Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esterya canım benim istersen bugün yaptır çünki sen hamişsin ve testte çıkar zaten çünki değerler 12.günden sonra çok hızlı yükselio hamilelikte eğer test yaptırırsan zaten yükselmiştir

kisssllaaarrr nerdesiniz yaa kimse kalmadi topiktelmaz:ayrederyacim sen nasilsin kayiplara karistin :bbo:esteryacim insallah degerlerin yukselmistir hayirli haberini 4 gozle bekliyorum rabbim bize de nasip eder insallah dua et bizler icin.bende bugun raporumu cikarmak icin gittim hastaneye yrn alcam allahin izniyle bindik bakalim bir alamete sonumuzu hayir etsin rabbim:Saruboceq:

inşlh herşey gönlünce olur en azından tüpbebekte şans yüzde elli,buayki aşılamam tutmazsa bende direk tüp bebek yaptıracağım buay çocuk dışında üzülecek çok şey oldu,Rabbim enazından meleğimi nasip ederde diğer üzüntülerimizi unutturur.kimsenin emeğini boşa gidermesin Rabbim gönlündekini nasip etsin
Esteryacım inşlh yüksek çıkar sonucun,ben hamile olduğunu düşünüyorum hayırlısı inşllh

canım bu iki üç gün yoğunum. muahsebe malum kdv dönemimiz. arada bir bakıyorum..
bugün belirtilerim var yarın bekliyorum kırmızıları... hepimiz için hayırlısı kızlar..

slm kızlar sabah 3 cü aşılamam yapıldı bakalım yarında tekrar yapılacak 3 tane yumoşum çatlamış gene bi taneis çatlamyı bekliyoo :) dr 3 taen çok dedi ama bakalım sanki tutacakta :) esterya canım sen n eyaptın aklım sende kaldı yaptın mı test meraktayız bak güzel haberlrini bekliyoruz herkese selamlar öpüyorum herkesi

kızlar ben bu aksam is cıkısı yaptırabilcem testi
incemesem Allah gonlune gore versin saglıklı hayırlı evlatlarını kucagına alabilmeyi nasip etsin

slm kizlarhihoyyyt listeye benide ekleyin dun sabah 2 asilamami oldum hersey yolunda gitti iki tane guzel yumurtam vardi kismet bakalim ins ikincisi tutar fazla kendimi kaptirmiyorum uzulmemek icin ins hakkimizda hayirlisi olur hep gun okuyorum yazilarinizi test tarihim 5 haziran kismet olursa bizde bu ay anne olacagiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: sizleri cok cok cok opuyorum rabbim hepinizin yardimcisi olsun inssss opuyorumnanaktan

Merhaba ben de çarşamba üçüncü aşılama tedavisi için başlangıç yapacağım.Bu sefer iğneli olacak nelere dikkat etmeliyim?Pek içime sinmedi merkez benim.ılgili değiller.Diğer 2 aşılamada klomen hap gonal-f çatlatma iğnesi ve aşılama sonrası progesteron fitil kullandım.Gerçi eşim istemediği için ikinci de kullanmadım.Bir de folik asit sizler ne kullandınız?Mesela corasprin ya da endometrium için destekleyici başka şeyler?

22/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................22/haziran (aşılama sonucu bekliyor) :Saruboceq:
Abı-Hayat..........................?/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
mavioje.............................25/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
catdog..............................28/haziran
ozlem82do........................29/haziran 2.aşılama
mercanayse......................29/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
nessel...............................30/haziran
nesemeşe.........................1/temmuz
ayşen43............................3/temmuz (aşılama) :Saruboceq:
bosna...............................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
özgül23.............................4/temmuz 8aşılama sonucu bekliyor)
selvinur.............................5/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
incemeşe..........................6/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
maviumutolsun .................18/temmuz (temmuzda eşi ameliyat olacak dualarınızı bekliyoruz):Saruboceq:
ayrederya..........................18/temmuz
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp

Son düzenleme:
18 haziran'da aşılamamı yaptırdım.
sanırım 3-4 temmuz gibi test yapacağım, o zamana kadar kötü ve kırmızı bir sürpriz olmazsa... doktorum biraz ağrın olabilir demişti. bugün 4. gün, rahim ve yumurtalıklarımda tuhaf bir batma var hala. normal midir sizce?

bence normal ilkinde benide olmustu sen belirtilerine batmalara agrilara fazla takma icinde meleginin olduguna inan canim ins seninledir ins rabbim seninde yuzunu guldurur bu ilk mi kacinci sorunun neydi yada varmiydi rabbim kucagini en kisa zamanda doldursun insssssss bu ay senin ayin olsun tabi tim isteyenlerinde
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

selvinurcum teşekkür ederim iyi dileklerine.
bende bir problem yok çok şükür, eşimde morfoloji ve ileri hareketlilik problemi vardı.
vardı diyorum, çünkü aşılama için alınan örnek problemsize yakın çıktı, mucizevi bir şekilde.
bu ilk aşılamam, ondan önce 1,5 yıla yakın korunmadık.
belirti aramıyorum, ilerleyen günlerde de aramayacağım, çünkü arayınca buluyor insan biliyorum.
ama bu batmalar normal mi aşılamada, yoksa yanlış bişey mi yapıldı diye bi korkuya kapıldım :)
sen ne zaman yaptırmıştın aşılamanı?

kızlar ben bu aksam is cıkısı yaptırabilcem testi
incemesem Allah gonlune gore versin saglıklı hayırlı evlatlarını kucagına alabilmeyi nasip etsin
saol canım allah hepimzin gönlüne gör eversin canım o zman yarın yaz mutlaka sonucu senden çok umutluyuz bakalım güzel haberlerini bekliyrouz kucak dolsuu sevgiler:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…