- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.741
merhaba canlarım... bazen hayatta bazı güzelikleri elde etmek için insan o kadar çabalarki bazılarıda hiç emek vermeden hazıra konarlar hep merak etmişimdir acaba bu iki tarafın duygularıda aynımıdır diye günlerdir giremdim siteye hastanedeydim ama aklım hep sizlredeydi bebeklerimden biri tutunamadı kaybettimdiğeri durumu belli değil kalbi hala atmıyoo önümüzdeki hafta tekrar gideceğim hala atmıyosa gebeliği sonlardıracaklar içim bomboş hiç bişi hissedemiyorum doktor sadece güzel haber olarak bundan sonra normal yoldan hamile kalabilirsiniz dedi zaten böyle bi aksilik bekliyoduk kadınlarda kan grubu negatifse ilk gebeliğin düşükle veya ölü doğumla sonuçlanması ihtimalini biliyodum napim hayırlısı allah büyüktür o canı verende allah alanda elimden şu anda hiç bişi gelmiyoo.. tek umudum bulantılarım bebeğim sanki ben burdayım merak etme der gibi sürekli uyarı veriyoo bana dua edin çok ihtiyacım var sizleri seviyorum
hatırladım canım.. hayırlısı olsun... çok uzun zaman girmeyince silmiştim ekledim senide..
takipteyiz ... haberlerini bekleriz.... opuyorumnanaktan
merhaba canlarım... bazen hayatta bazı güzelikleri elde etmek için insan o kadar çabalarki bazılarıda hiç emek vermeden hazıra konarlar hep merak etmişimdir acaba bu iki tarafın duygularıda aynımıdır diye günlerdir giremdim siteye hastanedeydim ama aklım hep sizlredeydi bebeklerimden biri tutunamadı kaybettimdiğeri durumu belli değil kalbi hala atmıyoo önümüzdeki hafta tekrar gideceğim hala atmıyosa gebeliği sonlardıracaklar içim bomboş hiç bişi hissedemiyorum doktor sadece güzel haber olarak bundan sonra normal yoldan hamile kalabilirsiniz dedi zaten böyle bi aksilik bekliyoduk kadınlarda kan grubu negatifse ilk gebeliğin düşükle veya ölü doğumla sonuçlanması ihtimalini biliyodum napim hayırlısı allah büyüktür o canı verende allah alanda elimden şu anda hiç bişi gelmiyoo.. tek umudum bulantılarım bebeğim sanki ben burdayım merak etme der gibi sürekli uyarı veriyoo bana dua edin çok ihtiyacım var sizleri seviyorum[/QU
dualarımız seninile Allah böyle bir üzüntü yaşatmaz inşllh
angelcim inşş canım yaa çifter çifter versin rabbim zaten ben evlenmeden önce bile ikizlerim olsun isterdim hep inş olur yaa hayırlısı ilee
zerocum tedavin hayırlı olsun canım rabbim inş bu kez gönderir meleğini
aykaracım angelin dediği gibi belki erken olduğu için idrarda çıkmaya bilir sen kan testini yaptır canım
özgül23 sanırım sen de tüp bebeğe geçtin hayırlı olsun tedavin ben de tüp bebek tedavisinde sayılırım doğum kontrol kullanıyorum adet olunca tevavim başlayacak inşallah
belki benim de ikizlerim olur ikiz anneleri topiğinde sen angel zero55 buluşuruz ay heyecanlandım olur mu olur ha kızlarzemuszemusalkisalkisalkis:hooray:
maviojecim insallah canım yaaa ikiz anneleri topiğinde bulusmayı nasip etsin allahım burdakı lıstedekı arkadaslarla bası ücümüz cekecez ilk kurban benim sanırım kaydirigubbakcemile3
ewt angelcım ilk kurban sensin inşallah ilk hamiş haberini de senden alıcaz Allah ım emeklerimizi boşa çıkartmasın itiraf etmek gerekirse ben de çok korkuyorum yazık eşim de çok tedirgin bana belli etmemeye çalışıyo ama ben anlıyorum biz de sizin gibiyiz valla ordan burdan kesip tüp bebeişimin parası diye ayırıyor biriktirdiğimiz paraya ekliyorum uçak biletlerimizi aldık nasipse 14 ağustosta istanbul yolcusuyuz biraz onda biraz bunda kalıcaz ama ben bi otel bulalım diyorum stresli olurum diye milleti de germeyeyim memoriallı aradık konuk evinin bir günlük 2 kişi fiyatı 200liraymış :bbo: başka bi topiketn anlaşmalı oteller olduğunu söyleyen de oldu onlar uygunmuş bakcaz artık :uhm:
günaydınnnnnnnn
kızlar inş. ağustos ayı hepimize uğur getirir.....
kızlar beni iyice stres bastı napcam bılmıyorum ya olmazsa korkusu kemiriyo icimi bütün birikimimizi bu iş icin kullancaz tutmazsa naparım bılmıyorum nolur dua edın allahım bosa cıkarmasın emeklerımızı :Saruboceq:
kızlar beni iyice stres bastı napcam bılmıyorum ya olmazsa korkusu kemiriyo icimi bütün birikimimizi bu iş icin kullancaz tutmazsa naparım bılmıyorum nolur dua edın allahım bosa cıkarmasın emeklerımızı :Saruboceq:
canım benim ya insallah ilk ve son tedavımız olurda sonunda bebeklerimize kavusmayı nasip eder allahım:Saruboceq:hem maddı hem manevi cok yıpratıcıymıs bu is allahım saglıgımızı almasında kazanırız ınsallah .bende iki güne kadar korku stres yoktu ama iki gündür ya tedavı negatıf sonuclarnırsa dıye ıcımı ıcımı yiyor.canım ya neymıs o konuk evi 5 yıldızlı otele tatile gidiyon sanki :1shok:allahım insallah yüzümüzü guldurur bu ısın sonunda:Saruboceq:
aysencim cok tsk ederim canım ıyı dıleklerın ıcın allah kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın :1hug:iyi düşün iyi olsun canım Allahın izniyle inşllh herşey yolunda gider emekleriniz boşa çıkmaz:Saruboceq:
canım tabıkı verecek olan allah bazende dusunuyorum rabbım bızım ıcın en hayırlısını bilir demek kı tedavıyle cocugumuzun olması bızım ıcın daha hayırlı.belkı normal yoldan olsa problemlı,özürlü bi cocuk olacaktı diye.hayırlısı artık allaha sıgındık bu yola gırdık ınsallah sonuclarımızda güzel olur:Saruboceq:canım şöyle düşünlsa da olmasa da bu Rabbimin elinde.bize sadece elimizden geleni yapmak düşüyor.yaptıktan sonrada tevekkül etmek gerekiyor.bizim tek hatamız , sanki herşey bizim elimizdeymiş gibi davranıp stres yapmak.aslında bizim elimizde olmadığını ve rabbim nasip ederse olacağını sürekli tekrarlarsak rahatlarız.ben artık öyle yapıyorum.rahat ol lütfen.içimden bir ses olacak diyor çünkü.stres zararlı biliyorsun.
valla canım ben de eşime dedim 5 yıldızlı herşey dahil otel sanki herkesin ALLAH yardımcısı olsun gerçekten de zormuşama dediğin gibi parayı ne için kazanıyoruz sonuçta bu başımıza gelmiş beterin beteri var şükür ki tedavimiz var sositososito
canım benim kendini sıkma yaa herşey olacagına varır sen yeterki rahat ol gerçi söylemesi kolay ama anlıyorum seni stres yapıyon ya olmazsa die ama rabbimiz zaten kısmet etmişse olur bacım sen dua et yeterki olur inş meleklerin gelir sanakızlar beni iyice stres bastı napcam bılmıyorum ya olmazsa korkusu kemiriyo icimi bütün birikimimizi bu iş icin kullancaz tutmazsa naparım bılmıyorum nolur dua edın allahım bosa cıkarmasın emeklerımızı :Saruboceq:
özgül23 sanırım sen de tüp bebeğe geçtin hayırlı olsun tedavin ben de tüp bebek tedavisinde sayılırım doğum kontrol kullanıyorum adet olunca tevavim başlayacak inşallah
belki benim de ikizlerim olur ikiz anneleri topiğinde sen angel zero55 buluşuruz ay heyecanlandım olur mu olur ha kızlarzemuszemusalkisalkisalkis:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?