Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sana bol bol gıdaklamalı günler o zaman tatlım yerimsenibenkuluçkakdan çifter çifter kalkarsın inş:Saruboceq:

canım sorma ya bende gıt gıt gıdaklıyorum 2 gunden berı ama horoz yok :roflol:yumurtalar bosa gıdıyo :kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bıde bız yırtsaydık su ısten hayırlısıyla:kedi: baska bısey ıstemem allahım bızı de gor tez zamanda su 3 aylar hurmetıne kucagımızı bos bırakma rabbımm :Saruboceq:

seninde yırtmana az kaldı tatlım ümidini kaybetme 2010da anne olanların safhına girersin inş bizde böööööööllleee saf dışı kalmaya devam ederiz heraldedelikafadulden

seninde yırtmana az kaldı tatlım ümidini kaybetme 2010da anne olanların safhına girersin inş bizde böööööööllleee saf dışı kalmaya devam ederiz heraldedelikafadulden

canım benımm ben 2010 topıgıne gecerımde sızı burda bırakırmıyım hıccc lmaz:ayagımı bı suruyum ben hepınz dokulceksınız arkamdan ınsallah sızden ayrılır mıyım ben gozumu burda actık kısss anca beraber kanca berabera.s

peşpeşe :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: oluruz artık...:lepi:

:roflol: sardık iyice makaraya yaa.... valla bizde akıl fikir kalmadı galiba...delikafadulden

valla kızlar ben ıyı degılım de sızı bılmemkaydirigubbakcemile3 dun esım aramıs alooooo acele destek lazım yumurtalar gıdıyo ona gore dedım adamda sasırdı demıstır benım hanım elden gıttııııı dıye sırnaşık şey yumurtayla yatıp sperle kalkıyom valla :roflol::roflol:

bende ovl.yapıyorum ya test tek çizik çıkıyo bugün olmaz diye erteliyom.... benimkide başlayacak yakında.....:roflol: testine de.... diyee kaydirigubbakcemile3

bende ovl.yapıyorum ya test tek çizik çıkıyo bugün olmaz diye erteliyom.... benimkide başlayacak yakında.....:roflol: testine de.... diyee kaydirigubbakcemile3

hay ben o cızgının dıyodur ıcınden kaydirigubbakcemile3 ne bu bızım tek cızgılerden cektıgımız allahım ya rabbım. adam ne umutlarla beklıyodur ama STOOOOPPPPPyasakkelime bugunde cızgı tek lafını duyunca psıkolojısını dusunemıyorum kaydirigubbakcemile3

bu akşam kaçarım yok artık...:kedi: fazla üzmeyeyim kocişimii sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…