- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.381
canım ben 22 haziranda aşılama yaptırıdm kaç ediyoo valla :)))))) bugun testte çıktı işte bende hamişim darısı listedeki diğer arkadaşlara :Saruboceq:incemeşe bugün kaçıncı günündü canım?
Kızlarrrrrrrrrrrr ben geldİmmmmmmmmmmmmmmm hamİŞİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldim kimseler yok yaffffffff
bensiz kaynatmışsınız.
yarın dikişleri aldırıoruz biz çok şükür hafta sonu da yumurtlama zamanım ama yasak(((((((((((((((((((((
ve salı günü tatile çıkıorum annemlerin yanıına kociş kalıyo yani ben bu ay boş geçiyorum.
3 aylık keçiboynuzu kürü bitti yarın havuç suyuna başlıoruz yaz günü havuç arıcaz bu sefer de .
herkese iyi çalışmalar öptüm herkesleri
Kızlarrrrrrrrrrrr ben geldİmmmmmmmmmmmmmmm hamİŞİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bensiz kaynatmışsınız.
yarın dikişleri aldırıoruz biz çok şükür hafta sonu da yumurtlama zamanım ama yasak(((((((((((((((((((((
ve salı günü tatile çıkıorum annemlerin yanıına kociş kalıyo yani ben bu ay boş geçiyorum.
3 aylık keçiboynuzu kürü bitti yarın havuç suyuna başlıoruz yaz günü havuç arıcaz bu sefer de .
saol bi tanem allahım sizede yaşatsın listedeki tüm kızlara rahat bırakın kendinizi ben bu sefer çok rahattım hiç umursamadım inanki ilk mesajlarımı oku inşalahhhhhhhhh sizlerde benim gibi kısa zmanda bulantıdan mahvolursunuz :lepi:delikafaduldenvalla çok sevindim tebrikler incemeşe darısı bzlere inşallah sağlıklı bi hamilelik ve doğum geçir inşallah bizlere dua et
bi tanem saolll inşallahhhh bebeşin sanada kendiliğiden gelirrr güzelimmm allahım uğraştırmasın ŞenizİNCEMESECIMMM CANIM COK SEVINDIM INAN hihoyyythihoyyyt RABBIM KORUSUN MELEGINI SAG SALIM KUCAGINA ALIRSIN INSALLAHDARISI BIZIM BASIMIZA:Saruboceq:
aminn canım allahım seninde bebeşini hayırlısıyla kucağıan almak nasip etsin benimkininde değeri düşüş çıktı yarın tekrardan test yapacağım bakalım hayrılsıı canım ya Şenizincemeşe, canım gözümüz aydın. çok sevindim, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinuçurdun beni sabah sabah. ama ben dedim sana oldu abu sefer diye zemuszemus
kızlar ben de dün ikinci testimi yaptırdım. 14. gün değerim 231,05. 12. gün değerim 91,5 çıkmıştı :kedi: artık biraz sevinebildim.
Allah'ın hepinize en kısa zamanda bugünleri göstersin, bundan sonraki ilk denemelerde bebişlerinize kavuşun inşallah...
bensiz kaynatmışsınız.
incemeşe, canım gözümüz aydın. çok sevindim, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinuçurdun beni sabah sabah. ama ben dedim sana oldu abu sefer diye zemuszemus
kızlar ben de dün ikinci testimi yaptırdım. 14. gün değerim 231,05. 12. gün değerim 91,5 çıkmıştı :kedi: artık biraz sevinebildim.
Allah'ın hepinize en kısa zamanda bugünleri göstersin, bundan sonraki ilk denemelerde bebişlerinize kavuşun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?