Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bosna tebrik ederim Allah sğlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah.
Canım arkadaşlarım bigün hepimiz bu güzel haberleri vericez inşallah.moral bozmayın ben yazın çalışmalara bi süre ara vericem ama siz devam edin gelecek bizim bebişler inşallahhhhhhhhhh

Kızlar kan testi sonucum gene aynı negatif çıktı. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

cnm ne diycemi bilemiyorum inan napcaz böyle yaaa....cnm güçlü ol napalımmm hayırlısı olsun cnm şimdi biliyorum ne desek boş ama napalım elden gelen bişiy yok canımmm üzülme nolur.Rabbim ne zaman derse ozaman olucak cnm:teselli:a.s.

Saolasın esengülüm 25-26 ay aynı sonucu görmekten bağşıklık yaptı sanırım. Şimdi durgunum da akşama yalnız aklınca ne olurum bilmiyorum..

Saolasın esengülüm 25-26 ay aynı sonucu görmekten bağşıklık yaptı sanırım. Şimdi durgunum da akşama yalnız aklınca ne olurum bilmiyorum..

:çok üzgünüm: yapacak bir şey yok ne yazıkki elimizden hiçbirşey gelmiyoo... fazla yıpratma kendini üzülmeden geçmiyo.. ama allahtan ümit kesilmez..

ya kızlar aşılama yaptıranlar allah aşkına geceleri kaç defa çıkıyosunuz tuvalete ya ben bıktım kaç gundur valla dün özellikle saydım bir gecede tam 5 defa kalkıyorum normalmi bu acab aüşüttüm mü ?

incemeşecim bende aşılama yaptrdım ama eğer sulu şeyler fazla tüketiysem sık gidiyorum yada üşüdüğümde ama şimdilik senin kadar sık gitmiyorum sen ya üşüttün yada hamilesin canım

çok sağolun arkadaşlar desteğiniz içn Bosnacım senide tebril ederim inşllh senin uğurun listedeki herkese yansır,listemiz cıvıll cıvıl olur inşlh.Aşılaması tutmayan arkadaşlar sizede geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

Kızlar kan testi sonucum gene aynı negatif çıktı. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

nesemesecim, Allah sabır ve kolaylık versin. bu son hayal kırıklığı olsun inşallah, üzülme arkadaşım, varsın biraz geç olsun, yeter ki geldiği zaman sağlıkla gelsin.

incemeşecim bende aşılama yaptrdım ama eğer sulu şeyler fazla tüketiysem sık gidiyorum yada üşüdüğümde ama şimdilik senin kadar sık gitmiyorum sen ya üşüttün yada hamilesin canım
yok hayatım her zmanki şeyelerden yiyorum içiyorum ama valla bıktım üşüttüm galiba akıntım da çok ama kaşıntı falan yok galiab üşüttüm idrarım çok fena kokuyoo bu aşılamada boşa gitti galiba neyse 4 cüye allah kerim demi bende inatla aşılanacağım :) delikafadulden

incemeşecim belirtilerin hep hamilelikle ilgili ya hayırlısı olur inş olmazsa yola devam edicez napalım canım benim inş meleğimze kavuşuruz

incemeşecim umutsuz olma, belirtileri de boşver canım. kendini olumsuza hazırlamak istiyorsun sanırım, inşallah utandıracak bebişin bu ay seni :)

ayşencim çok teşekkür ederim, hayırlısıyla darısı başına.

sevgiler,

sakinlink çok teşekkür ederim. darısı en kısa zamanda, hepinizin başına. hayırlısıyla, sağlıkla canım...

02/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09)4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
catdog..............................28/haziran :uhm:
gaslan81...........................29/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
nessel...............................30/haziran
alara1983..........................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
fla....................................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
sevgiundarr.......................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
selvinur.............................5/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
incemeşe..........................6/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
ukla..................................6/temmuz
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nix...................................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nursati..............................11/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukbe................................... ?...........(aşılama sonucu bekliyor) 4.aşılama
maviumutolsun .................18/temmuz Saruboceq
ayrederya..........................18/temmuz
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.
alyadora............................(yola devam)
ayşen43............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp

canım hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberle gelirsin :Saruboceq:
bakalım canım ya inş içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım bu sefer :) valla derdimi anlattığım herkes ban agülüyoo ama ben bu sabah emin oldum kendimden testi yapayımda akşama yazarım ben sizlere öpüyorum herkesi Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…