- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.081
canım hayırlıolsun aşılaman ama batmalar normal defa aşılama tecrübesi yaşadım bend ehep oldu sakin ce test günü bekle normal mi anormal mi düşünemek bile vucudu kasmaya yetiyoo ama insanda biliyorumki kendini dinlemeden yapamıyoo inşallah umutların boşa çıkmaz öpüyorumselvinurcum teşekkür ederim iyi dileklerine.
bende bir problem yok çok şükür, eşimde morfoloji ve ileri hareketlilik problemi vardı.
vardı diyorum, çünkü aşılama için alınan örnek problemsize yakın çıktı, mucizevi bir şekilde.
bu ilk aşılamam, ondan önce 1,5 yıla yakın korunmadık.
belirti aramıyorum, ilerleyen günlerde de aramayacağım, çünkü arayınca buluyor insan biliyorum.
ama bu batmalar normal mi aşılamada, yoksa yanlış bişey mi yapıldı diye bi korkuya kapıldım :)
sen ne zaman yaptırmıştın aşılamanı?
selvinurcum teşekkür ederim iyi dileklerine.
bende bir problem yok çok şükür, eşimde morfoloji ve ileri hareketlilik problemi vardı.
vardı diyorum, çünkü aşılama için alınan örnek problemsize yakın çıktı, mucizevi bir şekilde.
bu ilk aşılamam, ondan önce 1,5 yıla yakın korunmadık.
belirti aramıyorum, ilerleyen günlerde de aramayacağım, çünkü arayınca buluyor insan biliyorum.
ama bu batmalar normal mi aşılamada, yoksa yanlış bişey mi yapıldı diye bi korkuya kapıldım :)
sen ne zaman yaptırmıştın aşılamanı?
inşlh herşey gönlünce olur en azından tüpbebekte şans yüzde elli,buayki aşılamam tutmazsa bende direk tüp bebek yaptıracağım buay çocuk dışında üzülecek çok şey oldu,Rabbim enazından meleğimi nasip ederde diğer üzüntülerimizi unutturur.kimsenin emeğini boşa gidermesin Rabbim gönlündekini nasip etsin
Esteryacım inşlh yüksek çıkar sonucun,ben hamile olduğunu düşünüyorum hayırlısı inşllh
canım bu iki üç gün yoğunum. muahsebe malum kdv dönemimiz. arada bir bakıyorum..
bugün belirtilerim var yarın bekliyorum kırmızıları... hepimiz için hayırlısı kızlar..
slm kızlar sabah 3 cü aşılamam yapıldı bakalım yarında tekrar yapılacak 3 tane yumoşum çatlamış gene bi taneis çatlamyı bekliyoo :) dr 3 taen çok dedi ama bakalım sanki tutacakta :) esterya canım sen n eyaptın aklım sende kaldı yaptın mı test meraktayız bak güzel haberlrini bekliyoruz herkese selamlar öpüyorum herkesi
saol canım iyi dileklerin için aman ben bir tanesinede razıyım canımm ikiye nasıl bakayım çalışıyorum ailemden kimse yok yanımda allah isteye versin çifter çifter :) ben bir istiyorum anacığım öptümıncemesecım nıye oyle dıyon kıss bellı mı olur sen bı tane beklerken ıkı tane gelsınde utandırsınlar senı ınsallah:Saruboceq: o zamn gorursun tutarmıymıs tutmazmıymıskaydirigubbakcemile3
canım benım rabbım ıslerını rast getırsın kolaylastırsın :Saruboceq:asılama yaptırcan mı sen bu ay bekleyecek mısın bıraz daha
ayrederya canım harikasın sen ya günümü hesaplayıp yazmışsın o kadar işinin arasında valla ben de senden öğrendim hiç hesaplamamıştım canım ya saol elien sağlık öpüyorum seni
ayrederyacım benim test günümü de hesaplamışsın, çok teşekkür ederim. hangi gün test yaptırsam diye gözüm takvimde, düşünüp duruyordum, şimdi senin sözünden çıkmam artık :)
bu ay inşallah kendiliğinden gelir bebeğin, dualarım seninle...
incemeşecim bu aşılaman tutar inşallah, umutsuz olma arkadaşım. zamanı gelince kavuşacağız kuzucuklara...
sevgiler,
KIZLAR BISE SORACAM BU ASILAMADA TUTMAZSA TUP BEBEK YAPTIRABILIRMIYIMKI BANA BIR AKIL VERIN LUTFEN 3 ASILAMA YI YAPTIRMAK ICIMDEN GELMIYO BU AY OLMAYACAK ICIMDEN OYLE GELIYO BIR GARIPLIK VAR YAAA BUDA OLMAZSA 3 ASILAMAYI YAPTIRSAMMI
:gitme:
bence temmuzda patlama yaşanacak.... kaydirigubbakcemile2
3. aşılaması da tutmayan biri olarak direkt tüp bebek derim ben de bu ay dinlenip önümüzdeki ay tüp bebe yaptıracam inşallah
[ARKADAŞLAR BENİ DE LİSTEDEN ÇIKARABİLİRSİNİZ 3. AŞILAMAM DA TUTMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII mafoldumbenmafoldumben:a015:
canım benım uzulme bak tup bebek yaptırcaz hem sans daha fazla keske ılk asılamayıda denemeseydım dıyorum aynı anda baslamıstık tedaıye hayırlısı boyleymıs demek kı rabbım tup bebekle nasıp etcek ıns bıze:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?