Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam canlarımm bugun sabah yumurtalarım toplandı genel anestezi ıstemedim uyanması zor oluyo sonra sapıtıyorum epeyce ne ar ne yok ortaya dökülüyo.bırazcıkda adım adım o anı yasamak ıstedım dr larn ben uyurken ne koustuklarını kacırmayayım dedım lokal anestezıyle yapıldı.1 saat kadar hastanede kaldım adet sancısına benzer kramplar gırıyo suan kanamam yok allaha sukur yarın arayıp bılgı verecekler kızlar nolur dua edın hemen dollensın yumurtalarım bı sorun cıkmadan 60 tane ıgne antıbıyotık vıtamın ve agrı kesıcı verdı dr allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın hepınızı öpüyorum

hayırlı olsun canım.Allah gönlüne göre versin.inşallah emeklerin boşa çıkmaz

canım dualarım seninle Allah çok ve sağlıklı yumurtalar,kaliteli embriyolar bolca sabır ve nihayetinde ikizlerini verir inşallah.sen de ayağını iyice sürt te arkandan tüm topik gelsin.
çok takılıp düşünme oyalanacak bişeyler bul kendine opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımm allah razı olsun cok tesekkur ederim ınsallah rabbım ıkız evlat nasip eder ayagımı sürtmez olurmuyumm hic yara olana kadar sürtecem hemde allahım nasip ederse a.s

canım ya transferin hayırlı olsun bu sefer de bana stres bastı bugün kendimi iyi hissetmiyorum of çin işkencesi bu ya zaman bi geçse test sonucum pozitif olmuş olsa ben uyusam uyansam laelaelaelaelae daha adet olmama bi hafta var ay daha çok var daha tedavim bile başlamadı beni bu doğum kont ilacı bunaltıyo galiba evliliğimin ilk 6 ayı da kullanmıştım hiç iyi gelmemişti sinirlerime -tatlicadiarzu-:tomato:

selam kızlar...
bugün kontrole gittim çatlatma iğnesini yaparız artık diye gittik.. benim yumoşlar sürpriz yaptı çatlamaya başlamış...14-15 mm e inmişler bile. hemen aşılama yapıldı, yarın tekrar aşılamam yapılcak (çift aşılama yapıyolar). Ama nolur artık bilmiyorum.. bu ay boşa mı gitti acaba diye takılıyo kafama...

merhaba kardelenk aşılaman hayırlı olsun ben sitenin yeni üyesiyim ve benimde yarın çatlatma iğnesi olmam gerekiyor.korkuyorum bana anlatabilirmisin tam olarak aşılama öncesi ve devamında neler yapılıyor acı varmı_?Rabbim tüm bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsin.Hayırlısı

aşılaman hayırlı olsun canım hepimize versin Rabbim inşallah

canım sana da hayırlı olsun inş.
Aşılama çok kısa sürüyor. Ben geçen ay da olmuştum ve biraz sızı hissetmiştim. Ama bu sefer hiç acımadı. Dr uma sordum ilkinde biraz gergin olduğumuz için olabilirmiş. İkincisinde olayı bildiğin için kendini rahat bırakıyorsun dedi. Rahat ol.. zaten 1-2 dakikalık bir işlem.

hayırlı olsun canım dualarımız seninile

arkadaşlar iyi dilekleriniz için sğlun,hala test yapmadım adetimde olmadı daha.7aydır negatif sonuç almaktan bıktım test yapmaya cesaretim yok,zaten hamilelik belirtiside yok sanki adetim olacakmış gibi ama olmuyor bugün8.gün

inşallah hayırlı haberler alırsın canım:Saruboceq:

saol canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız
ama sen niye hala test yapmıyosun ki.. benim daha önceki hamileliğimde (malesef devam edemedi) çok umutsuz bi şekile adet günümde test için gitmiştim dr.a ve aynen adet sancılarım vardı ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Umarım en kısa zamanda müjdeyi verirsin canım

mavıojecım aysencım cok tsk ederim hepınızden allah razı olsun her zaman yanımdaydınız hep destek oldunuz sızın sayenızde moral buldum ıyıkı varsınız :1hug:bebegım gec gelecek belkı ama sızlerı tanımama arkadaslık kurmama vesıle oldu ınsallah ıkız annelerı topıgınde de buluscaz allahım hepımızın gonlune gore versın daha fazla evlat hasretı cektırmesın rabbım:Saruboceq:

amin canım.ben de senin sonucunu çok merak ediyorum.inşallah hayırlısıyla birsürü embrion olmuştur canım.

insallah canım benim kalıtelı bı sekılde dollenırlerde hemenceceık tutunurlar bana öglene dogru haber gelır sanırım catlıycam meraktan:kedi::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…