Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı olsun.. aşılaman tablomuzu beğenmene sevindim.. inş. en kısa zamanda üst sıralarda alırısın yerini....

Kızlar listeye benide ekleyin. İlk aşılamamı yaptırdım adet tarihim 11 ağustos

listedesiniz kızlar. senin de aşılaman hayırlı olsun..... hızla üst sıralara aşağılarda bizim gibi sürünmeyin....

kızlar ben cok kötü hastayım yaa tam zamanını buldu sınırımden catlıycam:sinifsinif: bademciklerim iltihaplanmıs antıbıyotıkde ıcemıyorum korkumdan yumurtaların kalıtesını fılan bozarsa diye yrn kontrolüm var bakalım hayırlısıyla su ignelere bi baslasaydımmafoldumben

canım sana ilaçsız bir tedavi söyleyeyim.bendede faranjit var ve sürekli iltihaplanıyorum.bir su bardağı suya bir çorba kaşığı elma sirkesini koyup içiyorum.antibiyotikle 1 haftada iyileşirken,elma sirkesiyle en fazla 2 gün sürüyor iyileşmem.sabah akşam yap.hiçbirşeyin kalmaz.bana da dua edersin inşallah

canım allah razı olsun hemen denıyecegım dunden berı oldum ne uyku var ne istah:1no2:ınan kendımden cok sızlere dua edıyorum allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın rabbim seninde gönlünün muradını versin:1hug:a.s.

kızlar ya nerdesiniz herkes bı anda kayboldu:gitme:yeni dr dan geldım lucrını 5 mg a dusurdu cumartesıde yumurta gelıstırıcı ıgneye baslayacagım 5 er tane vurulacakmıs gunde hayırlısı artık hakkımızda rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın:Saruboceq:

hadi hayırlısı... inş. güzel güzel büyür yumoşların emeklerin boşa gitmez. kalbini ferah tut... allah hayırlısını sağlıklısını versin sana .müjdeni verirsin. bize... hepimiz bayram yaparız........:dance:

ayrederyacım amin canım agzına yüregine saglık rabbim sana da hayırlısından saglıklısından ömürlüsünden evlatlar nasip etsin en kısa zamanda:Saruboceq:

angelcim hayırlı olsun canım inş bundan sonra meleklerinle olursun rabbim yüzümüzü güldürür inşş

canım benimmm aminnn rabbim hepımızın yuzunu guldursun ins kımsenın emeklerini bosa cıkarmasın kucagını bos bırakmasın listemız hamilelerle dolsun taşsın:Saruboceq:

inşşşşşş angelim inşşş kız valla onca sıkıntı çekiyoruz ama sonu güzel olur rabbim hayırlısını nasip etsin bize inş

inşşşşşş angelim inşşş kız valla onca sıkıntı çekiyoruz ama sonu güzel olur rabbim hayırlısını nasip etsin bize inş

canım benim agzına saglık valla cok zormus allah kımseyı evlat hasretıyle imtihan etmesin dusmanıma bıle cıfter cıfter cocuk versın a.s

merhaba canlarım... bazen hayatta bazı güzelikleri elde etmek için insan o kadar çabalarki bazılarıda hiç emek vermeden hazıra konarlar hep merak etmişimdir acaba bu iki tarafın duygularıda aynımıdır diye günlerdir giremdim siteye hastanedeydim ama aklım hep sizlredeydi bebeklerimden biri tutunamadı kaybettim diğeri durumu belli değil kalbi hala atmıyoo önümüzdeki hafta tekrar gideceğim hala atmıyosa gebeliği sonlardıracaklar içim bomboş hiç bişi hissedemiyorum doktor sadece güzel haber olarak bundan sonra normal yoldan hamile kalabilirsiniz dedi zaten böyle bi aksilik bekliyoduk kadınlarda kan grubu negatifse ilk gebeliğin düşükle veya ölü doğumla sonuçlanması ihtimalini biliyodum napim hayırlısı allah büyüktür o canı verende allah alanda elimden şu anda hiç bişi gelmiyoo.. tek umudum bulantılarım bebeğim sanki ben burdayım merak etme der gibi sürekli uyarı veriyoo bana dua edin çok ihtiyacım var sizleri seviyorum

canım üzüldüm çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemedim. ama umudunun biri içinde dua et... allah yardımcınız olsun.. hayırlısını nasip etsin... inş. sana sıkı sıkı tutunur... dularımız seninle... bizim bebişlerimiz çok kıymetli olacak biz onaları çookk istiyoruz çünkü. rabbim dualarımızı biliyor.. bir gün bize de verecek elbet... dikkat et kendine...lmaz: dinlen... sağlıklı beslen.. öptümmm

31/7/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
aykara2.............................1/ağustos
ukla...................................7/ağustos
nergis55............................11/ağustos
maviumutolsun ..................12/ağustos
ayrederya..........................14/ağustos
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
catdog.............................. :uhm:
gaslan81........................... :uhm:
allak_bullak.........................:uhm:
ukbe...................................:uhm: 4.aşılama

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp şu an tedavide :Saruboceq:
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp
özgül23.............(yola devam) tüp
zero55..............(yola devam) tüp ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:

Son düzenleme:

ben de tüp bebeğe geçenlerdenim arkadaşım beni hatırladın mı?eski topiğe bir bakayım dedim ne var ne yok diye,ben de şuanda iğneleimi vuruluyorum bir aksilik olmazsa ağustosta transferim yapılacak.

incemesecim canım benim gecmıs olsun allahım sana diger yavrunu bagıslasın saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasip etsin dualarım senınle canım müjdeli haberi vereceksın ınsallah yine butun kalbımle dua edecegim sana inan sende sakın sıkıntı yapıma strese sokma kendını en buyuk dusmanımız stres zaten bebegınıde bos yere uzme tamam mı :teselli:a.s.

ben de tüp bebeğe geçenlerdenim arkadaşım beni hatırladın mı?eski topiğe bir bakayım dedim ne var ne yok diye,ben de şuanda iğneleimi vuruluyorum bir aksilik olmazsa ağustosta transferim yapılacak.

hatırladım canım.. hayırlısı olsun... çok uzun zaman girmeyince silmiştim ekledim senide..
takipteyiz ... haberlerini bekleriz.... opuyorumnanaktan

arkadaşlar bugün 14. günüm.gebelik testi aldım.bugün yapsam çıkar sanırım.benim için dua edermisiniz.birazdan yapıcam.sonucu buradan yazarım.hepimizin de hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

canım degerın yenı yukselmeye basladıysa cıkmayabılır ıdrar testınde sen yarın kanda baktır bence benım asılamam tutmadıgında 14.gun kırmızı kartı yemıstım senin kanamanda yok umudunu yitirme bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…