Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım korkulacak bişi yok benim eşin de 7 ay önce ameliyat olmuştu bir gece yattı sonra taburcu oldu

ben gectım cnm bu hafta ılacları alcam ıns 21. gunu de dr cagırdı temmuz 10 11 gıbı ara vermek ıstemedım dr umda onermedı rahım kendını hazırlamısken sans daha yuksek oluyomus hayırlısı artık

mavıcım canım arkadasım hıc korkma rabbım buyuk nasıl olup cıktıgını bıle anlamıycak ınsallah dualarım sızınle rabbım acıl sıfa versın kımseye demedıgınız ıyı olmus mıllet bı ton abuk subuk laf edecek allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah canımmm:teselli:

tatlım benim eşimde geçen sene oldu bir gece sonra taburcu oldu çokta rahat oldu ameliyatı 1 saat felan sürüyo ama allahın izniyle kolay geçio hiç korkma bol bol dua et:Saruboceq:

EVET KIZLAR BENDE OYLE DUSUNUYORUM BUDA TUTMAZSA TUP BEBEGE GECECEGIM INS ZORUMA GIDIYO KESKE BIR SORUNUM OLSAYDIDA TEDAVI OLSAYDIM EN AZINDAN SORUNUM VAR TEDAVIMI OLAYIM BEBEGIM OLACAK NASIL OLSA DIYORUM HERSEYIN DUZGUN OLUPTA BOYLE UGRASMAK COK TUHAFFF ALLAHIN HIKMETI ISTE DKR ASILAMAMI YAPARKEN ILKINDEDE IKINCIDEDE NE OLUR NE OLMAZ DIYE IGNEYLE HAPIMI YAZIYORDU BU DEFADA YAZDI TUTMAZSA NE YAPAYIM BEN BIR AKIL VERIN KIZLAR :kedi:NE YAPMAM LAZIM YASIM 20 BENIM TUP YAPARLARMI BANA SIZCEturkbayragi

canım oyle deme ya dermansız bı sorunun olaydı o daha zor ya tedavısı olmasaydı hıc oyle dusunme allahımıza bın sukur bende 21 yasındayım cnm dr basarı sansı %60%69 dedı bana vakıt kaybetmeyelım dedık yapılıyo yanı tup bebek yas sorun dgıl

kızlar çok sağolun desteğiniz için valla uyku muyku kalmadı .inşallah atlatıcaz kazasız belasız.çok teşekkür ederim hepinizeeee inşallah hepimizin bebişleri gelir çok bekletmeden

ALARA VE FLA aşılamalarınız hayırlı olsun hoşgeldiniz rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inş.herşey gönlünüzce olur inş

kıslar başka bi topikte okudum esteryanın değeri 6o küsür çıkmış az ilerleme oldu die üzülüyo bizi unuttu ama neyseCADIARZUdua edelimde meleği onu bırakmasın

canım ıkıye mı katlaması gerekıyo saglıklı olması ıcın ıns bı sorun cıkmaz rabbım korusun

tatlım tam emin olamasamda asıl yükselme adet geçikmesinden sonra oluyo die biliyorum ama bu günlerden sonra katlayarak çıkması gerekiyo yani bu şekilde gitmemesi gerekio.çünki ilk testini 11.gün yapmıştı hatırladığım kadarıyla ama bundan sonra hızlı çıkmalı inş. sonuç güzel olur

[ARKADAŞLAR BENİ DE LİSTEDEN ÇIKARABİLİRSİNİZ 3. AŞILAMAM DA TUTMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII mafoldumbenmafoldumben:a015:

canım üzüldüm.. ama yapacak birşey yok yol adevam bu listeden çıkmak yok sanırım bilmiyorsun.. yani bebişsiz çıkmak yok.. sanırım tüpe geçiyorsun hayırlısı olsun şimdiden... allah çifter çifter verir inş...:1hug:

canım dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok. allah yardımcınız olsun. tez zamanda atlatırsınız inş. dualarımız kalbimiz sizinle kimselere söylememeniz ii olmuş rabbim sana güç versin... sonuçları bize de bildir.. inş. sizin için hayırlara vesile olurda bir an önce kavuşursunuz yavruya.. emekleriniz boşa çıkmaz....allahın izniyle..:Saruboceq:

23/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................22/haziran :uhm:
catdog..............................28/haziran
ozlem82do........................29/haziran 2.aşılama
mercanayse......................29/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
nessel...............................30/haziran
nesemeşe.........................1/temmuz
ayşen43............................3/temmuz (aşılama) :Saruboceq:
bosna...............................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
alara1983..........................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
fla....................................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
selvinur.............................5/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
incemeşe..........................6/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
maviumutolsun .................18/temmuz (24.6.09 eşi ameliyat olacak dualarınızı bekliyoruz):Saruboceq:
ayrederya..........................18/temmuz
mavioje..............................21/temmuz
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp

Son düzenleme:
kızlar dün saat 4 te aşılamam oldu ama kanamm var inş tutmuştur meleğim adetim 9 temmuz olmassam 10 temmuda test yaparım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…