Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KANDıLıNıZ KUTLU OLSUN. ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSıN. HERKESıN GÖNLÜNE GÖRE VERSıN...........AMıN.:Saruboceq:

hepimizin kandili mubarek olsun inşallah dualarınız kabul olsun hayırlı kandiller
allahım bu mubarek günde sen bizi duy ve duamızı kabul eyle hayırlı evlatlr nasip eyle hakkımızda hayırlı olanlarla karşılaştır amin...

canım neler neler yaşamışsın.. inş. bebişin gelirde hepsini gözün görmez unutturur size.
allah beterinden saklsın...

sğl canım inşllh ama hiç belirtim yok,bugün evde test yaptım tek çizgi cıktı erken ama
Allah şu gzl aylarda şu mübarek kandilde dualarımız kabul eder,isteyen herkese evlat nasip eder inşlh.

canlarım ameliyat bitti çok şükür çok kolay geçti boşuna korkmuşum.kocam gözünü açar açmaz çok iyiyim biricik karım merak etme ben çok iyiyim deyip durdu çok şekerdi.
doktor çok başarılı bi ameliyattı sandığımızdan daha ilerlemiş.bak gör çok fayda görüceksin dedi.elimizden geleni yaptık bundan sonra kürleri yapıp çok çalışıp dua edip beklicez.ama yılbaşına kadar umut etmicem.içimden bi ses çok iyi olacak dio sanki olacakmış gibi ama hayırlısı.
kandiliniz mübarek olsun adetim bitmedi namaz kılamıcam.bol bol dua edicem birbirimizi unutmayalım dualarda.

Rabbım Şu mÜbarek gÜnde aÇılan ellerımızı gerı Çevırmez hepımızın gÖnlÜne gÖre hayırlı evlatlar nasıp eder kucaĞımızı boŞ bırakmaz ınŞallah. Amııııııııııııın

maviumutolsuncum canim kardesimmm gecmis olsun rabbim sifasini versin ins bi an once bende inaniyorum cnm icimden bi ses normal yolla gelecegini soyluyo minik meleginin benimde adetimin son gunu bugunde tup bebek ilaclarimi aldim umarim hakkimizda hayirlisi olur tatlim hepinize dua edicem bugun allahim hayirli saglikli omurlu bebekler nasip etsin :Saruboceq:

canım aklım sendeydi.. geçmişler olsun tekrar... inş. rabbim hayırlara vesile olur kocisin iyileşir bir an önce.... hayırlı handiller. kendinden çok kocana ii bak ii olsun.... arkasından hemen gelsin bebişiniz..... öpüyorum ..opuyorumnanaktan

Hayırlı cumalar kızlar. Ayrederya canım benim adet tarihim 3 Temmuz gibi. 19 Haziranda 2. aşılamamı oldum şimdi sonuç bekliyorum. Listede belirtirsen sevinirim. Hepimize bol dua edelim. Az kaldı inşallah kızlar...

26/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
catdog..............................28/haziran
mercanayse......................29/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
nessel...............................30/haziran
nesemeşe.........................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ayşen43............................3/temmuz (aşılama) :Saruboceq:
bosna...............................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
alyadora...........................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
alara1983..........................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
fla....................................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
selvinur.............................5/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
incemeşe..........................6/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
ukla..................................6/temmuz
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
maviumutolsun .................18/temmuz (24.6.09 eşi ameliyat olacak dualarınızı bekliyoruz):Saruboceq:
ayrederya..........................18/temmuz
mavioje..............................21/temmuz
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.
nursati..............................26/haziran aşılama yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp

Hayırlı cumalar kızlar. Ayrederya canım benim adet tarihim 3 Temmuz gibi. 19 Haziranda 2. aşılamamı oldum şimdi sonuç bekliyorum. Listede belirtirsen sevinirim. Hepimize bol dua edelim. Az kaldı inşallah kızlar...

inş. canım güzel haberlerini alırız.......

Teşekkür ediyorum canım ya, inşalalh hepimiz sırasıyla müjdeli haberi vericez. Zaten bu ay da olmazsa artık dr gitmeyi bırakıyoruz biz. Dr dediğine göre olmaması için hiçbir sebep yokmuş, sebepsiz infertilite dedi. Biraz kendimizi rahatlatalım diyoruz. Sen neler yapıyorsun? Önümüzdeki ay için neler yapmayı planlıyorsun?

saol canımmm seninkid ehayırlı olsun inşallah emeklerimzi boş ageçmiycek
sende saol canım nş hayırlısı ile kavuşuruz bebişlerimize
canım aşılaman hayırlı olsun, inşallah 10 temmuzda güzel haberlerini alıcaz.
saol canım inş alırız o güzel haberi hepimiz benim pek ümidimyok ama hayırlısı diyorum bakalm
hayırlısı olsun canım. güzel haebrler ver bize... bizimde ihtiyacımız var... kendimizi toparlayalım.
tatlım saol ya valla bende çok istiyorum güzel haberi artık duymay rabbim nasip eder inş hepimize
özgülcüm hayırlısı olsun canım ınsallah adetın gelmezde bebıs mujdesını verırsın bızde bayram yaparızhihoyyyt:teytey::teytey:

aminnnnnnnn inşşş gelmez o adet de bebeğim benimlediir inşşşşşş saol canım ii dileklerin için:1hug:

neşemeşe seninde aşılaman hayırlı olsun canım inş meleğin seninledir ve benim meleğimde benledir bırakmazlar bizi inşşşşş

neşemeşe hayırlı olsun aşılaman ayrederya canım günaydınlar nasılsın? valla diğer topiklere yazamıyorum buraya çok alıştım :) nete girmedğim gün eksiklik hissediyorum artık ... neşemeşe canım benimkide sebepsiz infertilite ben aşılamalarda bütün şanslarımı deneyeceğim umarım hepimizin emekleri boşa çıkmaz öpüyorum hepinizi kucak dolusu sevgiler

kızlar hayırlı cumalar nesemesecım hayırlı olsun cnm asılaman ıns bu kez sevınecegız rabbım yardımcın olsun

maviumt olsun canım sanada geçmiş olsun ameliyatın iyi geçtiğine sevindim koçişine iyi bak onlar bizler kadar dayanıklı değiller çabuk pes ediyolar zorluklardan valla allah bize öyel bi sabır vermişki sorma benimki hemen pes ediyoo :))) inşallah emekleriniz boşa çıkmaz öpüyorum

bende aşılamadan flan vazgeçtim ateş ölçme + ovülosyon + preseed+ bal+tarçın+çörekotu hepsini yapıyorum bir gün bir şekilde gelecek bunuda yapmadım denemedim demeyeyim elimden geleni ardına koymuyorum gerisi allaha kalmış... hayırlısı allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…