Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım testin yanılttığını sanmıyorum hamile olma ihtimalin yüksek.puregestan bende çok kullandım adetinde gecikme olmasını önlüyor kaç günde adet görüyorsan ona göre hesap et inşllh mutlu haberi alırız

ayrederyacım emegıne saglık canım benım sen 1.sırayı ben 2. sırayı doldurcaz ınsallah tez zamanda:Saruboceq:

kızlar nasılsınız ben bugun guzelce bı stres attım ımaj degısıklıgı yaptım zemuszemusallah sasırtmasınkaydirigubbakcemile3 röfle yaptırdım saclarımı dugun ıcın kıyafet aldık degısıklık oldu banada.dun adet olmam gerekıyodu hesaplarıma gore gelmedı sabahtan berı de camasır kontrol etmekten bıktım gecıkme falan olmasa yrn kontrole gıdecektım dun hastalanmıs olsaydım karnımda da hafıf agrı var ama gelemedı bı turlu aksam gelır ınsallah

iyi transferden önce ne yaptırırsan yaptır sonra saç kestirmek bile yok..anlaştık mılmaz:
anladığım kadarıyla hastalandığında tedavin başlayacak öylemiii...
hadi hayırlısı bakalım.... dün hepiniz için dua ettim....:Saruboceq:

günaydın kızlarr.. angelllim inşallah bu sefer emeğin boşa çıkmaz hayrılısı olsun canım..

ayrederya hayatım sen naptın senin bugun demi gunun bakalım kırmzıları görecekmisin inşallah görmezsin benim gibi sabahalrı öğürmekten bıkarsın :) çok kötüyüm demi yaa hiç güzel bişi demedim kızlar çok zorlanıyroum ben yaaa herşey kokuyoo midemi kaldırıyoo
ilk başlarda iştahım çok iyiydi ama son bri kaç gündür çok az yemeye başladım bulantıdan bişi yiyemiyorum ki keyfisizim hep yatasım napcem ben bölee yaaaaaaaaa
:uhm:

şşşşttttttlmaz: şikayet etmek yokk.....inş. fazla zorlamaz senide bir an önce geçer bulantıların ama bunlarında tadını çıkar.. ne çok bekledin meleğin için nelere katlandın bir bulantıya mı katlanamayacaksın... hadi topla kendini.....benim kırmızılar gelmedi hala
bekliyorum...bugün gelir herhalde... kendine iyi bak bebişi aç bırakma...

inşallah gelmez be güzelim varmı belirti geleceğine dair ... valla iyi bakmay açalışıyorum bebişe teyzesi hadi pazartesi güzel ahberini alalım inşallahhhh :Saruboceq:

canım benim anlastık:kedi:evet canım adet olunca kan testı ıstedı yumurtaların baskılanıp baskılanmadıgını kontrol edecekmıs ama hala bende tık yok :1no2lmazsa bugun bı ıdrar testı alıp yapayım hıc umudum yok ama :bbo:
sagol canımmmınsallah rabbim bosa cıkarmaz emeklerimizi:Saruboceq:kız ben onları yasamak ıcın nelrımı feda etmezdım bılıyo musun sikayet yookklmaz:cok cok ye bakıyım ben gelır yedırırım yoksa zorlacokacimcoookac bırakma mınık melegınıyerimseniben

mrb kıslaaaaaaaaar
özledim hepinizi çok
adet oldum ameliyattan sonraki ilk ay olmadı zaten çok zayıf ihtimaldi 15 inde oldum 23 gün erken yumurtlamışım bu ay:))))))))))))))
yeni adet 12-13 ağustos olucak ama bu ay hiiiiiiiiiiç umut yok çünkü aşimle ayrı yerlerdeyiz ben ramazandan sonraya kaldım yani
angel im hadi bakalım senden güzel aberler bekliorum hemen hamile kal da dip boya yaptırama inşallah

deryacım sen nptın bugün adet olman lazımdı sanırım
inşallah bi sürpriz yaparsın
hepinizi çoooooooook öptüm

keşke öyle olsaydı ama malesef olmadı kızlar okadar kötüyüm ki belkide rabbim vermiyordu ve boşanıyorum galiba kızlar beni bebek için isteyen istemesin dün saat 11 di adet oldugumda ve eşimin hareketleri bana karşı çok degişti ve ben artık kaldıramıyorum olmuyor hayırlısı böyleymiş galiba kızlar giremesemde hepiniz için bilin ki hep dua edecem ALLAH sizleri daha fazla üzmesin herşey gönlünüzce olsun vereceksedede rabbim hayırlısını versin hepinize gucak dolusu sevgiler ve öpücükler

sevalcım canım benım cok uzuldum ınan ama gucu ol rabbım herseyın en ıyısını bılır esın neden oyle davranıyo anlamadım sonucta rabbım verecek bız ıstemıyoruz sankı:mymeka: rabbım dualarını kabul bulursun ınsallah tatlım ne olur fazla yıpratma kendını ılk negatıfı ogrendıgım 2 - 3 saat benımde dunyam basıma yıkılmıstı abuk subuk konustum arkadaslar hatırlar ama suan daha buyuk bı umutla ve guce tup bebek tedavısıne basladım ıgne gordugumde elı ayagı tıtreyen ben kendım yapıyorum ıgnelerımı en kısa zamanda allahım kucagını doldursun tatlım:Saruboceq:

mavıcm agzına saglık canım ınsallah dıp boyamı yaptıramadan bebegım gelır:Saruboceq:bu arada hala adet olamadım 3 gun gectı test aradım ıkı saattır ama yapmaya korkuyorum sımdıde sanırım ılac gecıkme yaptı pazartesıye kadar olmazsam dr a gıdecegım hayırlısı olsun hakkımızda

arkadaşlar bugün benim 12. günüm hiç belirtim yok
canım belirtiye ayldırma inş meleğin senledr
hayırlısı olsun canım bende ramazan sonrasına kaldım geç olsun güc olmasın inşşş

canım inş hamilesindir dee boya yapamazsınnn inşş

canım çok üzüldüm ama herşerdede bir hayır vardır bukadar üzüp yıpratma kendini Allah nezaman nasip ederse ozaman olur eşin hakkındada öyle düşünme birbirinize destek olun.bu dünyaya sınav için geldik bizim sınavımızda bu,sabredip mükafatınıda alacağız Rabbim büyük

kızlar idrar testi yıne kocaman bır ------------- malesef hala hastalanmadım pazartesi dr a gıdecegım sanırım lucrın yuzunden gecıktı hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…