Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar hepinizin miraç kandili mübarek olsun inşllh bu gzl gecenin hürmetine rabbim bebiş dualarımızı kabul ederde bize anne olmayı nasip eder AMıN

20/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati..............................:CüvCüv: :hooray: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................21/temmuz (3.aşılama sonucunu bekliyor)
kardelenk................................?
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
ukla...................................7/ağustos
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
özgül23............................ (yola devam)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
maviumutolsun ..................12/ağustos
ayrederya..........................14/ağustos
merseray...........................(yola devam)
catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:
allak_bullak.........................:uhm:
ukbe...................................:uhm: 4.aşılama

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp şu an tedavide :Saruboceq:
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp

Son düzenleme:
kızlar bu sabah bende test yaptımm kıpkırmızı bir negatif............ ((
günaydın canımm hemen çıkmazki testte canım ben bile kaç gün sonar yapmıştım sırf egomu tatmim edip o iki çizgiyi göreyim diye ikinci silik çıkmıştı seninki dah açok yeni inşallah vardır bebişin hemen yok deyip kestirip atma güzel haber bekliyorum senden varmı adetle ilgili belirti

kızlar yazmamışım herhalde pazar günü kırmızılar geldi. bu ayda olmadı... zaten misafirlerim gelecek bu hafta. takibi bırakıyorum. sonrada ramazan giriyor zaten. artık bayramdan sonra çalışmalara devam...
hepimiz için hayırlısı olsun....

angeelll tek umudumuz sen kaldın... listeye bakın bom boş kaldı....offff hayırlısııııı

canım ya bugun geldı benım kırmızılar dr a randevu alacaktım lavaboya gıdeyım dedım once bı baktım geldıler hayırlısı artık carsamba gıdecem kontrole tup ıkızlerım gelcek insallahhihoyyyt:Saruboceq:

hayırlısı olsun canım ya allah büyüktür sıkma canını Şeniz

kızlar varya bana kızacaksınız şikayet ediyo diye ama ben ölüyorum bulantıdan 2 gundür biş iyiyemiyorum sürekli çıkarıyorum iş çıkışı acile gidip serum taktıracağım böyle bişi olmaz yaaa
mideniz zaten boş öğürdükçe baygınlık geliyoo her öğürmede kasıklarınzı ağrıyo bi yandan korkuyorumda bebişe bişi olacak diye umarım sizlerinki rahat geçer herşey razıyım diyodum ama bu çok fenaymış sakın eksik dilek dilemeyin nolur mahvoluyorum

herhalde bende senin gibi olurum. ben zaten şimdiden bile hassasım. her şey kokar bana.
sonum senin gibi olur herhalde ama katlanacağız... gelsin meleklerde bakacaz bir çaresine.. doktoruna danışsan elki bir ilacı flan vardır bebeğe zarar vermeyen bişey...
bir sor bence...CADIARZU bizede söylersin....

kızlar herkes yola devam........ fakat tarihler boş.... hadi pamuk eller göreyim sizi yeniliyoruz listeyi moral olsun....

Son düzenleme:
20/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati..............................:CüvCüv: :hooray: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................21/temmuz (3.aşılama sonucunu bekliyor)
kardelenk................................?
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
ukla...................................7/ağustos
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
özgül23............................ (yola devam)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
maviumutolsun ..................12/ağustos
ayrederya..........................14/ağustos
merseray...........................(yola devam)
catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:
allak_bullak.........................:uhm:
ukbe...................................:uhm: 4.aşılama

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp şu an tedavide :Saruboceq:
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp

mrb arkadşlar bu topikten kopulmuyo başlık eskide kaldı aşılamam tutmadı ama ben yine burdayım bakıyorumda liste durmuş hayırlısı hayırlı zamanda gelsin inşallah bu arada bir iki gün içinde adet olmam gerekiyo ama içimden bi his tutmuş olabilir diyo niye olmasın belki tatil bebesi olmuştur belki de benim rahatlığımın sebebi yakında tüp bebeğe geçecek oluşumdur bilemiyorum bekleyip görücez bu ay olmazsa bi ay daha şans vermeyi planlıyoruz diğer adette de tutmazsa tüp

angelllll87 merakla sonucunu bekliyorum bana da umut olacaksın diğer kızlara da İNŞALLAH AMİİİİİNNNNzemuszemus

maviojecim insallah canım rabbim kabul etsin duanı :Saruboceq: ben ayagımı bir sürüyeyim lıstemız hamıs dolacak tasacak allahın ıznıyle hihoyyytilk tüp bebek tedavısıne gecen de benım sanırım kaydirigubbakcemile3 bende de var o rahatlık sorma canım ya dedıgın gıbı tup bebek yaptıracak olmanın rahatlıgı sanırım şakkıdı carsamba gunu ılk kontrole gıdecegım bakalım hepımıze hayırlı saglıklı ömürlü evlatlar versin rabbim insallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…