- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.401
allahım kucağına da almayı nasip etsin.... çok sevindim... darısı başımıza....zemuszemus zemuszemus zemuszemus:teytey: :teytey::teytey::teytey: hihoyyythihoyyyt hihoyyyt
aminn canım allahım sizlerede göstersin yaşatsın aynı duyguyu tez zamanda kucak dolusu sevgiler Şeniz:dance:
canım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın bıze de dua et olur mu
allah tamamına erdirsin canım bizede dua et olurmu?kafayı sıyırmadan rabbim nasip eder inş yoksa bizimkilerin deli anası olacak
yazsana detayları uzun uzun anlatsana.......... kız..
saol bi tanem darsı san aolsun be sıkam canını hemen güzleim bak bend eerken yaptım pazretsi tekrar yapmam lazım sen gerçekten erken yapmışsın güzelim hemen moralini bozma senin kaçıncı aşılaman hayatım benim bu 3 cü aşılamamdı ben 4 cü ye bile hazırdım hemen yok öyel pes etme hem belki boşa üzüyosun kendini biliyorum beklemenin zor olduğunu bana belirtilerini yzarmısın Şenizcanım çok sevindimzemuszemus işte bu:lepi: allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah..
benimki makine bozulmuş. akşam eşim 7 gibi alabildi sonucu. telefonla. negatifmişdr u aradım. bana güldü. ne alaka, ben sana yaptır dedim mi dedi. 11,12. günde belli olmaz. adetin gecikecek, yada adete 1,2 gün kala belki belli olur dedi. negatife takılıp kalma, adeti bekleyeceğiz dedi. adetim de sanırım 6,7 temmuz gibi gelir. artık adet gelmezse test yaptıracakmışım. bakalım, beklemek zor ya, 4 temmuzda bir daha yaptırırım ben dayanamam:))))
canım belik dr un dediği gibi olur senin erken di die çıkmamıştır hakkında hayırlısı olsun canımcanım çok sevindimzemuszemus işte bu:lepi: allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah..
benimki makine bozulmuş. akşam eşim 7 gibi alabildi sonucu. telefonla. negatifmişdr u aradım. bana güldü. ne alaka, ben sana yaptır dedim mi dedi. 11,12. günde belli olmaz. adetin gecikecek, yada adete 1,2 gün kala belki belli olur dedi. negatife takılıp kalma, adeti bekleyeceğiz dedi. adetim de sanırım 6,7 temmuz gibi gelir. artık adet gelmezse test yaptıracakmışım. bakalım, beklemek zor ya, 4 temmuzda bir daha yaptırırım ben dayanamam:))))
canım ilk belirtileri yazayım sizlere.. aşılamamaın 3 cü günü meme uçlarım acımaya başladı hemde şiddetli şekilde sonra buna kasık ve bel ağrılarım ve karın ağrım eşlik etti
bu arada geceleri en az 4 defa tuvalete çıkmaya başladım 5-6 gunler midem sigaradan bulanmay abaşladı öğürtülerim arttı 6-7 gunler kasık ağrılarım tek taraflı olmaya başladı ya sağa geçiyodu batma yada sola bu arada idrar kokum çok keskindi aniden hareket edibnce bıçak gibi kasık bölgemde keskin bi sancı hissediyodum şu anda artık tammen sabah bulantılarım arttı kasığım ağrıyoo inceden inceye ve alt karın bölgem şişlik ve sertlik var bariz belli şekilde bu arada aşılamdan 3 cü gunden itibaren sürekli uyuma ihtiyacı hissetim sabahalrı kalkmakta çok zorlanıyorum ve günden güen artıyo bu olay hepsi bu kadar kızlar diğer aşılarımda da oldu kasık be bel ağrılarım veya gögüs şişiliği sancısı ama bu aydaki farklıydı ağrısı bile aradaki farkı hissediyosunzu zaten bu arad şu anda gögüslerim şişti ve sanki çürükmüş gibi çok fean acıyoo allahım hepinize yaşatsın bu kadar sıkıntıyıı kısa zmanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile3
canım ilk belirtileri yazayım sizlere.. aşılamamaın 3 cü günü meme uçlarım acımaya başladı hemde şiddetli şekilde sonra buna kasık ve bel ağrılarım ve karın ağrım eşlik etti
bu arada geceleri en az 4 defa tuvalete çıkmaya başladım 5-6 gunler midem sigaradan bulanmay abaşladı öğürtülerim arttı 6-7 gunler kasık ağrılarım tek taraflı olmaya başladı ya sağa geçiyodu batma yada sola bu arada idrar kokum çok keskindi aniden hareket edibnce bıçak gibi kasık bölgemde keskin bi sancı hissediyodum şu anda artık tammen sabah bulantılarım arttı kasığım ağrıyoo inceden inceye ve alt karın bölgem şişlik ve sertlik var bariz belli şekilde bu arada aşılamdan 3 cü gunden itibaren sürekli uyuma ihtiyacı hissetim sabahalrı kalkmakta çok zorlanıyorum ve günden güen artıyo bu olay hepsi bu kadar kızlar diğer aşılarımda da oldu kasık be bel ağrılarım veya gögüs şişiliği sancısı ama bu aydaki farklıydı ağrısı bile aradaki farkı hissediyosunzu zaten bu arad şu anda gögüslerim şişti ve sanki çürükmüş gibi çok fean acıyoo allahım hepinize yaşatsın bu kadar sıkıntıyıı kısa zmanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile3
canım çok sevindimzemuszemus işte bu:lepi: allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah..
bide bizimkiler eline cabuk tutup da gelse ne var sanki kaydirigubbakcemile3 benımkı babaya cekecek sanırım esımde cok agır canlıdaha dogmadan bellı ettı babasının sıpası oldugunusositososito
canım ben 3 yıllık evliyim ama bunun öncesinde rahim ağzı kanseri vardı bende onu atlattım nerdeyse allah gsötermesin rahmim gidiyodu ama umdumu hiç yitirmedim ben 1,5 senedir uğraşıyorum bebek için :) :CüvCüv: allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınhihoyyyt inşallah bekleyen bütün kızlar benden daha çok sabah öğürtüleriyle kalkarsınız valla bulantılar bile hoşunuza gitcek kızlarrrrrrrrrrr :ecrin_bebek:canım sağol anlattın herkese faydası olur diye düşünmüştüm çünkü belirtiler kafa karıştırıyor biliyorsun... tekrar hayırlısı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
darısı başımıza. canım meleğin için kaç yıl bekledin listeye yazalım...
Kızlarrrrrrrrrrrr ben geldİmmmmmmmmmmmmmmm hamİŞİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım ben 3 yıllık evliyim ama bunun öncesinde rahim ağzı kanseri vardı bende onu atlattım nerdeyse allah gsötermesin rahmim gidiyodu ama umdumu hiç yitirmedim ben 1,5 senedir uğraşıyorum bebek için :) :CüvCüv: allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınhihoyyyt inşallah bekleyen bütün kızlar benden daha çok sabah öğürtüleriyle kalkarsınız valla bulantılar bile hoşunuza gitcek kızlarrrrrrrrrrr :ecrin_bebek:
canım ben 3 yıllık evliyim ama bunun öncesinde rahim ağzı kanseri vardı bende onu atlattım nerdeyse allah gsötermesin rahmim gidiyodu ama umdumu hiç yitirmedim ben 1,5 senedir uğraşıyorum bebek için :) :CüvCüv: allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınhihoyyyt inşallah bekleyen bütün kızlar benden daha çok sabah öğürtüleriyle kalkarsınız valla bulantılar bile hoşunuza gitcek kızlarrrrrrrrrrr :ecrin_bebek:
saol canım darısı size olsun kısa zamnda allahım bu mutluluğu sizede yaşatsın Şenizincemeşe tebrikler Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?