- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.501
ayderya tatlım beni listeden sil yeni tarihim 7 ağustos bu ayda olmadı maalesef
kızlar gunaydın bıraz once haber geldı dedem vefat etmısmafoldumbentemmuz ayının ılk haberi bu oldu ocagın 5 ınde de babaannemı kaybettım anı bı sekıldesenağlama hayat daha neler gosterecek bakalım bıze 2009 bana talisizlikten baska bısey getırmedı
tatlım hayırlısı artık ne yazsak ne desek boş... bu listeyi kaçıncı turlayışımız... inş.. son olur bu ay....yasakkelime
kızlar gunaydın bıraz once haber geldı dedem vefat etmısmafoldumbentemmuz ayının ılk haberi bu oldu ocagın 5 ınde de babaannemı kaybettım anı bı sekıldesenağlama hayat daha neler gosterecek bakalım bıze 2009 bana talisizlikten baska bısey getırmedı
ayderya beni listeden silebilirsin malesef bu ay da olmadı .artık 3.aşılamaya kısmet .yarın dr kontrolü var .3 aşılamaya başlayacağız inşallah ...
inş. bu son olur canım hayırlısı olsun.........
kızlar bu sabah test yaptım idrar adetim geçmişti die malesef aşılamam tutmadı gene tek çizgiyi gördük anne olmak kısmet deilmiş neyse inş sizlerin tutar aşılaması
hayırlısı olsun canım ...herşeyde bir hayır vardır.
kızlar bu sabah test yaptım idrar adetim geçmişti die malesef aşılamam tutmadı gene tek çizgiyi gördük anne olmak kısmet deilmiş neyse inş sizlerin tutar aşılaması
canım canını sıkma hiçte üzülme ve pes etme bende çokkk gördüm o tek çizgiyi allahım bi rgün gösterecek san ao iki çizgiyi hepinize gösterecek cenabı allah göstermese bana göstermezdi umutsuzluğa kapılmayın doktorlar bi zmanlar byaşı çok genç rahmini kurtarabilseydik diye uğraşıyolardı benim için allahım size anne olma sıfatı vermiş umudunzu kaybetmeyin lütfen.. benim sıpanın düşük tehlikesi var şimdi ama içim genede rahat eminimki benle kalacak bana tutunacak sıkı sıkı yarın ultrsayona gireceğim keseye bakmak için hayırlısı olsun öpüyorumkızlar bu sabah test yaptım idrar adetim geçmişti die malesef aşılamam tutmadı gene tek çizgiyi gördük anne olmak kısmet deilmiş neyse inş sizlerin tutar aşılaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?