Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
opuyorumnanaktanozgull kız sen kendinn hiçmi vurmayı denemedinn:jeyyar:Öğretiyimm sana:jeyyar:HADi gelll:jeyyar:hiç acımıcak pıttt diye göbüşee:jeyyar:Ben sabırısızlıkla bekliyorum iğnemi vurmayısırnaşık şeybuzdolabını açtıkca karşıma çıkıyorkaydirigubbakcemile3

balsuratcım sende mı asılama yaptırcaksın kacıncı asılaman olcak?

kız delü ballım valla tırstım ben ondan vurulmadım ya kocişin işi ne yapsın yaneee canım hadi bakalım madem o kadar heveslisin inş tez zamanda vurulursun

kız delü ballım valla tırstım ben ondan vurulmadım ya kocişin işi ne yapsın yaneee canım hadi bakalım madem o kadar heveslisin inş tez zamanda vurulursun

özgulum ne ballısın kız kocıs yanında ne guzel rabbım tez zamanda bebegınıde yollasın sana ınsallaaaahhhhhh:Saruboceq:

:1hug:Olsun iğneyi vurmak eşinden:1rolleyes:hormonu taşımak senden:jeyyar:
balsuratcım sende mı asılama yaptırcaksın kacıncı asılaman olcak?

Yok canım ben yumurta takibindeyim.
1.Aşılamam başarısızzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
2.Aşılamaya ne zaman geçeriz bilmiyorum :jeyyar:
Rabbimm emeklerinizin karşılığında hepinizin yüzünü güldür inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

angelcim valla kociş yanımda o yönden iyiyim yaa seninki uzaktaymış galiba iş için allah yardım etsin en azındanbenimki bi geceleri bazen olmuyo ölede idare ediyorum ii dileğin için saol güloş inş hepimizin olcak bigün
hemmb iliyomusun ben o kadar rahatım ki şuan aklıma bazen geliyo aşılama günü oda hani çiş tutyoz yaa allah ım o gün nasıl tekrar tutucam diye sıkıntıyya düşüyomkaydirigubbakcemile3

balsuratcım benımde 1. asılama fosssss dıye sondu balon gıbıkaydirigubbakcemile3 bende buyuk oynayacam tup bebek yaptırcam 2.yı denemıycem hayırlısı olur ınsalahh rabbım asılamaya gerek kalmadan yollasın melegını tez zamanda:Saruboceq:

balım yaa yumurta takibinde benim işe yaramadı kaç ay klomen kulandım banamısın demedi gelmedi bakalım ilk aşılama negatif olunca bende artık ümitli düşünmüyorum açıkçası

canım yaa sen o tutmayı bana sor bana dr sıkısık gel de dememıstı bı ton su ıcmısım asılamadan sonra da eve geldım 12 de aksam 6 ya kadar sıkmısım uyumustum aklıma gelmesın dıye bırde bı gıttım tasırıyordum tuvaletısırnaşık şeysırnaşık şey

ya ben su felan içmedim dr sölemişti ya sıkışık gel anam sabah kalktım bi kez gittim oraya varana kadar bi daha sıkıştım neyse yarım saat kaldırmadılar vakit doldu dediler ben nasıl koşarsın vc ye gidersin hiç anlatamam yani off nasıl tutcemmm ben yaffffff

balım yaa yumurta takibinde benim işe yaramadı kaç ay klomen kulandım banamısın demedi gelmedi bakalım ilk aşılama negatif olunca bende artık ümitli düşünmüyorum açıkçası
6.ay klomenii içiyorum şuandakaydirigubbakcemile3 ..Klomen ağacı büyüycek içimde yakında :lepi:5 günde 2 kutunun hepsini içiyorum.Önümüzdeki aya sanırım iğne zamanıı:lepi:

İnşallahh tüp bebege gerek kalmadan doğal yoldan gelirrr canım:Saruboceq:

canım sende uyu bence benım gıbı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

balım valla bende komen ikinci ayda kist yapmıştı yaa yaramadı bana yani aşılamadada klomenle iğne birdi o zaman da gene bi kist yapmıştı ama ilacagerek olmmaıştı inş bu sefer son kullanışın olur canım

İnşallahh tüp bebege gerek kalmadan doğal yoldan gelirrr canım:Saruboceq:[/QUOTE]

canım benım ınsallah ama sanmam esım sehır dısında calıyo benım yazları cocuk yapma zamanımız sınırlı:kedi:kaydirigubbakcemile3kocam geecek de yumurtlama zamanıma denk gelecekde o ıs olacak da yumrtaya kosacakta saglıklı sperm yumurta dolllenecekde ben hamıle kalacam vay anam vayyy :roflol::roflol:

19/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................22/haziran (aşılama sonucu bekliyor) :Saruboceq:
Abı-Hayat..........................?/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
ayrederya..........................23/haziran
catdog..............................28/haziran
ozlem82do........................29/haziran 2.aşılama
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama) :Saruboceq:
özgül23.............................9/temmuz 2.aşılama için gün sayıyor.:Saruboceq:
nesemeşe.........................19.Haziranda bugün 2. aşılaması var dualarınızı bekliyor :Saruboceq
maviumutolsun .................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
mavioje.............................12/haziran 3.aşılama
bosna...............................18/haziran aşılama sı olacak. :Saruboceq:
incemeşe..........................22/haziran 3.aşılama için gün sayıyor.
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp

Son düzenleme:
kizlar dun benim idrar testim de ikinci cizgi silik cıktı, sonra kan testi yaptırdım 38 cıktı.

sevinsem mi beklesemmi bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…