Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bunları takma kafana sağlıklı olsunda bakılır,güzel yönlerini düşün hem bidaha çocuk yapma derdinde olmaz.Allah büyük darda koymaz kulunu

iyi tatiller

ayrederya bende tüp bebek düşünyorum istersen listede oraya yaz,ama nezaman gideceğime karar vermedim.bu ay kocakarı ilacı tavsiye ettiler onu uyguluyorum.bubu uygulayıp hamile kalanlar var bana 1 yıldır yap diyorlardı ben yok diyordum denemedim demiyeyim diye yapıyorum tavsiye edenlerde sağlıkçı,ebe inşllh olur.

canım aşılaman hayırlı uğurlu olsun inşallah emeğpinin karşılığını alırsın sen beni dinleme anam ben biraz anormalim :)))))) ben aşıdan sonra 3 cü gun anladım ama diğer aşılamalrımda da belirti vardı değişiyo o yüzden geçmiş sayfalarda görebilrisin belirtilerimi bayağı uzun bu benim 3 cü aşılamamdı ilk ikisi tutmadı ama nerdey çoğu belriti onlardada vardı o yüzden seni yanıltabilri belritiler ama kesinlik le ilk belirtiyi gögsüler veriyoo emem uçları acıyoo hemd edayanılmaz eski mesajlarıma bi bak istersen fazla duramıyorum burda işyerim çok sıcak zaten gözümü açamıyorum uykudan çok fenayım öpüyorum canım

sahii kızz sen ban aöle demiştin bajkalım ya hayırlısı pazartesi belli olacak allahım sizede nasip etsin tez zamanda kaydirigubbakcemile3

KIZLARR BEN HASTALANDIM BİRAZ GEÇ OLDU AMA OLDUU.... NAPALIM KISMET BAŞKA ZAMANA ...VAKTİ VAR BEBEKLERİMİZİNNN..İNŞ..ALLAH HERKESE VERSİN ....opuyorumnanaktan

canım üzme kendini hayırlsıı böyleymiş elbetteki vakti vardır bi dahaki aya denersin allahım sağlık ömür versin olacak elbette Şeniz

sahii kızz sen ban aöle demiştin bajkalım ya hayırlısı pazartesi belli olacak allahım sizede nasip etsin tez zamanda kaydirigubbakcemile3

amin tatlım ınsallah darısı basımıza rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın onemlı olan o zaten sen sakın takılma cogul falan dıye :1hug::teytey:hihoyyyt

KIZLARR BEN HASTALANDIM BİRAZ GEÇ OLDU AMA OLDUU.... NAPALIM KISMET BAŞKA ZAMANA ...VAKTİ VAR BEBEKLERİMİZİNNN..İNŞ..ALLAH HERKESE VERSİN ....opuyorumnanaktan

canım böyle çok uzun ara verme.. arada gel konuşalım. hayırlısı olsun.... birdaha aya kısmetse...

sagol cnm ALLAH her ikisinide analı :1hug:babalı büyütmeyi nasip etsiN:Saruboceq:

kızlar gunaydın bıraz once haber geldı dedem vefat etmısmafoldumbentemmuz ayının ılk haberi bu oldu ocagın 5 ınde de babaannemı kaybettım anı bı sekıldesenağlama hayat daha neler gosterecek bakalım bıze 2009 bana talisizlikten baska bısey getırmedı

başınsağolsun canım.... allah mekanlarını cennet etsin.... üzülme...

mrb kızlar bende haziran ayında aşılama yapdırmişdim hemde 2.denemişdik ama dün adet oldun gerçi 1gün önce de kan test ti yapdırmşdm ilk sonucu orda aldım lülülülülülü önceleri tahlil sonucuna bu figürü kullananırdımsenağlama ama artık sinirlerimi aldırdım tüp bebege geçecegiz artık ramazan sonunda ALLAH nasip ederse başlıcagız bugun dr.çagırdı oraya gidecem bu kararımı onunlada konuşacagım Bu ay aşılama yapdırıpda tutmayan arkadaşlara geçmiş olsn üzülmeyin yalnız degilsinz VEE tutan arkadaşlarıda tebrik ediyorum Angeeeeel87 başınsagolsn hayat böyle bişey işde kimileri dogarken kimileride...

basınsagolsun canım.mekanı cennet olsun...
Allahım sızlerede sabır versın...

canım başın sağolsun allah rahmet eylesin bu kadarda karamsar olma ltfen öptüm

08/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
sevgiundarr.......................4/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukla..................................6/temmuz
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nix...................................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nursati..............................11/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
seval_erdal.......................12/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukbe................................... ?...........(aşılama sonucu bekliyor) 4.aşılama
maviumutolsun .................18/temmuz (tatile gitti inş. müjdeli haberlerle döner)
ayrederya..........................18/temmuz
mydaisy260621..................31/temmuz (3.aşılama sonucunu bekliyor)
kardelenk................................?
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp

canım üzüldüm... bundada vardır bir hayır tüp te başarılar şimdiden allah gönlüne göre versin..

canım başınız saolsun geride kaalanlara allah sabır versin inşş canım
canım hayırlısı demekki buymuş inş rabbim tez zamanda gönderir meleğini sana
canım inş sağlıkla gelişir gebeliğin allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş bakamam die düşünme tatlım sağlıkla olsun de canım

canım demekki zamanı varmış tatlım allah büyük rabbim bizde meleğimizi gönderecek inşşşş
kızlar bende beklemedeyim krmızıyı hakkımda hayırlısı diyorum bi umut rabbim inş göndermiştir banada meleğimi adet olmazsam cuma akşama kadar gidip test yaparım hayırlısı ile inş:Saruboceq:

09/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
özgül23............................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nix...................................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nursati..............................11/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
seval_erdal.......................12/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukbe................................... ?...........(aşılama sonucu bekliyor) 4.aşılama
maviumutolsun .................18/temmuz (tatile gitti inş. müjdeli haberlerle döner)
ayrederya..........................18/temmuz
mydaisy260621..................21/temmuz (3.aşılama sonucunu bekliyor)
kardelenk................................?
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
ukla...................................7/ağustos
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp

Son düzenleme:
angeeeeel87 canım başınız saolsun. Allah geride kalanlara uzun ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…