- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.641
şu bizim hayallerimiz bir gerçek olsa.. bizimde evlilik yıldönümüydü ne güzel olurdu bebek müjdesi olmadı...:1no2: kısmet değilmiş. ama tüp bebekte şansın daha fazla... kafanı bir rahatlat hazır ol.. o zaman başla.. hayırlısı olur inş. çifter çifter
gelsin melekler..
sen en iyisini yaptın canım arkandayız valla en cesaretli de sensin..aramızda...
hayırlısı olur inş. tedavin... sanadaçifter çifter sağlıklı bebişler inş.
canım inşallah herşey yolunda gider emeklerin boşa gitmez bende o saatlerde yold aolacağım doktoruma gideceğim bribrimize dua edelim güzelim opuyorumnanaktankızlaaarrrr bugün ilk kontrolüm var 14:30 da dua edın bana bı terslık cıkmasın kist falan o kadar igne yedim umarım bosa gıtmez sanırım e2 ve fsh tahlılı ısteyecek yıne delık desik edecekler kolumu mafoldumben ama olsun zafere giden yolda cekılen cıle kutsal demısler bebegim icin degeropuyorumnanaktan:asigim:
canım inşallah herşey yolunda gider emeklerin boşa gitmez bende o saatlerde yold aolacağım doktoruma gideceğim bribrimize dua edelim güzelim opuyorumnanaktan
önemli olan azimdir ve sabırdır sende de fazlsıyal var maşallah hem yaşında genç :lepi:çok dah aşanslısın herşey gönlünce olsun Şeniz
arkadaşlar tatil bebeği de olmadı lekelenmelerim başladı ya ben aslında umutlu değildi,m ama ne zaman umutlu olmasam günüm geçiyor eziyet gibi bişi ya offff o zaman acaba diyorum zavallı eşim depresyona girdi anti depresan kullanmaya başladı onun için çok üzülüyorum yarın eşimin doğum günü offff ağlıcam ya tam zamanıydı bebiş gelseydi müthiş bi hediye olacaktı
tamamen kanamam gelince önümüzdeki ay için memorialdan randevu alıcaz tüp bebeksiz çocuğumuz olmuyo içim çok dolu yine arkadaşlar hepimize bu zorlu yolda sabır diliyorum[/QUO
insan üzülüyor ama elden gelen yok,bizim sınavımızda bu Allah yardımcınız olsun,şu gzl aylar hürmetine Rabbim nasip etsin anne olmayı:Saruboceq:
kızlaaarrrr bugün ilk kontrolüm var 14:30 da dua edın bana bı terslık cıkmasın kist falan o kadar igne yedim umarım bosa gıtmez sanırım e2 ve fsh tahlılı ısteyecek yıne delık desik edecekler kolumu mafoldumben ama olsun zafere giden yolda cekılen cıle kutsal demısler bebegim icin degeropuyorumnanaktan:asigim:[/QUO
Allah işlerini rast gidersin her şey yolunda gider inşllh bizde mutlu haberlerini alırız:Saruboceq:
Kızlar inanmıyorum yaaa listede ne kadar çok hamiş var, hatılıyorumda ayrederyacım sen hadi bari bi kişi çıksın diyordun bak şimdi okumakla bitiremedim. Süper yaa,inş. diğer arkadaşlarda liseye mavi boncukla eklenirler.
arkadaslar dr dan yenı geldım kafamdakı butun soru ısaretlerını gıderdı saolsun rahim temiz cok sukur fostımona baslayacaktı bugun ama ben ıstemedım esimin amca kızının dugunu var agustosun 9 unda onu atlatmak ıstedım risk almak istemıyorum kızlar kafam rahat bı sekılde baslayayım.yumurta toplama ıslemı 10 agustosa denk gelsın ona gore ayarlayalım dedım lucrıne devam o halde haftaya persembeye kadar dedı allahın ıznıyle bı terslık cıkmazsa 10 agustosda yumurtalar toplanacak dıger turlu kımse bılmedıgı ıcın tedavıde oldugumuzu esımın gelıp gıtmesıde zor olacaktı.mikroenjeksıyon mu olacak dedım o da yumurta fazla olursa bı kısmı microenjeksıyonla dollenır dıgerlerının de kendı dollenmesı beklenır dedı.hayırlısı artık ben elımden gelenı yaptım gerısı rabbımın takdırı.incemesecim haırlı haberlerını beklıyorum canım.aysencım cok tsk ederım ıyı dıleklerın ıcın allah hepınızden razı olsun.
canım benim cok sevındım ınan tebrık ederımvereliniortakhihoyyyt rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq: bizede dua et olur mu:kedi:Kızlar betahcg 200.74 çıktı.Hamileyim.Allah isteyen herkese versin.Bu liste bana uğurlu geldi.Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar betahcg 200.74 çıktı.Hamileyim.Allah isteyen herkese versin.Bu liste bana uğurlu geldi.Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
canım hayırlı uğurlu olsun bebişin allah tamamın aerdirsin cümlemizi darısı diğer kzıların başına olsun.. sevgilerKızlar betahcg 200.74 çıktı.Hamileyim.Allah isteyen herkese versin.Bu liste bana uğurlu geldi.Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
kızlarrrr ben geldim benim bebiş canlıymış :)))))) doktor diğer kesede düzgün içi dolabilir dedi bekliycez dedi diğeri gelirse pek nazlı gelecek anlaşılan haftaya çarşamba belli olacak ikiz olup olmadığı allahım bunu hepinize yaşatsın sizleri çok seviyorummmmm
kızlarrrr ben geldim benim bebiş canlıymış :)))))) doktor diğer kesede düzgün içi dolabilir dedi bekliycez dedi diğeri gelirse pek nazlı gelecek anlaşılan haftaya çarşamba belli olacak ikiz olup olmadığı allahım bunu hepinize yaşatsın sizleri çok seviyorummmmm
Kızlar betahcg 200.74 çıktı.Hamileyim.Allah isteyen herkese versin.Bu liste bana uğurlu geldi.Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?