- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.221
canım evet ben 22 haziranda yaptırdım ama dr um test tarihi vermiyo benim adet 9 temmuz olmazsan adet bigün sonra gel dedi o yüzden 10 temmuz da gidicem hakkımızda hayırlısı olur inş meleğimiz bizi bekletmez:Saruboceq:özgül seninle test günümüz aynı..sen ne zaman aşılama oldun..
kızlar slm, beni listeden silebilirsiniz reglim sürpriz yapıp test günümden önce geldiyine gelmedi bebişim
canım evet ben 22 haziranda yaptırdım ama dr um test tarihi vermiyo benim adet 9 temmuz olmazsan adet bigün sonra gel dedi o yüzden 10 temmuz da gidicem hakkımızda hayırlısı olur inş meleğimiz bizi bekletmez:Saruboceq:
kızlar slm, beni listeden silebilirsiniz reglim sürpriz yapıp test günümden önce geldiyine gelmedi bebişim
mrb canım üzülme rabbiim büyük elbet gelicek meleğimiz bizimde demekki vakit deilmiş gelmesi için bebeğinin:teselli:
canım üzülme hakkında hayırlısı olsun.. tez zamanda gelecek melekler üzülme....:teselli:
arkadaşlarım, benim bugün 12. günüm.
bugün yaptırayım mı kan testi?
ilk günler sakin sakin bekleyen ben, son iki gündür sapıttım nedense, vakit geçmiyor.
ne dersiniz?
bosnacım 12.gunde kanda cıkar eger varsa anlıyorum senı bende adetımı bekleyecektım ama ıyıkı beklememısım yokmus bebiş:bbo:bosu bosuna umutlanmamıs oldum eger varsa ıdrarda bıle cıkıyo ama sen bılırsın hakkında hayırlısı olsun:1hug:
canım tam dediğin gibi, adet olmadıkça daha fazla umutlanıyor insan. test negatif çıkarsa, kısmet deyip sakin sakin reglimi beklerim hiç olmazsa. biraz daha düşüneyim, belki akşam iş çıkışı gidip kan veririm.
sağol angelcim...
Ayrederyacım beni listeden silebilirsin bugün kan testi yaptırdım sonuç 0.00 negatif aşılamam tutmadı beklediğim sonuç çocuk işi bitti benim içn
Ayrederyacım beni listeden silebilirsin bugün kan testi yaptırdım sonuç 0.00 negatif aşılamam tutmadı beklediğim sonuç çocuk işi bitti benim içn
;canım evet ben 22 haziranda yaptırdım ama dr um test tarihi vermiyo benim adet 9 temmuz olmazsan adet bigün sonra gel dedi o yüzden 10 temmuz da gidicem hakkımızda hayırlısı olur inş meleğimiz bizi bekletmez:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?