Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın bıze de dua et olur mu

allah tamamına erdirsin canım bizede dua et olurmu?kafayı sıyırmadan rabbim nasip eder inş yoksa bizimkilerin deli anası olacak

canlarım size yemi ederim hamile olduğum her aklıma geldikçe yüce rabbim sen isteyen kerkese nasip et meleğini die dua ediyorum canlarımbenim sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende 4 yıl boyunca çok bekledim inşallah sağ salim kucağıma almak nasip olur

yazsana detayları uzun uzun anlatsana.......... kız..

canım ilk belirtileri yazayım sizlere.. aşılamamaın 3 cü günü meme uçlarım acımaya başladı hemde şiddetli şekilde sonra buna kasık ve bel ağrılarım ve karın ağrım eşlik etti
bu arada geceleri en az 4 defa tuvalete çıkmaya başladım 5-6 gunler midem sigaradan bulanmay abaşladı öğürtülerim arttı 6-7 gunler kasık ağrılarım tek taraflı olmaya başladı ya sağa geçiyodu batma yada sola bu arada idrar kokum çok keskindi aniden hareket edibnce bıçak gibi kasık bölgemde keskin bi sancı hissediyodum şu anda artık tammen sabah bulantılarım arttı kasığım ağrıyoo inceden inceye ve alt karın bölgem şişlik ve sertlik var bariz belli şekilde bu arada aşılamdan 3 cü gunden itibaren sürekli uyuma ihtiyacı hissetim sabahalrı kalkmakta çok zorlanıyorum ve günden güen artıyo bu olay hepsi bu kadar kızlar diğer aşılarımda da oldu kasık be bel ağrılarım veya gögüs şişiliği sancısı ama bu aydaki farklıydı ağrısı bile aradaki farkı hissediyosunzu zaten bu arad şu anda gögüslerim şişti ve sanki çürükmüş gibi çok fean acıyoo allahım hepinize yaşatsın bu kadar sıkıntıyıı kısa zmanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile3

saol bi tanem darsı san aolsun be sıkam canını hemen güzleim bak bend eerken yaptım pazretsi tekrar yapmam lazım sen gerçekten erken yapmışsın güzelim hemen moralini bozma senin kaçıncı aşılaman hayatım benim bu 3 cü aşılamamdı ben 4 cü ye bile hazırdım hemen yok öyel pes etme hem belki boşa üzüyosun kendini biliyorum beklemenin zor olduğunu bana belirtilerini yzarmısın Şeniz

canım belik dr un dediği gibi olur senin erken di die çıkmamıştır hakkında hayırlısı olsun canım

canım dünde tebrik ettim bugünde tekrar tebrik ederim allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşş darısı başmıza senin belirtileri okuyunca ben iyice umutsuz oldum yaa benimne bulantım var ne gögsüm şiş sadece azcık kasıkta bazen batma oluyo okadar uykuda bazen geliyo off bilmiyorum yaa allahı hayırlısını nasip etsin

canım sağol anlattın herkese faydası olur diye düşünmüştüm çünkü belirtiler kafa karıştırıyor biliyorsun... tekrar hayırlısı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
darısı başımıza. canım meleğin için kaç yıl bekledin listeye yazalım...

acele etne dur bekle bakalım biraz daha dr.doğru söylüyor erken yapmışsın..... hayırlısı neyse o olsun.....

sakinlik
güzelim canını sıkma hemen her kadında aynı belirtiyi vermiyoo ona bakarsan bulantılar 1,5 2 aylıkken başlıyoomuş ablamla annem beni deli etti kaç gundur psikolojiktri diye zaten hissediyosun inanki farklı bişiler oduğunu kendinde moralini bozma sakın lütfen rahat olmaya çalış allahım en kısa zmanda sanada yaaştsın isteyen herkese Şeniz

bide bizimkiler eline cabuk tutup da gelse ne var sanki kaydirigubbakcemile3 benımkı babaya cekecek sanırım esımde cok agır canlıdaha dogmadan bellı ettı babasının sıpası oldugunusositososito

bide bizimkiler eline cabuk tutup da gelse ne var sanki kaydirigubbakcemile3 benımkı babaya cekecek sanırım esımde cok agır canlıdaha dogmadan bellı ettı babasının sıpası oldugunusositososito

al benden de o kadar... benimkide yavaş ağır... bende tam tersi aceleci.... zaten ondan olmuyoo.. benim aceleci olmamdan... sıpasıda babası gibi gelmeden anlaşılıyo babasının kızı & oğlu ... gelsinde babasına benzesin ne diyelim...yerimseniben

canım ben 3 yıllık evliyim ama bunun öncesinde rahim ağzı kanseri vardı bende onu atlattım nerdeyse allah gsötermesin rahmim gidiyodu ama umdumu hiç yitirmedim ben 1,5 senedir uğraşıyorum bebek için :) :CüvCüv: allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınhihoyyyt inşallah bekleyen bütün kızlar benden daha çok sabah öğürtüleriyle kalkarsınız valla bulantılar bile hoşunuza gitcek kızlarrrrrrrrrrr :ecrin_bebek:

Kızlarrrrrrrrrrrr ben geldİmmmmmmmmmmmmmmm hamİŞİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayyyyyyyyyy ne güzel bir haberrrrrrrrrr Yarabbim ne güzelll yaaaa
Canım çok çok tebrik ederim inanki çok sevindim darısı isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhh

ince meşecim inanmıyorummmm hepimize umut oldunnnn Allahım sağlıcakla kucağına alacağın günleride göstersin inşallah Darısı bizlere:asigim:

incemesecim insallah canım yaa bebegim bı gelsın hayırlısıyla ben bulantıdan yataktan bıle kalkamamaya razıyım :kedi:ınan senın adına coooookkk sevındım canım kendım hamıle olsam bu kadar olurduhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey: allahım senı sevındırdıgı gıbı bizlerinde yüzünü güldürsün su mubarek 3 aylar hürmetine:Saruboceq:

canım nelerde atlatmışsın.. çok geçmiş olsun. allah beterinden saklasın valla umudumuz oldun.... dua et bizler için bol bol..

canlarım ukla esengülüm angeeell87 ayrederyam fıstıklarım saolun iyi dilekleriniz için allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah kısa zmanda. umuttur insanı yaşatan eğerki oğlum olursa zaten adı umut olacak :))) pazartesi birde şu değerlerim yükselseydi hayırlısı allahım isterse kendiliğindne bile oluyoo ne imkansızlar başarılıyoo hepinizi seviyorum

incemeşe çoooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim.:teytey::teytey::teytey:allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin canım.darısı hepimizin başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…