- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.361
kızlar sanırım son 2 -3 sayfadakılerı okuyan bı daha bu topıge takılmaz bundan sonra kaydirigubbakcemile3
kızlar avatarıma bakın becerdım vallakaydirigubbakcemile3
delikafadulden yaptın sonunda...... alkisalkisalkis
valla delılıgın en uc noktasındayım ben bugun yapmadıgım bı bu kalmıstı zaten canım sanada yapıyım mı hıııııı kaydirigubbakcemile3
sağoll be canım ben almayayımm... zaten benim delirdiğimi herkes biliyoo.. artık aşılama olanların test tarihlerini flan hesaplamaya başladım..... kendimden de geçtim artık.. benimki daha ileri bir vaka...CADIARZU
canlarım meraba bende 15 haziranda ilk aşılama yaptırdım şimdi hamiş olduğumu öğrendimmmmmm darısı isteyen herkesin başınaaaa:))):ecrin_bebek::Saruboceq:
sakinlink baktın mı özeline..
kızlar avatarıma bakın becerdım vallakaydirigubbakcemile3
canlarım meraba bende 15 haziranda ilk aşılama yaptırdım şimdi hamiş olduğumu öğrendimmmmmm darısı isteyen herkesin başınaaaa:))):ecrin_bebek::Saruboceq:
kıs allah iğliğini versin emi:roflol:nası becerdin onu öle valla topiğe girenler noluyoz yaaa diycekler patladı bugün bizim mekandelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi:delikafaduldendelikafadulden
allah tamamına erdirsin canım bizede dua et olurmu?kafayı sıyırmadan rabbim nasip eder inş yoksa bizimkilerin deli anası olacak
ben dıyomda ınanmıyon bacım sıyırdım bugun kaydirigubbakcemile3 azmettım basardım bıraz ugrastırdı kerata ama :roflol:
bacımmmm sanırım artık benım ıcın cooookkk gecdelikafaduldendelikafaduldennaniknanik-tatlicadiarzu-
bizimkilerin derken seni kastetmemiştim akıllı kalanlar için sölemiştim senden çooookkkktaaan uçtun zaten
slm kızlar ben geldim ama kimse gelmemiş daha haberler yok hadi kızlar inş hayırlı haber verirsiniz bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?