Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar bugun sabaha doktora gittim 2 tane kese gördü doktor fakat birisi boş diğerinde bebek varmış onunda kalbi atmıyo dedi akşamüstü ayrınılı bi ultrsayon varmış on agireceğim eğerki gene atmazsa kürtaj yapacağız dedi korkuyorum sadece içimden bi ses bekle diyo bana dua edin olurmu

ıncemesecım canım benım yaaa sok oldum gorememıstır o gece uzel haberı alcaz ınsallah daha erken degıl mı kalp atısı ıcın hem:uhm:bitanem habersız bırakma bızı olur mu güzel hayırlı haberlerle doneceksın ınsallah dualarım senınle sakın korkma:teselli:

incemeşe canım benim, bekle bence de canım nolur. az önce başka bir topikte okudum, bir arkadaşın kürtaj günü atmış bebişinin kalbi... Allah'tan ümit kesilmez arkadaşım, daha çok erken. seninle bir gündü aramız yanlış hatırlamıyorsam, benim bebeğimin de kalp atışı yok henüz. kalp atışı için ilk randevumuz haftaya pazartesi...
dualarım seninle canım, bütün kalbimle hayırlı haberlerini diliyorum...

canım dur bakalım telaş yapma bosna nın dediği gibi erkendir bencede....
hayırlısıyla duyacaksın kalp atışını... allah yardımcınız olsun... moralini yüksek tut..
konuş bebişinle...

kızlar bu gittiğim başka doktordu benim kendi doktorum yani aşılamalarımı yapan ünivresitesi hastanesinde hoca uzak olduğu için burdakini tercih etmiştim kendi doktorumu aradım hocayı yani aaa dedi daha erken ki kalp atışları için telaşlanmayın dedi yarın gelin bakayım dedi artık yarın öğleden sonra ona gideceğim allah izin verirse yarın akşama mutlaka sizlere inşallahhh güzel haberler verecğim umarım iki bebeşimde sağlıklıdır herşey için hepinize çok teşekkür ederim . benim burda ailemden kimse yok bu şehirde ama sizler varsınız sizlele paylaşıyorum ancak iyiki varsınız sizleri çok seviyorum

saol bosnacığım senin günün ne zamandı söylermisin benim adet gunum 5 temmuzdu
aşılamam 22 haziranda yapıldı seninki ne zmandı canım ya belirtirsen sevinirim

saol bosnacığım senin günün ne zamandı söylermisin benim adet gunum 5 temmuzdu
aşılamam 22 haziranda yapıldı seninki ne zmandı canım ya belirtirsen sevinirim

canım son adet tarihim 5 haziran, aşılama günüm 18 haziran.
keseyi geçen hafta gördük daha.
doktor 15 gün sonra gel dedi kalp atışı için, 27 temmuz.
yalvardım daha erken geleyim, bekleyemiyorum diye.
olmaz dedi, erken geliyorsunuz, kalp atışı olmuyor, sonra boşuna stres yapıyorsunuz dedi.
bak yarın başka bir doktora gidecekmişsin, o zamana kadar ferah tut kalbini canım benim.
yarın güzel haberlerini alıcaz, bütün kalbimle inanıyorum...

incemesecim gordun mu tatlım bak erken daha demıs drun.bosuna stres yapıp da uzme bebeklerını lutfen ınan tüm kalbımle dua edıyorum kendımle bırlıkte herkese.bebegin yada bebeklerini saglıkla kucagına alacaksın icime oyle doguyo yerimseniben.

canım inşlh dr yanılmıştır 2 bebeğinde sağlıklıdır hayırlı haberler alırsın inşllh

canım hakkında hayırlısı buymus rabbim tez vakitte göndersin meleğini inşş

canım sende adet olmussun neyse sıkma canını zamanı deilmiş hiyırlısı ile gelir bebeğin inşş
kızlar bende beklemedeyim eylülde dr gel dedi tedaviye o zaman devam edicez büyük ihtimalle tüp e geçiyorum ekim ayında rabbim nasip ederse kib

yok canım ya dün kan tahlili yaptırdım negatif bu sabah da regl oldum zaten 2. aşılamayı da yaptırcam bakalım hayırlısı
incemeşecim Allah yardımcın olsun canım inşallah bebişlerin tutunur
canımm sağolasın canını sıkma hemen peste etme doktorların en çok şans verdiği 3 cü ve 4 cü aşılamalar benimki 3 cüde tut baksana canım buda tutmasaydı 4 cü ye hazırdım kesinlikle çünkü doktorum çok güzel ikna etmişti beni güzelce anlatmıştı başarı oranın 3 ve 4 te çok yüksek olduğunu benim de dualarım sizlerle allahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu ama son 2 gunluk duygularımı değil tabiki :bbo:

özgulcum saol bıtanem hayırlısı boyle demekkı zaten umudum yoktu 1.5 yıldır olmadı da sımdı mı olacak kaydirigubbakcemile3 anca gulerım ben buna ama seytan durtuyo heralde test yaptım bıde naniknanik:roflol:benim bebeklerim tüp olcaklar çifter çifter gelcekler allahın izniylehihoyyythihoyyyt

arkadaşlar tatil bebeği de olmadı lekelenmelerim başladı ya ben aslında umutlu değildi,m ama ne zaman umutlu olmasam günüm geçiyor eziyet gibi bişi ya offff o zaman acaba diyorum zavallı eşim depresyona girdi anti depresan kullanmaya başladı onun için çok üzülüyorum yarın eşimin doğum günü offff ağlıcam ya tam zamanıydı bebiş gelseydi müthiş bi hediye olacaktı
tamamen kanamam gelince önümüzdeki ay için memorialdan randevu alıcaz tüp bebeksiz çocuğumuz olmuyo içim çok dolu yine arkadaşlar hepimize bu zorlu yolda sabır diliyorum

maviojecim cok iyi anlıyorum seni insan basta kabullenemıyo tüp bebek işini cok zor bi sürec.ben tamamen kabullendım kısa zamanda bu ay hamılemıyım degılmıyım oldumu olmadı mı stresını yasamaktansa mılletın abuk subuk laflarını ısitmektense ben bu sürece katlanmaya razıyım insallah sonucu da guzel olacak allahın izniyle sakın canını sıkma rabbim büyük mübarek aylarda bizimde yzümzü güldürsün

kızlaaarrrr bugün ilk kontrolüm var 14:30 da dua edın bana bı terslık cıkmasın kist falan o kadar igne yedim umarım bosa gıtmez sanırım e2 ve fsh tahlılı ısteyecek yıne delık desik edecekler kolumu mafoldumben ama olsun zafere giden yolda cekılen cıle kutsal demısler bebegim icin degeropuyorumnanaktan:asigim:

şu bizim hayallerimiz bir gerçek olsa.. bizimde evlilik yıldönümüydü ne güzel olurdu bebek müjdesi olmadı...:1no2: kısmet değilmiş. ama tüp bebekte şansın daha fazla... kafanı bir rahatlat hazır ol.. o zaman başla.. hayırlısı olur inş. çifter çifter
gelsin melekler..

sen en iyisini yaptın canım arkandayız valla en cesaretli de sensin..aramızda...
hayırlısı olur inş. tedavin... sanada çifter çifter sağlıklı bebişler inş.

sen güçlüsün böyle iğnelere flan flan takma kafanı... dua et hayırlısıyla git gel bize de yaz... öptüm opuyorumnanaktan

22/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati..............................:CüvCüv: :hooray: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................21/temmuz (3.aşılama sonucunu bekliyor)
kardelenk................................?
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
ukla...................................7/ağustos
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
özgül23............................ (yola devam)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
maviumutolsun ..................12/ağustos
ayrederya..........................14/ağustos
merseray...........................(yola devam)
catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:
allak_bullak.........................:uhm:
ukbe...................................:uhm: 4.aşılama

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp şu an tedavide :Saruboceq:
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…