- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.421
Kızlarrrrrrrrrrrr ben geldİmmmmmmmmmmmmmmm hamİŞİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
amin canım teşşekkür ederim darısı sizlerin başıan olsun kısa zamanda kaydirigubbakcemile3incemeşe tebrikler Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
oh oooohhhh adı bile belli bebeğin.dur ben bi tahmin yapıym bence oğlun olacak:)))))))))))))))))))))
ve adı da çok güzel olucak.
umut bebek........
yafffffffffff keşke ben de tiksinsem de içemesem şu sigarayı bebeğim gelse de kurtarsa beni o meretten
neyse yazın da içiym de yaz dönüşü kurtuliym bebeğimle birlikte:))))))))))))))))
saol canım allah razı olsun allahım isteyen herkese nasip etsincanım çok sevindim inşllh sağlıkla kucağına alırsın bebişini,sizin güzel haberleriniz bizleri avutuyor
canım çok sevindim inşllh sağlıkla kucağına alırsın bebişini,sizin güzel haberleriniz bizleri avutuyor
fıstığım çok teşekkür ederim allahım hepinize yaşatsın kısa zmanda Şenizincemeşe çoooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim.:teytey::teytey::teytey:allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin canım.darısı hepimizin başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:
canlarım ukla esengülüm angeeell87 ayrederyam fıstıklarım saolun iyi dilekleriniz için allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah kısa zmanda. umuttur insanı yaşatan eğerki oğlum olursa zaten adı umut olacak :))) pazartesi birde şu değerlerim yükselseydi hayırlısı allahım isterse kendiliğindne bile oluyoo ne imkansızlar başarılıyoo hepinizi seviyorum
canım eşimin değerleri aklımda değil am araporunu gören doktor kesinlikle aşılama olacak dedi düşüktü ilk iki aşılamda keçbounuzu kürü uyguladık ama daah evvelindne eşim üroloğa gitti 3 ay ilaç tedavisi gördü bende sorun yoktu yumoşları gayet güzel büyütüyo ve kendim çatlatıyodum bana hiç çatlatma ipnesi yapılmamıştı benim dr söylediği psikolojikti daha evvel kanser geçmişim olduğu için endişelerim vardı ondan dı ama son aşılamda umutsuz gittim ilk msajlaırm abakarsan anlarsın önemli olan rahat olmak allahım sizlere göstersin canımkaydirigubbakcemile3ince meşecim cnım eşinin dğerleri nasıldı herangi bişiy uyguladınızmı?yanıtlarsan sevinirim hayatımopuyorumnanaktan
canım eşimin değerleri aklımda değil am araporunu gören doktor kesinlikle aşılama olacak dedi düşüktü ilk iki aşılamda keçbounuzu kürü uyguladık ama daah evvelindne eşim üroloğa gitti 3 ay ilaç tedavisi gördü bende sorun yoktu yumoşları gayet güzel büyütüyo ve kendim çatlatıyodum bana hiç çatlatma ipnesi yapılmamıştı benim dr söylediği psikolojikti daha evvel kanser geçmişim olduğu için endişelerim vardı ondan dı ama son aşılamda umutsuz gittim ilk msajlaırm abakarsan anlarsın önemli olan rahat olmak allahım sizlere göstersin canımkaydirigubbakcemile3
inşallah canım ya kızım olursa onıunkid ehazır adı vahide duru olacak vahide eşimin annesinin adı :) eşim 7 aylıkken ölmüş annesi annesinin yüzünü hiç görmemiş resmi bile yoktu hayatında ilk defa annesinin resmini 41 yaşında gördü onuda ben bulup eşiem güya süpriz yapmıştımdemekki adaş olacaklar benim de oğluşum olursa...... UMUT bizde öyle kararlaştırdık. eşimle.. damla yada umut
canımmm yeni gördüm mesajını :) değerim düşük çıktı normalmiş ama pazartesi yenien yaptıracağız 23,39 çok erken yaptım ben testi çünkü bide ben iğneli değilimcanım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn darısı başmızaaa inş rabbim bizede bebiş nasip etsiin bende 22 haziranda yaptırdım kız değerin kaç çıktı yazsana onuda
inaşlalh canım ya seninkid ehayırlı uğurlu olsun allahım sağlıkla kucağıan almayı nasip etsin darısıda diğer kızlara olsun :)Canım bende pazrtesİ ÖĞrndİm bebİŞİİİİİİ sanırım aynı zamanlarda doĞum yapcazzzz
saol fıstığım teşekkür ederim kucak dolsuu sevgilerincemeşe tebrıkler..
hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?