Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

incemeşecim ne güzel yazmışsın, ellerine sağlık canım. düşük tehlikesi nerden çıktı canım, ne oldu, anlatsana detayları. dualarım seninle, hiç birşey olmayacak inşallah bebeğine, sımsıkı tutunacak sana...

aşılamam 3temmuzda yapıldı hiç adet tarihimin geçmesini bu kadar heyecanla beklememiştim kendimi zor tutuyorum test yaptırmamak için inşallah hepimiz bir an önce mutlu haberi alırızhihoyyyt

inş..güzel haberlerle dönersin canım söyle o sıpaya yaramazlık yapmasın şimdiden......gamyoncuiremsu

aşılamam 3temmuzda yapıldı hiç adet tarihimin geçmesini bu kadar heyecanla beklememiştim kendimi zor tutuyorum test yaptırmamak için inşallah hepimiz bir an önce mutlu haberi alırızhihoyyyt

inş. canım güzel haberlerle dönersin bize.. listeye yazdım seni bekliyoruz...

herkese selam kızlar buraya ilk defa yazıyorum beni de aranıza alırmısınız? bende salı günü aşılama oldum yani 7 temmuzda, regl günüm 25 temmuz ama aşılamanın 14.günü 20 temmuza denk geliyor. bişey sormak istiyorum aşılamadan sonraki 14. gün regl günü olmasa bile kesin regl olunuyomu? beni de listenize eklermisiniz

canım saol yaa allah razı olsun inş rabbim gönderir meleğimi henüz adet olmadım bakalım olmazsam pazartesi kanda bakarım inş seninde meleğin sana sıkı sıkı tutunur bırakmaz annesini inşşşşşşşşşş

hoşgeldin canım inş tuttar aşılaman canım

sağol özgülcüm, sende bi kan tahlili yaptırsan merakla bekliyorum sonucunu ben senden ümitliyim ya idrar tahlili için erken olmuş olabilir belki de

sağol özgülcüm, sende bi kan tahlili yaptırsan merakla bekliyorum sonucunu ben senden ümitliyim ya idrar tahlili için erken olmuş olabilir belki de

canım yaa bakalım bugün adetim geçti olmadım daha bakalım inş olmazsam yaparım kısmet olursa ama hiç belirtimde yok sadece arada kasık batması oluyo o kadar bakalım hakkımızda hayırlısı olur inş seninde tutar aşılaman canım

merseraycım benim bugün 20 . güne giricem ilk aşılamamda da 20. günde adet oldum yani adetim iki gün gecikmişti daha doğrusu ilaç etkisi ile 4 gün gecikmişti ve illa 14. günn olmayabilirsin sen sıkma canını inş tutunmuştur meleğin

11/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati..............................11/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
seval_erdal.......................12/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
allak_bullak......................15/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukbe................................... ?...........(aşılama sonucu bekliyor) 4.aşılama
maviumutolsun .................18/temmuz (tatile gitti inş. müjdeli haberlerle döner)
ayrederya..........................18/temmuz
merseray...........................20/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
mydaisy260621..................21/temmuz (3.aşılama sonucunu bekliyor)
kardelenk................................?
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
ukla...................................7/ağustos
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
özgül23............................ (yola devam)
nix................................... (yola devam)
catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp

Son düzenleme:
kızlarrrr benım tup bebek maratonum bugun ıtıbarıyle basladı dr uma soyledım dugun nısan ısını gecıktırırız ılaclarla sorun olmaz dedı bugun ılk ıgnemı yaptırdım lucrın 10 mg la basladı adetın 3.gunu tekrar gidecegim. gobusumun ıgne yapılan yerı bırazcık kızardı ve kasınıyo kaydirigubbakcemile3 allahim bu sefer mubarek 3 aylar hurmetine cumlemizin yuzunu guldur rabbim:Saruboceq:

hayırlısı olur inşllh,Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

inşllh adetin olmazda hayırlı haberlerini alırız canım

slm kızlar...
bugün dr a gittim salı ve çarşamba aşılamam yapılacak...
çok heyecanlıyım, hayırlısı inşallah.
aşılamadan sonra istirahat gerekiyor mu acaba?

canım hayırlı uğurlu olsun bakalım allahım emeklerini boş açıkaramaz inşallah bol şanslar dua ediyorum her gün sizler için kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olur inşllh,Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

canım hayırlı uğurlu olsun bakalım allahım emeklerini boş açıkaramaz inşallah bol şanslar dua ediyorum her gün sizler için kaydirigubbakcemile3

kızlar cok tesekkur ederım allahım bu kez yuzumuzu guldurur ınsallah emeklerımızı bosa cıkarmasın rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın bende hepımıze dua edıyorum hergun:Saruboceq:

canım hayırlı olsun rabbim inş bu kez verir sana meleğini
inşllh adetin olmazda hayırlı haberlerini alırız canım
canım malesef ya bu gun oldum adet artık yine dr yolları gözüktü hayırlısı diyim artık
slm kızlar...
bugün dr a gittim salı ve çarşamba aşılamam yapılacak...
çok heyecanlıyım, hayırlısı inşallah.
aşılamadan sonra istirahat gerekiyor mu acaba?

canım şimdiden hayırlı olsun inşş güzel geeçer herşey canım bikaçgün dinlenmen gerek zaten dr un söyler ağır kaldırma gibi şeyler

canım hayırlı olsun rabbim inş bu kez verir sana meleğini

ozgulcum ınsallah bu kez olacak ıcımde bı heyecan var rabbım kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın ama her zaman hayırlısını ıstıyorum bugun dr da bı bayan vardı bu 3uncu hamılelıgıymıs 5 yıllık evlıymıs bundada dusuk tehlıkesı varmıs hastanede kalmıs 1 hafta kanamayı durduramamıslar sende uzulme canım rabbım bızımde yuzumuzu guldurecek ınsallah burdakı butun arkadaslarıma bebek ısteyenlere kendımle bırlıkte her gece dua edıyorum :1hug:

saol canım bende hep dua ediyorum vakti gelmeyince olmuyor ne yapsakda boş rabbim inş yüzümüzü güldürür hayırlısı ile canımm

slm kızlar ya bu gün benim aşılamamın 12 günü bu saat oldu uyuyamıyorum gögüs uçlarımın agrısından acaba bu gün test yaptırsammı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…