- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.661
mutlu haberlerinide alırız inşllh.canım birşey sorcam özeldemi yaptırıyorsun, ropor aldınmıarkadaslar dr dan yenı geldım kafamdakı butun soru ısaretlerını gıderdı saolsun rahim temiz cok sukur fostımona baslayacaktı bugun ama ben ıstemedım esimin amca kızının dugunu var agustosun 9 unda onu atlatmak ıstedım risk almak istemıyorum kızlar kafam rahat bı sekılde baslayayım.yumurta toplama ıslemı 10 agustosa denk gelsın ona gore ayarlayalım dedım lucrıne devam o halde haftaya persembeye kadar dedı allahın ıznıyle bı terslık cıkmazsa 10 agustosda yumurtalar toplanacak dıger turlu kımse bılmedıgı ıcın tedavıde oldugumuzu esımın gelıp gıtmesıde zor olacaktı.mikroenjeksıyon mu olacak dedım o da yumurta fazla olursa bı kısmı microenjeksıyonla dollenır dıgerlerının de kendı dollenmesı beklenır dedı.hayırlısı artık ben elımden gelenı yaptım gerısı rabbımın takdırı.incemesecim haırlı haberlerını beklıyorum canım.aysencım cok tsk ederım ıyı dıleklerın ıcın allah hepınızden razı olsun.
Kızlar betahcg 200.74 çıktı.Hamileyim.Allah isteyen herkese versin.Bu liste bana uğurlu geldi.Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
kızlarrrr ben geldim benim bebiş canlıymış :)))))) doktor diğer kesede düzgün içi dolabilir dedi bekliycez dedi diğeri gelirse pek nazlı gelecek anlaşılan haftaya çarşamba belli olacak ikiz olup olmadığı allahım bunu hepinize yaşatsın sizleri çok seviyorummmmm
canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsinKızlar betahcg 200.74 çıktı.Hamileyim.Allah isteyen herkese versin.Bu liste bana uğurlu geldi.Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
kızlarrrr ben geldim benim bebiş canlıymış :)))))) doktor diğer kesede düzgün içi dolabilir dedi bekliycez dedi diğeri gelirse pek nazlı gelecek anlaşılan haftaya çarşamba belli olacak ikiz olup olmadığı allahım bunu hepinize yaşatsın sizleri çok seviyorummmmm
mutlu haberlerinide alırız inşllh.canım birşey sorcam özeldemi yaptırıyorsun, ropor aldınmı
Kızlar betahcg 200.74 çıktı.Hamileyim.Allah isteyen herkese versin.Bu liste bana uğurlu geldi.Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Bütün arkadaşlara teşekkürler.Daha yolun çok başındayım inanın doğru düzgün sevinemedim bile.Allah hepinize bir an önce nasip etsin ve hep beraber sağlıkla kucağımıza alalım.Kızlar bu arada ben unikorn uterusum (yarım rahim) o yüzden benim için yeni başlıyor.Lütfen dualarınızı esirgemeyin.
Bütün arkadaşlara teşekkürler.Daha yolun çok başındayım inanın doğru düzgün sevinemedim bile.Allah hepinize bir an önce nasip etsin ve hep beraber sağlıkla kucağımıza alalım.Kızlar bu arada ben unikorn uterusum (yarım rahim) o yüzden benim için yeni başlıyor.Lütfen dualarınızı esirgemeyin.
saol hayırlı uğurlu olsun aşılaman inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:CüvCüv:mydaisy ve incemeşe..arkadaşlar tebrik ediyorum, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Benin de geçen hafta aşılamam yapıldı.. 30 temmuz test günüm (ayrederya canım yazabilirmisin benim tarihi de)
Biz bekleyenlerin de tez zamanda yüzü güler inşallah :)
saol canım çok teşekkür ederim allahım sanada nasip etsin kısa zamanda inşallahhhhh :Saruboceq:İNCEMEŞE ÇOOOOOK SEVİNDİM SAĞLIKLA İKİZLERİNİ KUCAĞINA ALMANI DİLERİMMMMMopuyorumnanaktana.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?