- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.001
anladım canım ya hayırlısı olsun bakalım inşallah hiç bişiey gerek kalmaz kendiliğinden olur inşallahhhhhhincemesecim asilamayi kaldiramam sanirim bir kez daha hem bizim bu enfeksiyonla cok zor 1 milyon ve asagisi olmasi gereken rakam 4 milyon dusunsene en son 3 milyona dusurebildik spermlerin kalitesini bozuyomus tup bebegi deneyeyim insallah tutar da bir daha ugras vermeme gerek kalmaz o da olmazsa tekrar asi denerim
anladım canım ya hayırlısı olsun bakalım inşallah hiç bişiey gerek kalmaz kendiliğinden olur inşallahhhhhh
angel aşılamamızı aynı gün yaptırmıştık değerlerimizde aynı :) 1.20 Yani 2. aşılama da negatif.Ben 3. aşılamayı da yaptıracağım ama bu sefer iğneli olacak.Diğer iki aşılamam klomen hap kullanmıştım.Aşılama önce ve sonrasında neler kullandın?
canım neden kilod asorun oluyo benle ölçülerin aynı bende boy 1,60 kilo 47 yim pazartesi 3 cü aşılamam olacak doktor bi dahaki sefere iğne kulalnacağım dedi bende sadece serofen diye ilaç kuulalnıldı çatlatma iğnesi kullanmıyorum kendi çatlıyoo iğnenim sakıncası nedirki ?mydaisy260621 BEN 3.AŞILAMASINI İĞNEYLE YAPMIŞ BİRİ OLARAK UYARIYORUM BENİM KİLOM 47 BOY 160 DR ZAYIFSIN 25MG OVİTRALLE BAŞLAYALIM DEDİ KLOMEN YUMOŞLARI ÇABUK BÜYÜTÜYOMUŞ İLK İKİ AŞILAMA KLOMENLEYDİ 12.GÜN AŞILAMA YAPILMIŞTI 3. AŞI 19. GÜNE SARKTI BAYA YIPRANDIK KİLONU BİLMİYORUM AMA DR ÇAĞIRSIN ÇAĞIRMASIN İĞNEYE BAŞLADIKTAN 2 GÜN SONRA BENCE KONTROLE GİT CANIM
canım neden kilod asorun oluyo benle ölçülerin aynı bende boy 1,60 kilo 47 yim pazartesi 3 cü aşılamam olacak doktor bi dahaki sefere iğne kulalnacağım dedi bende sadece serofen diye ilaç kuulalnıldı çatlatma iğnesi kullanmıyorum kendi çatlıyoo iğnenim sakıncası nedirki ?
angel aşılamamızı aynı gün yaptırmıştık değerlerimizde aynı :) 1.20 Yani 2. aşılama da negatif.Ben 3. aşılamayı da yaptıracağım ama bu sefer iğneli olacak.Diğer iki aşılamam klomen hap kullanmıştım.Aşılama önce ve sonrasında neler kullandın?
angel canım tüp bebeği nerde yaptırmayı düşünüyosunuz
canim benim kusura bakmayin ama epeyce topladime kendimi eskisi gibiyim artik 0 dan basliyorum herseye hic birsey olmamis gibi tatlim tup bebegi yaptiracagim hemen allah kismet ederse ara vermek istemiyorum dr umda onermedi rahim kendini hazirlamisken basari sansi daha yuksek oluyomus rabbim hayirli saglikli omurlu evlatlar versin hepimize en kisa zamanda insallah
slm fıstıklar nasılsınız
fıstık naber kız kendini toparlamışsın iyice aslında hep böle dayanıklı olmamız gerek allah büyük bu çabalarımızın elbet karşılığını alırız rabbim verecek inanıyorum belki zorlukla olacak ama olacak inşş bigün:Saruboceq:
angelcim yaa senin profile baktım da şimdi yaşda küçükmüş yaa tüp için acele etmesen keşke bide sorun tam olarak ne bilmiyorum o yüzden söyledim canım
canım göbekten bende şimdi iğne vurluyorum kalçdan daha basit ve acısız hem eşim vuruyo benim zor degil başkaları kendi vuruyomuş ama ben içim almadı die vuramadımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?