- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.101
selam can kızlar.bugün işim çokyu yeni açabildim okulda seminer çalışmaları var uzuuuuuuuun bi rapor hazırladım.kocişime en sevdiği yemeği yaptım çarşamba ameliyat olucak ya belki yarız az ye falan derler.çok garip hissediorum kendimi kimseye haber vermedik ameliyatı sizlerden eşi varikosel ameliyatı olan var mı yaaa korkuyorum biraz allah ım sağ salim fayda görmüş bi şekilde çokmak nasip etsin inşallah.hepinizden dua bekliorum.hepimizin allah yardımcısı olsun
ÜZÜLMEK SONUCU DEĞİŞTİRSE KEŞKE YAPILACAK BİŞİ YOK BEN DE ÖYLE PİŞMANIM Kİ ZATEN AKSİLİKLER PEŞİMİZİ BIRAKMAMIŞTI AMA SEN EN İYİSİNİ YAPACAKSIN 2. AŞIYI DENEMEMEKLE BİZİM 2. VE 3. AŞIMIZ YARI TÜP BEBEK MASRAFI OLMUŞTUR PARA Bİ YANA SIKINTISI ÇOK BETER BİŞİ AŞILAMA TUTANA TUTUYO AMA BEN PES ETTİM ALLAHIM YÜCE RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN SEN TÜP BEBEĞE GEÇTİN Mİ ANGEL? BEN BU AY TATİL YAPICAM BİR HAFTA KADAR SONRA YİNE HASTALANIRSAM TÜP BEBEK ARTI NAPALIM BAŞKA ŞANS KALMAMIŞ OLUYOkafamçokkarıştı
selam can kızlar.bugün işim çokyu yeni açabildim okulda seminer çalışmaları var uzuuuuuuuun bi rapor hazırladım.kocişime en sevdiği yemeği yaptım çarşamba ameliyat olucak ya belki yarız az ye falan derler.çok garip hissediorum kendimi kimseye haber vermedik ameliyatı sizlerden eşi varikosel ameliyatı olan var mı yaaa korkuyorum biraz Allah ım sağ salim fayda görmüş bi şekilde çokmak nasip etsin inşallah.hepinizden dua bekliorum.Hepimizin Allah yardımcısı olsun
selam can kızlar.bugün işim çokyu yeni açabildim okulda seminer çalışmaları var uzuuuuuuuun bi rapor hazırladım.kocişime en sevdiği yemeği yaptım çarşamba ameliyat olucak ya belki yarız az ye falan derler.çok garip hissediorum kendimi kimseye haber vermedik ameliyatı sizlerden eşi varikosel ameliyatı olan var mı yaaa korkuyorum biraz Allah ım sağ salim fayda görmüş bi şekilde çokmak nasip etsin inşallah.hepinizden dua bekliorum.Hepimizin Allah yardımcısı olsun
EVET KIZLAR BENDE OYLE DUSUNUYORUM BUDA TUTMAZSA TUP BEBEGE GECECEGIM INS ZORUMA GIDIYO KESKE BIR SORUNUM OLSAYDIDA TEDAVI OLSAYDIM EN AZINDAN SORUNUM VAR TEDAVIMI OLAYIM BEBEGIM OLACAK NASIL OLSA DIYORUM HERSEYIN DUZGUN OLUPTA BOYLE UGRASMAK COK TUHAFFF ALLAHIN HIKMETI ISTE DKR ASILAMAMI YAPARKEN ILKINDEDE IKINCIDEDE NE OLUR NE OLMAZ DIYE IGNEYLE HAPIMI YAZIYORDU BU DEFADA YAZDI TUTMAZSA NE YAPAYIM BEN BIR AKIL VERIN KIZLAR :kedi:NE YAPMAM LAZIM YASIM 20 BENIM TUP YAPARLARMI BANA SIZCEturkbayragi
kıslar başka bi topikte okudum esteryanın değeri 6o küsür çıkmış az ilerleme oldu die üzülüyo bizi unuttu ama neyseCADIARZUdua edelimde meleği onu bırakmasın
canım ıkıye mı katlaması gerekıyo saglıklı olması ıcın ıns bı sorun cıkmaz rabbım korusun
[ARKADAŞLAR BENİ DE LİSTEDEN ÇIKARABİLİRSİNİZ 3. AŞILAMAM DA TUTMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII mafoldumbenmafoldumben:a015:
kıslar başka bi topikte okudum esteryanın değeri 6o küsür çıkmış az ilerleme oldu die üzülüyo bizi unuttu ama neyseCADIARZUdua edelimde meleği onu bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?