- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.441
KIZLAR BENIM SIPAM GENE GELMEMIS KAN TESTI YAPTIRDIM NEGATIF SONUCCCCCCCCCCCCCC UZULMEDIM CUNKU BEKLEDIGIM BIR SONUCTU ICIME DOGMUSTU SANKI 2 ASILAMADA HUSRAN YANI KISMET DEILMIS BU AYDA HIC UZGUN DEILIM BIRINCIDEDE UZULMEDIM DAHA YASIM COK GENC ZATEN ASILAMALARDA BENIM ZORUMLA OLMUSTU HICBIR SORUNUM YOKKEN DEMEKKI BENIM BEBEGIM KENDI GELECEK RABBIM BANA SABRET DIYOR 2 ASILAMA VE SONUC 0 AMA YIKILMAK YOK OYLE HEMEN ARKDASlmaz:ARTIK ASILAMA FALAN YOK BITTI ZATEN CARSAMBA TR GELIYORUM YOLA CIKACAM KENDI NORMAL YOLLA GELECEK INANIYORUM BUNA HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLMAYINCA OLMUYOR NASIPPPPPPPPPP:enbuyukkk:
Merhaba arkadadaşlar..
Ben de bu ay aşılama yaptırıcam ve çok heyecanlıyım...
Yarın ilk kontrolüm var nasıl olacak hiç bilmiyorum
Bir de bende yara var..dr soramadım daha.. engel olur mu acaba aşılamaya, bilgisi olan varmı?
Merhaba arkadadaşlar..
Bir de bende yara var..dr soramadım daha.. engel olur mu acaba aşılamaya, bilgisi olan varmı?
KIZLAR BENIM SIPAM GENE GELMEMIS KAN TESTI YAPTIRDIM NEGATIF SONUCCCCCCCCCCCCCC UZULMEDIM CUNKU BEKLEDIGIM BIR SONUCTU ICIME DOGMUSTU SANKI 2 ASILAMADA HUSRAN YANI KISMET DEILMIS BU AYDA HIC UZGUN DEILIM BIRINCIDEDE UZULMEDIM DAHA YASIM COK GENC ZATEN ASILAMALARDA BENIM ZORUMLA OLMUSTU HICBIR SORUNUM YOKKEN DEMEKKI BENIM BEBEGIM KENDI GELECEK RABBIM BANA SABRET DIYOR 2 ASILAMA VE SONUC 0 AMA YIKILMAK YOK OYLE HEMEN ARKDASlmaz:ARTIK ASILAMA FALAN YOK BITTI ZATEN CARSAMBA TR GELIYORUM YOLA CIKACAM KENDI NORMAL YOLLA GELECEK INANIYORUM BUNA HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLMAYINCA OLMUYOR NASIPPPPPPPPPP:enbuyukkk:
Merhaba arkadadaşlar..
kızlar ya kesin bende bi anormallik var hani üüzmün olgunlaşmamışı varya ekşi ekşi onu bi yiyorum iananmazsınız sanki bal börek yiyorum hemde resmen ağız şapırtatatrak yiyorumallah sonumu hayır etsin valla
çoook sevindim canım ya inşallah tutar bebeşin bu sefer hadi bakalım hayırlısı güzel ahberlrini bekliyrouz canım kolay gele :lepi:kızlar dün akşam ovulosyon testte çift çizgiyi gördüm yumurtladım sonunda...yerimseniben dua edin de tutsun...
çoook sevindim canım ya inşallah tutar bebeşin bu sefer hadi bakalım hayırlısı güzel ahberlrini bekliyrouz canım kolay gele :lepi:
kızlar dün akşam ovulosyon testte çift çizgiyi gördüm yumurtladım sonunda...yerimseniben dua edin de tutsun...
sağol canım hamişlerin duaları kabul olur.... bol bol dua edin.sizin dualarına ihtiyacımız var....kaydirigubbakcemile5 :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?