E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.021
canım hiç korkma yani acımıyo aynı çatlatma gibi yani
opuyorumnanaktanozgull kız sen kendinn hiçmi vurmayı denemedinn:jeyyar:Öğretiyimm sana:jeyyar:HADi gelll:jeyyar:hiç acımıcak pıttt diye göbüşee:jeyyar:Ben sabırısızlıkla bekliyorum iğnemi vurmayısırnaşık şeybuzdolabını açtıkca karşıma çıkıyorkaydirigubbakcemile3
kız delü ballım valla tırstım ben ondan vurulmadım ya kocişin işi ne yapsın yaneee canım hadi bakalım madem o kadar heveslisin inş tez zamanda vurulursun
:1hug:Olsun iğneyi vurmak eşinden:1rolleyes:hormonu taşımak senden:jeyyar:kız delü ballım valla tırstım ben ondan vurulmadım ya kocişin işi ne yapsın yaneee canım hadi bakalım madem o kadar heveslisin inş tez zamanda vurulursun
balsuratcım sende mı asılama yaptırcaksın kacıncı asılaman olcak?
angelcim valla kociş yanımda o yönden iyiyim yaa seninki uzaktaymış galiba iş için allah yardım etsin en azındanbenimki bi geceleri bazen olmuyo ölede idare ediyorum ii dileğin için saol güloş inş hepimizin olcak bigün
hemmb iliyomusun ben o kadar rahatım ki şuan aklıma bazen geliyo aşılama günü oda hani çiş tutyoz yaa allah ım o gün nasıl tekrar tutucam diye sıkıntıyya düşüyomkaydirigubbakcemile3
6.ay klomenii içiyorum şuandakaydirigubbakcemile3 ..Klomen ağacı büyüycek içimde yakında :lepi:5 günde 2 kutunun hepsini içiyorum.Önümüzdeki aya sanırım iğne zamanıı:lepi:balım yaa yumurta takibinde benim işe yaramadı kaç ay klomen kulandım banamısın demedi gelmedi bakalım ilk aşılama negatif olunca bende artık ümitli düşünmüyorum açıkçası
balsuratcım benımde 1. asılama fosssss dıye sondu balon gıbıkaydirigubbakcemile3 bende buyuk oynayacam tup bebek yaptırcam 2.yı denemıycem hayırlısı olur ınsalahh rabbım asılamaya gerek kalmadan yollasın melegını tez zamanda:Saruboceq:
ya ben su felan içmedim dr sölemişti ya sıkışık gel anam sabah kalktım bi kez gittim oraya varana kadar bi daha sıkıştım neyse yarım saat kaldırmadılar vakit doldu dediler ben nasıl koşarsın vc ye gidersin hiç anlatamam yani off nasıl tutcemmm ben yaffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?