Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben geldim kimseler yok yaffffffff
bensiz kaynatmışsınız.
yarın dikişleri aldırıoruz biz çok şükür hafta sonu da yumurtlama zamanım ama yasak(((((((((((((((((((((
ve salı günü tatile çıkıorum annemlerin yanıına kociş kalıyo yani ben bu ay boş geçiyorum.
3 aylık keçiboynuzu kürü bitti yarın havuç suyuna başlıoruz yaz günü havuç arıcaz bu sefer de .
herkese iyi çalışmalar öptüm herkesleri

Kızlarrrrrrrrrrrr ben geldİmmmmmmmmmmmmmmm hamİŞİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn darısı başmızaaa inş rabbim bizede bebiş nasip etsiin bende 22 haziranda yaptırdım kız değerin kaç çıktı yazsana onuda

canım sıkma kendini hakkında hayırlısı olsun inş tez zamanda meleğin de gelir sana

sorma bacım bugün ne kaynattık ne kaynattık fokur fokur rabbim inş acil şifalar gönderir eşine ve kısa zamanda bebişinizide yollar

valla çok sevindim tebrikler incemeşe darısı bzlere inşallah sağlıklı bi hamilelik ve doğum geçir inşallah bizlere dua et

valla çok sevindim tebrikler incemeşe darısı bzlere inşallah sağlıklı bi hamilelik ve doğum geçir inşallah bizlere dua et
saol bi tanem allahım sizede yaşatsın listedeki tüm kızlara rahat bırakın kendinizi ben bu sefer çok rahattım hiç umursamadım inanki ilk mesajlarımı oku inşalahhhhhhhhh sizlerde benim gibi kısa zmanda bulantıdan mahvolursunuz :lepi:delikafadulden

incemeşe, canım gözümüz aydın. çok sevindim, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin uçurdun beni sabah sabah. ama ben dedim sana oldu abu sefer diye zemuszemus

kızlar ben de dün ikinci testimi yaptırdım. 14. gün değerim 231,05. 12. gün değerim 91,5 çıkmıştı :kedi: artık biraz sevinebildim.

Allah'ın hepinize en kısa zamanda bugünleri göstersin, bundan sonraki ilk denemelerde bebişlerinize kavuşun inşallah...

aminn canım allahım seninde bebeşini hayırlısıyla kucağıan almak nasip etsin benimkininde değeri düşüş çıktı yarın tekrardan test yapacağım bakalım hayrılsıı canım ya Şeniz

Kızlarrrrrrrrrrrr ben geldİmmmmmmmmmmmmmmm hamİŞİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

allahım kucağına da almayı nasip etsin.... çok sevindim... darısı başımıza....zemuszemus zemuszemus zemuszemus:teytey: :teytey::teytey::teytey: hihoyyythihoyyyt hihoyyyt

iyi tatiller canım sanada iyi gelir bunca sıkıntıdan sonra dinlen kafanı dinle... hayırlısı dönüşün muhteşem olacak...

03/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe..........................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
catdog..............................28/haziran :uhm:
gaslan81...........................29/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
nessel...............................30/haziran
alara1983..........................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
fla....................................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
sevgiundarr.......................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
selvinur.............................5/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
incemeşe..........................6/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
ukla..................................6/temmuz
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nix...................................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nursati..............................11/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukbe................................... ?...........(aşılama sonucu bekliyor) 4.aşılama
maviumutolsun .................18/temmuz Saruboceq
ayrederya..........................18/temmuz
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.
alyadora............................(yola devam)
ayşen43............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp

Son düzenleme:

:ecrin_bebek: ohh büyüsün bebişler.... yediklerinize herşeyinize dikkat edin hamişler...klava: iyi bakın yiğenlerimize.... lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…