Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım senle aynı belirtilreri ilk aşılamamda yaşamıştım batmalar ateş basmaları kasılmalar uykudan acı ile uyanma ama malesef tutmadı hepsi ilaçların etkisiydi canım sen kendini dinleme inş senin bebeğin belirtsidir canım bu aşılamamda ise hiçbirşey hissetmiyorum sadece arada kasık batması oluyo hafif o kadar hakkımızda hayırlısı olsun inşşş

valla bencede belirtiler için çok erken ama ben ilaç kullanmadım hiç sadece yumurtaları çoğaltmak için serofen diye bi ilaç kullandım çatlatma iğnesi falan yapılmadı bana diğer aşılamalrımda da şikayetlerim vardı fakat kasık ağrım farklıydı bunda,ki gibi değildi belki psikolojiktir bugun de bulantılrım başladı bunu psikolojik varsıyorum böle anlık midem kalkıyo o kadar bilmiyroumartık hakkımzıda hayırlıı en iyis beklmek ztaen yapacak başak bşi de yok sevgiler

ya sendeki belirtileirn aynıs benim iki aşılamamda da oldu aşılama olduğum ilk günden itibaren bel ve kasık ağrılarım vardı sanki adet olacakmışım gibi ama midem bulantım yoktu ikisindede umarım ilkinde tuttururssun canım ben inatla 4 cüyüde deneyeceğim :))
bundan da umudum yok ama işte genede acaba diyo insan hemen pes etmey eniyetim yok valla sende inatçı ol dinleme kendini diyene bak demi ::))))sevgiler

incemesecim cnm bende de aynı belırtıler ardı asılamada gogusşerımın damarları belırgınlesmıstı ucları ınanılmaz derecede acıyodu goguslerım buyumustu kasıklarıma da ara ara hafıf agrılar gırıyodu ama sonuc malesef negatıf senağlama ama belırtıler erkeste aynı olmayabılıyo umarım senınkı hamılelık belırtısıdır canım dualarım senınle:Saruboceq:

inşallah canım ya bu ay hiç kendimi dinleyceğim aklıam gelmiyodu çünkü aşılama yapılırken umursamadım valla öylesine umutsuzca gittim geldim.. en güzeli beklemek bakalım ama bana ilaç kullanılmadı sadece adetimin 5 ci gununden itibaren serofen kullandım 5 gün o kadar çatlatma iğnesi bile yapılmıyo bana aşılamalarımda hiç birnde yapılmadı
muhtemelen psikolojiktir inşalah sen tuttuurusun bunda inşallah hiç birimizin emekleri boşa gitmez

bilmiyom canım ya inşallah gebelik belirtsiidr ama bu kadar erken belirti vereceğini sanmıyorum psikolojik herhalde doktorumdan etkilenmiş olabilirm bu ay çok umutluyyum demişti ya bekliycem artık napim saol canım öpüyorum seni kucak dolsuu sevgiler

;slm umarım belirtilerin hamilelik belirtisidir. ben ilk aşılamamda bu dediklerinin bir çoğunu yaşadım fakat sonuç negatif oldu .şimdi 2 aşılamamı yaptırdım .sadece ateşim var başka hiç bir şey yok .ama insan bir umutla her şeyi acabamı diye bişelere yoruyor .bence kendini dinleme .sonuç olumlu olursa zaten senin elinde ,olumsuz olursada canın sağolsun ...

öyle düşünme benim kanamam olmamıştı ama sonuç negatifdi .bundada kanamam olmadı yinede ümüdim yok.sonuç pozitif olursa süpriz olacak
ay canım yaa saol inş pozitif sonuç alırız rabbim o günü bizede hayırlısı ile yaşatır inş ne bileyim insan ümit arıyo herşeyde işte inş meleğimiz bizledir

canım hayırlısı olur inş bende ümitsiz gittim geldim ilki tutmayınca bide bunda sperm sayısıda düşüktü kanamam da olmuştu ondan hevesim yok yaa bilmiyorum rabbim nasip etmişse olur zaten

29/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
catdog..............................28/haziran
mercanayse......................29/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
gaslan81...........................29/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
nessel...............................30/haziran
nesemeşe.........................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ayşen43............................3/temmuz (aşılama) :Saruboceq:
bosna...............................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
alyadora...........................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
alara1983..........................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
fla....................................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
sevgiundarr.......................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
selvinur.............................5/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
incemeşe..........................6/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
ukla..................................6/temmuz
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nix...................................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nursati..............................11/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
maviumutolsun .................18/temmuz Saruboceq
ayrederya..........................18/temmuz
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp

Son düzenleme:
günaydın kızlar.............. ne durumdayız.. hadi güzel haberler yokmu? şu listeye hareket gelsin....

29/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse...................... :CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tuttuç(29.06.09)4 sene sonra bebişine kavuştu.
catdog..............................28/haziran :uhm:
gaslan81...........................29/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
nessel...............................30/haziran
nesemeşe.........................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ayşen43............................3/temmuz (aşılama) :Saruboceq:
bosna...............................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
alyadora...........................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
alara1983..........................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
fla....................................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
sevgiundarr.......................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
selvinur.............................5/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
incemeşe..........................6/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
ukla..................................6/temmuz
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nix...................................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nursati..............................11/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
maviumutolsun .................18/temmuz Saruboceq
ayrederya..........................18/temmuz
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…