- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.521
canım canını sıkma hiçte üzülme ve pes etme bende çokkk gördüm o tek çizgiyi allahım bi rgün gösterecek san ao iki çizgiyi hepinize gösterecek cenabı allah göstermese bana göstermezdi umutsuzluğa kapılmayın doktorlar bi zmanlar byaşı çok genç rahmini kurtarabilseydik diye uğraşıyolardı benim için allahım size anne olma sıfatı vermiş umudunzu kaybetmeyin lütfen.. benim sıpanın düşük tehlikesi var şimdi ama içim genede rahat eminimki benle kalacak bana tutunacak sıkı sıkı yarın ultrsayona gireceğim keseye bakmak için hayırlısı olsun öpüyorum
canım canını sıkma hiçte üzülme ve pes etme bende çokkk gördüm o tek çizgiyi allahım bi rgün gösterecek san ao iki çizgiyi hepinize gösterecek cenabı allah göstermese bana göstermezdi umutsuzluğa kapılmayın doktorlar bi zmanlar byaşı çok genç rahmini kurtarabilseydik diye uğraşıyolardı benim için allahım size anne olma sıfatı vermiş umudunzu kaybetmeyin lütfen.. benim sıpanın düşük tehlikesi var şimdi ama içim genede rahat eminimki benle kalacak bana tutunacak sıkı sıkı yarın ultrsayona gireceğim keseye bakmak için hayırlısı olsun öpüyorum
aşılamam 3temmuzda yapıldı hiç adet tarihimin geçmesini bu kadar heyecanla beklememiştim kendimi zor tutuyorum test yaptırmamak için inşallah hepimiz bir an önce mutlu haberi alırızhihoyyyt
canım saol yaa allah razı olsun inş rabbim gönderir meleğimi henüz adet olmadım bakalım olmazsam pazartesi kanda bakarım inş seninde meleğin sana sıkı sıkı tutunur bırakmaz annesini inşşşşşşşşşşcanım canını sıkma hiçte üzülme ve pes etme bende çokkk gördüm o tek çizgiyi allahım bi rgün gösterecek san ao iki çizgiyi hepinize gösterecek cenabı allah göstermese bana göstermezdi umutsuzluğa kapılmayın doktorlar bi zmanlar byaşı çok genç rahmini kurtarabilseydik diye uğraşıyolardı benim için allahım size anne olma sıfatı vermiş umudunzu kaybetmeyin lütfen.. benim sıpanın düşük tehlikesi var şimdi ama içim genede rahat eminimki benle kalacak bana tutunacak sıkı sıkı yarın ultrsayona gireceğim keseye bakmak için hayırlısı olsun öpüyorum
herkese selam kızlar buraya ilk defa yazıyorum beni de aranıza alırmısınız? bende salı günü aşılama oldum yani 7 temmuzda, regl günüm 25 temmuz ama aşılamanın 14.günü 20 temmuza denk geliyor. bişey sormak istiyorum aşılamadan sonraki 14. gün regl günü olmasa bile kesin regl olunuyomu? beni de listenize eklermisiniz
canım saol yaa allah razı olsun inş rabbim gönderir meleğimi henüz adet olmadım bakalım olmazsam pazartesi kanda bakarım inş seninde meleğin sana sıkı sıkı tutunur bırakmaz annesini inşşşşşşşşşş
hoşgeldin canım inş tuttar aşılaman canım
sağol özgülcüm, sende bi kan tahlili yaptırsan merakla bekliyorum sonucunu ben senden ümitliyim ya idrar tahlili için erken olmuş olabilir belki de
kızlarrrr benım tup bebek maratonum bugun ıtıbarıyle basladı dr uma soyledım dugun nısan ısını gecıktırırız ılaclarla sorun olmaz dedı bugun ılk ıgnemı yaptırdım lucrın 10 mg la basladı adetın 3.gunu tekrar gidecegim. gobusumun ıgne yapılan yerı bırazcık kızardı ve kasınıyo kaydirigubbakcemile3 allahim bu sefer mubarek 3 aylar hurmetine cumlemizin yuzunu guldur rabbim:Saruboceq:
canım yaa bakalım bugün adetim geçti olmadım daha bakalım inş olmazsam yaparım kısmet olursa ama hiç belirtimde yok sadece arada kasık batması oluyo o kadar bakalım hakkımızda hayırlısı olur inş seninde tutar aşılaman canım
canım hayırlı uğurlu olsun bakalım allahım emeklerini boş açıkaramaz inşallah bol şanslar dua ediyorum her gün sizler için kaydirigubbakcemile3kızlarrrr benım tup bebek maratonum bugun ıtıbarıyle basladı dr uma soyledım dugun nısan ısını gecıktırırız ılaclarla sorun olmaz dedı bugun ılk ıgnemı yaptırdım lucrın 10 mg la basladı adetın 3.gunu tekrar gidecegim. gobusumun ıgne yapılan yerı bırazcık kızardı ve kasınıyo kaydirigubbakcemile3 allahim bu sefer mubarek 3 aylar hurmetine cumlemizin yuzunu guldur rabbim:Saruboceq:
hayırlısı olur inşllh,Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
canım hayırlı uğurlu olsun bakalım allahım emeklerini boş açıkaramaz inşallah bol şanslar dua ediyorum her gün sizler için kaydirigubbakcemile3
canım hayırlı olsun rabbim inş bu kez verir sana meleğinikızlarrrr benım tup bebek maratonum bugun ıtıbarıyle basladı dr uma soyledım dugun nısan ısını gecıktırırız ılaclarla sorun olmaz dedı bugun ılk ıgnemı yaptırdım lucrın 10 mg la basladı adetın 3.gunu tekrar gidecegim. gobusumun ıgne yapılan yerı bırazcık kızardı ve kasınıyo kaydirigubbakcemile3 allahim bu sefer mubarek 3 aylar hurmetine cumlemizin yuzunu guldur rabbim:Saruboceq:
canım malesef ya bu gun oldum adet artık yine dr yolları gözüktü hayırlısı diyim artıkinşllh adetin olmazda hayırlı haberlerini alırız canım
slm kızlar...
bugün dr a gittim salı ve çarşamba aşılamam yapılacak...
çok heyecanlıyım, hayırlısı inşallah.
aşılamadan sonra istirahat gerekiyor mu acaba?
canım hayırlı olsun rabbim inş bu kez verir sana meleğini
saol canım bende hep dua ediyorum vakti gelmeyince olmuyor ne yapsakda boş rabbim inş yüzümüzü güldürür hayırlısı ile canımmozgulcum ınsallah bu kez olacak ıcımde bı heyecan var rabbım kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın ama her zaman hayırlısını ıstıyorum bugun dr da bı bayan vardı bu 3uncu hamılelıgıymıs 5 yıllık evlıymıs bundada dusuk tehlıkesı varmıs hastanede kalmıs 1 hafta kanamayı durduramamıslar sende uzulme canım rabbım bızımde yuzumuzu guldurecek ınsallah burdakı butun arkadaslarıma bebek ısteyenlere kendımle bırlıkte her gece dua edıyorum :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?