Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kıs Allah size....... ne diyim emi... iyce coştuk valla sapıttıkdelikafadulden noluyo bize yauffff......herifleride yoldan çıkardık iiyimi....yazık adamlarda napsın....kendileri isteyince deilde yumurtaların keyfini bekliyolar gariplerim:kedi:neyse artık accık sabretsinler ....tabi sabır taşı olmazlarsa..........

kısçeler banada listeden 3. sırayı ayırın bariiiii....de çok beklersiniz doldurmam için ona göre:sm_confused:

sakinlink ve angeeel87 siz ne zaman başlıyorsunuz tüpeeeee ? araştırdınız mı?

canım ben haftaya cumartesi gıtcem ıste dr a ne dıycek bakalım kıst mıst cıkmazsa yıne kaydirigubbakcemile3 bu ay baslarsamda agustos bası olcak transferım 24 temmuzda gorumcemın nısanı agustosun 9 unda da esımın amca kızınn dugunu var eger rısk alma derse 1 ay erteleyecegım bısey olmaz derse yaptırcam

sakinlink ve angeeel87 siz ne zaman başlıyorsunuz tüpeeeee ? araştırdınız mı?

angeeel bizim yolumuzu açacak ben öle yaptırcam yani ben şuan düşünmüyorum bi işe başlayımda bakarız artıkın hem kafayıda rahatlatıyım yıksa kocişimin başını yiycemŞeniz

düğün nişan beklerken.. bakarsın oluverir.... hiç belli olmaz....kısmet. hayırlısı olsun canım burdan haberdar et de bizim yolumuzda tüpe uzanırsa bilelim ne yapılıyor.... bir dahaki seneye kadar olamzsa bende tüpe başlıyacağım herhalde....:uhm:

kısçeler banada listeden 3. sırayı ayırın bariiiii....de çok beklersiniz doldurmam için ona göre:sm_confused:

tamam 3. sıra da rezerve edıldı :1rolleyes:canım ama senınkıde olmadı yok oyle beklersınız fılan umudu kaybetmek yooookkkk klavalumsuz dusunme sakın bı bakmısın cıfter cıfter olmussırnaşık şey

angeeel bizim yolumuzu açacak ben öle yaptırcam yani ben şuan düşünmüyorum bi işe başlayımda bakarız artıkın hem kafayıda rahatlatıyım yıksa kocişimin başını yiycemŞeniz

bu arada ovülosyon test alda günlerini takip et bari.. boşa geçirme... o günleri..

hıc merak etme canım tuvalete kac kez cıktıgıma kadar dk dk yazcam valla ahdım varkaydirigubbakcemile3 mansete cıkarırlar benı yakında cocuk ugrana kafayı yıyen masum koylu sırnaşık şey:roflol::roflol:

tatlım benım ınsallah yaaa hayırlısıyla hepımıze nasıp etsın allahım omurlusunden saglıklısından ıkızınden :Saruboceq:a.s

kızlar sizi burdada yakaladım HAZİRAN AŞILAMASIgazisiyim tutmayanlar eklenirse listeye benide ne yazıkki hala tutturamıyor diyebilirsiniz beklemede 2 yılı deviriyorum napalım...

BOSNA seni çevrimiçigördüm burda yanloş okumadıysam hamişsin canım 2 gündür pek giremiyorum tüm sayfaları okuyamadım..
çok çko tebrik ederim canım..

haa sahi ben onu sorcaktım size ii oldu bak.... bu test nerden alınıyo fiyatı felan nasıl azcık bilgi alıyım senden..bu arada bizim speerm sayısı az o zaman da olur bi faydası

ahhh ah bende olmasam... :)) ben gg dan aldım ucuzlarından aslında pahalı olanlardan da almıştım ama onlardan 5 adet çıkıyo ve yetmiyo genelde çift çizgiyi yakalayamadım ben neyse ucuz yollu olanlardan aldım tanesi 1 tl galiba ben 20 adet olandan aldım +4 tane hamilelik testi hediyeydi... (allah kısmet ederde kullanırız inş.) int. sipariş veriyorsun havale yolyla ödeme yapıyorsun bir gün sonra geçiyo eline içinde kaçıncı gün başlayacağın flan yazıyooo.... mutlaka al...kullan...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…