- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.781
merhaba canlarım kaç gündür yoktum angellim inşallah hayrılısıyla bebeklerini kucağına alırsın.benim bebeklerimden birini kaybettim artık vucuttan da atıldı diğerinin hala kalbi atmıyo doktorlar deli olacak artık hcg hormonu yükselip gidiyo kese ve bebek büyüyo ama kalp atışı yok :) bulantılarım son şiddet devam günlerdir hastenedeydim bakalım bekliycez dediler bekliyorum sonucu..... birazda kan grubumdan kaynaklıymış yaşadıklarım kızlar negatif kan taşıyan kadınlar bu sorunalrı yaşıyomuş eşimlede kan uyuşmazlığı vardı aramızda bakalım hakkımızda hayırlısı öpüyorum hepinizi inşallah sorunsuz bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız
incemesemm canımm insallah gelır bebeklerım.canım cok uzuldum kaybettıgın bebegın ıcın ama allah herseyın hayırlısını versın ama ben dıger bebegının kalbının atacagına ınanıyorum baksana sınyallerı verıyo sana sureklı hcg de yukselıyo sımsıkı tutunacak hayırlısıylada kucagına alacaksın allahın ıznıyle hıc korkmaa.s.:1hug:merhaba canlarım kaç gündür yoktum angellim inşallah hayrılısıyla bebeklerini kucağına alırsın.benim bebeklerimden birini kaybettim artık vucuttan da atıldı diğerinin hala kalbi atmıyo doktorlar deli olacak artık hcg hormonu yükselip gidiyo kese ve bebek büyüyo ama kalp atışı yok :) bulantılarım son şiddet devam günlerdir hastenedeydim bakalım bekliycez dediler bekliyorum sonucu..... birazda kan grubumdan kaynaklıymış yaşadıklarım kızlar negatif kan taşıyan kadınlar bu sorunalrı yaşıyomuş eşimlede kan uyuşmazlığı vardı aramızda bakalım hakkımızda hayırlısı öpüyorum hepinizi inşallah sorunsuz bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
keyifler nasıl
bu gün benim regl günüm ancak regl olamıycam sanıırm tatilden geldiğim için muhtemelen gecikecek bende acaba hamilemiyim psikolojisine gireceğim yine gecikecek sonra test yaptırıcam negatif çıkacak ertesi gün adet olacağım :))))))))))) muhtemel yaşayacaklarımı yazdım sabah sabah ne pozitifim yaaa :))))
hayırlı cumalar arkadaşlar,benim adetimde 4gün gecikti ama ümitlenmek istemiyorum .İncemeşe dualarım seninle inşllh bebişin nazı bırakırda senide üzmez, sağlıkla dünyaya getirirsin
Ukla inşllh bu sefer seni yanıltır da süpriz yapar
Nurdannurdan seninde tedavin hayırlı olsun,Allah emeklerini boşa çıkarmasın
incemeşe bebişin için üzüldüm ama herşey Allah tan inşallah diğerinin kalp atışını bi an önce duyacaksın Rabbim düşen bebeğinin ömrünü de ona versin canım
nurdannurdan ben de tüp bebeğe geçtim umarım hayırlı haberleri vereceğiz birbirimize
angel ilaçlar karında şişlik çok yapıyomuş diye biliyorum emeklerinin karşılığını alacaksın inş canım ve hepsini unutacaksın
kısllaaaaarrrr ben geldim hepinizi çok özledim tatil bitti şimdi salı günü iş başlıyo koştur koştur ev temizliği yapıyorum ANGEELtedavin hayırlı olsun kafana takmıycağını söylemiştin taa baştan bize nie şimdi strese girdin yapma böle sağlam ol ii şeyler düşün stres bizim en büyük düşmanımız unutma
kızlaaaaaaaaaaaaaar ben geldim herkesi çoooooooooooook özledim.hamile arkadaşları tebrik ediorum.
incemeşe geçmiş olsun diğer bebeğin sağlıkla tutunur hiç bırakmaz inşallah.
angel hadi bakalım ver güzel haberlleri.
aaaay çok özlemişim burda olmayı.
bu arada yazın adetlerim şaşırdı önce 23 günde oldu son adeti 13 14 ağustos gibi bekliodum
ama sabredemedi 4 ağustosta geldi 20 gün sürdü
erkenden yumurtladım heralde:))))))))))))))))
bakalım şuan hastayım birsin de başlıcam çalışmalara eşim havuç suyuna devam ediyo
ameliyat 24 ünde 2 ay olacak daha erken ama ben umutlanmaya başlıyorum
hepinizi çok özlemişim
deryacım valla adet tarihim 4 ağustostu 28 gün dersek 2 eylül falan olur heralde yok yok ya da olmaz hamile olurum:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kısllaaaaarrrr ben geldim hepinizi çok özledim tatil bitti şimdi salı günü iş başlıyo koştur koştur ev temizliği yapıyorum ANGEELtedavin hayırlı olsun kafana takmıycağını söylemiştin taa baştan bize nie şimdi strese girdin yapma böle sağlam ol ii şeyler düşün stres bizim en büyük düşmanımız unutma
canım hosgeldın basta heyecan yok dedım hakıkaten yoktu son zaman da tedaıden korktugum ıcın degıl canım tutmazsa korkusu bastı kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?