- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.581
cnm ya eşimi hala kandıramadım test için ama hala adet olmadım karnım ve gögüslerim çok agrıyor 16 gün oldu evde test yaptık iki çizgi çıktı ama kesin dglmş igneden olabilir diyorlar zaten drun tanıdıgı zaman da 18 de olmazsan test yap demişti erkek milleti dglmi dik kafalılar iştebirde bir şey soracam ya drm bana progestan diye bir hap verdi hem düşük olmasın diye hemde adet düzenleyiciymiş bunu kullandıktan sonra 4 veya 5 gün sonra kesin adet oluyormuşsun bu gün benimde 4 günüm hiç başına gelen varmı ?k i b hepinizi kocaman öptümmmmmmmmmmmmmmm ilk size yazacam aklımdasınız açıkçası tek destegim sizsiniz
:a015:
17/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv:hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv:1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv:2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv:2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv:2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv:2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv:1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv:1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv:1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv:3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati..............................:CüvCüv: :hooray:2.aşılama tuttu.(13.07.09)
seval_erdal.......................12/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
maviumutolsun .................18/temmuz (tatile gitti inş. müjdeli haberlerle döner)
ayrederya..........................18/temmuz
merseray...........................20/temmuz (aşılama sonucu bekliyor)
mydaisy260621..................21/temmuz (3.aşılama sonucunu bekliyor)
kardelenk................................?
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
ukla...................................7/ağustos
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
özgül23............................ (yola devam)
nix................................... (yola devam)
catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:
allak_bullak.........................:uhm:
ukbe...................................:uhm: 4.aşılama
tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
angeeel87.........(yola devam) tüpşu an tedavide :Saruboceq:
zumrut8136......(yola devam) tüpağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüpangeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp
kızlar nasılsınız ben bugun guzelce bı stres attım ımaj degısıklıgı yaptım zemuszemusallah sasırtmasınkaydirigubbakcemile3 röfle yaptırdım saclarımı dugun ıcın kıyafet aldık degısıklık oldu banada.dun adet olmam gerekıyodu hesaplarıma gore gelmedı sabahtan berı de camasır kontrol etmekten bıktım gecıkme falan olmasa yrn kontrole gıdecektım dun hastalanmıs olsaydım karnımda da hafıf agrı var ama gelemedı bı turlu aksam gelır ınsallah
günaydın kızlarr.. angelllim inşallah bu sefer emeğin boşa çıkmaz hayrılısı olsun canım..
ayrederya hayatım sen naptın senin bugun demi gunun bakalım kırmzıları görecekmisin inşallah görmezsin benim gibi sabahalrı öğürmekten bıkarsın :) çok kötüyüm demi yaa hiç güzel bişi demedim kızlar çok zorlanıyroum ben yaaa herşey kokuyoo midemi kaldırıyoo
ilk başlarda iştahım çok iyiydi ama son bri kaç gündür çok az yemeye başladımbulantıdan bişi yiyemiyorum ki keyfisizim hep yatasım napcem ben bölee yaaaaaaaaa
:uhm:
şşşşttttttlmaz: şikayet etmek yokk.....inş. fazla zorlamaz senide bir an önce geçer bulantıların ama bunlarında tadını çıkar.. ne çok bekledin meleğin için nelere katlandın bir bulantıya mı katlanamayacaksın... hadi topla kendini.....benim kırmızılar gelmedi hala
bekliyorum...bugün gelir herhalde... kendine iyi bak bebişi aç bırakma...
canım benim anlastık:kedi:evet canım adet olunca kan testı ıstedı yumurtaların baskılanıp baskılanmadıgını kontrol edecekmıs ama hala bende tık yok :1no2iyi transferden önce ne yaptırırsan yaptır sonra saç kestirmek bile yok..anlaştık mılmaz:
anladığım kadarıyla hastalandığında tedavin başlayacak öylemiii...
hadi hayırlısı bakalım.... dün hepiniz için dua ettim....:Saruboceq:
sagol canımmmınsallah rabbim bosa cıkarmaz emeklerimizi:Saruboceq:kız ben onları yasamak ıcın nelrımı feda etmezdım bılıyo musun sikayet yookkgünaydın kızlarr.. angelllim inşallah bu sefer emeğin boşa çıkmaz hayrılısı olsun canım..
ayrederya hayatım sen naptın senin bugun demi gunun bakalım kırmzıları görecekmisin inşallah görmezsin benim gibi sabahalrı öğürmekten bıkarsın :) çok kötüyüm demi yaa hiç güzel bişi demedim kızlar çok zorlanıyroum ben yaaa herşey kokuyoo midemi kaldırıyoo
ilk başlarda iştahım çok iyiydi ama son bri kaç gündür çok az yemeye başladımbulantıdan bişi yiyemiyorum ki keyfisizim hep yatasım napcem ben bölee yaaaaaaaaa
:uhm:
arkadaşlar bugün benim 12. günüm hiç belirtim yok
hadi hayırlısı belki bebişin tutunmuştur sana....güzel haberlerini bekliyoruz.
canım testin yanılttığını sanmıyorum hamile olma ihtimalin yüksek.puregestan bende çok kullandım adetinde gecikme olmasını önlüyor kaç günde adet görüyorsan ona göre hesap et inşllh mutlu haberi alırız
keşke öyle olsaydı ama malesef olmadı kızlar okadar kötüyüm ki belkide rabbim vermiyordu ve boşanıyorum galiba kızlar beni bebek için isteyen istemesin dün saat 11 di adet oldugumda ve eşimin hareketleri bana karşı çok degişti ve ben artık kaldıramıyorum olmuyor hayırlısı böyleymiş galiba kızlar giremesemde hepiniz için bilin ki hep dua edecem ALLAH sizleri daha fazla üzmesin herşey gönlünüzce olsun vereceksedede rabbim hayırlısını versin hepinize gucak dolusu sevgiler ve öpücükler
mrb kıslaaaaaaaaar
özledim hepinizi çok
adet oldum ameliyattan sonraki ilk ay olmadı zaten çok zayıf ihtimaldi 15 inde oldum 23 gün erken yumurtlamışım bu ay:))))))))))))))
yeni adet 12-13 ağustos olucak ama bu ay hiiiiiiiiiiç umut yok çünkü aşimle ayrı yerlerdeyiz ben ramazandan sonraya kaldım yani
angel im hadi bakalım senden güzel aberler bekliorum hemen hamile kal da dip boya yaptırama inşallah
canım belirtiye ayldırma inş meleğin senledrarkadaşlar bugün benim 12. günüm hiç belirtim yok
hayırlısı olsun canım bende ramazan sonrasına kaldım geç olsun güc olmasın inşşşmrb kıslaaaaaaaaar
özledim hepinizi çok
adet oldum ameliyattan sonraki ilk ay olmadı zaten çok zayıf ihtimaldi 15 inde oldum 23 gün erken yumurtlamışım bu ay:))))))))))))))
yeni adet 12-13 ağustos olucak ama bu ay hiiiiiiiiiiç umut yok çünkü aşimle ayrı yerlerdeyiz ben ramazandan sonraya kaldım yani
angel im hadi bakalım senden güzel aberler bekliorum hemen hamile kal da dip boya yaptırama inşallah
mavıcm agzına saglık canım ınsallah dıp boyamı yaptıramadan bebegım gelır:Saruboceq:bu arada hala adet olamadım 3 gun gectı test aradım ıkı saattır ama yapmaya korkuyorum sımdıde sanırım ılac gecıkme yaptı pazartesıye kadar olmazsam dr a gıdecegım hayırlısı olsun hakkımızda
keşke öyle olsaydı ama malesef olmadı kızlar okadar kötüyüm ki belkide rabbim vermiyordu ve boşanıyorum galiba kızlar beni bebek için isteyen istemesin dün saat 11 di adet oldugumda ve eşimin hareketleri bana karşı çok degişti ve ben artık kaldıramıyorum olmuyor hayırlısı böyleymiş galiba kızlar giremesemde hepiniz için bilin ki hep dua edecem ALLAH sizleri daha fazla üzmesin herşey gönlünüzce olsun vereceksedede rabbim hayırlısını versin hepinize gucak dolusu sevgiler ve öpücükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?