- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.061
cnaım karar veremedim bugun mu yarın mı yapsam testi karar veremedim
kisssllaaarrr nerdesiniz yaa kimse kalmadi topiktelmaz:ayrederyacim sen nasilsin kayiplara karistin :bbo:esteryacim insallah degerlerin yukselmistir hayirli haberini 4 gozle bekliyorum rabbim bize de nasip eder insallah dua et bizler icin.bende bugun raporumu cikarmak icin gittim hastaneye yrn alcam allahin izniyle bindik bakalim bir alamete sonumuzu hayir etsin rabbim:Saruboceq:
kisssllaaarrr nerdesiniz yaa kimse kalmadi topiktelmaz:ayrederyacim sen nasilsin kayiplara karistin :bbo:esteryacim insallah degerlerin yukselmistir hayirli haberini 4 gozle bekliyorum rabbim bize de nasip eder insallah dua et bizler icin.bende bugun raporumu cikarmak icin gittim hastaneye yrn alcam allahin izniyle bindik bakalim bir alamete sonumuzu hayir etsin rabbim:Saruboceq:
saol canım allah hepimzin gönlüne gör eversin canım o zman yarın yaz mutlaka sonucu senden çok umutluyuz bakalım güzel haberlerini bekliyrouz kucak dolsuu sevgiler:1hug:kızlar ben bu aksam is cıkısı yaptırabilcem testi
incemesem Allah gonlune gore versin saglıklı hayırlı evlatlarını kucagına alabilmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?