Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

saol canım darısı sana angelll87 ayrederyaya ve diğer kızlara olsun hep yanınızda olacağzı merak etmeyin dualarım sizlerle :Saruboceq::CüvCüv::Saruboceq:

24/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621...................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
kardelenk...........................30/temmuz (aşılama sonucu bekliyor):Saruboceq:
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
ukla...................................7/ağustos
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
özgül23............................ (yola devam)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
maviumutolsun ..................12/ağustos
ayrederya..........................14/ağustos
merseray...........................(yola devam)
catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:
allak_bullak.........................:uhm:
ukbe...................................:uhm: 4.aşılama

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp şu an tedavide :Saruboceq:
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp

sencım cok tsk ederım canım rapor almadım daha dogrusu alamadım canım yasımda evlılık yılımızda tutmuyo özelde yaptıracagım allah kısmet ederse

tşkrlr bende tüp bebek yaptıracağım o yüzden sordum sigortan başlayalı 5yıl olması gerekiyormıuş galiba bizde bilmiyorum 1 yıl bekliyeceğiz yada özel yaptırcaz karar varemedik yaş sınırı olduğunu bilmiyordum kaç yaşında olmak gerekiyormuş

sakinlink ınsallah canım olumlu olcak bu sefer allahın ıznıyle arkadanda bebegıme arkadaslar gelcek sayenızde zemuszemus asılamada oldugu gıbı tedırgınlık gergınlık korku yok rabbım sabrını verıyo ayaklarım yere daha saglam basıyo artık son 15 güne gırdık agustos 10 da yumurtalarım toplancak bı aksılık cıkmazsaincemesecim agzına saglık canım benım ınsallah rabbim bızede tattırsın o duyguyu:Saruboceq:aysencım evet 5 yıl ssklı olmak gerekıyomus bayanın 23 yasını doldurması gerekıyomus ve evlılıkte 3 yıl bıtecekmıs bırde 2 negatıf asılama sartı varmıs bunda da var bır hayır demekkı bebegım gelsın baska hıcbırseyde gozum yok mubarek aylarda da rabbım yuzlerımızı guldurecek ınsallah duaların her zaman sızınle

kızlar dunden berı kosusturmaca basladı bızdekafamçokkarıştıgorumcemın nısanı var bugun aksam dun gec gırdım catladım meraktan ne oldu bıttı dıye:kedi:allahtan bu zamana denk geldı de stres atıyorum bol bol tüp bebek oncesi:lepi:hihoyyyt

inanıyorum ki sizlerde biran once bebıslerınıze kavusacaksınız Allahın ıznıyle..
sabırlı olun arkadaslar..
bu mutlulugu sızınde yasamnıza az kaldı...
bu mubarek gunde tüm bebiş sahıbı olmak ısteyenlerle dualarım...:Saruboceq:
ben bu mutlulugu yasadım Allahım sızlerede yasatsın inşallah...

sağol canım iyi dileklerin için seninde sağlıkla gelir inş. bebişin...hepimiz için umut oluyorsunuz..... allah bahtlarınıda açık etsin yavrularınızın. darısı tüm isteyen anne adaylarının başına...:lepi:

slm kısçeler nasılsınız 1 haftadır kayınvalidemler bende misafirdiler topiğe giremedim deli oldum bakalım ne değişiklikler olmuş bi okıyım

bende nerde bu kızlar diyorum ya çoğu zaman boş oluyor topikk... boş bırakmayalım lütfen
birbirimizin desteğine ihtiyacımız var... özletme kendini yolla gitsin kaynananlar... :)

canım hayırlısı olsun aşılaman.. inş. güzel haberlerini alırız. listede yerini hazırlarız....
tez zamanda gelsin bebişin...

gittiler çok şükür canım dün uğurladık bir haftadır burdalardı bizde pazar senelik izne çıkcaz inş yine uzun bi süre giremeyebilirim ama aklım hep sizde ..bursa kütahya ankara yapalım diyoruz hayırlısı bakalım

kızlar, aşılamanın 7.günü progestan bakıldı bana, yumurta kalitesini anlamak için
dr 40-50 arası, oldukça iyi dedi.
hamilelikte artıyomuş herhalde...yaptıran varmıydı, merak ediyorum dr.a da soramadım
yüksek olması bi gebelik işareti olabilir mi acaba?

kardelenk seni umutlandırmak istemem ama benim arkadaşım da 3 . aşılamasında pregesteron bakılmış 30 çıkmıştı ve şimdi bi kızı var ama yine de bilemem ilaçlar da etkilemiş olabilir inşallah birincisidir hayırlısı olsun cnm

arkadaşlar ben de tüp bebeğe geçenlerdenim adetim bitince doğum kontrol haplarına başlıcam hapların 18-19.günü istanbula gidince tedavimiz başlayacak inşallah bu ay benim bebişimin olma şansı bile yok inşallah ağustosta beni üzmeyip çabalarımın karşılığını verecekler hepimizin gönlüne göre olsun:Saruboceq:

maviojecim simdıden hayırlı olsun canım allahım en kısa zamandan bıze de nasıp etsın ınsallah annelık duygusunu persembe gunu de benım kontrolum var fostımona baslayacagım son 15 gune gırdık hihoyyytopuyorumnanaktan

Saol canım inşallah. Umutlanmak istemiyorum ama, çok da elimde olan bişi değil :)
Sana da hayırlı olsun canım tedavin, tez zamanda güzel sonuçlar alırsın inşallah...
a.s.

slm kızlar nasılsınız bende tüp bebeğe geçenlerden oldum ekim ayında kısmetse yapıcaz inş eylülde çağırdı dr tahlil felan için hayırlısı olsunhakkımızda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…