- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.161
canım neler neler yaşamışsın.. inş. bebişin gelirde hepsini gözün görmez unutturur size.
allah beterinden saklsın...
canlarım ameliyat bitti çok şükür çok kolay geçti boşuna korkmuşum.kocam gözünü açar açmaz çok iyiyim biricik karım merak etme ben çok iyiyim deyip durdu çok şekerdi.
doktor çok başarılı bi ameliyattı sandığımızdan daha ilerlemiş.bak gör çok fayda görüceksin dedi.elimizden geleni yaptık bundan sonra kürleri yapıp çok çalışıp dua edip beklicez.ama yılbaşına kadar umut etmicem.içimden bi ses çok iyi olacak dio sanki olacakmış gibi ama hayırlısı.
kandiliniz mübarek olsun adetim bitmedi namaz kılamıcam.bol bol dua edicem birbirimizi unutmayalım dualarda.
canlarım ameliyat bitti çok şükür çok kolay geçti boşuna korkmuşum.kocam gözünü açar açmaz çok iyiyim biricik karım merak etme ben çok iyiyim deyip durdu çok şekerdi.
doktor çok başarılı bi ameliyattı sandığımızdan daha ilerlemiş.bak gör çok fayda görüceksin dedi.elimizden geleni yaptık bundan sonra kürleri yapıp çok çalışıp dua edip beklicez.ama yılbaşına kadar umut etmicem.içimden bi ses çok iyi olacak dio sanki olacakmış gibi ama hayırlısı.
kandiliniz mübarek olsun adetim bitmedi namaz kılamıcam.bol bol dua edicem birbirimizi unutmayalım dualarda.
Hayırlı cumalar kızlar. Ayrederya canım benim adet tarihim 3 Temmuz gibi. 19 Haziranda 2. aşılamamı oldum şimdi sonuç bekliyorum. Listede belirtirsen sevinirim. Hepimize bol dua edelim. Az kaldı inşallah kızlar...
sende saol canım nş hayırlısı ile kavuşuruz bebişlerimizesaol canımmm seninkid ehayırlı olsun inşallah emeklerimzi boş ageçmiycek
saol canım inş alırız o güzel haberi hepimiz benim pek ümidimyok ama hayırlısı diyorum bakalmcanım aşılaman hayırlı olsun, inşallah 10 temmuzda güzel haberlerini alıcaz.
tatlım saol ya valla bende çok istiyorum güzel haberi artık duymay rabbim nasip eder inş hepimizehayırlısı olsun canım. güzel haebrler ver bize... bizimde ihtiyacımız var... kendimizi toparlayalım.
özgülcüm hayırlısı olsun canım ınsallah adetın gelmezde bebıs mujdesını verırsın bızde bayram yaparızhihoyyyt:teytey::teytey:
neşemeşe seninde aşılaman hayırlı olsun canım inş meleğin seninledir ve benim meleğimde benledir bırakmazlar bizi inşşşşş
Teşekkür ediyorum canım ya, inşalalh hepimiz sırasıyla müjdeli haberi vericez. Zaten bu ay da olmazsa artık dr gitmeyi bırakıyoruz biz. Dr dediğine göre olmaması için hiçbir sebep yokmuş, sebepsiz infertilite dedi. Biraz kendimizi rahatlatalım diyoruz. Sen neler yapıyorsun? Önümüzdeki ay için neler yapmayı planlıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?