- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.601
kızlar bu sabah bende test yaptımm kıpkırmızı bir negatif............((
kızlar idrar testi yıne kocaman bır ------------- malesef hala hastalanmadım pazartesi dr a gıdecegım sanırım lucrın yuzunden gecıktı hayırlısı artık
benim de öyle bende bu sabah yaptım moralim çok bozuk
günaydın canımm hemen çıkmazki testte canım ben bile kaç gün sonar yapmıştım sırf egomu tatmim edip o iki çizgiyi göreyim diye ikinci silik çıkmıştı seninki dah açok yeni inşallah vardır bebişin hemen yok deyip kestirip atma güzel haber bekliyorum senden varmı adetle ilgili belirtikızlar bu sabah bende test yaptımm kıpkırmızı bir negatif............((
angeelll tek umudumuz sen kaldın... listeye bakın bom boş kaldı....offff hayırlısııııı
hayırlısı olsun canım ya allah büyüktür sıkma canını Şenizkızlar yazmamışım herhalde pazar günü kırmızılar geldi. bu ayda olmadı... zaten misafirlerim gelecek bu hafta. takibi bırakıyorum. sonrada ramazan giriyor zaten. artık bayramdan sonra çalışmalara devam...
hepimiz için hayırlısı olsun....
canım ya bugun geldı benım kırmızılar dr a randevu alacaktım lavaboya gıdeyım dedım once bı baktım geldıler hayırlısı artık carsamba gıdecem kontrole tup ıkızlerım gelcek insallahhihoyyyt:Saruboceq:
kızlar varya bana kızacaksınız şikayet ediyo diye ama ben ölüyorum bulantıdan 2 gundür biş iyiyemiyorum sürekli çıkarıyorumiş çıkışı acile gidip serum taktıracağım böyle bişi olmaz yaaa
mideniz zaten boş öğürdükçe baygınlık geliyoo her öğürmede kasıklarınzı ağrıyo bi yandan korkuyorumda bebişe bişi olacak diye umarım sizlerinki rahat geçer herşey razıyım diyodum ama bu çok fenaymış sakın eksik dilek dilemeyin nolur mahvoluyorum
mrb arkadşlar bu topikten kopulmuyo başlık eskide kaldı aşılamam tutmadı ama ben yine burdayım bakıyorumda liste durmuş hayırlısı hayırlı zamanda gelsin inşallah bu arada bir iki gün içinde adet olmam gerekiyo ama içimden bi his tutmuş olabilir diyo niye olmasın belki tatil bebesi olmuştur belki de benim rahatlığımın sebebi yakında tüp bebeğe geçecek oluşumdur bilemiyorum bekleyip görücez bu ay olmazsa bi ay daha şans vermeyi planlıyoruz diğer adette de tutmazsa tüp
angelllll87 merakla sonucunu bekliyorum bana da umut olacaksın diğer kızlara da İNŞALLAH AMİİİİİNNNNzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?