Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayrederyacım canım benım allah razı olsun hepinızden iyikı varsınız.cesaret varda sanırım biraz deli cesareti bendekide delikafaduldendelikafadulden:roflol:allahım isteyen herkese nasip etsin herkesin yüzünü güldürsün saglıklı ömürlu hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:en önemlisi de o zaten

Kızlar inanmıyorum yaaa listede ne kadar çok hamiş var, hatılıyorumda ayrederyacım sen hadi bari bi kişi çıksın diyordun bak şimdi okumakla bitiremedim. Süper yaa,inş. diğer arkadaşlarda liseye mavi boncukla eklenirler.

canım inşallah herşey yolunda gider emeklerin boşa gitmez bende o saatlerde yold aolacağım doktoruma gideceğim bribrimize dua edelim güzelim opuyorumnanaktan

önemli olan azimdir ve sabırdır sende de fazlsıyal var maşallah hem yaşında genç :lepi:çok dah aşanslısın herşey gönlünce olsun Şeniz

canım benim amin rabbim kımsenın emklerını bosa cıkarmasın dualarım senınle bıtanem hıc merak etme hayırlı haberlerle doneceksın bak demıstı dersın yerimsenibeninsallah o 2 kesede de bebek vardır da nur topu gibi ikizlerin olur AMİİİİNNNNN:Saruboceq::Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

arkadaslar dr dan yenı geldım kafamdakı butun soru ısaretlerını gıderdı saolsun rahim temiz cok sukur fostımona baslayacaktı bugun ama ben ıstemedım esimin amca kızının dugunu var agustosun 9 unda onu atlatmak ıstedım risk almak istemıyorum kızlar kafam rahat bı sekılde baslayayım.yumurta toplama ıslemı 10 agustosa denk gelsın ona gore ayarlayalım dedım lucrıne devam o halde haftaya persembeye kadar dedı allahın ıznıyle bı terslık cıkmazsa 10 agustosda yumurtalar toplanacak dıger turlu kımse bılmedıgı ıcın tedavıde oldugumuzu esımın gelıp gıtmesıde zor olacaktı.mikroenjeksıyon mu olacak dedım o da yumurta fazla olursa bı kısmı microenjeksıyonla dollenır dıgerlerının de kendı dollenmesı beklenır dedı.hayırlısı artık ben elımden gelenı yaptım gerısı rabbımın takdırı.incemesecim haırlı haberlerını beklıyorum canım.aysencım cok tsk ederım ıyı dıleklerın ıcın allah hepınızden razı olsun.

sen ne yaptın canımcım ya biraz bahsetsene kayboldun. ama listeden silmedik senii
hayırlı haberlerini bekliyoruz...:teselli:

hayrılısıyla ........ hadi bakalım.....:lepi:

Kızlar betahcg 200.74 çıktı.Hamileyim.Allah isteyen herkese versin.Bu liste bana uğurlu geldi.Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar betahcg 200.74 çıktı.Hamileyim.Allah isteyen herkese versin.Bu liste bana uğurlu geldi.Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
canım benim cok sevındım ınan tebrık ederımvereliniortakhihoyyyt rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq: bizede dua et olur mu:kedi:

[
insan üzülüyor ama elden gelen yok,bizim sınavımızda bu Allah yardımcınız olsun,şu gzl aylar hürmetine Rabbim nasip etsin anne olmayı:Saruboceq:[/QUOTE]

amiiinn canım YÜCE RABBİM ellerini açıp bebiş için dua eden bu kullarına en hayırlı zamanda en hayırlısını göndersin inşallah:Saruboceq:

angel-mavioje Allah inşaallah en kısa sürede hayırlısıyla size de nasip eder.Dualarım hep sizinle.Bu arada ben tüp bebeğe geçecektim nerdeyse ama doktorum benim içime doğuyor 3.aşılamayı da yaptır dedi.Yaptırdım oldu.Bu arada ben hiç bir belirti yaşamadım arkadaşlar.Umudunuzu kaybetmeyin

kızlarrrr ben geldim benim bebiş canlıymış :)))))) doktor diğer kesede düzgün içi dolabilir dedi bekliycez dedi diğeri gelirse pek nazlı gelecek anlaşılan haftaya çarşamba belli olacak ikiz olup olmadığı allahım bunu hepinize yaşatsın sizleri çok seviyorummmmm

canımıniciiiiii gordun mu bak ben sana demedım mıııı basta da ıkız olsun demıstımkaydirigubbakcemile3 allahım ınsallah dıger bebegınde saglıklıdır darısı en kısa zamanda bızım basımıza AMİİİNNNNN:Saruboceq:

canım beniimmmm zemuszemus ben dedim sana...
Allah'ıma çok şükür, gözünaydın arkadaşım... çok sevindim, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. güzel haberlerinin devamını diliyorum canım.

Allah bekleyen isteyen bütün arkadaşlarımızı tez vakitte, hayırlısıyla mucizelerine kavuştursun...

tebrik ederim, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bu liste bana da uğurlu gelmişti. hem bizim için, hem de müjde bekleyen tüm arkadaşlar için bu uğurun devamını dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…