Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
offffffff kızlar nerdesiniz yaaa...canım sıkıldı....... benneyaptımki

ahhh canım neden canın sıkılıyorrr...buralardayızzzz...ya var ya ayderyaaaa benim durumum değişti:gitme: dr. tüp bebek verdi ..işte testler yapılıp rapor çıkacak ve sonraa en geç 8 ay içinde yapmam lazım..yoksa rapor iptal olcakmışşş..gerçi ben yaptırmıcam şuann... ben hep inanıyorum tüp bebek deill.. normal olcak diyee...allah büyüktür..hayırlısı olsun ne diiym herkes için... oyyyyy angeellll tüp bebek geçmiş..allah çifter çifter versin inş....hihoyyyt

angeellll hayırlısı olsun canım benimm..inş..bu yolda allah sana yardım etsin dualarımız seninlee.....ikizleri burdan kutlarızz inş.. haber ver ama unutma bizi...önce eşine sonra bize yazzz.... seni çok merak ediyorumm..inşşşş mutlu haberinle uçucaz burdannnnnnhihoyyyt

canım hayırlısı olsun tup bebegı kendını hazır hıssettıgın zaman yaptır raporunu cıkarttır ılaclarını al koy bı koseye vaktı gecmeden. umarım tup bebege gerek kalmadan kendılıgınden gelır bebişin:Saruboceq:

canım agzına saglık cok tesekkur ederım dualarınız ıcın ikiz olcak sanırım benim icime oyle doguyo:kedi:haber vermem mı hıc tatlım ılk sıze soyleyecegım her zaman yanımda oldunuz destegınızı hıc esırgemedınız allah razı olsun hepınızden :1hug:a.s.

15/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati..............................::CüvCüv::hooray: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
seval_erdal.......................12/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
allak_bullak......................15/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukbe................................... ?...........(aşılama sonucu bekliyor) 4.aşılama
maviumutolsun .................18/temmuz (tatile gitti inş. müjdeli haberlerle döner)
ayrederya..........................18/temmuz
merseray...........................20/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
mydaisy260621..................21/temmuz (3.aşılama sonucunu bekliyor)
kardelenk................................?
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
ukla...................................7/ağustos
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
özgül23............................ (yola devam)
nix................................... (yola devam)
catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp

ayrederya canım nursatidemi hamiş nerden haber aldın kız?ben göremedim de

canım sonuç bekleyenler topiğinde okumuştum sağolsun kızlar listete isim yazdırıyorlar ama sonuçları bildirmiyorlar bende ordan burdan haberleri topluyorummm..canları sağolsun..... sevinçten herhalde..

merhaba kızlar valla buraya bakmadan geçemiyorum başka topiklerde de kendimi yabancı hissediyorum özledim sizleri kızlarrr güzel haberlrinzi bekliyorum angell canım hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer bebeşin gelecek ayrederya canım seninde ellerien sağlık her gun üşenmeden listeyi düzenliyosun inşallahhhh bir gün listenin başıan kendini yazarsın canım hepinizi çok öpüyorum kucak dolusu sevgiler

16/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati..............................::CüvCüv::hooray: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
allak_bullak......................15/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
ukbe................................... ?...........(aşılama sonucu bekliyor) 4.aşılama
maviumutolsun .................18/temmuz (tatile gitti inş. müjdeli haberlerle döner)

zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
angeeel87.........(yola devam) tüp

canım benm nasılsın bebısın nasıl? dua et canım basladık bakalım allah sonumuzu hayır etsın ınsallah benım kuzucumda gelır tez zamanda :Saruboceq:

canım benm nasılsın bebısın nasıl? dua et canım basladık bakalım allah sonumuzu hayır etsın ınsallah benım kuzucumda gelır tez zamanda :Saruboceq:
canım inşallah emeklerin boşa gitmezde gelri bebeşin sana.. benimki iyi şimdilik geçen hafta düşük tehlikem vardı ilaç ve iğne verdi doktor keseyi göremdik kandan takip ediliyo en son gelişmesi çok güzeldi ama sabahları bulantılarım çok sıklaştı artık sıpa ben burdayım diyo her sabah hatırlatıyo kendini allahım bunları sanada yaşatsın tez zamanda güzelim isteyen herkese versin ama bulantısız olsun mümkünse :ecrin_bebek:

yok canım bende merak ettım sonucu ıns hayırlı haberlerle doner:Saruboceq:

cnm ya eşimi hala kandıramadım test için ama hala adet olmadım karnım ve gögüslerim çok agrıyor 16 gün oldu evde test yaptık iki çizgi çıktı ama kesin dglmş igneden olabilir diyorlar zaten drun tanıdıgı zaman da 18 de olmazsan test yap demişti erkek milleti dglmi dik kafalılar iştebirde bir şey soracam ya drm bana progestan diye bir hap verdi hem düşük olmasın diye hemde adet düzenleyiciymiş bunu kullandıktan sonra 4 veya 5 gün sonra kesin adet oluyormuşsun bu gün benimde 4 günüm hiç başına gelen varmı ?k i b hepinizi kocaman öptümmmmmmmmmmmmmmm ilk size yazacam aklımdasınız açıkçası tek destegim sizsiniz
:a015:

canım hamilesin sen ya:dance: ay çok güzel haber:sm_cool:ya iğnelerden dolayı idrarda yanıltıcı çıkmaz erken yaptırdığında kanda çıkar, bazen drlar ihtiyaten fazla bekletiyorlar kesinlikle kanda çıkar baktırabilirsin bence beklemene gerek yok
ay çok sevindim ya Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah benim için de dua et olurmua.s.

canım ınsallah bebegın senınledır tatlım bana da vermıstı progestan 200 mg ben kanda baktırdım negatıf olunca kesmıstım progestanı 14. gunu de asılamamın adet oldum canım hakkında hayırlısı olsun ıns:Saruboceq:

ıncemesem sagol canım agzına saglık rabbım korusun melegını :Saruboceq::Saruboceq:darısı basıma ınsallah en kısa zamanda hamıleyım dıye haber vermek nasıp olur ıns bana da.kendıne ve mınık kuzucuna cok dıkkat et tatlımm:1hug:

iki çizgide belirgin se sen hamilesin canım.... harika... şu kocisinde amma inatçıymış keçiii..... :1hug: hadi haberleri bekliyoruz....:lepi:

17/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
nursati..............................:CüvCüv: :hooray: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
allak_bullak.........................:uhm:
ukbe...................................:uhm: 4.aşılama

angeeel87.........(yola devam) tüp şu an tedavide :Saruboceq:
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…