- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.701
slm kızlar nasılsınız bende tüp bebeğe geçenlerden oldum ekim ayında kısmetse yapıcaz inş eylülde çağırdı dr tahlil felan için hayırlısı olsunhakkımızda inşallah
slm kızlar nasılsınız bende tüp bebeğe geçenlerden oldum ekim ayında kısmetse yapıcaz inş eylülde çağırdı dr tahlil felan için hayırlısı olsunhakkımızda inşallah
ay canım saolasın inş rabbim verir ama hayırlısı ile verirhayırlı olsun canım benim.inş dilediğini verir rabbim
amin canım saolasın inş hayırlısı olur bu kez kavuşuruz belkide o zamana kadar benim miniğim gelir yanıma inşş seninde şimdiden hayırlı olsun tedavin canımözgülcüm hayırlısı olsun canım allah gönlünün muradını versın isallah hayırlı sonuclar alırsın:Saruboceq:
Canım hadi hayırlısı bakalım. Tedavin hayırlı olsun şimdiden. Orhan bey izne ayrılmıyacak galiba CADIARZU
maviojecim simdıden hayırlı olsun canım allahım en kısa zamandan bıze de nasıp etsın ınsallah annelık duygusunu persembe gunu de benım kontrolum var fostımona baslayacagım son 15 gune gırdık hihoyyytopuyorumnanaktan
Saol canım inşallah. Umutlanmak istemiyorum ama, çok da elimde olan bişi değil :)
Sana da hayırlı olsun canım tedavin, tez zamanda güzel sonuçlar alırsın inşallah...
a.s.
günaydınnnnnnnn
tüpe geçen arkadaşlar inşallah ikizleriniz olurda bir daha çocuk hasreti çekmenize gerek kalmaz..
ikisini birden büyütürsünüz.......... sağlıklı bebişleriniz olur inş...
buradaki liste çok aydınlatıcı bence.bu tabloya göre 2. aşılamada şans daha yüksek.ben 18 temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım.1 ağustosta sonucu öğreneceğim.benide listenize eklerseniz çok sevinirim.
inş.canım yaa, saol
aslında herşeyi bırakıp hiç birşey yapmayayım artık diyorum ama.. stresi bile yetiyo.. çok yorgun hissediyorum
klomenle denemiştik, şimdi iğneyle deneyelim dedi drum, o da risk demek..
çok kafam karışık
iğneyi kendiniz mi yapıyosunuz? ne kadar kullanılıyo?
ayrederya canım regl oldum.. listeden çıkartabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?