- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.121
kızlar dün saat 4 te aşılamam oldu ama kanamm var inş tutmuştur meleğim adetim 9 temmuz olmassam 10 temmuda test yaparım inş
kızlar dün saat 4 te aşılamam oldu ama kanamm var inş tutmuştur meleğim adetim 9 temmuz olmassam 10 temmuda test yaparım inş
kızlar yine akşam ağlamaktan gözlerim şişti. sinir oldum. tv de bir programda adam karısına henüz hazır değiliz ben istemiyorum diye çocuğunu aldırtmış. birde utanmadan çıkmış özür dilerim bu kadar isteyenler var biz aldırdık flan dedi... böyle adamların çocuğu olur... bizimkiler bizi gölzerinden sakınır. offf nasıl bir düzen allahım sen büyüksün isyan etmek değil bu. ama bizim kocişlerinde hakkı çocuk sahibi olmak sen bizlerede göster yarabbim.. allah isteyen herkese nasip eder inş..
kızlar yine akşam ağlamaktan gözlerim şişti. sinir oldum. tv de bir programda adam karısına henüz hazır değiliz ben istemiyorum diye çocuğunu aldırtmış. birde utanmadan çıkmış özür dilerim bu kadar isteyenler var biz aldırdık flan dedi... böyle adamların çocuğu olur... bizimkiler bizi gölzerinden sakınır. offf nasıl bir düzen allahım sen büyüksün isyan etmek değil bu. ama bizim kocişlerinde hakkı çocuk sahibi olmak sen bizlerede göster yarabbim.. allah isteyen herkese nasip eder inş..
canım üzüldüm.. ama yapacak birşey yok yol adevam bu listeden çıkmak yok sanırım bilmiyorsun.. yani bebişsiz çıkmak yok.. sanırım tüpe geçiyorsun hayırlısı olsun şimdiden... allah çifter çifter verir inş...:1hug:
dün gece benim de gözüme uyku girmedi, düşündüm durdum. Allahım ben hak etmiyorsam bile kocam hak ediyor baba olmayı, nolur ondan esirgeme diye dua ettim hep :) ama boşuna hayırlısıyla demiyoruz her lafımızın başında, Allah verdiği zaman da hayırla versin, acısını göstermesin...
tabi ki listeden çıkmak yok bu ay kendimiz çalışıcaz:asigim: yeni tarihim 21 temmuz
bende bu topiğe yeni katıldım..
biran önce hayırlısyla mucizelerimize kavuşuruz inşallah..
alara canım aynı gün olmuş aşılamamız... birlikte gün sayarız artık.
saol canımmm seninkid ehayırlı olsun inşallah emeklerimzi boş ageçmiycekselvinur bosna incemeşe fla aşılamanız hayırı olsun inşş
incemeşecim günaydın,
hayırlı olsun tekrar, hiç ummadığın bu ay gelir inşallah kuzucuk :)
ben ilk aşılamamı oldum bu ay biliyorsun, bugün 6. günüm ve hala ara ara ağrı oluyor.
ilk 3 gün yattım hatta, o kadar çok ağrıdı.
bizim ve tüm isteyenlerin allah yardımcısı olsun, şansımız açık olsun. sevgiler,
alyadoracım inşallah güzel haberleri aynı zamanlarda vereceğiz birbirimize, benim de 2-3 temmuz gibi regl günüm... hakkımızda hayırlısı olsun, Allahım heyecanla ve umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?