- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.461
kızlar dün akşam ovulosyon testte çift çizgiyi gördüm yumurtladım sonunda...yerimseniben dua edin de tutsun...
kızlar, ben az önce kırmızı kartı yedimmafoldumben. perşembe günü tatile çıkıyorum. bu ay aşılamaya ara vereceğim. offf çokta umutlanmıştım. ilk defa yumurtalarım bu kadar büyümüştü. niyedir bilmiyorum, çokta yıkılmadım..heray kırmızı kartı kartı yemeye alıştım galiba:ecrin_bebek:
ve afedersiniz kanla birlikte crinone de geliyor. topak topakkafamçokkarıştı.. jel pek bir işe yaramamış galiba.-tatlicadiarzu-
artık aşılamayı belki es geçerim. hemen hemen 1200,1300 tutuyor. 2,3 aşılamaya bir tüp bebek yapılıyor sanırım. biraz araştırıp tüpte yaptırabilirm. ama onuda birkaç ay sonra denemeyi düşünüyorum.
inşallah hepiniz hamiş kalırsınız.. tabi bendekaydirigubbakcemile3
ayrederyacım, gelecek ay listede kupayı ilk sana vericez inşallah.
bütün kalbimle dua ediyorum senin için ve müjde bekleyen diğer tüm arkadaşlar için...
sevgiler,
ayrederyacım hadi gözünaydın canım kaydirigubbakcemile3rabbım emeklerin bosa cıkarmasın ınsallah bu sefer olacak:1hug:
canım hakkıda hayırlısı demekki buymuş rabbim tez zamanda meleklerimizi gönderiri inşşşşşkızlar, ben az önce kırmızı kartı yedimmafoldumben. perşembe günü tatile çıkıyorum. bu ay aşılamaya ara vereceğim. offf çokta umutlanmıştım. ilk defa yumurtalarım bu kadar büyümüştü. niyedir bilmiyorum, çokta yıkılmadım..heray kırmızı kartı kartı yemeye alıştım galiba:ecrin_bebek:
ve afedersiniz kanla birlikte crinone de geliyor. topak topakkafamçokkarıştı.. jel pek bir işe yaramamış galiba.-tatlicadiarzu-
artık aşılamayı belki es geçerim. hemen hemen 1200,1300 tutuyor. 2,3 aşılamaya bir tüp bebek yapılıyor sanırım. biraz araştırıp tüpte yaptırabilirm. ama onuda birkaç ay sonra denemeyi düşünüyorum.
inşallah hepiniz hamiş kalırsınız.. tabi bendekaydirigubbakcemile3
hadi hayırlı olsun inş bu kez bebein senle olur tatlımKızlar benim iğneler bitti dün.Bugün de çatlatma iğnemi yaptım ve 7 temmuz aşılama 21 temmuz test tarihim.5 yumurtam var.Hayırlısı inşaallah olacak bu sefer :)
kızlar dün akşam ovulosyon testte çift çizgiyi gördüm yumurtladım sonunda...yerimseniben dua edin de tutsun...
kızlar yaaaaaaaaaaaaa yine kimsecikler yok((((((((((
ben yarın akşam gidiyorum annemlerin yanına tatile eşim kalıcak orda çok sık giremem siteye çünkü ailemden kimse bilmiyo henüz.
görüşemezsek herkese bol şans yaz için .biz ayrı kalıcaz eşimin izni ağustosta(((((((((((
ama siz iyi çalışın.
bu arada yasak delindi dün.ameliyattan sonra açılışı yaptık:kedi::kedi::kedi:
sanırım yumurtlama zamanım bu aralar yarın tekrar aşılanırım sanırım:kedi::kedi:
ameliyat yeni olduğu için şans çok az tabi ama ben çıkmadık candan umut kesmiyorum
herkese bol şans Allah yardımcımız olsun geldiğimde en az 5 tane hamile haberi bekliyorum yok yok az oldu yaaaaaaaaaa 10 tane bi de benim olu 11:))))))))))))))))))))
hepinizi çok çok öpüyorum yarın gündüz girer bi bakarım
bol hamileli günler herkeseeeeeeee çift çift inşallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar yaaaaaaaaaaaaa yine kimsecikler yok((((((((((
ben yarın akşam gidiyorum annemlerin yanına tatile eşim kalıcak orda çok sık giremem siteye çünkü ailemden kimse bilmiyo henüz.
görüşemezsek herkese bol şans yaz için .biz ayrı kalıcaz eşimin izni ağustosta(((((((((((
ama siz iyi çalışın.
bu arada yasak delindi dün.ameliyattan sonra açılışı yaptık:kedi::kedi::kedi:
sanırım yumurtlama zamanım bu aralar yarın tekrar aşılanırım sanırım:kedi::kedi:
ameliyat yeni olduğu için şans çok az tabi ama ben çıkmadık candan umut kesmiyorum
herkese bol şans Allah yardımcımız olsun geldiğimde en az 5 tane hamile haberi bekliyorum yok yok az oldu yaaaaaaaaaa 10 tane bi de benim olu 11:))))))))))))))))))))
hepinizi çok çok öpüyorum yarın gündüz girer bi bakarım
bol hamileli günler herkeseeeeeeee çift çift inşallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlarrr yaaa özledim sizleri dün ikinc testi yaptırdık normalde dün adetim 1 gün geçmişti değerleri doktoruma telfond asöyledimçoğul gebelik olabilri dedi yaa ben 1 tane istiyorum kızlarr allahım sizlere versinnn ben ansıl bakacağım bri kaç taneye yaa haftaya pazartesi ultrasyonda bakacak allahım hakkımızda hayırlısını versin allahım sizede kısa zamanda içiniz ebenim korkularımdan salsın nasıl bakacağım korkusu :)
hayırlısı bakalım canım ya ya inşallah bu ay sende dileğien kavuşurusun çifter çifter hihoyyytyapma böyle allah sağlıklı evlat versin... tek seferde birden çıkartırsın kız ne güzel. bende eskiden senin gibi düşünüyordum ama şimdi zaten sıkıntı yaşıyoruz tek seferde ikiz olursa da olsun diyorum. hayırlısı olsun.....
günaydın kızlarrr yaaa özledim sizleri dün ikinc testi yaptırdık normalde dün adetim 1 gün geçmişti değerleri doktoruma telfond asöyledimçoğul gebelik olabilri dedi yaa ben 1 tane istiyorum kızlarr allahım sizlere versinnn ben ansıl bakacağım bri kaç taneye yaa haftaya pazartesi ultrasyonda bakacak allahım hakkımızda hayırlısını versin allahım sizede kısa zamanda içiniz ebenim korkularımdan salsın nasıl bakacağım korkusu :)
slm kızlar sabah 3 cü aşılamam yapıldı bakalım yarında tekrar yapılacak 3 tane yumoşum çatlamış gene bi taneis çatlamyı bekliyoo :) dr 3 taen çok dedi ama bakalım sanki tutacakta :) esterya canım sen n eyaptın aklım sende kaldı yaptın mı test meraktayız bak güzel haberlrini bekliyoruz herkese selamlar öpüyorum herkesi
ıncemesecım nıye oyle dıyon kıss bellı mı olur sen bı tane beklerken ıkı tane gelsınde utandırsınlar senı ınsallah:Saruboceq: o zamn gorursun tutarmıymıs tutmazmıymıskaydirigubbakcemile3
saol canım iyi dileklerin için aman ben bir tanesinede razıyım canımm ikiye nasıl bakayım çalışıyorum ailemden kimse yok yanımda allah isteye versin çifter çifter :) ben bir istiyorum anacığım öptüm
KIZLARR BEN HASTALANDIM BİRAZ GEÇ OLDU AMA OLDUU.... NAPALIM KISMET BAŞKA ZAMANA ...VAKTİ VAR BEBEKLERİMİZİNNN..İNŞ..ALLAH HERKESE VERSİN ....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?