- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.041
canım inşallah bebişin gelmiştir ama bence bekle ... acele edip hayal kırıklığı yaşamaktan iyidir biliyorum beklemek çok zor gelecek ama naparsın ben çok acele etmiştim öyle zmanlarda inşallah umutların boş açıkmaz öpüyorumŞenizkizlar dun benim idrar testim de ikinci cizgi silik cıktı, sonra kan testi yaptırdım 38 cıktı.
sevinsem mi beklesemmi bilmiyorum..
kizlar dun benim idrar testim de ikinci cizgi silik cıktı, sonra kan testi yaptırdım 38 cıktı.
Salı gunu tekrar yaptırıcam canım , o gune kadar duzenli yukselme oldu ise sanırım artık kana kana sevinebiliriz
kizlar dun benim idrar testim de ikinci cizgi silik cıktı, sonra kan testi yaptırdım 38 cıktı.
sağol canım beklicez işte 3 aylık keçiboynuzu kürü bitti.haftaya havuç suyuna başlıcaz.2010 a kadar umutlanmadan beklicem sonrası da inşallah meleğimi gönderir Allah ım...........hepimizin meleklerini
slm kızlar nasılsınız
ben bugün dr a gittim yumuşlarrr 22 mm olmuşlar hemen çatlaatma iğnemi orda yaptılar yarın saat 4 dede transferim var bakalım inş dua edin bana olurmu kib öptüm hepnizi
esteryacım inş ii sonuçlar alırsın canı m sende kib
deryacım nihayet benim söktürücü söktürdü:)))))))))))) ooooh ne rahatladım valla aşılaması tutmayıp ta adet olan arkadaşlar sakın üzülmeyin hamile olmayıp ta adet olmamak çooooooooooook zor valla az daha gecikse patlıcaktım tam 20 gün gecikmeyle geldi....ayın 20 sinde oldum yeni adet tarihim yani umarım 28 gün sonra yani 18 temmuz gibi olur gerçi bu ay benim şansım yok doğal aşılama yapamıcam benim adet bitecek çarşamba eşim ameliyat olucak 15 gün yasak((((((((sonra da ailemin yanına gidicem tatile ama sizden kopmak istemiorum canım bide listeye eşimin ameliyatını da yazarmısın dua bekliorum hepinizden sağ salim fayda görmüş olarak atlatalım ameliyatı tedirginim biraz kimselere söyleyemedik heeerkesten dua bekliorum............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?