- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.241
;
SLM .aynı tarihte yaptırmışız biz aşılamayı bana +12 say ve gel kan testi yapalım dedi.ama ben yaptırmayacam olmasını bekliyecem içimde bir his tutmadı diyor çünkü boşa birde kan testi ile uğraşmayacağım.
slm kizlar nasil gidiyo bugun 9 gunum tik yok belirti 000000000000000000000000000 bu ne yawww cuma gunu 12 gun test yapacam cikar deilmi bosuna umitlenmeyeyim yawww pesa pasa beklerim kirmizilari bebegim yoksa icimde ne yapalim bende umit yok bosum bu ay dan hic umidim yokkkk neden bilmiyorummmmmmmm hayirlisi deyip susuyorum kismet kafamçokkarıştı
;ay canım yaa bende hissetmiyorum bişey ama hakkımızda hayırlısı napalım inş meleklerimiz tutunmuştur bizee
günaydın canım inşallah uğurlu gelirr :teytey:GÜNAYDINNNNN KIZLAR temmuz ayı hepimize uğurlu gelir inşallah.......
GÜNAYDINNNNN KIZLAR temmuz ayı hepimize uğurlu gelir inşallah.......
günaydın kızlar, aşılamamdan sonra 12. günüm bugün kan testi yapırsam çıkar ama ben çok korkuyorum gene o malum sonuçla karşıaşıcam diye...
;
SLM .aynı tarihte yaptırmışız biz aşılamayı bana +12 say ve gel kan testi yapalım dedi.ama ben yaptırmayacam olmasını bekliyecem içimde bir his tutmadı diyor çünkü boşa birde kan testi ile uğraşmayacağım.
merhaba arkadaşlar,
dün aşılamamın 12. günüydü. uzun uzun düşündükten sonra kan testi yaptırmaya karar verdim. sonucu beklerken nefesim kesildi. ama herşeye değer... 12. gün beta hcg sonucum 91,5. hemen doktorumu aradım, çok olumlu olduğunu ama yarın akşam bir test daha yaptırarak sağlıkle gebelik olduğundan emin olmamızı istedi.
işte böyle, Allah izin verirse, aşılamam tuttu diyebilirim yarın akşamdan itibaren.
darısı en kısa zamanda, isteyen herkesin başına. hayırlısıyla... Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin...
merhaba arkadaşlar,
dün aşılamamın 12. günüydü. uzun uzun düşündükten sonra kan testi yaptırmaya karar verdim. sonucu beklerken nefesim kesildi. ama herşeye değer... 12. gün beta hcg sonucum 91,5. hemen doktorumu aradım, çok olumlu olduğunu ama yarın akşam bir test daha yaptırarak sağlıkle gebelik olduğundan emin olmamızı istedi.
işte böyle, Allah izin verirse, aşılamam tuttu diyebilirim yarın akşamdan itibaren.
darısı en kısa zamanda, isteyen herkesin başına. hayırlısıyla... Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin...
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah herşey yolunda gider darısı da bize olsun :) alkisalkisalkismerhaba arkadaşlar,
kızlar temmuz ayı şimdiden uğurlu gelmeye başladı ne dersiniz?zemuszemus :teytey: :teytey: :teytey:
amin canım inşşşşş hayırlısı ile gelir melekler;
inşallah canım ya bir süpriz yaparda bize uçurur değilmi ;
merhaba arkadaşlar,
bütün dualarım sizinle, Allahın en kısa zamanda hepimizin gönlündekini versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın. dün gece hepiniz için bütün kalbimle dua ettim, hepinizden iyi haberler alana kadar da devam edeceğim.
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?