- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.321
hay ben o cızgının dıyodur ıcınden kaydirigubbakcemile3 ne bu bızım tek cızgılerden cektıgımız allahım ya rabbım. adam ne umutlarla beklıyodur ama STOOOOPPPPPyasakkelime bugunde cızgı tek lafını duyunca psıkolojısını dusunemıyorum kaydirigubbakcemile3
bu akşam kaçarım yok artık...:kedi: fazla üzmeyeyim kocişimii sırnaşık şey
sakinlink ve angeeel87 siz ne zaman başlıyorsunuz tüpeeeee ? araştırdınız mı?
sakinlink ve angeeel87 siz ne zaman başlıyorsunuz tüpeeeee ? araştırdınız mı?
canım ben haftaya cumartesi gıtcem ıste dr a ne dıycek bakalım kıst mıst cıkmazsa yıne kaydirigubbakcemile3 bu ay baslarsamda agustos bası olcak transferım 24 temmuzda gorumcemın nısanı agustosun 9 unda da esımın amca kızınn dugunu var eger rısk alma derse 1 ay erteleyecegım bısey olmaz derse yaptırcam
kısçeler banada listeden 3. sırayı ayırın bariiiii....de çok beklersiniz doldurmam için ona göre:sm_confused:
angeeel bizim yolumuzu açacak ben öle yaptırcam yani ben şuan düşünmüyorum bi işe başlayımda bakarız artıkın hem kafayıda rahatlatıyım yıksa kocişimin başını yiycemŞeniz
kısçeler banada listeden 3. sırayı ayırın bariiiii....de çok beklersiniz doldurmam için ona göre:sm_confused:
düğün nişan beklerken.. bakarsın oluverir.... hiç belli olmaz....kısmet. hayırlısı olsun canım burdan haberdar et de bizim yolumuzda tüpe uzanırsa bilelim ne yapılıyor.... bir dahaki seneye kadar olamzsa bende tüpe başlıyacağım herhalde....:uhm:
bu arada ovülosyon test alda günlerini takip et bari.. boşa geçirme... o günleri..
önden ilk 3 sıra doldu...... kızlar haberiniz olsun....:roflol:
angeeel bizim yolumuzu açacak ben öle yaptırcam yani ben şuan düşünmüyorum bi işe başlayımda bakarız artıkın hem kafayıda rahatlatıyım yıksa kocişimin başını yiycemŞeniz
hıc merak etme canım tuvalete kac kez cıktıgıma kadar dk dk yazcam valla ahdım varkaydirigubbakcemile3 mansete cıkarırlar benı yakında cocuk ugrana kafayı yıyen masum koylu sırnaşık şey:roflol::roflol:
hıc merak etme canım tuvalete kac kez cıktıgıma kadar dk dk yazcam valla ahdım varkaydirigubbakcemile3 mansete cıkarırlar benı yakında cocuk ugrana kafayı yıyen masum koylu sırnaşık şey:roflol::roflol:
haa sahi ben onu sorcaktım size ii oldu bak.... bu test nerden alınıyo fiyatı felan nasıl azcık bilgi alıyım senden..bu arada bizim speerm sayısı az o zaman da olur bi faydası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?