Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sizi burdada yakaladım HAZİRAN AŞILAMASIgazisiyim tutmayanlar eklenirse listeye benide ne yazıkki hala tutturamıyor diyebilirsiniz beklemede 2 yılı deviriyorum napalım...

gel tatlım gel burda tutanda var tutmayanda ...ne ararsan biz artık aşı gazisi deil şehitleriyizdelikafadulden yolumuz tüpe çevrildi ama sen uğurlu gelirsinde bize hem sen hembiz yeniden doğarız inş

kızlar sizi burdada yakaladım HAZİRAN AŞILAMASIgazisiyim tutmayanlar eklenirse listeye benide ne yazıkki hala tutturamıyor diyebilirsiniz beklemede 2 yılı deviriyorum napalım...

nostokcum hayırlısı olsun canım cok zor bı surecteyız bende 1.5 yılı devırdım ınsallah allah nasıp etcek bızede moralını bozma herseyın caresı var allahın ıznıyle tüp yaparız ben ılaclarımı bıle hazırladım DURMAK YOK YOLA DEVAM yani:teselli:a.s.

valla bacım iyiki varsınız....bu gg ne oluyo şimdi anlayamadı benim kalın kafam azcık daha açabilcenmi nerden sipariş etcem ben şimdiklava:

canım sen bakma bize makaraya sardık bugün.... üzüldüm tutmamasına ama hayırlısı allahtan....

:roflol::roflol::roflol: harikasın yaaa...... güldürdün beni allahta seni güldürsün...sırnaşık şey

durun ben bunu ayarlayıp profıl resmım yapıyım kızz:roflol: allahım su ugrastıgım ıslere bak kaydirigubbakcemile3 baska seylere yorsam profesor olduydum zaten gercı bu ıse azcık daha egılırsem zaten kadın dogum ana bılım dalı baskanı bıle olacam tıp fakultesınekaydirigubbakcemile3

:roflol: az kaldı zaten prof olmamıza dr. gidiyomm aşılama yaptıracağım zaman o söylemeden ben söylüyom.. sen baya bilgilisin dedi.. iğneyi yaptım yanında ay ben yapamam kendime diyoo doktor hemde...dedi....:roflol: dedim nette kafayı yedik araştırırken yarı doktor sayılırız.... ama sonuçççç negatif........

kıs ben beceremedim daha büyük yazmaya çalışmıştım olmadı hani böle tam manşet gibi olanından dur bi daha deniyim bakıım

bacım buyuk olmuyo abıdık gubıdık bısı oldu benımkıde ırılı ufaklı aynı benım yumoslar gıbı kaydirigubbakcemile3 yazıdan bıle cıkardıgım sonuca bak allahım aklıma mukayet olnaniknanik

[sıze="5"]flash flash flash çocuk uğruna kafayı yiyen masum köylü [/sıze]

delikafadulden bu akşam çok güldük allahta bizi güldürsün....kaydirigubbakcemile3
ama bu çocuklar olmadan böyle olduysak sonrasını merak ediyom..:bbo:laelaelaelaelaekafamçokkarıştı

valla burda geze geze yrn hamıle kaldıgımızda kendı kendımızı dogurtursak hıc sasmam :enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3benım dr da oyle dıyo ara verelım mı dedı basta ben hemen yaptırmak ıstıyorum deyınce baya hızlı cıktın sen dedı :roflol: cıkmayıp napacam soradan da rahım hazırken yapalım daha ıyı olur dedı hadı bakalım senı mı kırcam dıcektım sırnaşık şey

delikafadulden bu akşam çok güldük allahta bizi güldürsün....kaydirigubbakcemile3
ama bu çocuklar olmadan böyle olduysak sonrasını merak ediyom..:bbo:laelaelaelaelaekafamçokkarıştı

canım bıde sonrasını dusunursek kımse bızden hayır beklemesın rabbım aglatmasında hep gulelım ınsallah:Saruboceq:

hayırlısı olu inş.. yine bol bol güleriz....

kızlar sanırım son 2 -3 sayfadakılerı okuyan bı daha bu topıge takılmaz bundan sonra kaydirigubbakcemile3

02/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09)4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
catdog..............................28/haziran :uhm:
gaslan81...........................29/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
nessel...............................30/haziran
alara1983..........................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
fla....................................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
sevgiundarr.......................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
selvinur.............................5/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
incemeşe..........................6/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
ukla..................................6/temmuz
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nix...................................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nursati..............................11/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukbe................................... ?...........(aşılama sonucu bekliyor) 4.aşılama
maviumutolsun .................18/temmuz Saruboceq
ayrederya..........................18/temmuz
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.
alyadora............................(yola devam)
ayşen43............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…