Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ıncemesecım ınsallah melegın senınledır canım :Saruboceq:kısss nasıl emın oldun kendınden ıdrar tstı yaptın da pozıtıf mı cıktı yoksa:teytey::teytey:hihoyyyt

canım inşallah bebişin seninledir..:Saruboceq: bende bugün kan verdim. saat 15.00 te sonucu eşim alacak bana bildirecek. dr 12. gün demişti ama bende dayanamadım. azda olsa belli olur dedim. kaydirigubbakcemile3

canım inş seninde bebeğin senledir hayırlı haberler alırsın inş

fla-angeeel87 özgül23 canlarım şu testi yapayım akşama size uzun bi liste yapacağım hepsini yazarım ayrıntılı olarak sadece iyice emin olmak istiyorum kızlar yalnız varya eğerki bu test negatif çıkarsa durumum vahim demektri bilin ki kadın doğum yerine bu sefer pskıyatra gitmem lazımdır eğerki bunların hepsi psikolojikse kesin şizofren falan oldum demektir

anacığım ne yapayım ne diyeyim çünkü bana aşılama yapıldı aşılamdan sonraki 3 gunden sonra beliritileri hissetmeye başladım etrfatakiler ki buna benim koçişte dahil olayı abarttığımı düşünüyolar ama laelaelaelaelae

neyse akşama yazacaktım ama dayanamadım yazayım :) benimkiler dedimya aşılamamdan 3 gun sonra müthiş gögüs uçlarım acımay abaşladı ama ne acıma sütyen işkence geldi 5 ci gun geceleri en az 4 defa olmak üzere tuvalete kalkmaya başladım bu arada idrarrım kokusu çok keskindi zaten aşılamdan sonra 2 ci gun kasık be bel ağrım oldu buna akrın ağrımda karıştı diğer aşılamalardada kasık bel ağrısı çektiğim için bunalr umursamadım ve aşıdan osnraki 5 gunden itibaren uykuya çok düştüm ben sabahalrı erken kalkar balkonalrı yıkardım yapılacak işlerimi yapardım şimdi iş yapmayı bırak zor kalkıp evden kendimi zar zor atıyroum işe geç kalıyorum hatta son 2 gundur de sigadaradan midem bulanıyo böel anlık midem kalkıyoo iniyoo çıkartma yapmıyorum ama öğürtülerim var en son bu sabah sigaraya yaktım bri kaç nefes çektim midem gene kalktı attım bu arada her sabah nerdeyse kasık bel ağrım beni yokluyoo gidiyo sonra geçiyoo ama son 3-4 gundur sağ da ve solda sancı bugunde tam fotokopi çekeceğim birden yan döndüm ani bıçak saplaması gibi kasıkğımın tek tarafında bşi battı.sabah tuv girdğimde kasık bölgemi yokladım bi tarafta sertlik vardı zemuszemus bu arada gögüslerim şişti ve sanki çürükler gerçi her ay oluyoda bu onu o kadar umursamıyorum en fazla sigaradan midemin kalkması ve eliem gelen sertlik ten umutluyum zaten benim avcayip bi bünyem var ilk rahim ağzı kanseri olduğum dada hemen erken belirti vermişti o yüzden kurtulmuştum erken teshiş olduğu için bakalım hayırlısı ya allah hepimize hayırlısını versin

Son düzenleme:

incemesecım bıtanem ya aynı beırtıler bende de vardı tatlım ama herkeste farklı olabılıyo 3. gun goguslerımde ınanılmaz agrı vardı damarları belırgınlesmıstı ucları dehset verıcı sekılde agrıyodu kasıklarıma ara ara agrılar saplanıyodu sabahlarıda hafıf bulantıya uyanyodum hatta dr kontrole gıttıgımde kese olusumu baslamıs gıbı bıle deıstı 8. gun 1 2 damla kanamam oldu 11.gun kan testım negatıftı canım benım ınan moralını bozmak ıcın yazmadım ama hazırlıklı ol sonra toplanması zor oluyo kızacaksın belkı bunları yazdıgıma ama ınan senı dusundugumden Şeniz duaarım senınle canım ınsallah melegın senınledır de bayram yaparız burda bugun dualarım senınle :Saruboceq:

yoo kızmıyorum hayatım tabiki söyleyeceksin ama umutsuz insan yaşayamaz ben sadece umut ediyorum :lepi: valla bugun keyfimin bozulmasına izin vermiycem kıslarrrr test negatif pozitif farketmez inanılma zbi duygu bunu günlük yaşamak bile harika napim 4 cü aşılama yolları görünür bana sonuçta rahmim duruyo çok şükür yerinde bri kaç yıl önce onu kurtarmnın derdindeydim hihoyyyt
n eolursa olsun 2 gundur kendimi anne gibi hissediyorum ya yeter bu bana :CüvCüv:

canım benım haklısın umutsuz ınsan yasayamaz tatlım ya ınsallah hamılesındır rabbım saglıcakla gondersın bebegını sana :Saruboceq::Saruboceq: dua edıyorum ınan senın ıcın aksama bayram yapcaz ıns topıktehihoyyyt:teytey:

incemeşecim, flacım ikinizden de hayırlı haberler alıcaz inşallah, heyecanla bekliyorum.
ben dei kinci testimi yaptırıcam akşam, inşallah katlanmıştır değerim. biraz korkuyorum :)

hadi kısçeler güzel haberlerle gelinde bizede moral olsun bayram yapalım eccik:teytey::teytey:delikafaduldensırnaşık şey:dance:

incemeşecim, flacım ikinizden de hayırlı haberler alıcaz inşallah, heyecanla bekliyorum.
ben dei kinci testimi yaptırıcam akşam, inşallah katlanmıştır değerim. biraz korkuyorum :)

tatlım sen yırttın artık:sm_cool:hiç korkma bence :1rolleyes: tadını çıkar anneliğinin:içelim:

kıs sen nerelerdesin bi türlü denk gelemedik ne var ne yok senin aleminde

işlerle boğuşuyorum arada bir gelip bakıyorum anca fırsat buldum yazamaya... bazen hiç biriniz olmuyorsunuz bugün herkes burda ne güzel.... güzel haberler de alınca daha da şenleniriz. ben ne yapayım yumurtalamayı bekliyorum gıt gıt gıdakkk..... :)

bıde bız yırtsaydık su ısten hayırlısıyla:kedi: baska bısey ıstemem allahım bızı de gor tez zamanda su 3 aylar hurmetıne kucagımızı bos bırakma rabbımm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…