- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.181
bende aşılamadan flan vazgeçtim ateş ölçme + ovülosyon + preseed+ bal+tarçın+çörekotu hepsini yapıyorum bir gün bir şekilde gelecek bunuda yapmadım denemedim demeyeyim elimden geleni ardına koymuyorum gerisi allaha kalmış... hayırlısı allahtan.
kızlar hayırlı cumalar nesemesecım hayırlı olsun cnm asılaman ıns bu kez sevınecegız rabbım yardımcın olsun
neşemeşe hayırlı olsun aşılaman ayrederya canım günaydınlar nasılsın? valla diğer topiklere yazamıyorum buraya çok alıştım :) nete girmedğim gün eksiklik hissediyorum artık ... neşemeşe canım benimkide sebepsiz infertilite ben aşılamalarda bütün şanslarımı deneyeceğim umarım hepimizin emekleri boşa çıkmaz öpüyorum hepinizi kucak dolusu sevgiler
canım saol tavsiyen için ama ben zaten zayıfımCanım bir tavsiye ben önümüzdeki ay sadece bunları yapıcam. Kızlar adetin ilk gününde itibarek yumurtlamam zamanına kadar sabah-öğle-akşam yemekelrinden yarım saat önce 1 tatlı akşığı çörekotunu suyla yutun. Hem kilo veriliyor hem de yumoşlar iyi gelişiyor inşallah. Denendi. Bunu aykırıderya isimli tüpbebek uzmanından öğrendim. Tavsiye ediyorum. Ayrıca bu aya soğan-incir kürünü de deneyeceğim. Allah hepimizin ahkkında en hayılısını versin.
Amin inşallah hepimiz sevineceğiz canım hep birlikte...
Amin canım hepimizin Allah ayrdımcısı olsun. Canım yukarıda yazdıklarıma gözat, doktorunuz bile şaşıracak düzelmeye. Benimki "her ne yapıyorsan devam et" dedi.
inşallah vardır canım geçmiş olsun ama canını hiç sıkma çünkü ilk adet gecikmesi olmadan bebek hiç bir şeyden etkilenmiyomuş için rahat olsun kesinlikle ben doktoar özellikle sordum çünkü hatta film bile çekiliyomuş 5 haftadan sonra tehlikeymiş çok geç geçmiş olsun öpüyorumsonuç bekleyen herkesdne bu mübarek günlerde hayırlısıyla mutlu haberler alırız inşallah.
ben 3 gündür çok hastayım arkadaşlar. ishal, mide bulantısı, baş dönmesinden perişan haldeyim. ilk akşam ateşim de yükseldi biraz. bugün barsaklarım biraz toparladı ama midem ve başım hala kötü. doktoruma uğradım, muayene etti. aşılama ile ilgili birşey değilmiş. işe ruh gini gelip ruh gibi dönüyorum. bebiş varsa, umarım ona kötü bir etkisi olmaz bu olanların. kendim hasta oldum diye üzülmüyorum inanın ki, bütün derdim ona (eğer varsa) birşey olmasın :)
sevgiler hepinize,
inş. canım güzel haberlerini alırız.......
maviumt olsun canım sanada geçmiş olsun ameliyatın iyi geçtiğine sevindim koçişine iyi bak onlar bizler kadar dayanıklı değiller çabuk pes ediyolar zorluklardan valla allah bize öyel bi sabır vermişki sorma benimki hemen pes ediyoo :))) inşallah emekleriniz boşa çıkmaz öpüyorum
slm arkadaşlar .bende uzun zamandır k.k takip ediyorum.umarım allah hepinize en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli güzel melekler verir.bende 22 haziranda aşılama yaptırdım ikinci aşılamam.bende pcos var .ilk aşılama tutmamıştı .şimdi beklemedeyim .size birşey danışmak istiyorum .ben hep 35 günde bir adet oluyordum.aşılama dolayısıyla klomen +ovitrelle kullandım.16.gün aşılamam yapıldı .+ 14 gün mü saymalıyım adet tarihim için yoksa 35 günü doldururmuyum yine adet olmak için .bana yardımcı olursanız sevinirim ayrıca benide listenize eklerseniz mutlu olurum .hoşçakalınn........
;canım hoş geldin aramıza sorunumuz aynı,inşllh aşılaman tutmuştur.canım kullandığın ilaçlar yüzünden adet günün değişebiliyor,dr tarih vermediyse aşılamandan 15 gün sonra kanda belli oluyor
deryacım bu preseed nedir ya yani duydum biliorum da nerden alıyosun yaz bitsin de ben de mi alsam diorum sana zahmet nerden aldığını bi yaz da ben de alıym ateş ölçmeyi de denesenm diorum tabi şimdi değil 3 ay bi geçsin de.bi taraftan da aklımı bunlara takıp kendimi bunaltmak istemiorum çok etkilenio psikolojim ve adet düzenim bozuluo bi sorun olmamasına rağmen.doktor stresten gecikio diyo..
sabredin kızlar bize şimdi günler saatler bile geçmio biraz bu psikolojiden uzaklaşıp yumurtlama günü,test günü v.s.saymasak daha kolay olacak zor biliorum çok zor ama en akıllıcası bu...
neyse sen yine de bana preseed i nerdeden aldığını ve fiyatını yaz da yaz bitince b bakıym......
slm arkadaşlar .bende uzun zamandır k.k takip ediyorum.umarım allah hepinize en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli güzel melekler verir.bende 22 haziranda aşılama yaptırdım ikinci aşılamam.bende pcos var .ilk aşılama tutmamıştı .şimdi beklemedeyim .size birşey danışmak istiyorum .ben hep 35 günde bir adet oluyordum.aşılama dolayısıyla klomen +ovitrelle kullandım.16.gün aşılamam yapıldı .+ 14 gün mü saymalıyım adet tarihim için yoksa 35 günü doldururmuyum yine adet olmak için .bana yardımcı olursanız sevinirim ayrıca benide listenize eklerseniz mutlu olurum .hoşçakalınn........
mavioje ..................(yola devam) tüp27/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv:hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv:1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv:2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv:2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv:2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv:2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :hooray:1.aşılama tuttu (23.06.09)
catdog..............................28/haziran
mercanayse......................29/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
nessel...............................30/haziran
nesemeşe.........................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ayşen43............................3/temmuz (aşılama) :Saruboceq:
bosna...............................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
alyadora...........................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
alara1983..........................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
fla....................................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
sevgiundarr.......................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
selvinur.............................5/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
incemeşe..........................6/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
ukla..................................6/temmuz
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
maviumutolsun .................18/temmuz Saruboceq
ayrederya..........................18/temmuz
mavioje..............................21/temmuz
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.
nursati..............................26/haziran aşılama yaptıracak.
tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
kızlar mrb ben yeni üye oldum uzun süredir k.k.nü takip ediyorum. ben de 16 haziranda ikinci aşılamamı yaptırdım. sonuç bekliyoruz. inş herkes bebeklerine kavuşur. hoşçakalın.
kızlar naber nasılsınız bende heyecan yo malesef aşılamamın ilk günü kanamam olunca şimdide olmaz die düşünüyorum çünkü ilkindede kanama olmuştu ve sonuç malesefti ya kızlar hiç kanamsı olupda hamile kalan duydunuzmu yaa off
slm kızlar bu ay vucudum garip umutlanmakta istemiyorum...benimel aynı şikayeti olan varsa lütfen yardımcı olun bana son 3 gündür gögüs uçlarım müthiş acıyıoo sabahları aynı saatte genelde 6 da kasık ve bel ağrıam uyanıyorum 1-2 saat sonra yok oluyoo günün ilerleyen saatlerinde bir sağ veya solda kesik kesik batmaların var ayrıca el ayaklarım ateş gibi hepsi pisikolojiktri demi aslında benim bu ay fazla bi beklentim yoktu ama gene acaba kendimi mi dinliyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?