Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay canım yaa bende hissetmiyorum bişey ama hakkımızda hayırlısı napalım inş meleklerimiz tutunmuştur bizee

selvıcım yap canım sen 12. gun testını varsa ıdrarda bıle cıkar ınsallah senınledır melegın:Saruboceq: ama yoksa da bosuna yıpratmazsın kendını

01/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse...................... :CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tuttuç(29.06.09)4 sene sonra bebişine kavuştu.
catdog..............................28/haziran :uhm:
gaslan81...........................29/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
nessel...............................30/haziran
nesemeşe.........................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
bosna...............................3/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
alara1983..........................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
fla....................................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
sevgiundarr.......................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
selvinur.............................5/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
incemeşe..........................6/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
ukla..................................6/temmuz
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nix...................................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nursati..............................11/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
maviumutolsun .................18/temmuz Saruboceq
ayrederya..........................18/temmuz
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.
alyadora............................(yola devam)
ayşen43............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp

günaydın kızlar, aşılamamdan sonra 12. günüm bugün kan testi yapırsam çıkar ama ben çok korkuyorum gene o malum sonuçla karşıaşıcam diye...

günaydın kızlar, aşılamamdan sonra 12. günüm bugün kan testi yapırsam çıkar ama ben çok korkuyorum gene o malum sonuçla karşıaşıcam diye...

inş. canım olumlu olur sonucun moralini yüksek tut. bence bir kaç gün daha bekle idrarda bakarsın... sabredebilirsen... hayırlı haberlerini bekliyoruz.kaydirigubbakcemile5

slm bende 22 haziranda yapdırdım aşılamamı banada dr.14 gun sonra demişdi yanı 6 temmuzda test yap diye kızlar ne yalan söyleyeyim bende çok korkuyorum test yapdırmaya bu ikinci aşılamam çünkü ilkinde çok agladım resmen bunalımları oynadım ikinci yenilgiyi kaldırmaya gücüm yok sanıyorum ama biliyorum mevlam kaldıramayacagı dert vermezmiş kullarına neyse umut kapılarını kapatmadan bekliyelim beraber belkide sevinme sırası bizdededir kim bilebilir ki yaradandan başka

merhaba arkadaşlar,
dün aşılamamın 12. günüydü. uzun uzun düşündükten sonra kan testi yaptırmaya karar verdim. sonucu beklerken nefesim kesildi. ama herşeye değer... 12. gün beta hcg sonucum 91,5. hemen doktorumu aradım, çok olumlu olduğunu ama yarın akşam bir test daha yaptırarak sağlıkle gebelik olduğundan emin olmamızı istedi.
işte böyle, Allah izin verirse, aşılamam tuttu diyebilirim yarın akşamdan itibaren.
darısı en kısa zamanda, isteyen herkesin başına. hayırlısıyla... Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin...

canım bosnacım cok sevındım ınan ınsallah hayırlısıyla yukselır degerlerın darısı benım ve dıger arkadasların basına dualarını eksık etme bızden:Saruboceq:

çok sevindim. inş. değerlerin yükselir.... allah herkesin yüzünü güldürsün.. listeyi düzenliyorum.:teytey:

01/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09)4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
catdog..............................28/haziran :uhm:
gaslan81...........................29/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
nessel...............................30/haziran
alara1983..........................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
fla....................................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
sevgiundarr.......................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
selvinur.............................5/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
incemeşe..........................6/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
ukla..................................6/temmuz
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nix...................................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nursati..............................11/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukbe................................... ?...........(aşılama sonucu bekliyor) 4.aşılama
maviumutolsun .................18/temmuz Saruboceq
ayrederya..........................18/temmuz
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.
alyadora............................(yola devam)
ayşen43............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah herşey yolunda gider darısı da bize olsun :) alkisalkisalkis

kızlar temmuz ayı şimdiden uğurlu gelmeye başladı ne dersiniz?zemuszemus :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar temmuz ayı şimdiden uğurlu gelmeye başladı ne dersiniz?zemuszemus :teytey: :teytey: :teytey:

ayrederyacım o ugur bana da ugrar mı acaba bır gun kaydirigubbakcemile3senağlamasenağlama ama ınanıyorum lıstemız bebıslerle dolup tasacak rabbımın ıznıyle tez zamanda:Saruboceq:

bütün dualarım sizinle, Allahın en kısa zamanda hepimizin gönlündekini versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın. dün gece hepiniz için bütün kalbimle dua ettim, hepinizden iyi haberler alana kadar da devam edeceğim.
sevgiler

;
inşallah canım ya bir süpriz yaparda bize uçurur değilmi ;
amin canım inşşşşş hayırlısı ile gelir melekler

canım şimdiden hayırlı olsun inş yarında tamamne kesinleşir hamişliiğin inş

saol canım allah razı olsun sen gene devam et bşzlere dua etmeye olurmu canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…