Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar yine akşam ağlamaktan gözlerim şişti. sinir oldum. tv de bir programda adam karısına henüz hazır değiliz ben istemiyorum diye çocuğunu aldırtmış. birde utanmadan çıkmış özür dilerim bu kadar isteyenler var biz aldırdık flan dedi... böyle adamların çocuğu olur... bizimkiler bizi gölzerinden sakınır. offf nasıl bir düzen allahım sen büyüksün isyan etmek değil bu. ama bizim kocişlerinde hakkı çocuk sahibi olmak sen bizlerede göster yarabbim.. allah isteyen herkese nasip eder inş..

canım aynen bana da geldıler dun yıne gozlerım acıyo valla benım arkadasım kactı severek bırıne ılk 15 gun ıyılerdı 15.gun kız bana aglayarak geldı kavga etmısler sonra esının telınde baska kızın msjlarını kocasınn kıza attıgı msjları buldu yıne kabulendı ona ragmen hep kavga dovus devam ettıler kız suan 3.5 aylık hamıle ve ankaraya aılesının yanında suan ne oglan cocugu benımsedı ne kaynanası rabbım evlt verıyo baska seylerle ımtıhan edıo ıste ınsallah bu ımtıhaımız son olurda sonunda sevınırız tek umudum avuntum o ınsallah rabbım bızede verecek

dün gece benim de gözüme uyku girmedi, düşündüm durdum. Allahım ben hak etmiyorsam bile kocam hak ediyor baba olmayı, nolur ondan esirgeme diye dua ettim hep :) ama boşuna hayırlısıyla demiyoruz her lafımızın başında, Allah verdiği zaman da hayırla versin, acısını göstermesin...

tabi ki listeden çıkmak yok bu ay kendimiz çalışıcaz:asigim: yeni tarihim 21 temmuz

hepimize hayırlıysa versin. sağlıklı versin.. canım dularımız hep böyle .allah kabul edecek bir bir zamanı vakti gelince...:Saruboceq:

23/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
catdog..............................28/haziran
ozlem82do........................29/haziran 2.aşılama
mercanayse......................29/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
nessel...............................30/haziran
nesemeşe.........................1/temmuz
ayşen43............................3/temmuz (aşılama) :Saruboceq:
bosna...............................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
alara1983..........................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
fla....................................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
selvinur.............................5/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
incemeşe..........................6/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
ukla..................................6/temmuz
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
maviumutolsun .................18/temmuz (24.6.09 eşi ameliyat olacak dualarınızı bekliyoruz):Saruboceq:
ayrederya..........................18/temmuz
mavioje..............................21/temmuz
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp

Son düzenleme:
canlarım nasılsınız ??? bu ay aşılama yaptıran arkadaşlar İnşallah aşılamalarınız tutar dualarım sizinle
ayderya canım benim günüm 6 temmuz yaz istersen ama ümitsizim Allahım inşallah hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayı öpüyorum kızlarrrr

bende bu topiğe yeni katıldım..

biran önce hayırlısyla mucizelerimize kavuşuruz inşallah..

alara canım aynı gün olmuş aşılamamız... birlikte gün sayarız artık.

amin canım inşallah hayırlısıyla kavuşuşruz fla sen aşılama öncesi hangi ilaçları kullandın ve aşılaman nasıl oldu paylaşırsan sevinirimfisfisfis

günaydın kızlar dün gene aşılama oldum benim dr iki gün üst üste yapıyro sizinkilerde öyelmi bilmiyorum ama bende bu ay karın ağrısı oldu sanki deprem oluyor karnımda ve kasıklarımda.. dr sancıya nromal dedi ovulasyon da yumoş çok olunca sancı olurmuş büyürken ... başta da dediğim gibi hiç beklentim falan yok bu ay kafamda bomboş normal bi iş miş gibi yaptırıp geldim valla aşılamayı :) birde böyel deneyelim bakalım . 1 tane de 15 mm yumoşum varmış o henüz çatlamadı onun içinde 1 hafta boyunca birliktelik önerdi valla benim koçişte hal kalmadı yazık napalım bu seferde denyeceğzi şansımızı.. bu ay aşılama yaptıranlara bol şans diliyorum arkadaşlar inşallah emeklerinzi boş açıkmaz kucak dolusu sevgiler öpüyorum hepinizi

incemeşecim günaydın,
hayırlı olsun tekrar, hiç ummadığın bu ay gelir inşallah kuzucuk :)
ben ilk aşılamamı oldum bu ay biliyorsun, bugün 6. günüm ve hala ara ara ağrı oluyor.
ilk 3 gün yattım hatta, o kadar çok ağrıdı.
bizim ve tüm isteyenlerin allah yardımcısı olsun, şansımız açık olsun. sevgiler,

cnm aşılaman hayırlı olsun inşallah meleğin şuan seninledir ve diğer tüm bekleyenlerin (ben dahil:) benimde bugün 6.günüm 3-4 temmuzda regl günüm, rabbim hepimizin gönlüne göre versin

alyadoracım inşallah güzel haberleri aynı zamanlarda vereceğiz birbirimize, benim de 2-3 temmuz gibi regl günüm... hakkımızda hayırlısı olsun, Allahım heyecanla ve umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün...

amin cnm, dualarımızı geri çevirmesin Rabbim.. olursa benim için mucize olacak çünkü morfoloji ve hareket sorunumuz var ve aşılamada şansım az ama yinede umutla bekliyorum işte. yarın progesteron baktırmamı istemişti tedavi gördüğüm merkez sizdende istemişlermiydi vaktim olmayabilir mutlaka kan vermem lazım mı acaba mrk ediyorum, burada arkadaşlar aşılamadan sonra progesteron içerikli jel falanda kullanmıştı ama dr bana gerek yok dedi sen kullanıyormusun. of ne çok soru sordum kusura bakma cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…