- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.561
offffffff kızlar nerdesiniz yaaa...canım sıkıldı....... benneyaptımki
canım hayırlısı olsun tup bebegı kendını hazır hıssettıgın zaman yaptır raporunu cıkarttır ılaclarını al koy bı koseye vaktı gecmeden. umarım tup bebege gerek kalmadan kendılıgınden gelır bebişin:Saruboceq:ahhh canım neden canın sıkılıyorrr...buralardayızzzz...ya var ya ayderyaaaa benim durumum değişti:gitme: dr. tüp bebek verdi ..işte testler yapılıp rapor çıkacak ve sonraa en geç 8 ay içinde yapmam lazım..yoksa rapor iptal olcakmışşş..gerçi ben yaptırmıcam şuann... ben hep inanıyorum tüp bebek deill.. normal olcak diyee...allah büyüktür..hayırlısı olsun ne diiym herkes için... oyyyyy angeellll tüp bebek geçmiş..allah çifter çifter versin inş....hihoyyyt
angeellll hayırlısı olsun canım benimm..inş..bu yolda allah sana yardım etsin dualarımız seninlee.....ikizleri burdan kutlarızz inş.. haber ver ama unutma bizi...önce eşine sonra bize yazzz.... seni çok merak ediyorumm..inşşşş mutlu haberinle uçucaz burdannnnnnhihoyyyt
seval den hala haber yok mu????
ayrederya canım nursatidemi hamiş nerden haber aldın kız?ben göremedim de
merhaba kızlar valla buraya bakmadan geçemiyorum başka topiklerde de kendimi yabancı hissediyorum özledim sizleri kızlarrr güzel haberlrinzi bekliyorum angell canım hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer bebeşin gelecek ayrederya canım seninde ellerien sağlık her gun üşenmeden listeyi düzenliyosun inşallahhhh bir gün listenin başıan kendini yazarsın canım hepinizi çok öpüyorum kucak dolusu sevgiler
canım inşallah emeklerin boşa gitmezde gelri bebeşin sana.. benimki iyi şimdilik geçen hafta düşük tehlikem vardı ilaç ve iğne verdi doktor keseyi göremdik kandan takip ediliyo en son gelişmesi çok güzeldi ama sabahları bulantılarım çok sıklaştı artık sıpa ben burdayım diyo her sabah hatırlatıyo kendini allahım bunları sanada yaşatsın tez zamanda güzelim isteyen herkese versin ama bulantısız olsun mümkünse :ecrin_bebek:canım benm nasılsın bebısın nasıl? dua et canım basladık bakalım allah sonumuzu hayır etsın ınsallah benım kuzucumda gelır tez zamanda :Saruboceq:
yok canım bende merak ettım sonucu ıns hayırlı haberlerle doner:Saruboceq:
seval den hala haber yok mu????
cnm ya eşimi hala kandıramadım test için ama hala adet olmadım karnım ve gögüslerim çok agrıyor 16 gün oldu evde test yaptık iki çizgi çıktı ama kesin dglmş igneden olabilir diyorlar zaten drun tanıdıgı zaman da 18 de olmazsan test yap demişti erkek milleti dglmi dik kafalılar iştebirde bir şey soracam ya drm bana progestan diye bir hap verdi hem düşük olmasın diye hemde adet düzenleyiciymiş bunu kullandıktan sonra 4 veya 5 gün sonra kesin adet oluyormuşsun bu gün benimde 4 günüm hiç başına gelen varmı ?k i b hepinizi kocaman öptümmmmmmmmmmmmmmm ilk size yazacam aklımdasınız açıkçası tek destegim sizsiniz
:a015:
cnm ya eşimi hala kandıramadım test için ama hala adet olmadım karnım ve gögüslerim çok agrıyor 16 gün oldu evde test yaptık iki çizgi çıktı ama kesin dglmş igneden olabilir diyorlar zaten drun tanıdıgı zaman da 18 de olmazsan test yap demişti erkek milleti dglmi dik kafalılar iştebirde bir şey soracam ya drm bana progestan diye bir hap verdi hem düşük olmasın diye hemde adet düzenleyiciymiş bunu kullandıktan sonra 4 veya 5 gün sonra kesin adet oluyormuşsun bu gün benimde 4 günüm hiç başına gelen varmı ?k i b hepinizi kocaman öptümmmmmmmmmmmmmmm ilk size yazacam aklımdasınız açıkçası tek destegim sizsiniz
canım inşallah emeklerin boşa gitmezde gelri bebeşin sana.. benimki iyi şimdilik geçen hafta düşük tehlikem vardı ilaç ve iğne verdi doktor keseyi göremdik kandan takip ediliyo en son gelişmesi çok güzeldi ama sabahları bulantılarım çok sıklaştı artık sıpa ben burdayım diyo her sabah hatırlatıyo kendini allahım bunları sanada yaşatsın tez zamanda güzelim isteyen herkese versin ama bulantısız olsun mümkünse :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?