimiz için............

iyi tatilleeeeeeeeeeeeeeeeeer bol bol eğlen dinlen moral depola biz burdayız
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…