Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özgül seninle test günümüz aynı..sen ne zaman aşılama oldun..
canım evet ben 22 haziranda yaptırdım ama dr um test tarihi vermiyo benim adet 9 temmuz olmazsan adet bigün sonra gel dedi o yüzden 10 temmuz da gidicem hakkımızda hayırlısı olur inş meleğimiz bizi bekletmez:Saruboceq:

özgül bence 10 unu bekleme...temmuzun 6 sında 14. günün oluyo...kanda bhcg ye baktırıp anlayabilirsin...

30/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse...................... :CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tuttuç(29.06.09)4 sene sonra bebişine kavuştu.
catdog..............................28/haziran :uhm:
gaslan81...........................29/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
nessel...............................30/haziran
nesemeşe.........................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
bosna...............................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
alara1983..........................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
fla....................................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
sevgiundarr.......................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
selvinur.............................5/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
incemeşe..........................6/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
ukla..................................6/temmuz
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nix...................................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nursati..............................11/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
maviumutolsun .................18/temmuz Saruboceq
ayrederya..........................18/temmuz
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.
alyadora............................(yola devam)
ayşen43............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp

Son düzenleme:
mrb canım üzülme rabbiim büyük elbet gelicek meleğimiz bizimde demekki vakit deilmiş gelmesi için bebeğinin:teselli:

inşallah canım senin meleğin seninledir ve sımsıkı tutunur sana

canım üzülme hakkında hayırlısı olsun.. tez zamanda gelecek melekler üzülme....:teselli:

amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin..

gününü bekleyen arkadaşlarım mutlu haberleri verir inşallah

arkadaşlarım, benim bugün 12. günüm.
bugün yaptırayım mı kan testi?
ilk günler sakin sakin bekleyen ben, son iki gündür sapıttım nedense, vakit geçmiyor.
ne dersiniz?

arkadaşlarım, benim bugün 12. günüm.
bugün yaptırayım mı kan testi?
ilk günler sakin sakin bekleyen ben, son iki gündür sapıttım nedense, vakit geçmiyor.
ne dersiniz?

bosnacım 12.gunde kanda cıkar eger varsa anlıyorum senı bende adetımı bekleyecektım ama ıyıkı beklememısım yokmus bebiş:bbo:bosu bosuna umutlanmamıs oldum eger varsa ıdrarda bıle cıkıyo ama sen bılırsın hakkında hayırlısı olsun:1hug:

canım tam dediğin gibi, adet olmadıkça daha fazla umutlanıyor insan. test negatif çıkarsa, kısmet deyip sakin sakin reglimi beklerim hiç olmazsa. biraz daha düşüneyim, belki akşam iş çıkışı gidip kan veririm.
sağol angelcim...

rica ederim canım yardmcı olabıldıysem ne mutlu Şenizbana dedıgın gıbı pasa pasa adet olmayı beklıyosun ben anıden adet olsam kaldıramazdım huyumu bılıyorum kaydirigubbakcemile3gıttım yaptırdım testı 1 -2 saat surdu hayal kırıklıgı ama cabuk atlattım allahım sabır verıyo beterın beterı var etrafıma baktıkca halıme sukredıyorum ınan ınsallah senınledır bebegın cnm :1hug:

slm kizlar nasil gidiyo bugun 9 gunum tik yok belirti 000000000000000000000000000 bu ne yawww cuma gunu 12 gun test yapacam cikar deilmi bosuna umitlenmeyeyim yawww pesa pasa beklerim kirmizilari bebegim yoksa icimde ne yapalim bende umit yok bosum bu ay dan hic umidim yokkkk neden bilmiyorummmmmmmm hayirlisi deyip susuyorum kismet kafamçokkarıştı

Ayrederyacım beni listeden silebilirsin bugün kan testi yaptırdım sonuç 0.00 negatif aşılamam tutmadı beklediğim sonuç çocuk işi bitti benim içn

Ayrederyacım beni listeden silebilirsin bugün kan testi yaptırdım sonuç 0.00 negatif aşılamam tutmadı beklediğim sonuç çocuk işi bitti benim içn

ayşencim, niye öyle dedin, niye bitti çocuk işi... canım çok can sıkıcı tabi haklısın, Allahım tez vakitte hayırlısıyla gönlüne göre versin canım. sen ve eşin sağlıklı olun, vakti zamanı geldiğinde olacaktır be canım, kaybetme umudunu.
yazdıklarım şu anki ruh halinle bişey ifade etmeyecek tabi senin için, Allahım önce bunu atlatacak sabır versin sana...
Sevgiler,

canım listenin altına ekledim. üzülme ben bu listeyi kaçıncı tur dönüşüm ne yapalım kısmet değilmiş... vakti zamanı gelmemiş diyelim... hayırlısı olsun..

canım seni çok iyi anlıyorum tam 3 negatif aşılama geçirdim Allah beterinden korusun çok poktan bi durum biliyorum b,iraz ağla açılırsın hayat devam ediyoryerimseniben

;
SLM .aynı tarihte yaptırmışız biz aşılamayı bana +12 say ve gel kan testi yapalım dedi.ama ben yaptırmayacam olmasını bekliyecem içimde bir his tutmadı diyor çünkü boşa birde kan testi ile uğraşmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…