- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.301
işlerle boğuşuyorum arada bir gelip bakıyorum anca fırsat buldum yazamaya... bazen hiç biriniz olmuyorsunuz bugün herkes burda ne güzel.... güzel haberler de alınca daha da şenleniriz. ben ne yapayım yumurtalamayı bekliyorum gıt gıt gıdakkk..... :)
işlerle boğuşuyorum arada bir gelip bakıyorum anca fırsat buldum yazamaya... bazen hiç biriniz olmuyorsunuz bugün herkes burda ne güzel.... güzel haberler de alınca daha da şenleniriz. ben ne yapayım yumurtalamayı bekliyorum gıt gıt gıdakkk..... :)
bıde bız yırtsaydık su ısten hayırlısıyla:kedi: baska bısey ıstemem allahım bızı de gor tez zamanda su 3 aylar hurmetıne kucagımızı bos bırakma rabbımm :Saruboceq:
canım sorma ya bende gıt gıt gıdaklıyorum 2 gunden berı ama horoz yok :roflol:yumurtalar bosa gıdıyo :kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlım sen yırttın artık:sm_cool:hiç korkma bence :1rolleyes: tadını çıkar anneliğinin:içelim:[/QU
Ayy ne güzel söylemişsin :kedi: akşam yazarım değerimi. test yaptıracak bütün arkadaşlardan yüksek yüksek değerler bekliyorum inşallah :)
sana bol bol gıdaklamalı günler o zaman tatlım yerimsenibenkuluçkakdan çifter çifter kalkarsın inş:Saruboceq:
seninde yırtmana az kaldı tatlım ümidini kaybetme 2010da anne olanların safhına girersin inş bizde böööööööllleee saf dışı kalmaya devam ederiz heraldedelikafadulden
canım sorma ya bende gıt gıt gıdaklıyorum 2 gunden berı ama horoz yok :roflol:yumurtalar bosa gıdıyo :kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benımm ben 2010 topıgıne gecerımde sızı burda bırakırmıyım hıccclmaz:ayagımı bı suruyum ben hepınz dokulceksınız arkamdan ınsallah sızden ayrılır mıyım ben gozumu burda actık kısss anca beraber kanca berabera.s
canım benımm ben 2010 topıgıne gecerımde sızı burda bırakırmıyım hıccclmaz:ayagımı bı suruyum ben hepınz dokulceksınız arkamdan ınsallah sızden ayrılır mıyım ben gozumu burda actık kısss anca beraber kanca berabera.s[/QUOT
zaten bi kaybol ortadanklava:bebişlerimizin haberlerini almadan burdaki kısçelerin hepsi :CüvCüv: olmadan burdan çıkmak yok daha ayrederyayla ben varım dimi canımvereliniortak
canım benımm ben 2010 topıgıne gecerımde sızı burda bırakırmıyım hıccclmaz:ayagımı bı suruyum ben hepınz dokulceksınız arkamdan ınsallah sızden ayrılır mıyım ben gozumu burda actık kısss anca beraber kanca berabera.s[/QUOT
zaten bi kaybol ortadanklava:bebişlerimizin haberlerini almadan burdaki kısçelerin hepsi :CüvCüv: olmadan burdan çıkmak yok daha ayrederyayla ben varım dimi canımvereliniortak
bir hamiş kalayım en tepeye kendi adımı yazacağım.......... allahım tez zamanda gönder meleklerimizi yüzümüz gülsün yuvamız şenlensin.kaydirigubbakcemile5
:roflol: sardık iyice makaraya yaa.... valla bizde akıl fikir kalmadı galiba...delikafadulden
elbette canım burdakılerı almadan bı yere gıtmemmmmm dun baktım 28.03 2009 tarıhınde uye olmusum ılk ogrendıgım gundu asılama yapılacagını vay be kac ay gecmıs hala tık yok bende kaydirigubbakcemile3
valla kızlar ben ıyı degılım de sızı bılmemkaydirigubbakcemile3 dun esım aramıs alooooo acele destek lazım yumurtalar gıdıyo ona gore dedım adamda sasırdı demıstır benım hanım elden gıttııııı dıye sırnaşık şey yumurtayla yatıp sperle kalkıyom valla :roflol::roflol:
bir hamiş kalayım en tepeye kendi adımı yazacağım.......... allahım tez zamanda gönder meleklerimizi yüzümüz gülsün yuvamız şenlensin.kaydirigubbakcemile5
ayrederyacımmm 2 de benım olsun benım ugurlu rakamım hihoyyyt
elbette canım burdakılerı almadan bı yere gıtmemmmmm dun baktım 28.03 2009 tarıhınde uye olmusum ılk ogrendıgım gundu asılama yapılacagını vay be kac ay gecmıs hala tık yok bende kaydirigubbakcemile3
ooo tarihlere bakarsak benim kaç tane ajanda takvimim var.... her ay da büyük çarpılar....
bazen elime geçiyoo üzülüyom.. ama ne yapsak boş allah biliyoo...zamanını verecek elbet..:Saruboceq:
ayrederyacımmm 2 de benım olsun benım ugurlu rakamım hihoyyyt
ok...:lepi::enbuyukkk:
bende ovl.yapıyorum ya test tek çizik çıkıyo bugün olmaz diye erteliyom.... benimkide başlayacak yakında.....:roflol: testine de.... diyee kaydirigubbakcemile3
hay ben o cızgının dıyodur ıcınden kaydirigubbakcemile3 ne bu bızım tek cızgılerden cektıgımız allahım ya rabbım. adam ne umutlarla beklıyodur ama STOOOOPPPPPyasakkelime bugunde cızgı tek lafını duyunca psıkolojısını dusunemıyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?