- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.481
günaydın kızlarrr yaaa özledim sizleri dün ikinc testi yaptırdık normalde dün adetim 1 gün geçmişti değerleri doktoruma telfond asöyledimçoğul gebelik olabilri dedi yaa ben 1 tane istiyorum kızlarr allahım sizlere versinnn ben ansıl bakacağım bri kaç taneye yaa haftaya pazartesi ultrasyonda bakacak allahım hakkımızda hayırlısını versin allahım sizede kısa zamanda içiniz ebenim korkularımdan salsın nasıl bakacağım korkusu :)
KIZLARR BEN HASTALANDIM BİRAZ GEÇ OLDU AMA OLDUU.... NAPALIM KISMET BAŞKA ZAMANA ...VAKTİ VAR BEBEKLERİMİZİNNN..İNŞ..ALLAH HERKESE VERSİN ....opuyorumnanaktan
kızlar yaaaaaaaaaaaaa yine kimsecikler yok((((((((((
ben yarın akşam gidiyorum annemlerin yanına tatile eşim kalıcak orda çok sık giremem siteye çünkü ailemden kimse bilmiyo henüz.
görüşemezsek herkese bol şans yaz için .biz ayrı kalıcaz eşimin izni ağustosta(((((((((((
ama siz iyi çalışın.
bu arada yasak delindi dün.ameliyattan sonra açılışı yaptık:kedi::kedi::kedi:
sanırım yumurtlama zamanım bu aralar yarın tekrar aşılanırım sanırım:kedi::kedi:
ameliyat yeni olduğu için şans çok az tabi ama ben çıkmadık candan umut kesmiyorum
herkese bol şans Allah yardımcımız olsun geldiğimde en az 5 tane hamile haberi bekliyorum yok yok az oldu yaaaaaaaaaa 10 tane bi de benim olu 11:))))))))))))))))))))
hepinizi çok çok öpüyorum yarın gündüz girer bi bakarım
bol hamileli günler herkeseeeeeeee çift çift inşallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm cnm bu odaya ilk defa giriyorum adına çoksevindimhihoyyyt RABBİM bakımında sabır verir korkma ayrıca bende bu ay ilk aşılamamı yaptırdım ve 6 gün oldu bu gün ne zaman ögrendin yani kaçıncı gün herkez bir şey diyor cnm ya aydınlatırsan sevinirim RABBİM hayırlı dogumlar nasip etsin
sahii kızz sen ban aöle demiştin bajkalım ya hayırlısı pazartesi belli olacak allahım sizede nasip etsin tez zamanda kaydirigubbakcemile3incemesecim canım sevınsene ne guzel ıste bı tasla ıkı kus kaydirigubbakcemile3allahım bana da nasıp etsın ıkız ıkız bebısler ınsallahh:Saruboceq:canım benım ne guzel dua etmıssın aminnnnna.s.rabbim yardım eder hıc korkma hatırlıyosan ben bı dua tmıstım cıfter cıfter versın dıye sana tuttu sanırım:kedi:
KIZLARR BEN HASTALANDIM BİRAZ GEÇ OLDU AMA OLDUU.... NAPALIM KISMET BAŞKA ZAMANA ...VAKTİ VAR BEBEKLERİMİZİNNN..İNŞ..ALLAH HERKESE VERSİN ....opuyorumnanaktan
sahii kızz sen ban aöle demiştin bajkalım ya hayırlısı pazartesi belli olacak allahım sizede nasip etsin tez zamanda kaydirigubbakcemile3
canım aşılaman hayırlı uğurlu olsun inşallah emeğpinin karşılığını alırsın sen beni dinleme anam ben biraz anormalim :)))))) ben aşıdan sonra 3 cü gun anladım ama diğer aşılamalrımda da belirti vardı değişiyo o yüzden geçmiş sayfalarda görebilrisin belirtilerimi bayağı uzun bu benim 3 cü aşılamamdı ilk ikisi tutmadı ama nerdey çoğu belriti onlardada vardı o yüzden seni yanıltabilri belritiler ama kesinlik le ilk belirtiyi gögsüler veriyoo emem uçları acıyoo hemd edayanılmaz eski mesajlarıma bi bak istersen fazla duramıyorum burda işyerim çok sıcak zaten gözümü açamıyorum uykudan çok fenayım öpüyorum canım
kızlar gunaydın bıraz once haber geldı dedem vefat etmısmafoldumbentemmuz ayının ılk haberi bu oldu ocagın 5 ınde de babaannemı kaybettım anı bı sekıldesenağlama hayat daha neler gosterecek bakalım bıze 2009 bana talisizlikten baska bısey getırmedı
kızlar gunaydın bıraz once haber geldı dedem vefat etmısmafoldumbentemmuz ayının ılk haberi bu oldu ocagın 5 ınde de babaannemı kaybettım anı bı sekıldesenağlama hayat daha neler gosterecek bakalım bıze 2009 bana talisizlikten baska bısey getırmedı
canım başın sağolsun allah rahmet eylesin bu kadarda karamsar olma ltfen öptümkızlar gunaydın bıraz once haber geldı dedem vefat etmısmafoldumbentemmuz ayının ılk haberi bu oldu ocagın 5 ınde de babaannemı kaybettım anı bı sekıldesenağlama hayat daha neler gosterecek bakalım bıze 2009 bana talisizlikten baska bısey getırmedı
mrb kızlar bende haziran ayında aşılama yapdırmişdim hemde 2.denemişdik ama dün adet oldun gerçi 1gün önce de kan test ti yapdırmşdm ilk sonucu orda aldım lülülülülülü önceleri tahlil sonucuna bu figürü kullananırdımsenağlama ama artık sinirlerimi aldırdım tüp bebege geçecegiz artık ramazan sonunda ALLAH nasip ederse başlıcagız bugun dr.çagırdı oraya gidecem bu kararımı onunlada konuşacagım Bu ay aşılama yapdırıpda tutmayan arkadaşlara geçmiş olsn üzülmeyin yalnız degilsinz VEE tutan arkadaşlarıda tebrik ediyorum Angeeeeel87 başınsagolsn hayat böyle bişey işde kimileri dogarken kimileride...
canım başınız saolsun geride kaalanlara allah sabır versin inşş canımkızlar gunaydın bıraz once haber geldı dedem vefat etmısmafoldumbentemmuz ayının ılk haberi bu oldu ocagın 5 ınde de babaannemı kaybettım anı bı sekıldesenağlama hayat daha neler gosterecek bakalım bıze 2009 bana talisizlikten baska bısey getırmedı
canım hayırlısı demekki buymuş inş rabbim tez zamanda gönderir meleğini sanamrb kızlar bende haziran ayında aşılama yapdırmişdim hemde 2.denemişdik ama dün adet oldun gerçi 1gün önce de kan test ti yapdırmşdm ilk sonucu orda aldım lülülülülülü önceleri tahlil sonucuna bu figürü kullananırdımsenağlama ama artık sinirlerimi aldırdım tüp bebege geçecegiz artık ramazan sonunda ALLAH nasip ederse başlıcagız bugun dr.çagırdı oraya gidecem bu kararımı onunlada konuşacagım Bu ay aşılama yapdırıpda tutmayan arkadaşlara geçmiş olsn üzülmeyin yalnız degilsinz VEE tutan arkadaşlarıda tebrik ediyorum Angeeeeel87 başınsagolsn hayat böyle bişey işde kimileri dogarken kimileride...
canım inş sağlıkla gelişir gebeliğin allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş bakamam die düşünme tatlım sağlıkla olsun de canımgünaydın kızlarrr yaaa özledim sizleri dün ikinc testi yaptırdık normalde dün adetim 1 gün geçmişti değerleri doktoruma telfond asöyledimçoğul gebelik olabilri dedi yaa ben 1 tane istiyorum kızlarr allahım sizlere versinnn ben ansıl bakacağım bri kaç taneye yaa haftaya pazartesi ultrasyonda bakacak allahım hakkımızda hayırlısını versin allahım sizede kısa zamanda içiniz ebenim korkularımdan salsın nasıl bakacağım korkusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?