Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım öncelikle geçmiş olsun en azından biri için ümidiniz var senin bebiş nazlı galiba biraz, kan uyuşmazlığı varsa korkma şimdi anne karnındayken herşey hallediliyor sanırım 2. bebek için hamilelikte problem çıkyor kan uyuşmazlığında annemle babamda öyleydi bende önce annemin bir düşüğü var , kuzenimde de vardı o hamileyken tedavi oluyordu şimdi oğlu liseye gidecek ... Rabbim bebişine sağlık versin inşallah en kısa sürfede duyarsınız kalp atışını

incemesemm canımm insallah gelır bebeklerım.canım cok uzuldum kaybettıgın bebegın ıcın ama allah herseyın hayırlısını versın ama ben dıger bebegının kalbının atacagına ınanıyorum baksana sınyallerı verıyo sana sureklı hcg de yukselıyo sımsıkı tutunacak hayırlısıylada kucagına alacaksın allahın ıznıyle hıc korkmaa.s.:1hug:

uklacım belki tatil bebegi olmustur bacım niye olumsuz düsünüyon.idrar testi ala ala eczanelerı ben zengın ettım zaten ama hala cıft cızgıyı gormek nasip olmadıkaydirigubbakcemile3:roflol:senağlamamafoldumben

hayırlı cumalar arkadaşlar,benim adetimde 4gün gecikti ama ümitlenmek istemiyorum .ıncemeşe dualarım seninle inşllh bebişin nazı bırakırda senide üzmez, sağlıkla dünyaya getirirsin
Ukla inşllh bu sefer seni yanıltır da süpriz yapar
Nurdannurdan seninde tedavin hayırlı olsun,Allah emeklerini boşa çıkarmasın

hadi inş. snaada bizede süpriz olur....alkisalkisalkis

kızlar benım karnım ınanılmaz derecede sıs oturup kalkarkende kasıklarıma bıseyler batıyo asılamada boyle olmamıstım fil yavrusu gıbı olcam sanırım bu gıdıslekaydirigubbakcemile3tek ılgınc yanı goguslerım hala normal boyuttalar nadide sultanla banu alkanla yarısa gırmedım bu kezhihoyyyt

incemeşe bebişin için üzüldüm ama herşey Allah tan inşallah diğerinin kalp atışını bi an önce duyacaksın Rabbim düşen bebeğinin ömrünü de ona versin canım

nurdannurdan ben de tüp bebeğe geçtim umarım hayırlı haberleri vereceğiz birbirimize

angel ilaçlar karında şişlik çok yapıyomuş diye biliyorum emeklerinin karşılığını alacaksın inş canım ve hepsini unutacaksın

ayşen43 4 gün gecikti ha ne kadar sabırlısın ben olsam on kere test yapmıştım en kısa zamanda poziti görmeni diliyorum

ukla inşallah tatil bebeği olmuştur zemuszemus

canım patlamaya hazır bomba gıbıyım valla kaydirigubbakcemile3zaten zayıftım ıı oldu azcık gobek ama ılaclar bıtınce gobekte gıdıyosositosositoınsallah mavıojem agzına saglık insallah allahım emeklerımızı bosa cıkarmayacak hepınız dualarımdasınız:Saruboceq:

kızlaaaaaaaaaaaaaar ben geldim herkesi çoooooooooooook özledim.hamile arkadaşları tebrik ediorum.
incemeşe geçmiş olsun diğer bebeğin sağlıkla tutunur hiç bırakmaz inşallah.
angel hadi bakalım ver güzel haberlleri.
aaaay çok özlemişim burda olmayı.

bu arada yazın adetlerim şaşırdı önce 23 günde oldu son adeti 13 14 ağustos gibi bekliodum
ama sabredemedi 4 ağustosta geldi 20 gün sürdü
erkenden yumurtladım heralde:))))))))))))))))
bakalım şuan hastayım birsin de başlıcam çalışmalara eşim havuç suyuna devam ediyo
ameliyat 24 ünde 2 ay olacak daha erken ama ben umutlanmaya başlıyorum
hepinizi çok özlemişim
deryacım valla adet tarihim 4 ağustostu 28 gün dersek 2 eylül falan olur heralde yok yok ya da olmaz hamile olurum:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

canımm hosgeldınnopuyorumnanaktanbizde seni özledik.insallah canım 15-20 gune hamıleym dıye duyurmak nasip olur :Saruboceq:haalardan da degısıyo adet tarihleri canım.benim de bu ay 5 gün gecikti tüp bebek öncesi sürpriz olur mu acaba dedim gittim aksam 30 dk nöbetci eczane aradım neyse bulduk bı tane testi aldım yaptım ama yine fos cıktı lülülülülülü:jeyyar:lucrin kandırmıs beni ilacın etkısındenmiskaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben uzun zamandır giremıyordum hatırlarsanız benim ilk aşılamam tutmadı iknci için hazırlanırken bebişim kendi geldi şimdi 3 aylık hamileyim ama perişanım bulantı ve kokulardan ölüyorum şimdi aman olsun razıyım diyeceksiniz ama yaşarken öyle denmiyor evimden kendimden herşeyden tiksiniyorum anlayacağınız yinede güzel bir duygu tabii allahım hepinize isteyen herkese tez günde nasip etsin kendinizi sakın üzmeyin vaktı gelince o minicik kalp gelip konuverıyor göbüşe ..........

canlarım fıstıklarım iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim allahım inşallah sizlerinde yüzünü güldürsün ama lütfen herşeye razıyım demeyin kızlar öğürdükçe resmen ölüyo insan heryer herşey kokuyoo hayırlısını isteyin.. benim bebeşin ben yaşadığına ve sağlıklı olduğuna inanıyorum teyzeleri ama ben genede herşeye hazırım allahım hayırlısını versin yiyecek ekmeği varsa tutunur ama benim sıpa galiba arsız çıkacak o kadar kanamam oldu maşallah duruyo hala sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın iyiki varsınız

kısllaaaaarrrr ben geldim hepinizi çok özledim tatil bitti şimdi salı günü iş başlıyo koştur koştur ev temizliği yapıyorum ANGEELtedavin hayırlı olsun kafana takmıycağını söylemiştin taa baştan bize nie şimdi strese girdin yapma böle sağlam ol ii şeyler düşün stres bizim en büyük düşmanımız unutma

09/8/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
ukla...................................7/ağustos
nergis55............................11/ağustos
ayrederya..........................14/ağustos
maviumutolsun .....................2/eylül
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
aykara2..............................(yola devam)
catdog.............................. :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp şu an tedavide :Saruboceq:
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp
özgül23.............(yola devam) tüp
zero55..............(yola devam) tüp ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüp tedavisi sürüyor. :Saruboceq:

Son düzenleme:

canım hosgeldın basta heyecan yok dedım hakıkaten yoktu son zaman da tedaıden korktugum ıcın degıl canım tutmazsa korkusu bastı kafamçokkarıştı

canım hoşgeldin... kırmızılar inş. hiç gelmez.9 ay kadar. 2 eylülde güzel haebrlerini alırız...

bitirdin tatili geldin. umarım kafan rahatlamıştır biraz.. çalışmalara devam.. hadi güzel haberler verin bize...

kızlar hadi beklenmeyen adet tarihlerinizi yazında listeyi düzenleyelim..... hadi pamuk ellerrrrrrrr
alkisalkisalkis

kızlar kafama takılan birşey var:önceki aşılamamda mukus denen sıvı(yumurta akı gibi olan)çatlatma iğnesinden önce geldi.bu seferkindede çatlatma iğnesinden 1 saat sonra geldi.bu sıvının gelmesi yumurtanın atılmasındanmı acaba.eğer öyleyse yine gitti galiba..bu konuda fikriniz varsa yazarmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…