Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıslaaarrr ben geldım kusura bakmayım merakta bırakmısım sızı hıslerım benı yanıltmadı beta hcg 1.20kaydirigubbakcemile3 esımın yengesıne soyledım ıcımı doktum dertelstım agladım kendıme geldım yetmedı tatamadım kendımı dr un yanında bıde ona agladımben tup bebek yaptırmaya kadar verdım kızlar dr da vakıt kaybetmek ısteıyosan tup yapalım dedı 2. bı asılama sokunu yasamak ıstemıyorum pazartesı tup bebek raporu ıcın basvurcam hayırlısı artık sımdı daha ıyıyım rabbıme sukur

geçmiş olsun canım hepimiz yaşadık bunları inşallah unutacağımız hatırladıkça güldüğümüz günler gelecek.sakın vazgeçme tüp için acele de etme kendini hazır hissettiğin an başla bol şanslar canım çok üzülüp kendini strese sokma

yok canım kendımı daha ıyı hıssedıyorum tabırı caızse bogure bogure agladım yengeme yerimsenibenallah razı olsun bı tek o anlıyo zaten benı pazartesı cıkarcam raporumu ınsa 21. gunu gel dedı dr buyuk ıhtımal uzun protokolle baslar ama hıc bısey demedı bakalım artık nasıp kısmet ınsallah rabbım bu sefer bosa cıkarmaz emeklerımızı aminnnn

tatlım benim içini dökmekle çok ii yapmışsın sanada böle rahat olamk yakışır ama şunuda unutma bu bi anlık rahatlık olabilir ben öle oldum asıl üzüntüleri sonra yaşadım ve bu ay tüp yapıcakken vazgeçtim kafamı toplamak için sende bi kere daha düşün derim ben canım

canım ben kesın kararlıyım yaptırcam hemen allah nasıp ederse bı an once kavusmak ıstıyorum melegıme yada meleklerımehihoyyytallah yardımcımız olsun 2. asılamayı da goze alamadım zaten %20-25 dıyolar sansı tup bebek bıraz daha mesakatlı ama olsun basarı oranı daha yuksek gercı rabbım nasıp ettıkten sonra dogal yollada olur

canım üzme kendini aynı şeyleri bende yaşadım ben pazartesi 3 cü yaptıracağım benimde umudum yok bende tüp bebek yolunda ilerliyorum ama dr lar asıl 3 cü ve 4 cü aşımalardan sonuç alıyrouz ilk 1-2 ci aşılarda başarı oranı düşük diyrolar ama bakalım hepimzi hakkında hayırlısı olsun inşşalah bebeşin san asüpriz yapar kendiliğinden gelir öptüm

günaydınnnn kızlar

angeeel87 kızım bir gittin pir gittin .. patladık burda meraktan..lmaz: neyse toparlamışsın kendini sevindim.....:1rolleyes:
hayırlısı böyleymiş.. her gün daha ii olacaksın merak etme.. bence tüp için acele etme biraz dinlen çok yorucu üst üste gelmesi ne kadar doğru bilmiyorum.. ama karar senin tabiki hayırlısı olurda gelir bebişin & bebişlerin sana...

canım senin içinde son olur inş.. gelir meleğin... hepimiz yorgunuz fakat denemekten bıkmadık. allah bu çabalarımızı görecek elbet.. hayırlısı olsun....:1hug:

18/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................22/haziran (aşılama sonucu bekliyor) :Saruboceq:
Abı-Hayat..........................?/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
ayrederya..........................23/haziran
catdog..............................28/haziran
ozlem82do........................29/haziran 2.aşılama
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama) :Saruboceq:
özgül23.............................9/temmuz 2.aşılama için gün sayıyor.:Saruboceq:
nesemeşe.........................19.Haziranda bugün 2. aşılaması var dualarınızı bekliyor :Saruboceq:
maviumutolsun .................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
mavioje.............................12/haziran 3.aşılama
bosna...............................18/haziran aşılama sı olacak. :Saruboceq:
incemeşe..........................22/haziran 3.aşılama için gün sayıyor.
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp

Son düzenleme:

angeeeeel87 camım hayırlısı olsun bence tüpü düşünmekle en doğrusunu yapmışsınız ben çok pişman oldum 3. aşılamayı olduğum için şans %15 anca gereksiz sağlık ,zaman ve para kaybı aslında ben bu aşılamayı istemiyodum bu ay kendi haline bırakacak sonraki ay tüp bebeğe geçecektim eşim tüp bebeğe belki gerek kalmaz diye ve beni oyalamak için aşıda ısrar etti ve biliyosun senle ilaca aynı gün başlamamıza rağmen yumoşoum gelişmemişti diyarbakır tüp bebe merkezine gitmemize rağmen ilaca tepkimi öğrenmek i,çin beni kontrole ilacın 8. günü çağırdılşar hala sinir oluyorum taktım kafaya 2. gün kontrole çağırsalardı okadar zaman uzamıcaktı ya bi şansımız gülmüyo doktor konusunda bu kaçıncı dr sayamıyorum artık şanssızız tayin gördük izmirde ne güzel bi dr bulmuş ona devam edecektik gerçi o da ilk aşılamamda yurt dışına çıktı asistanı yaptı aşımı ay amannnnnnn düşündükçe aşamaları bunalıyorum neyse sen bu ay tüp bebeği yap bebişlerin ikiz olur inş. sonra ki ay da ben yaptıracam inş. benimki de ikiz olsun Allahım bu topiklerde ki tüm arkadaşlarımın gönlüne göre losun inşallahhhhhh:1hug:

Kızlar günaydın sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Benim aşılamamdada tüp bebektede çok yumurtam vardı. Dr kesin olur gözüyle bakıyordu ama 25 yumurtadan sadece 2 olgun çıktı ve bunlarda döllenmedi. Bitkisel olarak ne yapabilirim diye çok araştırdım. Yumurta gelişiminde safran yağının çok etkili olduğunu duydum. Şuan yeni kullanıyorum ne kadar yararı oldu bişmiyorum. Ama netten araştırdığımda erken menopoza girip yumurta rezervi bitecek durumda olan bir bayanın bu yağla hamile kaldığını okudum.
Aynı sorunu yaşayan varsa öneririm.

canım üzme kendini,herşeyde bir hayır vardır.Rabbin kimi kullarını cefa,kimi kullarını sefa ile sınıyor.bizede bu sıkıntıyı vermiş,dermanıda onda,O kendine açılan elleri boş çevirmez zamanı geldiğinde bizede anne olmayı nasip edecek ben inanıyorum,lütfen sende inan ve kendini çok yıpratma,yalnız değilsin.birşey daha paylaşmak istiyorum bir tanıdığım var drlar ona çocuğun olmaz demişler,şuan Kayseride olan bir dr tedavisi ile çocuk sahibi olmuş.şükürler olsunki çocuğumuz olmayacak diye birşey yok sadece biraz sabır

canim hakilisin aslinda ama benim 2.bir asilama basarisizligini kaldirmaya gucum yok 2. tutmazsa 3. de umut arayacagim 3. de olmazsa 4. derken tup bebek masrafini gecek nerdeyse dr um da tup bebek onerdi esim enfeksiyon gecirmis iltihap da sperm kalitesini bozuyomus ben de tup bebek yapsak deyince bana kalsa da tup bebek oneririm ama senin kararin dedi rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah :Saruboceq:

umarım sanada faydası olur gelir meleklerin....opuyorumnanaktan

canim benim kusura bakmayin ama epeyce topladime kendimi eskisi gibiyim artik 0 dan basliyorum herseye hic birsey olmamis gibi tatlim tup bebegi yaptiracagim hemen allah kismet ederse ara vermek istemiyorum dr umda onermedi rahim kendini hazirlamisken basari sansi daha yuksek oluyomus rabbim hayirli saglikli omurlu evlatlar versin hepimize en kisa zamanda insallah

tatlim benim dedigin gibi asilamayla gereksiz yere mn kaybeytmek istemedim 2. 3. derken tup bebek masrafini bulacak fazlasiyla masrfafinida gectim basari sansi tup bebege oranla oldukca dusuk buyuk oynayacagim bu sefer canim hayirlisi olur insallah senin tup bebege gerek kalmadan gelir melegin ama olmazsada hic zaman kaynetme derim canim dr um da oyle dedi bi an once caresine bakalim rahim hazirlanmisken kendini dedi

aysencim cok saolun canim hepiniz destek;leriniz icin topladim cok sukur kendimi eskisinden de iyiyim hamdolsun rabbime allerimizi acip bol bol dua edecegiz baska caremiz yok allahim bizi de isitecek insallah kucagimizi bos birkmayacak hayirlisi artik bundan sonra

kaydirigubbakcemile3
canım senin içinde son olur inş.. gelir meleğin... hepimiz yorgunuz fakat denemekten bıkmadık. allah bu çabalarımızı görecek elbet.. hayırlısı olsun....:1hug:
evet canım ya ama ben şükrediyorum halime artık napim bunada şükür 2 yıl önce rahim ağzı kanseri tedavisi gördüm şimdi hiç bir sorun yok ama genede hamile kalamıyorum belki kafaya çok taktığımzıdan olmuyo dr biel şaşrııyo hiç sorun yokken hamile kalamama vardır elbet bebişin vakti demi önceden işin ucunda rahmimi kaybetme tehlikem vardı şimdi bebek düşünüyroum baksana :lepi yüzden isyan etmemk lazım hüsran yaşadığımızda inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz zorlu yolda ilerliyoruz bakalım umarım hepimzin duaları kabul olur bebişlerimzie kavuşuruz.. kucak dolusu sevgiler kaydirigubbakcemile3

[angeeell canım anlıyroum seni ama istersen hemen tüp bebek düşünme her aşılama şansını yükseltiyor en son çare olarak düşün tüp bebeği çünkü o daha çok zorlu bi süreç gerektiriyoo ve tamamen ilaçlaral vucudun uyarılıyoo biraz kendini dinle ondan sonar karar ver ne yapacağına acele karar verme lütfen .. benim bu 3 cü aşılamam 2 hakkım daha kaldı onlarıda kullanmayı düşünüyorum zaten aşılama üctretini ssk karşilıyo saedec psikolojini sağlam tut yeter öpüyorum seni sevgiler...

incemesecim asilamayi kaldiramam sanirim bir kez daha hem bizim bu enfeksiyonla cok zor 1 milyon ve asagisi olmasi gereken rakam 4 milyon dusunsene en son 3 milyona dusurebildik spermlerin kalitesini bozuyomus tup bebegi deneyeyim insallah tutar da bir daha ugras vermeme gerek kalmaz o da olmazsa tekrar asi denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…