- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.981
geçmiş olsun canım hepimiz yaşadık bunları inşallah unutacağımız hatırladıkça güldüğümüz günler gelecek.sakın vazgeçme tüp için acele de etme kendini hazır hissettiğin an başla bol şanslar canım çok üzülüp kendini strese sokma
kıslaaarrr ben geldım kusura bakmayım merakta bırakmısım sızı hıslerım benı yanıltmadı beta hcg 1.20kaydirigubbakcemile3 esımın yengesıne soyledım ıcımı doktum dertelstım agladım kendıme geldım yetmedı tatamadım kendımı dr un yanında bıde ona agladımben tup bebek yaptırmaya kadar verdım kızlar dr da vakıt kaybetmek ısteıyosan tup yapalım dedı 2. bı asılama sokunu yasamak ıstemıyorum pazartesı tup bebek raporu ıcın basvurcam hayırlısı artık sımdı daha ıyıyım rabbıme sukur
tatlım benim içini dökmekle çok ii yapmışsın sanada böle rahat olamk yakışır ama şunuda unutma bu bi anlık rahatlık olabilir ben öle oldum asıl üzüntüleri sonra yaşadım ve bu ay tüp yapıcakken vazgeçtim kafamı toplamak için sende bi kere daha düşün derim ben canım
canım üzme kendini aynı şeyleri bende yaşadım ben pazartesi 3 cü yaptıracağım benimde umudum yok bende tüp bebek yolunda ilerliyorum ama dr lar asıl 3 cü ve 4 cü aşımalardan sonuç alıyrouz ilk 1-2 ci aşılarda başarı oranı düşük diyrolar ama bakalım hepimzi hakkında hayırlısı olsun inşşalah bebeşin san asüpriz yapar kendiliğinden gelir öptümcanım ben kesın kararlıyım yaptırcam hemen allah nasıp ederse bı an once kavusmak ıstıyorum melegıme yada meleklerımehihoyyytallah yardımcımız olsun 2. asılamayı da goze alamadım zaten %20-25 dıyolar sansı tup bebek bıraz daha mesakatlı ama olsun basarı oranı daha yuksek gercı rabbım nasıp ettıkten sonra dogal yollada olur
canım üzme kendini aynı şeyleri bende yaşadım ben pazartesi 3 cü yaptıracağım benimde umudum yok bende tüp bebek yolunda ilerliyorum ama dr lar asıl 3 cü ve 4 cü aşımalardan sonuç alıyrouz ilk 1-2 ci aşılarda başarı oranı düşük diyrolar ama bakalım hepimzi hakkında hayırlısı olsun inşşalah bebeşin san asüpriz yapar kendiliğinden gelir öptüm
kıslaaarrr ben geldım kusura bakmayım merakta bırakmısım sızı hıslerım benı yanıltmadı beta hcg 1.20kaydirigubbakcemile3 esımın yengesıne soyledım ıcımı doktum dertelstım agladım kendıme geldım yetmedı tatamadım kendımı dr un yanında bıde ona agladımben tup bebek yaptırmaya kadar verdım kızlar dr da vakıt kaybetmek ısteıyosan tup yapalım dedı 2. bı asılama sokunu yasamak ıstemıyorum pazartesı tup bebek raporu ıcın basvurcam hayırlısı artık sımdı daha ıyıyım rabbıme sukur
canım üzme kendini aynı şeyleri bende yaşadım ben pazartesi 3 cü yaptıracağım benimde umudum yok bende tüp bebek yolunda ilerliyorum ama dr lar asıl 3 cü ve 4 cü aşımalardan sonuç alıyrouz ilk 1-2 ci aşılarda başarı oranı düşük diyrolar ama bakalım hepimzi hakkında hayırlısı olsun inşşalah bebeşin san asüpriz yapar kendiliğinden gelir öptüm
Kızlar günaydın sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Benim aşılamamdada tüp bebektede çok yumurtam vardı. Dr kesin olur gözüyle bakıyordu ama 25 yumurtadan sadece 2 olgun çıktı ve bunlarda döllenmedi. Bitkisel olarak ne yapabilirim diye çok araştırdım. Yumurta gelişiminde safran yağının çok etkili olduğunu duydum. Şuan yeni kullanıyorum ne kadar yararı oldu bişmiyorum. Ama netten araştırdığımda erken menopoza girip yumurta rezervi bitecek durumda olan bir bayanın bu yağla hamile kaldığını okudum.
Aynı sorunu yaşayan varsa öneririm.
canim benim kusura bakmayin ama epeyce topladime kendimi eskisi gibiyim artik 0 dan basliyorum herseye hic birsey olmamis gibi tatlim tup bebegi yaptiracagim hemen allah kismet ederse ara vermek istemiyorum dr umda onermedi rahim kendini hazirlamisken basari sansi daha yuksek oluyomus rabbim hayirli saglikli omurlu evlatlar versin hepimize en kisa zamanda insallahgünaydınnnn kızlar
angeeel87 kızım bir gittin pir gittin .. patladık burda meraktan..lmaz: neyse toparlamışsın kendini sevindim.....:1rolleyes:
hayırlısı böyleymiş.. her gün daha ii olacaksın merak etme.. bence tüp için acele etme biraz dinlen çok yorucu üst üste gelmesi ne kadar doğru bilmiyorum.. ama karar senin tabiki hayırlısı olurda gelir bebişin & bebişlerin sana...
tatlim benim dedigin gibi asilamayla gereksiz yere mn kaybeytmek istemedim 2. 3. derken tup bebek masrafini bulacak fazlasiyla masrfafinida gectim basari sansi tup bebege oranla oldukca dusuk buyuk oynayacagim bu sefer canim hayirlisi olur insallah senin tup bebege gerek kalmadan gelir melegin ama olmazsada hic zaman kaynetme derim canim dr um da oyle dedi bi an once caresine bakalim rahim hazirlanmisken kendini dediangeeeeel87 camım hayırlısı olsun bence tüpü düşünmekle en doğrusunu yapmışsınız ben çok pişman oldum 3. aşılamayı olduğum için şans %15 anca gereksiz sağlık ,zaman ve para kaybı aslında ben bu aşılamayı istemiyodum bu ay kendi haline bırakacak sonraki ay tüp bebeğe geçecektim eşim tüp bebeğe belki gerek kalmaz diye ve beni oyalamak için aşıda ısrar etti ve biliyosun senle ilaca aynı gün başlamamıza rağmen yumoşoum gelişmemişti diyarbakır tüp bebe merkezine gitmemize rağmen ilaca tepkimi öğrenmek i,çin beni kontrole ilacın 8. günü çağırdılşar hala sinir oluyorum taktım kafaya 2. gün kontrole çağırsalardı okadar zaman uzamıcaktı ya bi şansımız gülmüyo doktor konusunda bu kaçıncı dr sayamıyorum artık şanssızız tayin gördük izmirde ne güzel bi dr bulmuş ona devam edecektik gerçi o da ilk aşılamamda yurt dışına çıktı asistanı yaptı aşımı ay amannnnnnn düşündükçe aşamaları bunalıyorum neyse sen bu ay tüp bebeği yap bebişlerin ikiz olur inş. sonra ki ay da ben yaptıracam inş. benimki de ikiz olsun Allahım bu topiklerde ki tüm arkadaşlarımın gönlüne göre losun inşallahhhhhh:1hug:
canım üzme kendini,herşeyde bir hayır vardır.Rabbin kimi kullarını cefa,kimi kullarını sefa ile sınıyor.bizede bu sıkıntıyı vermiş,dermanıda onda,O kendine açılan elleri boş çevirmez zamanı geldiğinde bizede anne olmayı nasip edecek ben inanıyorum,lütfen sende inan ve kendini çok yıpratma,yalnız değilsin.birşey daha paylaşmak istiyorum bir tanıdığım var drlar ona çocuğun olmaz demişler,şuan Kayseride olan bir dr tedavisi ile çocuk sahibi olmuş.şükürler olsunki çocuğumuz olmayacak diye birşey yok sadece biraz sabır
evet canım ya ama ben şükrediyorum halime artık napim bunada şükür 2 yıl önce rahim ağzı kanseri tedavisi gördüm şimdi hiç bir sorun yok ama genede hamile kalamıyorum belki kafaya çok taktığımzıdan olmuyo dr biel şaşrııyo hiç sorun yokken hamile kalamama vardır elbet bebişin vakti demi önceden işin ucunda rahmimi kaybetme tehlikem vardı şimdi bebek düşünüyroum baksana :lepicanım senin içinde son olur inş.. gelir meleğin... hepimiz yorgunuz fakat denemekten bıkmadık. allah bu çabalarımızı görecek elbet.. hayırlısı olsun....:1hug:
[angeeell canım anlıyroum seni ama istersen hemen tüp bebek düşünme her aşılama şansını yükseltiyor en son çare olarak düşün tüp bebeği çünkü o daha çok zorlu bi süreç gerektiriyoo ve tamamen ilaçlaral vucudun uyarılıyoo biraz kendini dinle ondan sonar karar ver ne yapacağına acele karar verme lütfen .. benim bu 3 cü aşılamam 2 hakkım daha kaldı onlarıda kullanmayı düşünüyorum zaten aşılama üctretini ssk karşilıyo saedec psikolojini sağlam tut yeter öpüyorum seni sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?