- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.801
selam canlarımm bugun sabah yumurtalarım toplandı genel anestezi ıstemedim uyanması zor oluyo sonra sapıtıyorum epeyce ne ar ne yok ortaya dökülüyo.bırazcıkda adım adım o anı yasamak ıstedım dr larn ben uyurken ne koustuklarını kacırmayayım dedım lokal anestezıyle yapıldı.1 saat kadar hastanede kaldım adet sancısına benzer kramplar gırıyo suan kanamam yok allaha sukur yarın arayıp bılgı verecekler kızlar nolur dua edın hemen dollensın yumurtalarım bı sorun cıkmadan 60 tane ıgne antıbıyotık vıtamın ve agrı kesıcı verdı dr allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın hepınızı öpüyorum
hayırlı olsun canım.Allah gönlüne göre versin.inşallah emeklerin boşa çıkmaz
selam canlarımm bugun sabah yumurtalarım toplandı genel anestezi ıstemedim uyanması zor oluyo sonra sapıtıyorum epeyce ne ar ne yok ortaya dökülüyo.bırazcıkda adım adım o anı yasamak ıstedım dr larn ben uyurken ne koustuklarını kacırmayayım dedım lokal anestezıyle yapıldı.1 saat kadar hastanede kaldım adet sancısına benzer kramplar gırıyo suan kanamam yok allaha sukur yarın arayıp bılgı verecekler kızlar nolur dua edın hemen dollensın yumurtalarım bı sorun cıkmadan 60 tane ıgne antıbıyotık vıtamın ve agrı kesıcı verdı dr allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın hepınızı öpüyorum
canım dualarım seninle Allah çok ve sağlıklı yumurtalar,kaliteli embriyolar bolca sabır ve nihayetinde ikizlerini verir inşallah.sen de ayağını iyice sürt te arkandan tüm topik gelsin.
çok takılıp düşünme oyalanacak bişeyler bul kendine opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar...
bugün kontrole gittim çatlatma iğnesini yaparız artık diye gittik.. benim yumoşlar sürpriz yaptı çatlamaya başlamış...14-15 mm e inmişler bile. hemen aşılama yapıldı, yarın tekrar aşılamam yapılcak (çift aşılama yapıyolar). Ama nolur artık bilmiyorum.. bu ay boşa mı gitti acaba diye takılıyo kafama...
merhaba kardelenk aşılaman hayırlı olsun ben sitenin yeni üyesiyim ve benimde yarın çatlatma iğnesi olmam gerekiyor.korkuyorum bana anlatabilirmisin tam olarak aşılama öncesi ve devamında neler yapılıyor acı varmı_?Rabbim tüm bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsin.Hayırlısı
aşılaman hayırlı olsun canım hepimize versin Rabbim inşallah
arkadaşlar iyi dilekleriniz için sğlun,hala test yapmadım adetimde olmadı daha.7aydır negatif sonuç almaktan bıktım test yapmaya cesaretim yok,zaten hamilelik belirtiside yok sanki adetim olacakmış gibi ama olmuyor bugün8.gün
arkadaşlar iyi dilekleriniz için sğlun,hala test yapmadım adetimde olmadı daha.7aydır negatif sonuç almaktan bıktım test yapmaya cesaretim yok,zaten hamilelik belirtiside yok sanki adetim olacakmış gibi ama olmuyor bugün8.gün
barbi,kardelenk,aykara sizin tedavilerinizde hayırlı olsun
aykaracaım canım benim insallah rabbim kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın senın de son asılaman olur ınsallah bebegın daha fazla bekletmeden:Saruboceq: gelır
amin canım.ben de senin sonucunu çok merak ediyorum.inşallah hayırlısıyla birsürü embrion olmuştur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?