Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oh oooohhhh adı bile belli bebeğin.dur ben bi tahmin yapıym bence oğlun olacak:)))))))))))))))))))))
ve adı da çok güzel olucak.
umut bebek........
yafffffffffff keşke ben de tiksinsem de içemesem şu sigarayı bebeğim gelse de kurtarsa beni o meretten
neyse yazın da içiym de yaz dönüşü kurtuliym bebeğimle birlikte:))))))))))))))))

kıızzz varya ben hep bırakmak istedim bu mereti bi türlü bırakamadım ne dielrsen o oluyoo inşallah hamile olurumda tiksinriim diyodum dileğim kabul oldu inşallahhhhh seninde öle olur öğürtüden mahvolursun :Saruboceq:

canım çok sevindim inşllh sağlıkla kucağına alırsın bebişini,sizin güzel haberleriniz bizleri avutuyor

incemeşe çoooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim.:teytey::teytey::teytey:allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin canım.darısı hepimizin başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:
fıstığım çok teşekkür ederim allahım hepinize yaşatsın kısa zmanda Şeniz

demekki adaş olacaklar benim de oğluşum olursa...... UMUT bizde öyle kararlaştırdık. eşimle.. damla yada umut

ince meşecim cnım eşinin dğerleri nasıldı herangi bişiy uyguladınızmı?yanıtlarsan sevinirim hayatımopuyorumnanaktan
canım eşimin değerleri aklımda değil am araporunu gören doktor kesinlikle aşılama olacak dedi düşüktü ilk iki aşılamda keçbounuzu kürü uyguladık ama daah evvelindne eşim üroloğa gitti 3 ay ilaç tedavisi gördü bende sorun yoktu yumoşları gayet güzel büyütüyo ve kendim çatlatıyodum bana hiç çatlatma ipnesi yapılmamıştı benim dr söylediği psikolojikti daha evvel kanser geçmişim olduğu için endişelerim vardı ondan dı ama son aşılamda umutsuz gittim ilk msajlaırm abakarsan anlarsın önemli olan rahat olmak allahım sizlere göstersin canımkaydirigubbakcemile3

anladım cnm çk geçmiş olsun nasılda atlatmışsın bak rabbim gönlüne göre verdi işte hamişsinde canımmmm inşallah bizlerede en kısa zamanda hamiş kalırız tekrar tebrik ederim cvbın için sağola.s.:1hug:

demekki adaş olacaklar benim de oğluşum olursa...... UMUT bizde öyle kararlaştırdık. eşimle.. damla yada umut
inşallah canım ya kızım olursa onıunkid ehazır adı vahide duru olacak vahide eşimin annesinin adı :) eşim 7 aylıkken ölmüş annesi annesinin yüzünü hiç görmemiş resmi bile yoktu hayatında ilk defa annesinin resmini 41 yaşında gördü onuda ben bulup eşiem güya süpriz yapmıştım adam şoka girdi 2 gün hiç konuşamadı neyse bunda süpriz yapmadım testi berabe rbekledik gene kaldıramazdım 2 gün konuşmayan kocayııı :teytey:

hihoyyytah kızlar ah tutturana kadar yola devam diyoruz..
bu sıpaların gelmesi bile bu kadar dert oluyosa gelince napacaklar bize bakalı poposuna poposuna vuracam hepimizin yerine..
haak ediyo sıpalar...

canım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn darısı başmızaaa inş rabbim bizede bebiş nasip etsiin bende 22 haziranda yaptırdım kız değerin kaç çıktı yazsana onuda
canımmm yeni gördüm mesajını :) değerim düşük çıktı normalmiş ama pazartesi yenien yaptıracağız 23,39 çok erken yaptım ben testi çünkü bide ben iğneli değilim

Canım bende pazrtesı ÖĞrndım bebıŞıııııı sanırım aynı zamanlarda doĞum yapcazzzz

03/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe..........................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
catdog..............................28/haziran :uhm:
gaslan81...........................29/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
nessel...............................30/haziran
alara1983..........................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
fla....................................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
sevgiundarr.......................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
selvinur.............................5/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
incemeşe..........................6/temmuz(aşılama sonucu bekliyor)
ukla..................................6/temmuz
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nix...................................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nursati..............................11/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukbe................................... ?...........(aşılama sonucu bekliyor) 4.aşılama
maviumutolsun .................18/temmuz Saruboceq
ayrederya..........................18/temmuz
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
mydaisy260621.................(yola devam) 3.aşılama yaptıracak.
alyadora............................(yola devam)
ayşen43............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp

kızlar ya kesin bende bi anormallik var hani üüzmün olgunlaşmamışı varya ekşi ekşi onu bi yiyorum iananmazsınız sanki bal börek yiyorum hemde resmen ağız şapırtatatrak yiyorum allah sonumu hayır etsin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…