- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.341
kızlar sizi burdada yakaladım HAZİRAN AŞILAMASIgazisiyim tutmayanlar eklenirse listeye benide ne yazıkki hala tutturamıyor diyebilirsiniz beklemede 2 yılı deviriyorum napalım...
[sıze="7"]çocuk uğruna kafayı yiyen masum köylü[/sıze]
kızlar sizi burdada yakaladım HAZİRAN AŞILAMASIgazisiyim tutmayanlar eklenirse listeye benide ne yazıkki hala tutturamıyor diyebilirsiniz beklemede 2 yılı deviriyorum napalım...
ahhh ah bende olmasam... :)) ben gg dan aldım ucuzlarından aslında pahalı olanlardan da almıştım ama onlardan 5 adet çıkıyo ve yetmiyo genelde çift çizgiyi yakalayamadım ben neyse ucuz yollu olanlardan aldım tanesi 1 tl galiba ben 20 adet olandan aldım +4 tane hamilelik testi hediyeydi... (allah kısmet ederde kullanırız inş.) int. sipariş veriyorsun havale yolyla ödeme yapıyorsun bir gün sonra geçiyo eline içinde kaçıncı gün başlayacağın flan yazıyooo.... mutlaka al...kullan...:lepi:
valla bacım iyiki varsınız....bu gg ne oluyo şimdi anlayamadı benim kalın kafam azcık daha açabilcenmi nerden sipariş etcem ben şimdiklava:
:roflol::roflol::roflol: harikasın yaaa...... güldürdün beni allahta seni güldürsün...sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol: harikasın yaaa...... güldürdün beni allahta seni güldürsün...sırnaşık şey
durun ben bunu ayarlayıp profıl resmım yapıyım kızz:roflol: allahım su ugrastıgım ıslere bak kaydirigubbakcemile3 baska seylere yorsam profesor olduydum zaten gercı bu ıse azcık daha egılırsem zaten kadın dogum ana bılım dalı baskanı bıle olacam tıp fakultesınekaydirigubbakcemile3
kıs ben beceremedim daha büyük yazmaya çalışmıştım olmadı hani böle tam manşet gibi olanından dur bi daha deniyim bakıım
[sıze="5"]flash flash flash çocuk uğruna kafayı yiyen masum köylü [/sıze]
:roflol: az kaldı zaten prof olmamıza dr. gidiyomm aşılama yaptıracağım zaman o söylemeden ben söylüyom.. sen baya bilgilisin dedi.. iğneyi yaptım yanında ay ben yapamam kendime diyoo doktor hemde...dedi....:roflol: dedim nette kafayı yedik araştırırken yarı doktor sayılırız.... ama sonuçççç negatif........
delikafadulden bu akşam çok güldük allahta bizi güldürsün....kaydirigubbakcemile3
ama bu çocuklar olmadan böyle olduysak sonrasını merak ediyom..:bbo:laelaelaelaelaekafamçokkarıştı
valla burda geze geze yrn hamıle kaldıgımızda kendı kendımızı dogurtursak hıc sasmam :enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3benım dr da oyle dıyo ara verelım mı dedı basta ben hemen yaptırmak ıstıyorum deyınce baya hızlı cıktın sen dedı :roflol: cıkmayıp napacam soradan da rahım hazırken yapalım daha ıyı olur dedı hadı bakalım senı mı kırcam dıcektım sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?