Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mutlu haberlerinide alırız inşllh.canım birşey sorcam özeldemi yaptırıyorsun, ropor aldınmı

çok sevindim bak boşuna üzülmüşsün,bu drlarada güven olmuyor inşllh sağlıkla kucağına aldığın günüde görürsün

Kızlar betahcg 200.74 çıktı.Hamileyim.Allah isteyen herkese versin.Bu liste bana uğurlu geldi.Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin

canım sevindim senin adına inş ikizdir meleklerin inşş darısı başımıza

Kızlar betahcg 200.74 çıktı.Hamileyim.Allah isteyen herkese versin.Bu liste bana uğurlu geldi.Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

harika bir haber. bize de umut oldun. allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş..
sağlıkla gelsin.... darısı başımıza...:lepi:kaydirigubbakcemile2 :teytey::teytey::teytey:

bugün süper bir gün .... çok sevindim... kendine dikkat et... hayırlısı olsun... sağlıkla gelsin bu bebişler inş..... :teytey::teytey::teytey::teytey:

22/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621...................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
kardelenk................................?
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
ukla...................................7/ağustos
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
özgül23............................ (yola devam)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
maviumutolsun ..................12/ağustos
ayrederya..........................14/ağustos
merseray...........................(yola devam)
catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:
allak_bullak.........................:uhm:
ukbe...................................:uhm: 4.aşılama

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp şu an tedavide :Saruboceq:
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp

blue_eye:CüvCüv: gonulll :CüvCüv: boncuk1985:CüvCüv: pıtırcık:CüvCüv: MEHTAP59:CüvCüv: nayla:CüvCüv: sevcan35:CüvCüv: ebruli_59 :CüvCüv: esterya :CüvCüv: mercanayse :CüvCüv: bosna :CüvCüv:
incemeşe :CüvCüv: nursati :CüvCüv:
mydaisy260621:CüvCüv: :lepi::teytey::teytey::teytey:

Bütün arkadaşlara teşekkürler.Daha yolun çok başındayım inanın doğru düzgün sevinemedim bile.Allah hepinize bir an önce nasip etsin ve hep beraber sağlıkla kucağımıza alalım.Kızlar bu arada ben unikorn uterusum (yarım rahim) o yüzden benim için yeni başlıyor.Lütfen dualarınızı esirgemeyin.

slm kızlar ne zaman dır giremiyorum ne oldu hamiş haberleri çok herhalde hepinize allah hayırlı evlatlar versin inş hayırlısıyla alırsınız kucagınıza k i b hepinizi kocaman kocaman öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm

slm kısçeler nasılsınız 1 haftadır kayınvalidemler bende misafirdiler topiğe giremedim deli oldum bakalım ne değişiklikler olmuş bi okıyım

mydaisy ve incemeşe..arkadaşlar tebrik ediyorum, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.

Benin de geçen hafta aşılamam yapıldı.. 30 temmuz test günüm (ayrederya canım yazabilirmisin benim tarihi de)

Biz bekleyenlerin de tez zamanda yüzü güler inşallah :)

senin için çok sevindim canım Allah yardımcın olsun sağlıkla kucakla yavrunu inşallah

İNCEMEŞE ÇOOOOOK SEVİNDİM SAĞLIKLA İKİZLERİNİ KUCAĞINA ALMANI DİLERİMMMMMopuyorumnanaktana.s.

incemeşe canım çok güzel bi haber bu allah tamamına erdirir inş iki bebişinide sağlıkla alırsın kucağına.AYREDERYAcım valla doğru yazmışsın listeye beni ben angelli bekliyorum önce ben bi teyze oluyumda inş annede olurum önce sen hamiş olucan angel tüp yapıcak oda tutacak banada umut olacak inş:Saruboceq:listenin başı sana 2.si angelle e 3.südebana ayrıldı zaten ben sıramı bekliyorum fisfisfis

canım inş mutlulukların en güzelini yaşarsın bebişini kucağına alınca dualarımız hep birbirimiz için sende eksik etme olurmu

kıss angeell bacım hadi bakalım bismillah demişsin allah yardımcın olsun tedavin bereketli olsun inş allah çifter çifter versin :CüvCüv:sen bi tüp tedavisini öğrende banada cesaret ver sırnaşık şeyşakkıdı

saol hayırlı uğurlu olsun aşılaman inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…