- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.141
amin...
bizde de morfoloji ve hareket sorunu vardı, bende bir problem yok çok şükür. ama aşılama için alınan örnekte değerler iyi çıktı, hazırlık sonrası da çok iyi dedi doktorum. umudumuz olmasa nasıl kalkarız altından, hiç kaybetme umudunu.
benden tahlil istemedi ama progesteron içeren bir ilaç verdi, ismini söylememem gerekiyor sanırım. günde 3 defa içiyorum, 10 gün içeceğim. bi de kan sulandırıcı gibi bir ilaç verdi, niye verdiğini de anlattı ama o günkü heyecanla anlamadım ben.
aşkolsun niye kusura bakayım, bi parçacık yardımcı olabilirsem ne mutlu...
Kıslarrrr selamm ben dyanaamadım 4-5 gun Önce gİttİm hcg baktırmaya maalesef 2. AŞılamamda negatİf kaldık napalım tÜp bebeĞe. Nasİpse agustosta tÜp bebek tedavİsİndeyİm
incemeşecim günaydın,
hayırlı olsun tekrar, hiç ummadığın bu ay gelir inşallah kuzucuk :)
ben ilk aşılamamı oldum bu ay biliyorsun, bugün 6. günüm ve hala ara ara ağrı oluyor.
ilk 3 gün yattım hatta, o kadar çok ağrıdı.
bizim ve tüm isteyenlerin allah yardımcısı olsun, şansımız açık olsun. sevgiler,
canım neden hemen pes ediyosun ben 2 defa yaşadım aynı hüsranı bak şimdi 3 cüye hazıırm gene hüsran olursa diye hem 3 ve 4 cü aşılamayı mutlaka yaptır pes etme hayırlısı çünkü diğerleri daha şanslıymış tutm aaçısından hemen acele etme tüp bebek için en sona geç ona ben öyel yapacağım üzme kenini öpüyorumKıslarrrr selamm ben dyanaamadım 4-5 gun Önce gİttİm hcg baktırmaya maalesef 2. AŞılamamda negatİf kaldık napalım tÜp bebeĞe. Nasİpse agustosta tÜp bebek tedavİsİndeyİm
Kıslarrrr selamm ben dyanaamadım 4-5 gun Önce gİttİm hcg baktırmaya maalesef 2. AŞılamamda negatİf kaldık napalım tÜp bebeĞe. Nasİpse agustosta tÜp bebek tedavİsİndeyİm
benide listenize koymuşşsunuz çok teşekkür ederim inşallah hepimize uğur getirir
sağol canım benim, bendede bir problem yok çok şükür, eşimde hareket için vitamin kullanıyo bayada arttı değerler ama morfoloji %1.. hayırlısı napalım bizden çok daha kötü durumda olanlar var Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda.. canım bende kan sulandırıcı ve folik asit kullanıyorum progesteron içeren birşey vermedi işte neyse geçti zaten artık..sende şuan hiç belirti falan varmı bende tık yok
canım inşallah hayırlısı olur .. ama doktorlar 3 cü ve 4 cü aşılamalara daha çok şans veriyolar benim bu 3 cü tutmazsa 4 de yaptıracağım zaten ssk tüp bebeği karşılamsı için en az 3 cü şart koşuyorlar mecbur yaptırıyorum yani ağrılar normalmiş dün dr sordum ovalasyonda olur dedi hala çatlıycak yumoşun vardır ağrısyı falan sorun yapma normal o bak benim bu 3 cü hala ağrım var özellikel bu ay karnım çok ağrıyo ya bu sefer bakalım inşallah dr umudu boşa çıkmaz benim beklentim yok benle aynı anda aşı olan biriisi vardı ilk aşılamsı tutmuştu onun belki sende ilkkinde tutturuusun inşallahhh öpüyorum
canım neden hemen pes ediyosun ben 2 defa yaşadım aynı hüsranı bak şimdi 3 cüye hazıırm gene hüsran olursa diye hem 3 ve 4 cü aşılamayı mutlaka yaptır pes etme hayırlısı çünkü diğerleri daha şanslıymış tutm aaçısından hemen acele etme tüp bebek için en sona geç ona ben öyel yapacağım üzme kenini öpüyorum
ne bileyim canım yaa canım hiç tüp bebek yaptırmak istememeişit amam napalım kısmet buradaymış demek aman tutusunda bi kerede ben razıyım yeterki gelsincanım bebeklerimiz bize hangi yolla gelecekse onu bekliyor belki seninki tüp bebek olmak istiyor:) gelsinde bebişler hangi yolla geldiği önemli değil hayırlısı olsun, test gününmüydü peki yanlış çıkmış olabilir mi?
canım benim doktor bize en baştan dedi aşılama hiç yaptırmayın diye ama ben dinlemedim belki tutar dedim amam eşimin değerleri her gun geçtikçe düşüyo artık zaman kaybetmek istemiyorum zaten bi tane nasipse olsun bebeişim 2. için hiç ugraşmayacagımcanım neden hemen pes ediyosun ben 2 defa yaşadım aynı hüsranı bak şimdi 3 cüye hazıırm gene hüsran olursa diye hem 3 ve 4 cü aşılamayı mutlaka yaptır pes etme hayırlısı çünkü diğerleri daha şanslıymış tutm aaçısından hemen acele etme tüp bebek için en sona geç ona ben öyel yapacağım üzme kenini öpüyorum
en guzelini yapmışsın canım zaman kaybetmek istemiyorsan banada doktor helede 2. aşılamayı hiç öenermemişit ama ben ısrar ettim yaptırdım ama sen en guzeliniyapmışınözlemcım hayırlısı boyleymıs demekkı benımde bu ay kı ılk asılamam tutmadı asılama ıcınde tutma sansı %15-20 dıyor doktorlar bende tup bebege gectım temmuz bası baslayacagım ınsallah tedavıme daha fazla vakıt kaybetmek de ıstemıyorum rabbım yuzumuzu guldursun bı an once:Saruboceq:
canım hayırlısı tüp te şansını dene bakalım.. nazlı bebeklerimiz elbet vazgeçip inatlarından gelecekler...... sabır allah sabır selamet versin hepimize...:teselli:
canım kendi kendime söz verdim aşılamyı yaptırırken, vücudumu dinlemeyeceğim diye. insan belirti arayınca mutlaka buluyor çünkü, sonra da daha çok üzülüyor. o yüzden hiç ilgilenmiyorum kendimle :) zamanı gelince gösterecek nasıl olsa kendini :)
ama daha anormal bişey yapıyorum, sanki varmış ve beni duyuyormuş gibi konuşuyorum ben yaa...
aslında dinlememek en iyisi zaten bende de bişey yok:) inşallah bebişin duyuyordur seni annesini bekletmeden gelir :Saruboceq:
öylede benim bir hafta oldu aşılamam olalı ama hiç belirti yok,önceki aşılamam olduğu gün göğüslerim çok acıyordu bunda hiç birşey yok.zaten aşılama olduğum gün doladırıldık
biraz birikmiş paramız vardı gitti,yatmedi sel bastı Allah korudu eve birşey olmadı,ama korkusu yeti, artık bilmiyorum hangisini kafama takmayayım ben sakındıkça hep üzülecek birşey çıkıyor,önceki aşılamamdada babaannemi kaybettim neye üzüleyim bilmiyorum bu aşılamanın sonucu pozitif olursa mucize diyeceğim.
kusura bakmayın kafanızı şişirdim,içimi dökmesem çıldıracağım kimseye birşey söylemiyorum üzmemek için Allah başka dert vermesin ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?