Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar kandilimiz mubarek olsun okunan dualarımız kabul olsun
özgül cüğüm ben tedaviye angelden sonra başlıyorum 14 ağustosta istanbula gidicez gittikten bikaç gün sonra adet olunca tedavim başlayacak inşallah canım bu arada sen biraz şanslı oluyorsun önünde örnekler olacak ha opuyorumnanaktan

yaaa ben iyice heyecan yaptım ama herseyde de ben ilk oluyorum cocuklugumdan beri kısmete bak yine piyango bana cıktı kaydirigubbakcemile3

yaaa ben iyice heyecan yaptım ama herseyde de ben ilk oluyorum cocuklugumdan beri kısmete bak yine piyango bana cıktı kaydirigubbakcemile3

:jeyyar: angel valla ben de heyecanlıyım şimdi orada inşallah internet bulurum buraya yazmazsam çıldırırım eşim diyo ki tedavide nete girmek yok bana ne ya girmezsenm çatlarım çok isterdim ya keşke kendi evimden hastaneye gidip gelebilsem şansa bak of yine içim sıkıldıÇok üzgünüm çoook

canım ya hayırlısı boyleymıs demekkı belkı bulundugun yerde tedavı sansın olsa tutmayacaktı tüp bebegın olsunda ben nerde olursa yaptırmaya razıyım hem tatıl yapcan hem bebek ısteinsallah 2 kişi olarak cıktıgın eve 3-4 kısı olarak gerı donersınopuyorumnanaktan:Saruboceq:

Arkadaşlar kadiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.Allah emekleri boşa cıkarmasın,şu mübarek günün hürmetine sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize

05/8/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
ukla...................................7/ağustos
nergis55............................11/ağustos
maviumutolsun ..................12/ağustos
ayrederya..........................14/ağustos
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
aykara2..............................(yola devam)
catdog.............................. :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp şu an tedavide :Saruboceq:
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp ağustosta tedaviye başlıyor.
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp
özgül23.............(yola devam) tüp
zero55..............(yola devam) tüp ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:

kızlar ben hepten dellendım galıba kendimi tavuk gibi hissediyorum yaa laelaelaelaelaelülülülülülü acaba yumurtladım mı kac tane yumurtam var kuluckadan kac cıvcıv cıkacak kı:roflol:

kızlar ben hepten dellendım galıba kendimi tavuk gibi hissediyorum yaa laelaelaelaelaelülülülülülü acaba yumurtladım mı kac tane yumurtam var kuluckadan kac cıvcıv cıkacak kı:roflol:

civciv çıkacak kuş çıkacak :) senin yumurtandan bebek çıksın hemde iki tane.....
sağlıklı yumurtaların olsun inş.... sağlıklı bebeklerin olsun inş...

civciv çıkacak kuş çıkacak :) senin yumurtandan bebek çıksın hemde iki tane.....
sağlıklı yumurtaların olsun inş.... sağlıklı bebeklerin olsun inş...

canım benimmm agzına saglık ınsallah bitanem hepımızınkınden cifter cifter bebekler cıksın tez zamanda:Saruboceqpuyorumnanaktan

sende saol tatlım sıkma kendini rabbim büyük inş sana kısmet etmiştir anneliği canım benim dualar elbet kabul olur
anlaıdm canım hadi bakalım sizi göreyim siz yola girin ki ben tecrübe kazanayım azcık:)o yüzden sizden şanslıyım galiba inş rabbim nasip eder bizlerede bebiş inş
kızlarr hepinize hayırlı kandiller diliyorum rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlarla karşılştırsın sağlık sıhhat nasip etsin evimizden huzur eksiik olmasın inş

06/8/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
ukla...................................7/ağustos
nergis55............................11/ağustos
maviumutolsun ..................12/ağustos
ayrederya..........................14/ağustos
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
aykara2..............................(yola devam)
catdog.............................. :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp şu an tedavide :Saruboceq:
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp
özgül23.............(yola devam) tüp
zero55..............(yola devam) tüp ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüp tedavisi sürüyor. :Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar merhabalar 2 aydır aranızda değildim
1 aşılamadan sonra 1 kimyasal gebelik yaşadım ve ilk tüp bebek tedavime başladım gonal f ve menogon kullanıyorum,yarın ölçüm yapılacak beni de listeye alırmısınız
bu arada dualarınızı bekliyorum
çok ihtiyacım var

merhaba canlarım kaç gündür yoktum angellim inşallah hayrılısıyla bebeklerini kucağına alırsın.benim bebeklerimden birini kaybettim artık vucuttan da atıldı diğerinin hala kalbi atmıyo doktorlar deli olacak artık hcg hormonu yükselip gidiyo kese ve bebek büyüyo ama kalp atışı yok :) bulantılarım son şiddet devam günlerdir hastenedeydim bakalım bekliycez dediler bekliyorum sonucu..... birazda kan grubumdan kaynaklıymış yaşadıklarım kızlar negatif kan taşıyan kadınlar bu sorunalrı yaşıyomuş eşimlede kan uyuşmazlığı vardı aramızda bakalım hakkımızda hayırlısı öpüyorum hepinizi inşallah sorunsuz bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız

hayırlısı olsun canım. inş. tez zamanda gelir meleklerin......

canımm üzüldüm. allah size sağlık versin.. inş en yakın zamanda duyarsın kalp atışını
annesini merak ettirmek istiyor anlaşılan.. kalbini ferah tut .sıkıntı yapma.. bir an önce duyarsın inş. sesini.... hayırlı haberlerini bekliyoruz.....

canım hayırlı olsun inş bu kez rabbim yüzünü güldürür canım dualarımız seninleee

canım bende üzüldüm ama rabbim büyük inş o bebğin sana sıkıca tutunur canım büyür inş geçmiş olsun
kızlar nasılsınız hayırlı cumalar hepinize

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
keyifler nasıl
bu gün benim regl günüm ancak regl olamıycam sanıırm tatilden geldiğim için muhtemelen gecikecek bende acaba hamilemiyim psikolojisine gireceğim yine gecikecek sonra test yaptırıcam negatif çıkacak ertesi gün adet olacağım :))))))))))) muhtemel yaşayacaklarımı yazdım sabah sabah ne pozitifim yaaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…