Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
incemeşe canım ne güzel haber onca denemeden sonra Allah sana 2 tane nasip etmiş işte. Dua etde asğlıklı olsun bebişler bak biz bir taneye bile hamile kalamıyoruz bakarsın hem hiç dert etme Allah bir kolaylık verir..

ayderya tatlım beni listeden sil yeni tarihim 7 ağustos bu ayda olmadı maalesef

angelcim başın sağolsun canım, Allah sabır versin. Allahım 2009'un devamında, bütün acıları unutturacak mutluluklar nasip etsin, sağlıkla...

canım benim yeni gördüm çok üzüldüm başın saolsun. ama allah büyüktür her yağmurdan sonra gün doğar inş bebişin sana gelird her sıkıntını unutturur

ayderya beni listeden silebilirsin malesef bu ay da olmadı .artık 3.aşılamaya kısmet .yarın dr kontrolü var .3 aşılamaya başlayacağız inşallah ...

angeelll balın sağolsunn...allah mekanlarını cennet etsinn... ölüm yaşam hepimiz için... bu sene uğurlu gelmesede emin ol 2010 güzel olucak senin için.. inş... en mutlu haberlerin bu yılda olsunnn....kendine iyi bak canım...

ayderyaa canım haklısın çok ara verdim ..gerçi siteye ara sıra girdim ama bişey yazmadımm...valla seviniyorum kızlarrr hepimiz bir inat bir umutla listeden hamile kalmadan çıkmıcazzz....herkesin böle düşünmesini istiyorumm...bu arada allah hepimize hayırlısını nasip etsinn... çalışmaktan artık bebek olayını da unuttum.. aslında kafamızdan silmek lazım.. düşündükçe olmıcak galiba diye olmuyorrr....aslında hep olucak gelicek bana deyip inanmalıyızzz....ama yaşadıklarımızdan dolayı düşünsekte bunu inanmıyoruz ...inanmalıyızzzz......kendinize iyi bakın...........laelaelaelaelae

kızlar bu sabah test yaptım idrar adetim geçmişti die malesef aşılamam tutmadı gene tek çizgiyi gördük anne olmak kısmet deilmiş neyse inş sizlerin tutar aşılaması

10/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nix...................................10/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
nursati..............................11/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
seval_erdal.......................12/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
allak_bullak......................15/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukbe................................... ?...........(aşılama sonucu bekliyor) 4.aşılama
maviumutolsun .................18/temmuz (tatile gitti inş. müjdeli haberlerle döner)
ayrederya..........................18/temmuz
mydaisy260621..................21/temmuz (3.aşılama sonucunu bekliyor)
kardelenk................................?
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
ukla...................................7/ağustos
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
özgül23............................ (yola devam)

catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp

Son düzenleme:
kızlr merhaba nasılsınız hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım allah hepınızden razı olsun ıkı gundr gıremedım sıteye catlayacaktım meraktan ozgulcum hayırlısı olsun canım allahım bunları unutturacak dert vermesın ınsallah bebıslerımız cok yakında gelırlerde herseyı unuttururlar bıze :Saruboceq:

kızlar bu sabah test yaptım idrar adetim geçmişti die malesef aşılamam tutmadı gene tek çizgiyi gördük anne olmak kısmet deilmiş neyse inş sizlerin tutar aşılaması
canım canını sıkma hiçte üzülme ve pes etme bende çokkk gördüm o tek çizgiyi allahım bi rgün gösterecek san ao iki çizgiyi hepinize gösterecek cenabı allah göstermese bana göstermezdi umutsuzluğa kapılmayın doktorlar bi zmanlar byaşı çok genç rahmini kurtarabilseydik diye uğraşıyolardı benim için allahım size anne olma sıfatı vermiş umudunzu kaybetmeyin lütfen.. benim sıpanın düşük tehlikesi var şimdi ama içim genede rahat eminimki benle kalacak bana tutunacak sıkı sıkı yarın ultrsayona gireceğim keseye bakmak için hayırlısı olsun öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…