- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.261
Kızlar kan testi sonucum gene aynı negatif çıktı. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Saolasın esengülüm 25-26 ay aynı sonucu görmekten bağşıklık yaptı sanırım. Şimdi durgunum da akşama yalnız aklınca ne olurum bilmiyorum..
Kızlar kan testi sonucum gene aynı negatif çıktı. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
moralini bozma canım ya ve pes etme bak ben 4 cüye bile hazırım aşılatmak içinKızlar kan testi sonucum gene aynı negatif çıktı. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
yok hayatım her zmanki şeyelerden yiyorum içiyorum ama valla bıktım üşüttüm galiba akıntım da çok ama kaşıntı falan yok galiab üşüttüm idrarım çok fena kokuyooincemeşecim bende aşılama yaptrdım ama eğer sulu şeyler fazla tüketiysem sık gidiyorum yada üşüdüğümde ama şimdilik senin kadar sık gitmiyorum sen ya üşüttün yada hamilesin canım
kızlar ben dayanamıycam valla bugün iş çıkış kan testi yaptıracağım akşama yazrım size sonucu
bakalım canım ya inş içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım bu sefer :) valla derdimi anlattığım herkes ban agülüyoo ama ben bu sabah emin oldum kendimden testi yapayımda akşama yazarım ben sizlere öpüyorum herkesi Şenizcanım hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberle gelirsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?