- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.541
slm kızlar ya bu gün benim aşılamamın 12 günü bu saat oldu uyuyamıyorum gögüs uçlarımın agrısından acaba bu gün test yaptırsammı?
slm kızlar ya bu gün benim aşılamamın 12 günü bu saat oldu uyuyamıyorum gögüs uçlarımın agrısından acaba bu gün test yaptırsammı?
12.gün se kanda çıkar canım yaptır da güzel haberlerini ver bize............
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRSIN KIZLAR BEN DE TATİLE GİTMİŞTİM DÜN DÖNDÜK TOHUMLARI TATİLDE ATTIK ŞANS AZ AMA BELKİ DİYE İNSAN GEÇİRİYO İÇİNDEN EĞER TUTMAZSA AĞUSTOS ORTASINDA TÜP BEBEĞE GEÇİCEZ TUTMAZSA tüp için randevu alıcaz bu sefer heyecanlı değilim negatifi bir yıl 2 ay gördüm mafoldumben daha fazla görmem inşallah isteyen herkez bebeişine bir an önce kavuşsun:Saruboceq:
kızlarrrr benım tup bebek maratonum bugun ıtıbarıyle basladı dr uma soyledım dugun nısan ısını gecıktırırız ılaclarla sorun olmaz dedı bugun ılk ıgnemı yaptırdım lucrın 10 mg la basladı adetın 3.gunu tekrar gidecegim. gobusumun ıgne yapılan yerı bırazcık kızardı ve kasınıyo kaydirigubbakcemile3 allahim bu sefer mubarek 3 aylar hurmetine cumlemizin yuzunu guldur rabbim:Saruboceq:
kıslaaaar meraba bakıym hamiş haberi varmı dedim ama yokmuş olsun yılmayın ben çok giremiyorum.angel canım geç oldu ama başın sağolsun Allah rahmet eylesin..
ve tedavin hayırlı olsun bebeklerin gelsin inşallah.
ben de istanbuldayım kızlar şimdiden iyi geldi hergün bebiş düşünmüyorum.
eşim de bugün kontrole gidicek test yapmıcak ama ameliyattan sonra şişlik falan kalmışmı die bakıcak doktor.
hepinizi çooooooooooooooooook öpüyorum.
bol şanslarrrrrrrr
kıslaaaar meraba bakıym hamiş haberi varmı dedim ama yokmuş olsun yılmayın ben çok giremiyorum.angel canım geç oldu ama başın sağolsun Allah rahmet eylesin..
ve tedavin hayırlı olsun bebeklerin gelsin inşallah.
ben de istanbuldayım kızlar şimdiden iyi geldi hergün bebiş düşünmüyorum.
eşim de bugün kontrole gidicek test yapmıcak ama ameliyattan sonra şişlik falan kalmışmı die bakıcak doktor.
hepinizi çooooooooooooooooook öpüyorum.
bol şanslarrrrrrrr
[angel vallahi sen çok hızlı çıktın tüp bebeğe geçmiş olmana çok sevindim biliyormusun sen aşılamayla zaman kaybetmemekle çok iyi ettin ben de şimdiki aklım olsaydı hiç vakit kaybetmezdim ama canım helal olsun tüp bebek dedin tatile gittim geldim başlamışsın bile maşallah bebişin de sana koşa koşa gelsin annesi inşallahkaydirigubbakcemile5
canım valla benım her ısım boyle hızlı oluyo bı bu ıste ugrastım bu kadar bunda da rabbım ugrastırıyosa vardır bı hıkmetı dıyorum :sm_confused:2.3. asılama drken tup bebegıde gececektı canım zaten hem maddı yonden yıpranacaktım hem manevı.tatlım agzına saglık insallah kosa kosa gelır dedıgın gıbı hatta ıkı tanesı gelsın kosarak:kedi:rabbım cifter cifter nasip etsın herkese:Saruboceq:
ben burdayım...
naber canım, kupayı bu ay veriyoruz di mi sana Allahın izniyle :)
özlemcim cok tesekkur ederım canım bende ikinci asılamayı denemek ıcın gıtmıstım dr a da dedım 2.cıye hazırım dıye bı anda karar degıstırdım tüp bebek yapsak dye boylesı daha hayırlı sanırım allah hepımızın gönlünün muradını versın:Saruboceq:angelllll canım adına çok sevindim ben içimde kalmasın di,ye 2. aşılamayıda denemiştim bak denemesemde olurmuşi iyi yapmışsın hayırlısı olsun
angelcimm hadi canım inş bu sefer olcak meleğin n sana gelicek bende adet oldum aşılama fos çıktı artık ara verdik ramazan sonrası devam ederiz tedaviye kendinize ii bakın inş hepmizin melekleri gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?