- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.621
merhaba kızlar bugun sabaha doktora gittim 2 tane kese gördü doktor fakat birisi boş diğerinde bebek varmış onunda kalbi atmıyo dediakşamüstü ayrınılı bi ultrsayon varmış on agireceğim eğerki gene atmazsa kürtaj yapacağız dedi korkuyorum sadece içimden bi ses bekle diyo bana dua edin olurmu
saol bosnacığım senin günün ne zamandı söylermisin benim adet gunum 5 temmuzduincemeşe canım benim, bekle bence de canım nolur. az önce başka bir topikte okudum, bir arkadaşın kürtaj günü atmış bebişinin kalbi... Allah'tan ümit kesilmez arkadaşım, daha çok erken. seninle bir gündü aramız yanlış hatırlamıyorsam, benim bebeğimin de kalp atışı yok henüz. kalp atışı için ilk randevumuz haftaya pazartesi...
dualarım seninle canım, bütün kalbimle hayırlı haberlerini diliyorum...
saol bosnacığım senin günün ne zamandı söylermisin benim adet gunum 5 temmuzdu
aşılamam 22 haziranda yapıldı seninki ne zmandı canım ya belirtirsen sevinirim
kızlar bu gittiğim başka doktordu benim kendi doktorum yani aşılamalarımı yapan ünivresitesi hastanesinde hoca uzak olduğu için burdakini tercih etmiştim kendi doktorumu aradım hocayı yani aaa dedi daha erken ki kalp atışları için telaşlanmayın dedi yarın gelin bakayım dedi artık yarın öğleden sonra ona gideceğim allah izin verirse yarın akşama mutlaka sizlere inşallahhh güzel haberler verecğim umarım iki bebeşimde sağlıklıdır herşey için hepinize çok teşekkür ederim .benim burda ailemden kimse yok bu şehirde ama sizler varsınız sizlele paylaşıyorum ancak iyiki varsınız sizleri çok seviyorum
kızlar bu gittiğim başka doktordu benim kendi doktorum yani aşılamalarımı yapan ünivresitesi hastanesinde hoca uzak olduğu için burdakini tercih etmiştim kendi doktorumu aradım hocayı yani aaa dedi daha erken ki kalp atışları için telaşlanmayın dedi yarın gelin bakayım dedi artık yarın öğleden sonra ona gideceğim allah izin verirse yarın akşama mutlaka sizlere inşallahhh güzel haberler verecğim umarım iki bebeşimde sağlıklıdır herşey için hepinize çok teşekkür ederim .benim burda ailemden kimse yok bu şehirde ama sizler varsınız sizlele paylaşıyorum ancak iyiki varsınız sizleri çok seviyorum
canım hakkında hayırlısı buymus rabbim tez vakitte göndersin meleğini inşşkızlar yazmamışım herhalde pazar günü kırmızılar geldi. bu ayda olmadı... zaten misafirlerim gelecek bu hafta. takibi bırakıyorum. sonrada ramazan giriyor zaten. artık bayramdan sonra çalışmalara devam...
hepimiz için hayırlısı olsun....
canım ya bugun geldı benım kırmızılar dr a randevu alacaktım lavaboya gıdeyım dedım once bı baktım geldıler hayırlısı artık carsamba gıdecem kontrole tup ıkızlerım gelcek insallahhihoyyyt:Saruboceq:
arkadaşlar bugün benim 12. günüm hiç belirtim yok
canım hayırlısı inş tez vakitte gelir meleğin sana
canımm sağolasın canını sıkma hemen peste etme doktorların en çok şans verdiği 3 cü ve 4 cü aşılamalar benimki 3 cüde tut baksana canım buda tutmasaydı 4 cü ye hazırdım kesinlikle çünkü doktorum çok güzel ikna etmişti beni güzelce anlatmıştı başarı oranın 3 ve 4 te çok yüksek olduğunu benim de dualarım sizlerle allahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu ama son 2 gunluk duygularımı değil tabiki :bbo:yok canım ya dün kan tahlili yaptırdım negatif bu sabah da regl oldum zaten 2. aşılamayı da yaptırcam bakalım hayırlısı
incemeşecim Allah yardımcın olsun canım inşallah bebişlerin tutunur
canım hakkında hayırlısı buymus rabbim tez vakitte göndersin meleğini ins
canım sende adet olmussun neyse sıkma canını zamanı deilmiş hiyırlısı ile gelir bebeğin inşş
kızlar bende beklemedeyim eylülde dr gel dedi tedaviye o zaman devam edicez büyük ihtimalle tüp e geçiyorum ekim ayında rabbim nasip ederse kib
arkadaşlar tatil bebeği de olmadı lekelenmelerim başladı ya ben aslında umutlu değildi,m ama ne zaman umutlu olmasam günüm geçiyor eziyet gibi bişi ya offff o zaman acaba diyorum zavallı eşim depresyona girdi anti depresan kullanmaya başladı onun için çok üzülüyorum yarın eşimin doğum günü offff ağlıcam ya tam zamanıydı bebiş gelseydi müthiş bi hediye olacaktı
tamamen kanamam gelince önümüzdeki ay için memorialdan randevu alıcaz tüp bebeksiz çocuğumuz olmuyo içim çok dolu yine arkadaşlar hepimize bu zorlu yolda sabır diliyorum
maviojecim cok iyi anlıyorum seni insan basta kabullenemıyo tüp bebek işini cok zor bi sürec.ben tamamen kabullendım kısa zamanda bu ay hamılemıyım degılmıyım oldumu olmadı mı stresını yasamaktansa mılletın abuk subuk laflarını ısitmektense ben bu sürece katlanmaya razıyım insallah sonucu da guzel olacak allahın izniyle sakın canını sıkma rabbim büyük mübarek aylarda bizimde yzümzü güldürsün
kızlaaarrrr bugün ilk kontrolüm var 14:30 da dua edın bana bı terslık cıkmasın kist falan o kadar igne yedim umarım bosa gıtmez sanırım e2 ve fsh tahlılı ısteyecek yıne delık desik edecekler kolumu mafoldumben ama olsun zafere giden yolda cekılen cıle kutsal demısler bebegim icin degeropuyorumnanaktan:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?