- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.681
incemeşe canım çok güzel bi haber bu allah tamamına erdirir inş iki bebişinide sağlıkla alırsın kucağına.AYREDERYAcım valla doğru yazmışsın listeye beni ben angelli bekliyorum önce ben bi teyze oluyumda inş annede olurum önce sen hamiş olucan angel tüp yapıcak oda tutacak banada umut olacak inş:Saruboceq:listenin başı sana 2.si angelle e 3.südebana ayrıldı zaten ben sıramı bekliyorum fisfisfis
sencım cok tsk ederım canım rapor almadım daha dogrusu alamadım canım yasımda evlılık yılımızda tutmuyo özelde yaptıracagım allah kısmet ederse
blue_eye:CüvCüv:gonulll :CüvCüv: boncuk1985:CüvCüv: pıtırcık:CüvCüv: MEHTAP59:CüvCüv: nayla:CüvCüv: sevcan35:CüvCüv: ebruli_59 :CüvCüv: esterya :CüvCüv: mercanayse :CüvCüv: bosna :CüvCüv:
incemeşe :CüvCüv:nursati :CüvCüv:
mydaisy260621:CüvCüv::lepi::teytey::teytey::teytey:
inanıyorum ki sizlerde biran once bebıslerınıze kavusacaksınız Allahın ıznıyle..
sabırlı olun arkadaslar..
bu mutlulugu sızınde yasamnıza az kaldı...
bu mubarek gunde tüm bebiş sahıbı olmak ısteyenlerle dualarım...:Saruboceq:
ben bu mutlulugu yasadım Allahım sızlerede yasatsın inşallah...
slm kısçeler nasılsınız 1 haftadır kayınvalidemler bende misafirdiler topiğe giremedim deli oldum bakalım ne değişiklikler olmuş bi okıyım
mydaisy ve incemeşe..arkadaşlar tebrik ediyorum, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Benin de geçen hafta aşılamam yapıldı.. 30 temmuz test günüm (ayrederya canım yazabilirmisin benim tarihi de)
Biz bekleyenlerin de tez zamanda yüzü güler inşallah :)
gittiler çok şükür canım dün uğurladık bir haftadır burdalardı bizde pazar senelik izne çıkcaz inş yine uzun bi süre giremeyebilirim ama aklım hep sizde ..bursa kütahya ankara yapalım diyoruz hayırlısı bakalım
kızlar, aşılamanın 7.günü progestan bakıldı bana, yumurta kalitesini anlamak için
dr 40-50 arası, oldukça iyi dedi.
hamilelikte artıyomuş herhalde...yaptıran varmıydı, merak ediyorum dr.a da soramadım
yüksek olması bi gebelik işareti olabilir mi acaba?
24/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv:hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv:1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv:2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv:2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv:2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv:2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv:1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv:1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv:1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv:3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati...............................:CüvCüv:2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621...................:CüvCüv: :hooray:3.aşılama tuttu (22.07.09)
kardelenk...........................30/temmuz (aşılama sonucu bekliyor):Saruboceq:
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
ukla...................................7/ağustos
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
özgül23............................ (yola devam)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
maviumutolsun ..................12/ağustos
ayrederya..........................14/ağustos
merseray...........................(yola devam)
catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:
allak_bullak.........................:uhm:
ukbe...................................:uhm: 4.aşılama
tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
angeeel87.........(yola devam) tüpşu an tedavide :Saruboceq:
zumrut8136......(yola devam) tüpağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüpangeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüpağustosta tüp bebek yaptıracak
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp
arkadaşlar ben de tüp bebeğe geçenlerdenim adetim bitince doğum kontrol haplarına başlıcam hapların 18-19.günü istanbula gidince tedavimiz başlayacak inşallah bu ay benim bebişimin olma şansı bile yok inşallah ağustosta beni üzmeyip çabalarımın karşılığını verecekler hepimizin gönlüne göre olsun:Saruboceq:
kardelenk seni umutlandırmak istemem ama benim arkadaşım da 3 . aşılamasında pregesteron bakılmış 30 çıkmıştı ve şimdi bi kızı var ama yine de bilemem ilaçlar da etkilemiş olabilir inşallah birincisidir hayırlısı olsun cnm
iyi tatiller canım
kızlar nerdesınız yaz geldi topik bosaldı herkes tatile gitti sanırım:gitme:
slm kızlar nasılsınız bende tüp bebeğe geçenlerden oldum ekim ayında kısmetse yapıcaz inş eylülde çağırdı dr tahlil felan için hayırlısı olsunhakkımızda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?