Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayrederyacım, gelecek ay listede kupayı ilk sana vericez inşallah.
bütün kalbimle dua ediyorum senin için ve müjde bekleyen diğer tüm arkadaşlar için...
sevgiler,

canım hayrılısı buymuş... git dinlen kafanı topla.. sonra karar verirsin hangi yoldan ilerleyeceğine...

canım hakkıda hayırlısı demekki buymuş rabbim tez zamanda meleklerimizi gönderiri inşşşşş
Kızlar benim iğneler bitti dün.Bugün de çatlatma iğnemi yaptım ve 7 temmuz aşılama 21 temmuz test tarihim.5 yumurtam var.Hayırlısı inşaallah olacak bu sefer :)
hadi hayırlı olsun inş bu kez bebein senle olur tatlım
kızlar dün akşam ovulosyon testte çift çizgiyi gördüm yumurtladım sonunda...yerimseniben dua edin de tutsun...

kız ii bakalım bol bol çalışta yegenimiz gelsin canım :jeyyar:

ayrederya Allah gönlüne göre versin..inşallah tutar
ben de gittim dr.a bu ay aşılama..ama tarih c.tesi belli olacak
ilk kontrolde herşey çok güzel dedi dr.um...hayırlısı bakalım:)

kızlar yaaaaaaaaaaaaa yine kimsecikler yok((((((((((
ben yarın akşam gidiyorum annemlerin yanına tatile eşim kalıcak orda çok sık giremem siteye çünkü ailemden kimse bilmiyo henüz.
görüşemezsek herkese bol şans yaz için .biz ayrı kalıcaz eşimin izni ağustosta(((((((((((
ama siz iyi çalışın.
bu arada yasak delindi dün.ameliyattan sonra açılışı yaptık:kedi::kedi::kedi:
sanırım yumurtlama zamanım bu aralar yarın tekrar aşılanırım sanırım:kedi::kedi:
ameliyat yeni olduğu için şans çok az tabi ama ben çıkmadık candan umut kesmiyorum
herkese bol şans Allah yardımcımız olsun geldiğimde en az 5 tane hamile haberi bekliyorum yok yok az oldu yaaaaaaaaaa 10 tane bi de benim olu 11:))))))))))))))))))))
hepinizi çok çok öpüyorum yarın gündüz girer bi bakarım
bol hamileli günler herkeseeeeeeee çift çift inşallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mavıumutolsun canım ıns bebısın tutunur sana da amelıyat hedıyesı olur bakarsın ıyı yolculuklar canım allaha emanet ol stres at bol bol

günaydın kızlarrr yaaa özledim sizleri dün ikinc testi yaptırdık normalde dün adetim 1 gün geçmişti değerleri doktoruma telfond asöyledim çoğul gebelik olabilri dedi yaa ben 1 tane istiyorum kızlarr allahım sizlere versinnn ben ansıl bakacağım bri kaç taneye yaa haftaya pazartesi ultrasyonda bakacak allahım hakkımızda hayırlısını versin allahım sizede kısa zamanda içiniz ebenim korkularımdan salsın nasıl bakacağım korkusu :)

hadi canım hayırlısıyla git hayırlı haberlerle dönersin inş... çalışmalarda başlamış en yakın zamanda meleğin konar göbişine.....

yapma böyle allah sağlıklı evlat versin... tek seferde birden çıkartırsın kız ne güzel. bende eskiden senin gibi düşünüyordum ama şimdi zaten sıkıntı yaşıyoruz tek seferde ikiz olursa da olsun diyorum. hayırlısı olsun.....

hayırlısı bakalım canım ya ya inşallah bu ay sende dileğien kavuşurusun çifter çifter hihoyyyt

canım Allah gönlüne göre versin...
ama deme öyle, sağlıklı olsunlar yeter ki, Allahım hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin, gerisi önemli değil...

incemesecim canım sevınsene ne guzel ıste bı tasla ıkı kus kaydirigubbakcemile3allahım bana da nasıp etsın ıkız ıkız bebısler ınsallahh:Saruboceq:canım benım ne guzel dua etmıssın aminnnnna.s.rabbim yardım eder hıc korkma hatırlıyosan ben bı dua tmıstım cıfter cıfter versın dıye sana tuttu sanırım:kedi:

ıncemesecım nıye oyle dıyon kıss bellı mı olur sen bı tane beklerken ıkı tane gelsınde utandırsınlar senı ınsallah:Saruboceq: o zamn gorursun tutarmıymıs tutmazmıymıskaydirigubbakcemile3

incemeseeee kız usenmedım aradım buldum valla bak gor de utan neler demıssın sankı tutacakta fılankaydirigubbakcemile3ikiz demisism allahtan 3 üz desem halın ne olurdu bılmemsırnaşık şey:roflol:

07/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
alara1983..........................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
sevgiundarr.......................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukla..................................6/temmuz
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nix...................................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nursati..............................11/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
seval_erdal.......................12/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukbe................................... ?...........(aşılama sonucu bekliyor) 4.aşılama
maviumutolsun .................18/temmuz (tatile gitti inş. müjdeli haberlerle döner)
ayrederya..........................18/temmuz
mydaisy260621..................31/temmuz (3.aşılama sonucunu bekliyor)
kardelenk................................?
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp

Son düzenleme:
KIZLARR BEN HASTALANDIM BİRAZ GEÇ OLDU AMA OLDUU.... NAPALIM KISMET BAŞKA ZAMANA ...VAKTİ VAR BEBEKLERİMİZİNNN..İNŞ..ALLAH HERKESE VERSİN ....opuyorumnanaktan

KIZLARR BEN HASTALANDIM BİRAZ GEÇ OLDU AMA OLDUU.... NAPALIM KISMET BAŞKA ZAMANA ...VAKTİ VAR BEBEKLERİMİZİNNN..İNŞ..ALLAH HERKESE VERSİN ....opuyorumnanaktan

nesselcım hayırlısı olsn canım vaktı zamanı var demek kı rabbım epımıze nasıp edecek ınsallah tez zamanda:1hug:Şeniz

slm cnm bu odaya ilk defa giriyorum adına çoksevindimhihoyyyt RABBİM bakımında sabır verir korkma ayrıca bende bu ay ilk aşılamamı yaptırdım ve 6 gün oldu bu gün ne zaman ögrendin yani kaçıncı gün herkez bir şey diyor cnm ya aydınlatırsan sevinirim RABBİM hayırlı dogumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…