Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hayırlıolsun aşılaman ama batmalar normal defa aşılama tecrübesi yaşadım bend ehep oldu sakin ce test günü bekle normal mi anormal mi düşünemek bile vucudu kasmaya yetiyoo ama insanda biliyorumki kendini dinlemeden yapamıyoo inşallah umutların boşa çıkmaz öpüyorum

BEN DE DAHA ONCE HICBIR TEDAVI GORMEDIM 2 SENEYE YAKIN KORUNMADIK OLMAYNDA DTR GITTIM RAHIM FILMI SPERM ANALIZI TEMIZ YUMURTLAMAM SUPER BIRAZ DAHA BEKLEYIN DEDI 6 AY DAHA BEKLEDIK OLMAYINCA ASILAMA DEDIK ISTE MAYISTA ILK ASILAMAMI OLDUM TUTMADI DUN IKINCIYI OLDUM BAKALIM KISMET SEN FAZLA KAFANA TAKMA YINEDE BATMALAR NORMAL HALA YUMURTALIKLARIN CALISIYO OLABILIR SU AN DOLLENIYO OLABILIR FAZLA KENDINI YORMA CANIM AEO OPTUMzemuszemus

aysencım saol canım ıyı dıleklerın ıcın vakıt kaybetmek ıstemedım asılamayla bunda da var demek kı bır hayır rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın tez zamanda hepımıze nasıp etsın cok zor bı surecteyız ınsallah canım dedıgın gıbı yollasın allahım bebıslerımızıde cektıklerımızı unuttursun bıze amin tatlım rabbım senınde gonlune gore versın :Saruboceq::Saruboceq:

canım bu iki üç gün yoğunum. muahsebe malum kdv dönemimiz. arada bir bakıyorum..
bugün belirtilerim var yarın bekliyorum kırmızıları... hepimiz için hayırlısı kızlar..

canım benım rabbım ıslerını rast getırsın kolaylastırsın :Saruboceq:asılama yaptırcan mı sen bu ay bekleyecek mısın bıraz daha

ıncemesecım nıye oyle dıyon kıss bellı mı olur sen bı tane beklerken ıkı tane gelsınde utandırsınlar senı ınsallah:Saruboceq: o zamn gorursun tutarmıymıs tutmazmıymıskaydirigubbakcemile3

ıncemesecım nıye oyle dıyon kıss bellı mı olur sen bı tane beklerken ıkı tane gelsınde utandırsınlar senı ınsallah:Saruboceq: o zamn gorursun tutarmıymıs tutmazmıymıskaydirigubbakcemile3
saol canım iyi dileklerin için aman ben bir tanesinede razıyım canımm ikiye nasıl bakayım çalışıyorum ailemden kimse yok yanımda allah isteye versin çifter çifter :) ben bir istiyorum anacığım öptüm

ayrederya canım harikasın sen ya günümü hesaplayıp yazmışsın o kadar işinin arasında valla ben de senden öğrendim hiç hesaplamamıştım canım ya saol elien sağlık öpüyorum seni

KIZLAR BISE SORACAM BU ASILAMADA TUTMAZSA TUP BEBEK YAPTIRABILIRMIYIMKI BANA BIR AKIL VERIN LUTFEN 3 ASILAMA YI YAPTIRMAK ICIMDEN GELMIYO BU AY OLMAYACAK ICIMDEN OYLE GELIYO BIR GARIPLIK VAR YAAA BUDA OLMAZSA 3 ASILAMAYI YAPTIRSAMMI
:gitme:

ayrederya canım harikasın sen ya günümü hesaplayıp yazmışsın o kadar işinin arasında valla ben de senden öğrendim hiç hesaplamamıştım canım ya saol elien sağlık öpüyorum seni

kafayı sıyırdım bu işlerle kendim yetmiyo size sardım bu aralar...kafamçokkarıştı

ayrederyacım benim test günümü de hesaplamışsın, çok teşekkür ederim. hangi gün test yaptırsam diye gözüm takvimde, düşünüp duruyordum, şimdi senin sözünden çıkmam artık :)
bu ay inşallah kendiliğinden gelir bebeğin, dualarım seninle...
incemeşecim bu aşılaman tutar inşallah, umutsuz olma arkadaşım. zamanı gelince kavuşacağız kuzucuklara...
sevgiler,

valla canım aşılama tarihleriniz üzerine +12 koydum saydım. doğrudur umarım sizler daha ii bilirsiniz tabiki .. inş. güzel haberler alırız. erken yapmayın tabiki yanlış çıkabilir sonuçlar biliyorsunuz artık...

KIZLAR BISE SORACAM BU ASILAMADA TUTMAZSA TUP BEBEK YAPTIRABILIRMIYIMKI BANA BIR AKIL VERIN LUTFEN 3 ASILAMA YI YAPTIRMAK ICIMDEN GELMIYO BU AY OLMAYACAK ICIMDEN OYLE GELIYO BIR GARIPLIK VAR YAAA BUDA OLMAZSA 3 ASILAMAYI YAPTIRSAMMI
:gitme:

selvım kardesım benım olumsuz dusunme sımdıden takma kafana insallah olur da tup bebege gerek kalmaz:Saruboceq: ama olmazsa bence dırekt tup bebege gec ben 2.yı bıle goze alamadım asılamamın tutması bınde bır sans gıbı gelıyo:sm_confused: pıyango kıme vurursa :1no2:benım 2. den de umudum yoktu ıcıme dogdu sankı .kı dr a gıderken kesınlıkle 2. asılamayı yaptırmadan tup dusunmem dıyodum ama bı anda tup bebek cıktı agzımdan allah mı dedırttı ne kaydirigubbakcemile3beklemek ıstemıyosan daha fazla tup bebege gec derım ben zaten 1. ası 2. 3. derken tup bebek ucretını buluyo paradan da gectım ınsan yıpranıyo tatlım hakkımızdan hayırlısı olsun :1hug:

bence temmuzda patlama yaşanacak.... kaydirigubbakcemile2

canım benım agzından bal damlıyo ınsallah tatlım bızımde ısmımızın onune:CüvCüv::CüvCüv: konulacak rabbımın ıznıyle benım ıcımde bu sefer umut var asılama olacagımda hıc boyle hıssetmemıstım hayırlısı artık allah emeklrımızı bosa cıkarmasın:Saruboceq:

[ARKADAŞLAR BENİ DE LİSTEDEN ÇIKARABİLİRSİNİZ 3. AŞILAMAM DA TUTMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII mafoldumbenmafoldumben:a015:

[ARKADAŞLAR BENİ DE LİSTEDEN ÇIKARABİLİRSİNİZ 3. AŞILAMAM DA TUTMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII mafoldumbenmafoldumben:a015:

canım benım uzulme bak tup bebek yaptırcaz hem sans daha fazla keske ılk asılamayıda denemeseydım dıyorum aynı anda baslamıstık tedaıye hayırlısı boyleymıs demek kı rabbım tup bebekle nasıp etcek ıns bıze:teselli:

ÜZÜLMEK SONUCU DEĞİŞTİRSE KEŞKE YAPILACAK BİŞİ YOK BEN DE ÖYLE PİŞMANIM Kİ ZATEN AKSİLİKLER PEŞİMİZİ BIRAKMAMIŞTI AMA SEN EN İYİSİNİ YAPACAKSIN 2. AŞIYI DENEMEMEKLE BİZİM 2. VE 3. AŞIMIZ YARI TÜP BEBEK MASRAFI OLMUŞTUR PARA Bİ YANA SIKINTISI ÇOK BETER BİŞİ AŞILAMA TUTANA TUTUYO AMA BEN PES ETTİM ALLAHIM YÜCE RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN SEN TÜP BEBEĞE GEÇTİN Mİ ANGEL? BEN BU AY TATİL YAPICAM BİR HAFTA KADAR SONRA YİNE HASTALANIRSAM TÜP BEBEK ARTI NAPALIM BAŞKA ŞANS KALMAMIŞ OLUYOkafamçokkarıştı

selam can kızlar.bugün işim çokyu yeni açabildim okulda seminer çalışmaları var uzuuuuuuuun bi rapor hazırladım.kocişime en sevdiği yemeği yaptım çarşamba ameliyat olucak ya belki yarız az ye falan derler.çok garip hissediorum kendimi kimseye haber vermedik ameliyatı sizlerden eşi varikosel ameliyatı olan var mı yaaa korkuyorum biraz Allah ım sağ salim fayda görmüş bi şekilde çokmak nasip etsin inşallah.hepinizden dua bekliorum.Hepimizin Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…