Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlarrrrrrrrrrrr hepinizi özledim umarım iyisinizdir. Nasıl gidiyor aşılama çalışmalarınız? Allah hepinize kolaylık versin. Ben tüp bebek denedim ve transfer olamadan yumurtalarım gelişme göstermediği için işlem iptal edildi. Şimdi genetik testler değişik protocol değişik ilçalarla uğraşıyorum.
Allah bu uğurda hepimize kolaylık versin. Umarım hepiniz aşılam ile tutturursunzu tüp bebeğe gerek kalmaz.

angeeel canım nerdesin test sonucun çıkmıştır heralde bizi merakta bırakma ve saaakınnnnn isyan edeyim deme elindekileride kaybedersin allah muhafaza o an ki stresle sölediğin için anlıyorum seni ama sakın pes etme çalacağımız başka kapımız yok hadi bize güzel haberlerle gel

mrb kızlar
angelcim test yapmışsın ama halen gelmemişsin noldu inş bebiş vardır canım
kızlar bende bugün dr gittim gene yumurtalara baktı daha küçükler 15 mm bi kaçı o yüzden tekrar igne vurulucam pazar gene kontrol edecek bakalım hayırlısı

esteryacım sende sıkma kendini herşey olacağına varır kendini yıpratmak daha kötü oluruna bırak inş meleğin senledir

tatlım hayırlısı olur inş

bekle bekle gelmedi
angel bak isten cıktım direkt eve geldim gezmedim sokaklarda sırf senden bi haber vardır diye :)

walla istemek benim aklıma gelmedi
ama catladıgımızın farkındadır sanırım :)

yok yok kocasıyla kutlama yapiyor bunlar :)

anacım bu kızın kocişide burda deilki nerelerde bu kız sevinçten evin yolunumu unuttu ne yada aldı güzel haberi annesine koştu unuttu bizi

esteryacm saol canım hakkımda hayırlısı diyorum zamanı gelmişse bebişim benle kalır yok degilsede gider yine beni bırakıp hayırlısı

ozgulum inan aslolan hayırlısın olması bebegim..

saglıklı sıhattli yazısı kaderi guzel bir evlat nasip etsin guzel Allahım hepimize

amin canım inş hayırlı evlatlar sahibi oluruz bu kadar sıkıntının bu kadar stresin sonunda rabbim bize hayırlı evlatlar verir inş
esteryacım hani belirtileri araştırıyon ya bence araştırma benim ilkinde kasıklarım battı belim ağrıdı bacaklarım ağrıdı gögüslerim felan kaşınıyodu ama olmadı neyse bu ikinciyi yaptırırsak inş bunda hiç takmıyıcam belirtiye ve kitap aldım kendime düşünmemek için canım

ben nomal yolla hamile kaldıgımda kasıklarım cok agrımıstı
hatta kasık agrısı ile dr gidip hamile oldugumu ogrenmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…