Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
13/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati..............................::CüvCüv: :hooray: (13.07.09)
seval_erdal.......................12/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
allak_bullak......................15/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukbe................................... ?...........(aşılama sonucu bekliyor) 4.aşılama
maviumutolsun .................18/temmuz (tatile gitti inş. müjdeli haberlerle döner)
ayrederya..........................18/temmuz
merseray...........................20/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
mydaisy260621..................21/temmuz (3.aşılama sonucunu bekliyor)
kardelenk................................?
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
ukla...................................7/ağustos
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
özgül23............................ (yola devam)
nix................................... (yola devam)
catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp

Son düzenleme:
slm kızlar ya bu gün benim aşılamamın 12 günü bu saat oldu uyuyamıyorum gögüs uçlarımın agrısından acaba bu gün test yaptırsammı?

merhaba canım bence test yap hemen kanda çıkar bendede önce gögüs uçalrından başlamıştı belirtiler hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyrouz sevgiler:Saruboceq:

12.gün se kanda çıkar canım yaptır da güzel haberlerini ver bize............

İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRSIN KIZLAR BEN DE TATİLE GİTMİŞTİM DÜN DÖNDÜK TOHUMLARI TATİLDE ATTIK ŞANS AZ AMA BELKİ DİYE İNSAN GEÇİRİYO İÇİNDEN EĞER TUTMAZSA AĞUSTOS ORTASINDA TÜP BEBEĞE GEÇİCEZ TUTMAZSA tüp için randevu alıcaz bu sefer heyecanlı değilim negatifi bir yıl 2 ay gördüm mafoldumben daha fazla görmem inşallah isteyen herkez bebeişine bir an önce kavuşsun:Saruboceq:

tatil bebeği olur inş..... negatiflerden bahsetme boşver.. pozitif düşün öyle olsun hepimiz bıktık tek çizgilerden..ovülosyonda bile çift görünce heyecan yapar oldum...delikafadulden

inş. ilk ve son denemen olur ve gelir meleğin.... hayırlısı olsun tedavin... gelişmeleri yaz bizde öğrenelim.. inş. gerek kalmaz..

kıslaaaar meraba bakıym hamiş haberi varmı dedim ama yokmuş olsun yılmayın ben çok giremiyorum.angel canım geç oldu ama başın sağolsun Allah rahmet eylesin..
ve tedavin hayırlı olsun bebeklerin gelsin inşallah.
ben de istanbuldayım kızlar şimdiden iyi geldi hergün bebiş düşünmüyorum.
eşim de bugün kontrole gidicek test yapmıcak ama ameliyattan sonra şişlik falan kalmışmı die bakıcak doktor.
hepinizi çooooooooooooooooook öpüyorum.
bol şanslarrrrrrrr

güzel canım kafandan atman hayırlı olur.. eşinde atlattı.. bundan sonrası alaha kalmışş
tez zamanda göndersin inş. meleğini.... kendine ii bak....:1hug:

canım cok tskkur ederım ınsallah hayırlı haberı vermek nasıp olur bu ısın sonunda sıze:Saruboceq: agzına saglık canım ınsallah ıkız olurhihoyyytbol bol gez kafanı dagıt ben inanıyorum senın bebıs normal yolla gelcek:teytey:

[angel vallahi sen çok hızlı çıktın tüp bebeğe geçmiş olmana çok sevindim biliyormusun sen aşılamayla zaman kaybetmemekle çok iyi ettin ben de şimdiki aklım olsaydı hiç vakit kaybetmezdim ama canım helal olsun tüp bebek dedin tatile gittim geldim başlamışsın bile maşallah bebişin de sana koşa koşa gelsin annesi inşallahkaydirigubbakcemile5

slm kızlar iyi dilekleriniz için sagolun ama bu gün gidemiyecem galiba eşim akşam gideriz dedi :sinifsinif:deli oldum ya çok:umursamaz:yada benmi öyle degerlendiriyorum oda negatiftenmi korkuyor bilmiyorum haber alır almaz sizlerle paylaşırım k i b

canım valla benım her ısım boyle hızlı oluyo bı bu ıste ugrastım bu kadar bunda da rabbım ugrastırıyosa vardır bı hıkmetı dıyorum :sm_confused:2.3. asılama drken tup bebegıde gececektı canım zaten hem maddı yonden yıpranacaktım hem manevı.tatlım agzına saglık insallah kosa kosa gelır dedıgın gıbı hatta ıkı tanesı gelsın kosarak:kedi:rabbım cifter cifter nasip etsın herkese:Saruboceq:

14/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati..............................::CüvCüv::hooray: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
seval_erdal.......................12/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
allak_bullak......................15/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukbe................................... ?...........(aşılama sonucu bekliyor) 4.aşılama
maviumutolsun .................18/temmuz (tatile gitti inş. müjdeli haberlerle döner)
ayrederya..........................18/temmuz
merseray...........................20/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
mydaisy260621..................21/temmuz (3.aşılama sonucunu bekliyor)
kardelenk................................?
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
ukla...................................7/ağustos
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
özgül23............................ (yola devam)
nix................................... (yola devam)
catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp

Son düzenleme:
angelllll canım adına çok sevindim ben içimde kalmasın di,ye 2. aşılamayıda denemiştim bak denemesemde olurmuşi iyi yapmışsın hayırlısı olsun

angelcimm hadi canım inş bu sefer olcak meleğin n sana gelicek bende adet oldum aşılama fos çıktı artık ara verdik ramazan sonrası devam ederiz tedaviye kendinize ii bakın inş hepmizin melekleri gelir

AMMMMİİİİİNNNN CANIM YÜCE RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN BEN DE İKZ İSTİYOMMMMM:kedi:

angelllll canım adına çok sevindim ben içimde kalmasın di,ye 2. aşılamayıda denemiştim bak denemesemde olurmuşi iyi yapmışsın hayırlısı olsun
özlemcim cok tesekkur ederım canım bende ikinci asılamayı denemek ıcın gıtmıstım dr a da dedım 2.cıye hazırım dıye bı anda karar degıstırdım tüp bebek yapsak dye boylesı daha hayırlı sanırım allah hepımızın gönlünün muradını versın:Saruboceq:
angelcimm hadi canım inş bu sefer olcak meleğin n sana gelicek bende adet oldum aşılama fos çıktı artık ara verdik ramazan sonrası devam ederiz tedaviye kendinize ii bakın inş hepmizin melekleri gelir

özgülüm insallah bu kez olur cok yıprandım artık.bide tüp yolunu deneyelım bakalım allah sonumuzu hayır etsın.canımmm ınsallah senın bebısınde kendılıgınden gelıverır beklerken mubarek aylarda rabbim kucagımızı bos bırakmasın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…